English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 4.7.2026
Svátek slaví Prokop, zítra - .
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 4.7.2026
Svátek slaví Prokop, zítra - .
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Komplikované těhotenství, bývalý expřítel a...

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Komplikované těhotenství, bývalý expřítel a nyni

Beruska
19.08.17
18:20
Nereg.

IP: 37.48.35.*
Potřebovala bych poradit. Zdál se mi sen z prostředí ve kterém se pohybují. Poslední měsíc se mi každou noc zda živý sen a až teď dnešní mi zůstal v paměti a pamatuji si ho. Pohybovala jsem se v prostředí v kterém se pohybují a pohybovala jsem se. Měla jsem vážný vztah dlouhodobý ale už je tomu rok co skončil a nyní mam půl roku přítele se kterým sem šťastná. Avšak tento sen se tykal komplikovaneho těhotenství při kterém jsem byla hospitalizovana do nemocnice. Cítila jsem šílené bolesti a byl tam se mnou přítel. Se najednou se do mého snu vložil ex přítel a vyjadřoval mi v tom snu stále city ke mě. Ale stále jsem byla šťastná s mým nynějším přítelem. Měla jsem v tom snu malé bříško a věděla jsem ze mam jakoby před termínem cca měsíc. A potom když přišel za mnou do nemocnice můj ex a sáhl mi na bříško tak mi z ničeho nic na rostlo a hned odešel. Potom když mě pustili z nemocnice tak jsme chodili a jezdili tak různé po venku a já se pyšnila bříškem. Mohli byste mi poradit co by to mohlo znamenat? Byla jsem ráno po tom snu úplně vyčerpána a jako bych celou noc Nespala a byla jsem i zklamaná ze važme nejsem v očekávání. Dekuji.

Dracizena
11.09.17
17:27
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Beruško... na nás mají vliv lidé ze svého okolí a na Tebe má energetická vliv bývalý partner, respektive, jeho duševní enegie /Anděl+ Duch/... zeptej se ho, jestli se mu nezjevují nějaké bytosti, jestli ano, napiš mi na meil/... Bývalý přítel, jeho energetické pole je magické, silové... Modli se za něj, ať se zbavíš jeho energií, které tě brzdí... jsem seznam.cz

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)