Pettulina 29.03.15 19:38 Reg. před 2016
| Dobrý den,
můžete mi prosím někdo poradit,proč opakovaně nemohu najít stálou práci?Když najdu práci,tak na smlouvu na dobu určitou,i když se maximálně snažím,nezůstanu tam... trvá to už několik let a já už bych někde ráda zakotvila... jsem z toho smutná... nemohl mě někdo proklít??? Děkuji Všem za radu Petra 16.6.1974 |
|
karmela 31.05.16 16:45 Nereg. IP: 178.255.168.* | ahoj,mám to stejný.taky si myslím,že je to kletba.ráda bych našla někoho kdo ji sejme.už je to fakt na sebevraždu |
|
Dracizena 01.06.16 20:57 Nereg. IP: 86.49.183.* | Kletba se vždy vrací k tomu, kdo ji vypustil z hrdla... A dejme si ruku na srdce, kdo druhého neproklel? A nebo sám sebe? kolikrát sis řekla, "já jsem blbá"... a to úplně stačí, abychom si kolem sebe zhmotnili zónu, která je BLBÁ a pak se nediv, že nenajdeš práci... Ta Tvá zóna umí vyzařovat energii a ta energie působí i na lidi, kteří Tě přijímají do práce... a když vyzařuješ BLBOU auru, pak Tě nepřijmou. Říkáš si, že jiní ale pracují, jojo, oni nejsou duchem pokřtěni.My, kdo z minulých životů jsme, musíme se naučit modlit... Já jsem se modlibu učila 3 roky, než jsem pochopila její sílu..
Rozum je propojen s těmito vyzařujícími toky... A jak to změnit? Zajímej se o auru a uzdravuj si ji a začni s modlitbou... půjčím Ti tu svou... stačí, když si před spaním budeš aspoň 5 min. ámenovat a zóna se Ti bude vyjasňovat a Tvé kletby se budou měnit do pozitivity... Nemusíš věřit, když nezkusíš, budeš dál trpět... |
|
procházející 30.11.16 16:50 Nereg. IP: 80.188.76.* | Ne vždy to musí být prokletí.Někdy jen nemůžeme najít své místo.
Osud se pak snaží různě nás natlačit tam kam patříme.Někdy je to dlouhé a bolestné,nějak neumíme nasloucht.Zrovna nedávno jsem měla to štěstí být nápomocna zrovna takovému jedinci.Opravdu chtěl ukončit svou životní pouť.Proto jsme udělali rozbor veškerého jeho snažení a on přišel na jedno stále opakující se místo ,které ho za celou dobu nezaujalo.Věřte, nevěřte je to ono.Na nezdar musíme pohlížet ze všech možných stran.Budu na vás myslet a prosit své božstvo za váš zdar. |
|
Dracizena 03.12.16 22:47 Nereg. IP: 92.62.225.* | ano, je to tak, není vše jen tím prokletím... A člověk se dokáže i sám regresí dostat k jádru svého problému a ten kořínek vyndat a nenechat ho vyrůst do rozměrů, které berou předčasně, i životy... Ale, jesti že někdo má strach z kletby, tak si už sám odpovídá... jeho Anděl ho vede... každého vede, stačí sebe jen sledovat... ale my to víme,že Procházející, ale oni ne... |
|
pajko11 22.04.17 12:11 Reg.19.11.16
| Dobrý den ,
prosím poraďte - našel by se někdo kdo by mi uměl a chtěl pomoci ?
Mám obrovské bolesti bederní a krční páteře a žádný doktor mi nedokáže pomoci.
Dokázal by mi někdo alespoň trochu pomoci ?
Děkuji, srdečně zdraví pajko11 |
|
Evita 26.04.17 17:08 Reg.3.6.23
| Ahoj Pajko,
bolesti páteře často způsobuje pobyt v patogenní zoně,jsou to nesnesitelné trhavé a bodavé bolesti,nejhorší je,když člověk v takovém místě dlouho pracuje nebo dokonce spí.Pokud nevíš,kde tato místa ve tvém bytě jsou,tak si kup v Hornbachu MODRÝ MIRELON O TLOUŠŤCE 3 MILIMETRY,/žádný jiný druh nefunguje/ a natáhni ho pod postel po celé její ploše,stejně tak např.pod koberec v místě,kde často sedáváš.Je to funkční odrušovač zon za pár korun,mnoho lidí jsem již tímto způsobem zbavila hrozných bolestí pohybového aparátu.Pokud bolí jakékoli klouby včetně páteře,je třeba vynechat papriky,rajčata a brambory a jíst velké množství třešní/kompot celoročně/,mnohokrát vyzkoušeno. |
|
pajko11 27.04.17 10:33 Reg.19.11.16
| Pro Evitu - děkujííííííííííííí |
|
|