English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Všechny mé chyby se mi podaří napravit. ”


Myšlenky moudrých

Bacon

Není většího lichotníka, než jakým je člověk sám sobě, a není lepšího léku proti tomuto lichocení než upřímnost přítele.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Dymka miru.. :-)

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Dymka miru.. :-)

Merit
18.12.10
14:23
Reg. před 2016

vazeni, v tuto chvilku ji opravdu taham :-)..
proc?.. je tu vlakno od diblamary - nestastne a je to tu uz snad bezne?
proc?.. ja chapu, ze skrze rejpani clovek toho druhyho nak rozparadi a vytahne z nej reakce a pak si o nej utre boty? pusti se do jeho druhe tvare..

kazdy z nas ma tu svou druhou tvar, nikdo z nas neni svatej.. meli bychom prijmout i to druhe.. respektovat to.. je tu proboha nekdo SVATEJ????.. zije tu nekdo v tom, ze nikdy nikomu neubliziil??
ja jsem jenom obycejna a ne zrovna moc chytra zenska, patram, smiruju celej zivot a mela jsem a mam ho pestrej.. ale zvazte, proc do cloveka, kterymu je tezko jeste kopnout?..
kdyz byly moje deti maly, vedely, ze kdyz udelaji prusvih, ze muzou prijit, ale ja musim vedet jak se ten prusvih odehral, abych mohla treba dotycne osobe rict "ja mu to vysvetlim".. protoze jenom tak citim jako citlivy a spravny, tam, kde jini laterili, bili deti, ci je ponizovali, ja chvalila.. na zadek dostaly taky! :-), ale neslo nikdy o tyrani.. spoustu clovek i v dobrem podela.. a za to se clovek ma ..by se mel omluvit i pokud se jedna o male dite.. vubec neznamena to, ze jsem dospelak, ze by detem nemohl vysypat omluvu..

kdyz nekdo odejde treba i ze sve zeme, od rodiny a jde za svoji laskou a pak se trapi? neco resi? a tu to napise?.. uvedomuje si dotycnej, ze ta osoba, ta bytost to nema v tu chvilku treba komu rict?.. ze je ji strasne tezko? a ze to resi jinak, nez jsme zvykli?
jak ja byla "hloupa", kdyz jsem byla mlada :-), myslela jsem si, ze funguji ruzne rovnice.. chovas se slusne = lidi ti to oplati.. pracujes a dobre = budes v praci dobre ohodnocena :-).. vsechny tyhle rovnice proste platit nemusej, jsou to predpoklady :-)..

o co mi tu jde.. ja beru net jako moznost najit pratele.. pokud okolo sebe maji bytosti projit, projdou kolem sebe tu, stejne jako v realu.. vdecim vestirne i jinym strankam za to, ze jsem poznala lidi, kterym verim, my sdilime.. je to "pratelstvi".. a beru to "vazne", kdyz k nekomu prirostu, je to velky i kdyz se to treba odehrava jenom tu.. kdyz nekomu sdelim co k nemu citim, opravdu je to tak.. protoze verim tomu, ze me Buh 24hod denne hlida.. on vi na co myslim, bere me takovou jaka jsem.. a on je pro to "neublizovani".. je pro Lasku :-)
proc tu nekoho OTRAVIT? NAPADAT? UBLIZOVAT MU? i kdybych to videla tak, ze mi to nesedi.. mam pravo na to ho zadupat?..
mam zapotrebi ho zesmesnovat? tak, ze ho snizim?
O CO JSEM JA POTOM LEPSI?.. CO JSEM - CO BYCH TO PROVEDLA?

z tech regresi vim to, ze se mi vse VRACI.. :-)

to vas nechci strasit, to je skutecnost.. ano, mam na vyber.. nekdo me zatlacil do kouta?.. na tu mas dardu a takovou az ztratis dech..
udus se.. trp!.. proboha to ne!
jsou tak tezky casy pro mnoho lidi.. to si to zavedeme opravdu i tu?
budeme se prevlikat a hudrovat na lidi?..
tu je to internet smarja, ale na druhy strane sedi bytost, ziva, clovek.. vite vzdy bezpecne v jaky je nalade? vite vzdy, ze smajlik usmevu nerve?.. budme opravdovi.. budme laskavi, nedelejme si tu neco povrchniho.. byla by to opravdu skoda..

muze se stat, ze jednou bude v UZKYCH ten, kdo neco rozpouta?
bude volat o pomoc a nikdo mu nepomuze, protoze to bude brat jako provokaci..

ona nas ta minulost dobehne.. prirovnani..
pripadala jsem si jako bych mela hlavu na spalku.. katem byla ona minulost.. a staci vyjit..pochopit, ze jsem udelala chybu/chyby..ze to potrebuju napravit.. ze jeste potrebuju ochutnat co je to doopravdy milovat.. a dostala jsem "sanci".. kdyby se to vsechno nestalo.. nesedim tu.. nemam tu odtud pratele.. ani odjinud.. nepoznala bych to teplo svetla, objimani od andelu.. podle lekaru uz bych tu nekolik let nemela byt.. davejte si pozor.. na to co zpusobujete druhym..

netvrdim, ze kdyz neco resim, je to pokazdy skvely :-).. vzdycky dojde na situace, kdy vas Buh proveri a to moje vrby tu odtud znaji, staci treba podani ruky od nekoho, kdo vam opravdu ublizil a zase clovek musi sahnout do stare zaprasene knihy.. :-)..a uznat, jo holka, to je sklizen :-D :-))

co je to za kus osobni odvahy.. sdelit "jsem v uzkych".. je to volani a nedelejme si z toho legraci.. jednou si ve svoji knize poctete sami..ja do te moji nahlidla :-).. reknu vam, clovek nestaci prevracet oci :-D..

muzete nad timhle vlaknem mavnout rukou, je to na vas samotnych, vybrat si musi kazdej sam..
kazdej z nas na cestu nejak vstoupi, vstoupil.. neznevazujme zacatky tech druhych, melo by to byt poucenim..

mejte se krasne.. at mate v dusi klid a mir.. at jste milovani a nejen o vanocich, ci v tomto case, to by bylo pokrytecky, ne? :-)
je to tak tezky mit se radi? chapat, ze to druhej nemusi videt stejne? pak nastoupi, mela by nastoupit "tolerance" :-)..
zkusenosti nejdou predat, nefunguje to, kdyz uz to ci ono mame prozit, at to neboli tak, ze cloveka prestane bavit svet ..

kdyz uz kolabuje system.. lidem je tezko, nema cenu prilivat oleje do ohne.. tu ten klid.. je preci nadhera, ne? :-)
posloucham pisnicku neustale dokola.. od ondreje rumla
"kdyz se stmiva".. skoda, ze sem nejde vlozit :-)
vzpominam na detstvi, kdy jsme nemely jako deti vse a prece to hlavniho u nas bylo moc.. "lasky" bylo vzdy hodne.. vzdy jsme dostaly pohlazeni od maminky.. i kdyz nadavala, nasekala nam, bylo to pro nase dobro.. tolik let uz tu neni..a neustale si dokazu vybavit jeji vuni... jeji hebkou pokozku, sedrene vrascite ruce.. jeji smich :-))..
vuni jejiho jidla :-).. pocit "bezpeci"..

holky, jak je krasny bejt "mamca", co? :-))..
muze padnout vsechno.. banky.. firmy.. system..ale Laska? :-), chapete me?.. nenechme si to vzit.. navrtat.. at nam nezkameni nase srdce..
mam vas rada :-)*****
 
nestastna
18.12.10
15:30
Reg. před 2016

Merit

 
liduna1
19.12.10
04:34
Nereg.

IP: .*
Davam si s Tebou dymku miru..
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)