English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 4.7.2025
Svátek slaví Prokop, zítra - .
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 4.7.2025
Svátek slaví Prokop, zítra - .
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Jsem snad prokletý?

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Jsem snad prokletý?

j.xg
03.03.19
15:54
Reg.3.3.19

sedím a přemýšlím, proč se mi nic nedaří, a když se lehce zadaří, tak mne to stojí spoustu sil. Mém životě ať v práci, nebo ve sportovním spolku, když se lámal chleba, tak vždy jsem to odnesl já. A teď i mé zdraví.
Nechci se ptát na partnerský vztah, ani na zdraví, ale má otázka je malinko sobecká:
Ale uvidím někdy v životě světélko na konci tunelu, budu já někdy tím kdo nebude muset za sebou obrazně zavřít dveře??? Nechci bohatství ani slávu, chi mít normální život, bez potupy.
Jsem Blíženec narozen 16.6.1970

j.xg
06.03.19
13:41
Reg.3.3.19

Křesťané, děkuji Ti za odpověď, ale najde se tu někdo kdo by mi udělal věštbu?... Předem děkuji j.xg.

Mila123
07.03.19
14:25
Reg.15.1.18

proklety nejste, stesti ještě prijde

Odpoveď
10.03.19
17:02
Nereg.

IP: 188.167.252.*
V kartách vidím ,že ste stále nespokojný so životom ,stále obrazne na niečo čakáte či už sú to financie , naplnenie snov ,niečo Váš však utláča ,je to žena z Vášho okolia ... Nesmiete stále ustupovať zo svojich požiadaviek ,isto sa začne dariť:-))Pekný deň a trošku slniečka do života

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
I ťing
Čínská klasická metoda věštění budoucnosti pomocí šesti mincí.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)