English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 28.3.2025
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 28.3.2025
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Magická pečeť
Unikátní symbol, který vás posiluje v důležité životní rozhodnutí či mezní situaci. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Dřív jsem přemýšlela, co si o mě myslí druzí. Dnes už mě to moc nezajímá. Zjistila jsem, že moje štěstí nezávísí na nich, ale na mně.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”

Myšlenky moudrých

Russell

Je to velmi pohodlná teorie tvrdit, že génius se navzdory všem těžkostem vždycky projeví... Kdo však dokáže zjistit, kolik skvělých géniů potichu vzalo za své, aniž kdy dosáhli věku dospělosti?
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

kartářka Zlata

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

kartářka Zlata

Lea
26.04.10
21:27
Reg. před 2016

Chtěla jsem se zeptat?? Kam se poděla kartářka Zlata?? náhodou jsem si asi před měsícem u ní udělala výklad... musím říci, že tedy se hodně strefila do černého... její kartičky pověděly a ono se tak i stalo. Jenže najednou ji tu nemůžu najít... nevíte proč?? co se s ní stalo?? Děkuji L.

b,,,
26.04.10
23:28
Nereg.

IP: .*
a proč ji hledáš?

Planetweb
28.04.10
00:08
Reg. před 2016

b,,,: cetla jste ten tex???

b,,,
28.04.10
11:24
Nereg.

jo četla... .. tak když jí dělala výklad tak musí mít na ni kontakt tak ať se s ní skontaktuje a hned bude vědět kde je, a tak ji najde nejlíp... .

lea
28.04.10
15:12
Reg.18.5.21

no mne by spíše zajímalo, proč ji tu smazali, když měla úspěch a lidé si ji chválili... i můj příspěvek zrušili... Proč?? toť otázka ne ani na návštěvníky jak na administrátory... a pokud z vás někdo byl s jejím výkladem spokojen... či nespokojen... napište svůj názor...

Planetweb
04.05.10
22:28
Reg. před 2016

Lea: Tak to napiste jako dotaz adminum do sekce pripominky, admini tam i odpovidaji. Ze by nekoho sami jen tak bezduvodne smazli neverim, to uz by tu chybely ruzny Patrusky a dalsi entity

red
24.05.10
20:29
Nereg.

Rusim prispevky, ktery jsou reklamniho razu. Pokud nekdo vyuziva vestirnu k obohaceni se, tak se mi to samozrejme nelibi :)

Tento zasah je na zaklade spamovani, ktere se tu jednu dobu objevilo a forum bylo zavsivene odkazy na nekolik konkretnich webu.

Pokud se nekdo zepta a je mu odpovezeno, pak to nechavam (nesmi to byt ale zase do oci bijici, ze si to clovek napsal sam sobe ..)

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...
Kostky
Okamžik náhody rozhoduje o naší budoucnosti. Co vám napoví hozené kostky. Nová verze!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)