English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Letadlo - pro Dračí ženu ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Letadlo - pro Dračí ženu

Maya L´Altra
25.05.13
17:56
Reg. před 2016

Moc Vás zdravím. :)
Můj sen měl dva výjevy.
S přáteli jsme se zabezpečovali v domě, z jehož okna jsme blížili veliká temná mračna ohromné bouře. Valila se krajinou jako tsunami. Všichni jsme se báli a zabedňovali okna a dveře. Byli jsme všichni v jedné místnosti a čekali.
v té samé situaci, hrozící bouře, jsem byla sama v otevřeném prostoru. Na mne nepršelo, sama jsem bouři nepociťovala, ale věděla jsem, že vysoko nade mnou v oblacích kilometry vysoko, se čerti žení. Viděla jsem letadlo a říkala si, že to je dost nebezpečné a jak se na to letadlo dívám, tak najednou se jeho čumák stočí dolů a padá, padá směrem k prostoru, kde stojím. Vyděsím se toho zvratu, ale když si uvědomím, že nemohu uniknout ničivým následkům dopadu, najednou se uklidním a vím, že to příjde, jsem zcela klidná a smířená.Vteřiny ubíhají velmi pomalu, letadlo se blíží a já se těším nahoru.
Děkuji moc :)
Srdečně Vás zdravím
Karin
 
dracizena
26.05.13
00:10
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Karin zdravím... ano, dostávám shůry informace na Tvůj sen, ale kdybych ho sem měla vypisovat, tak by někteří lidé mysleli, že jsem v mimo smyslů... Ale ano, já duchovně pracuji, i v mimo smyslovém rozpětí...
Ty se určitě hledáš duchovní směry.Ne určitě, ale jistě...
Okopíruj svůj sen a dej mi ho na meilík... dracizena@seznam.cz
Jsi svá, rozvážná, i odvážná a to je zásluhou Tvého Anděla který Ti po večerech točí čakry na čele, i hlavě je určitě cítíš...
Je krásný a říká mi, že jsi i stydlivá, co je na tom pravdy? A je ve vícero barvách a to se mi moc líbí... Vidím jeho auru zelenkavou, je tam hnědá síla, má blond dlouhé vlasy a ostrá modrá z něj vlaje, jako ten nejjemnější závoj a fialová se kolem něj vlní, jako kruhy od hozeného kamínku do vody... .
 
Maya L´Altra
26.05.13
23:23
Reg. před 2016

V poslední době, asi tak měsíc, mám velkou potřebu být blíž svým andělům, potřebu klidu a vyrovnanosti. Je to zřejmě i zápřahem, který mám.
Taky jsou různá období v mém nitru, kdy pociťuji potřebu nějakých barev. A v posledním čase jsou to zeleno-modrá. I obrázek na telefonu mám v těchto odstínech. Není to splynutí těch dvou barev, ale je to jejich prolínání, ale každá si udržuje svou podstatu.
Stydlivá? Do jisté míry asi jsem, i když mé pravé období stydlivosti a hraného bravurního chování už mám trochu za sebou. Ale trocha stydlivosti ve mně bude asi vždycky. Oči klopím , to je pravda, a některá sprostá slova ani nemůžu vyslovit :D :D (maminka učitelka :D )
Děkuji moc
Karin :) :)
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)