English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 13.10.2025
Svátek slaví Renáta, zítra Agáta.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 13.10.2025
Svátek slaví Renáta, zítra Agáta.
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

láska

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

láska

SMaM
29.09.25
17:47
Reg.29.9.25

Paní Hermit, poznám muže pro trvalý vztah či lásku? Děkuji, Marie říjen 27 1991 a jaký vztah - druh vztahu mě čeká s 26. května 79

Hermit
29.09.25
20:45
Reg.17.7.21

Milá Marie, přepokládám, že ten druhý datum narození je ten přítel. Současně se ptáte, jestli potkáte muže pro trvalý vztah či lásku, tím ho jaksi podvědomě vylučujete, jako byste chtěla ještě nějakého dalšího. Ale já to chápu tak, že teď se prostě někdo objevil a jakou to má perspektivu.
Vy hodně toužíte po lásce a vysíláte takové signály na všechny strany... .Na začátku toho všeho tu máte všechno zalité sluncem, veliká zamilovanost, pocit štěstí, milenecká láska. Ale u vás vidím touhu po dětech a po sňatku, což tento muž nemá, resp. odmítá. Po prvotním zápalu tu máte hádky a neshody. Bude vás to hodně zraňovat, není tam shoda v zásadních názorech na soužití. Vaše karta a karta toho muže už hledí "od sebe", muž jde svou cestou. Nevím, jestli jste ho už představila rodině, jestli se jim líbí, protože mohou nastat i konflikty a dohady ohledně něj (že se k vám nechodí apod.). Nevím, jestli už spolu nějak "chodíte", nebo je to jen ve fázi oťukávání. Jako radu bych si s ním nic nezačínala, na flirt dobré, ale vaše budoucnost tu s ním není. A jestli poznáte muže pro trvalý vztah, tak to je věc druhého výkladu. Tento je jen taková epizoda. Otázkám je třeba dát nějaký časový rámec, tato známost má krátkou životnost. Případně se ozvěte, jak to máte teď s tím mužem 79.

SMaM
30.09.25
16:35
Reg.29.9.25

jen online přátelé jsme, nevím co po mě defacto chce... Obecně je zvláštní, ale zajímalo mě, jak mě vnímá a co chce v životě. A právě jaký druh vztahu (přátelství, laská, nenávist, pracovní... ) s ním bude. I třeba vědět, co v životě hledá a potřebuje, přijde mi ztracený... Jak k němu přistupovat, co hledá, pokud má vztah zda je šťastný, je hodně uzavřený a málo kdy sděluje osobní věci.

A potom, otázka zda někdy přijde láska ne s ním, obecně jestli mě čeká...

Hermit
30.09.25
21:35
Reg.17.7.21

Milá Marie, karty mi potvrdily, co jste tu sama napsala... ..já bych radila si s ním nic nezačínat. Jenom stručně - přijde mi jako nějaký samotář, neupřímný, co sedí doma na drátě a jeho komunikace je neupřímná a falešná. Hlavně nechtějte být nějakou samaritánkou, že ho musíte zachránit. Je opravdu ztracený, sám s sobě, ve svém světě. Příliš mnoho negativní karet a varování kolem něj. Pustila bych ho z hlavy. Už jen ten věkový rozdíl - jeví jako nekompaktibilní.
Jestli potkáte lásku, tak samozřejmě je třeba tomu vyjít trošku naproti, ale to jistě víte. Momentálně kolem vás muže nevidím. Karty naznačují, že máte více poslouchat svou intuici a vystupovat více sebevědoměji. Klíčem k vaší spokojenosti je schopnost komunikace s druhými lidmi. Ale výhled beru jen tak do konce roku, takto na dálku nejde dělat nějaké podrobné rozbory. Máte tu teď na programu spíše práci, možná i studium, školení, zaměření na profesní život. Ale to se může samozřejmě zcela změnit, všechno jde ve vlnách.

SMaM
01.10.25
15:10
Reg.29.9.25

Děkuji. Zarazilo mě několik věcí, píšete, že chci svatbu a děti, ale já děti nemám vůbec ráda... A s tím 79 si hodně rozumím lidsky, je moc hodný a empatický, takže mě zaráží ty temné karty. Nemá spíš traumata či strachy?

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)