koubokaa 17.12.20 13:56 Nereg. IP: 178.255.168.* | Dobrý den a ahoj.Mam dotaz.Je tady někdo kdo se setkat s tím že by ho někdo proklel?A pokud ano tak jak se to dá zlomit.Prosim o odpověď a děkuji. |
|
Sokol 26.12.20 07:40 Reg.25.12.20
| Ano, setkal. Zlomit se to nedá. Ale dá se to odvracet až do doby, než kletba pomine. |
|
Dajda 29.12.20 21:18 Reg.29.6.18
| Já jsem si jistá, že asi před 3,5 lety mě proklela jistá osoba, která chtěla dostat mého přítele a taky ho dostala. Neproklela jen mě, ale i část mojí rodiny, se kterou bydlím. Nechci popisovat dopodrobna, co se nám pak dělo, nemoci, psychické problémy, sebevražedné úmysly vnuka, několikrát ztráta zaměstnání syna, ztráta peněz. Špatná atmosféra doma. Bojovala jsem jak blázen i když to bylo těžké. Zároveň jsem se snažila kletbu odrážet různými způsoby Hodně věcí se zlepšilo, ale úplně v pořádku to není. Stále nemám se synem takový vztah, jaký bych si přála a jaký jsme měli předtím. Pořád ale doufám, že se vzchopí a bude v pohodě. |
|
Buddha je léčitel 29.12.20 21:33 Nereg. IP: 78.80.17.* | If there are muddled and wicked living beings who aroused immoral minds, causing hatred by sending nightmares, ghosts and curses to you,
recite the Great Compassion Dharani sincerely,
then the hexes and evil spells will return to its original senders.
|
|
koubokaa 30.12.20 05:40 Nereg. IP: 93.91.50.* | Děkuji za odpověď.A zajímá m jak to odvrátit Nepřeju nikomu nic zlého.Nikdy jsem tomu napříkládala velký význam ale od té doby co na mě křičeli své kletby tak se v mě rodině ději divné věci a pořád se to zhoršuje.Nevim co dělat a prosím o radu. |
|
Dajda 30.12.20 13:39 Reg.29.6.18
| Nevím, snad bych se snažila ty lidi, co to na tebe křičeli vynechat úplně ze života a nikdy je nepouštět domů a nepouštět si je do své mysli. Vyjma vizualizací, které brání, aby se nějakým způsobem dostali k Vám. Svoje obydlí ochraňovat solí a různými talismany. Všechnu negativní energii odrážet ručně směrem k nim, nebo pomocí zrcátek. Každý večer před spaním si opakovat svá přání, jako by už to byla skutečnost. Například: "jsem zdravá, moje děti také a vše se nám daří". Zároveň se snažte, řešit svoje problémy od toho nejhoršího, k těm lehčím. Nebo řešit nejdříve ty které jdou nejlépe, ale nepolevovat. Je to běh na dlouhou trať, ale jde to postupně zvládnout.  |
|
Konstantin. 31.12.20 03:32 Nereg. IP: 176.98.110.* | -- -- -- -- Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze. -- -- -- -- |
|
Koubokaa 31.12.20 06:55 Nereg. IP: 178.255.168.* | Moc děkuji. |
|