English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 1.7.2026
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 1.7.2026
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Runy
Magické runy odkrývají svou tajemnou moc v naší online věštbě.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Někteří lidé vás nepochopí, ani kdybyste se vysvětlováním umluvili k smrti. Proto se nikdy nesnažte vysvětlovat a obhajovat to, jací jste, protože se tím akorát vyčerpáte a ničeho nedosáhnete.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nepocítím nedostatek. ”

Myšlenky moudrých

Saroyan

Dejte si co nejvíc práce, abyste žili!
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Jak se bránit uřknutí

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Jak se bránit uřknutí

Klára Klara
01.01.26
16:01
Nereg.

IP: 79.242.103.*
Dobrý den, cítím, že na mne vrhá děvče kletby. Jak se bránit?
Abych vysvětlila situaci. Žijeme s mužem a dětmi. Muž má z prvního manželství 2 děti, já 3. Dvě nejstarší dcery jsou z domu. Syn si našel přítelkyni. Je to milé děvče a nemyslím, že to dělá vědomě, ale jakmile přijede, nebo se syn se mnou baví, začne mě bolet žaludek. Opravdu hodně, šílené křeče,nemožnost pohybu, prostě jsem vyřízená. Jak se ochránit? A také jak ochránit nejmladší? Je autistka a somatizuje mě. Jenže u ní to má delší průběh a já se bojím, protože je s jídlem na štíru, a po takové návštěvě nejí třeba 3 dny. Prosím, pomozte.

hns
03.01.26
10:48
Nereg.

IP: 212.20.115.*
"nemyslím, že to dělá vědomě" - pak nejde o uřknutí. Jestli se to děje jen v její blízkosti, řekněte jí, ať se posadí dál a v určité vzdálenosti už to nebude působit. Může to být vliv její aury či entit k ní přisátých. Existuje mnoho ochranných symbolů, které můžete testovat. Pro začátek třeba zkřížené prsty. Měla by ale na sobě zapracovat a očistit se.

Klára Klara
03.01.26
16:13
Nereg.

IP: 79.242.103.*
Vzdálenost nepomáhá. Prostě když je v domě, svíjím sev křečích, doslova. Nechci o ní špatně smýšlet, přeji jim štěstí v lásce i v životě. Ale nechci odcházet z domu, protože příjde. A nechci jim taktéž bránit v navštěvování se. Možná to také bude v tom, že je jedináček. Premiantka. Doma nemají žádná zvířata. U nás je pět dětí, pes, kočky, králíci. Prostě cirkus a prostě to vše vyžaduje práci a pozornost. A nejde to soustředit se jen na ni. O svátcích jsme byli na rodinném obědě. Babička si ji posadila na čestné místo vedle sebe, s tím, že ji vídává málo. Měla pozornost a byl klid. (I když obě starší dcery vídává také zřídka, protože jsou z domu a hodně pracují.
A když se nikdo nedívá vrhá na mne škaredé pohledy.

tajnustkarka
29.01.26
06:07
Nereg.

IP: 93.153.63.*
Tak ji pošlete do ři*i, když na Vás brhá škaredé pohledy.. Třeba je se synem čistě z důvodu, aby Vás začarovala. ... Dneska bych se tomu nedivila. Pohnutky různých bytostí jsou různé. ... Tak všem rozdejte práci, a soustřeďte se jen a jen na ní, abyste měla jistotu. ...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)