Pettulina 29.03.15 19:32 Reg. před 2016
| Dobrý den,
můžete mi prosím někdo poradit,proč opakovaně nemohu najít stálou práci?Když najdu práci,tak na smlouvu na dobu určitou,i když se maximálně snažím,nezůstanu tam... trvá to už několik let a já už bych někde ráda zakotvila... jsem z toho smutná... nemohl mě někdo proklít??? Děkuji Všem za radu Petra 16.6.1974 |
|
Dracizena 29.03.15 20:26 Nereg. IP: 213.151.77.* | Petul, každá kletba vypuštěná z hrdla, se vrací zase jen Tobě a třeba až v dalších životech. To je ten bumerang, který člověk vyšle a vrátí se zase jen k němu, ale když zemře, na jeho místě žijí potomci a proto bumerang zasáhne i další generace.
Není náhoda, že se ptáš na kletbu a proto myšlenkou a modlitbou čisti své předky, kteří kleli a jejich bumerang padá dnes na Tebe.
Stačí, že předek byl kameník v lomu a musel dřít a proto svou těžkou práci proklínal a jeho potomci pak o práci nezavadí...
A nebo jsi bumerang vyslala do hvězd a proto dopadl až dnes na Tvou osobu, ale z Tvých minulých životů... je druhá varianta..
Čisti své minulé životy modlitbou světelnou, je má rada...
 |
|
Pettulina 31.03.15 06:56 Reg. před 2016
| Děkuji Vám,je možné se s Vámi spojit emailem a zaplatit si konzultaci?
Přeji hezký den...
Petra |
|
Dracizena 31.03.15 16:34 Nereg. IP: 213.151.77.* | Petul, kdybych bohatla z duchovního vědění, tak pro obrovskou hromadu peněz, bych vás dnes už neviděla... a byla bych jinde...
A proto, pokud mám čas a mám propojení s lidmi, odpovím...
Ale pokud cítím, že na druhé straně je těžký a kritizující kalibr, buď počkám na svého Ducha a nebo odpovím jen krátce...
Ty nejsi těžký kalibr... můžeš mi napsat... jméno znáš a jsem seznam.cz  |
|