English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 30.8.2025
Svátek slaví Vladěna, zítra Pavlína.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 30.8.2025
Svátek slaví Vladěna, zítra Pavlína.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Někteří lidé vás nepochopí, ani kdybyste se vysvětlováním umluvili k smrti. Proto se nikdy nesnažte vysvětlovat a obhajovat to, jací jste, protože se tím akorát vyčerpáte a ničeho nedosáhnete.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nadřízený mi nebude dělat problémy. ”

Myšlenky moudrých

Murphy

II. pravidlo důstojného vystupování: Řekněte kategorické "ne" a pak začněte vyjednávat.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Kudy vede cesta?

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Kudy vede cesta?

Estel Ningue
12.12.11
18:43
Nereg.

IP: 158.196.50.*
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zdali někdo ví jak najít cestu. Vím, mnohá přísloví říkají, že cesta je cíl a není důležitý cíl,ale více ta cesta po které jdeme a to nás právě obohacuje..
ale právě o to jde. jak poznám, že ta cesta je pravá? jediné co dává mapu do našeho života jsme my sami, my si určujeme co chceme a co dostaneme... tak proč v tom případě, věc po které toužíme, pracujeme na ní a chceme ji, nedostaneme?
přepadlo mě zklamání... ač jsem věřila, že napíši důležitou zkoušku, která mě posune dál, učila jsem se, věřila si, a toužila... nepodařilo se. dal tam něco úplně jiného. čim to je? není to má cesta nebo prostě jen něco bylo ve mě špatně? díky za odpověď

Maty
12.12.11
19:01
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Myslím, že každá cesta je pravá, protože Tvoje. Jen jsi NĚCO očekávala a nesplnilo se podle Tvých představ. Nebuď smutná, naslouchej podnětům, které Tě oslovují a pocitům, které Tě směrují a v klidovém stavu rozpoznáš i vedení na SVÉ cestě

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)