English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 16.9.2025
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 16.9.2025
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
ztracena kočka06.09.25 / Neznamá v Starosti
Sny bez zvuku04.09.25 / Hermit v Sny
ztracena kočka04.09.25 / Hermit v Starosti
Kouzlo pro štěstí16.08.25 / EvaK v Kouzla a magie

V životě, stejně jako na malířově paletě, je jediná barva, která dává význam životu i umění. Je to barva lásky.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mí blízcí budou v pořádku. ”

Myšlenky moudrých

Schopenhauer

Zdraví není vším, ale bez zdraví je všechno ničím.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Jiný dotaz-psychické bloky

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Jiný dotaz-psychické bloky

Carcoolka
12.03.19
04:11
Nereg.

IP: 89.24.50.*
Dobrý den, cítím, a pár kartářek mi napsalo, že mám psychický blok (mám ho hlavně ohledně lidí,přátel, vždy z nich dostanu úzkost, začnu se chovat nepřirozeně, jako kdyby mě přetlačili svojí energií, u mnohých mám chvilku pocit lásky, potom najednou zneužití, odpor, až nenávist, před větší skupinkou lidí, hlavně mladších mužů nemůžu vůbec mluvit,cítím se hlavně furt hrozně trapně , že cokoliv co řeknu je trapné, blbé a td... byla jsem u psychiatra, předepsal mi léky, ale ty brát nechci, a nedělají mi dobře, je to diagnostikováno jako sociální fobie, ale myslím, že to je zakořeněno hluboko, a prášky to nevyřeší... Proto prosím někoho, kdo má zkušenost, nebo by věděl, jak to vyléčit o radu, co třeba dělat, jak to léčit a tak... Předem moc děkuji.

Red
13.03.19
16:41
Reg. před 2016

Rád bych upozornil na to, že zatímco psychiatr je studovaný a ručí svým diplomem, tak kartářky nemají někdy ani střední vzdělání (natož lékařské) a neručí naprosto ničím.
Vemte si ty prášky. Počkejte měsíc a uvidíte.
Z vlastní zkušenosti bych doporučil poslechnout odborníka. Pokud máte diagnózu už danou, tak u kartářky dostanete jen to, co chcete slyšet a to Vám nikterak nepomůže.

Carcoolka
15.03.19
21:03
Nereg.

IP: 37.48.48.*
Dobrý den, bavila jsem se o tom s psychiatrem, a řekl mi, že vůbec nevadí, že prášky neberu, že ba naopak je to lepší, že se z toho léčím sama... Ale děkuji.

Martin642
23.03.19
20:11
Nereg.

IP: 94.23.41.*
Jak se bojuje se strachem? No prece tak ze mu jdeme naproti :)

Carcoolka
25.03.19
04:22
Nereg.

IP: 89.24.52.*
Všem moc děkuji za odpovědi... Já se strachu snažím chodit na proti, a snažím se mu stavět "tváří v tvář" , jenže někdy to ovládnout nejde, a trochu cítím, že to ze sebe potřebuji vyplenit. Ještě jednou moc děkuji za rady. :)

huhulak
14.05.19
17:10
Nereg.

IP: 82.113.48.*
Ahoj,

Zkus začít cvičit taiji u nějakého mistra. Otevírá to dráhy a zvyšuje sebekontrolu. Jinak je to se soc. fobii na dlouho trať. Lepší bez léků, ale musíš hodně chtít. Dobré jsou různé koníčky u kterých jsou další lidé, nemusí to ani být zrovna debatní kroužek; klidně ať jsou to taky asociálové. Je potřeba najít osoby, kterým jsi schopná se otevřít a zárověň Tě nestáhnou do nějakých nesmyslů jako jsou drogy(alkohol) nebo sekty a také té důvěry musejí býti hodni (nezneužít toho).

Pravidelná modlitba pomůže také hodně, mluvit u toho nahlas. Na tyto věci je dobrý Archanděl Rafael.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)