Tesinka 19.09.25 05:50 Reg.29.3.22
| Dobrý den,
mohla byste se prosím pěkně podívat do kartiček, jestli se mi podaří nalézt-získat práci ve zdravé výživě nebo kosmetice-parfumerii ?
Mockrát děkuji
Tereza 16/6/1993 |
|
Hermit 19.09.25 20:29 Reg.17.7.21
| Milá Terezo, práce ve zdravé výživě a v kosmetice je v astrologii signována mimojiné znamení Panny, 6. domem vašeho horoskopu a pro úspěšnou kariéru v kosmetice-parfumerii za to "může" Venuše jako signifikátor "krásy a vkusu" a pro obchodní úspěch samozřejmě i Merkur. Ale předpokládám, že nějaké povědomí a zkušenosti o tomto sortimentu už máte. Že budete umět poradit nejen pro mladé holčiny, ale i těm starším. Že budete parfémy vybírat podle své "Venuše" a ne, co zrovna píšou v časopisech. Ale to jsem odbočila.
Nalezení takového místa se momentálně - podle malého tabla Lenormand jeví jako docela problematické. Vypadá to na delší období min. několika měsíců, ještě je před vámi rozhodování, kam více napnout své úsilí - kosmetika X zdravá výživa? Je v tom nějaký projekt jít do toho s kamarádkou? porotože je tu i roztržka mezi přáteli a jak je známo, nikdy nemáme pracovat společně s kamarádkou, nebo v podniku kamarádky. Ale váš osobní svět - váš pocit uspokojení bude nakonec naplněn. Budete se v tom cítit dobře. Jako rada je tu i všechno dobře rozvážit, nedělat zbrklá rozhodnutí. Při hledání místa narazíte na docela "hnusnou" konkurenci, tak hodně sil a ono to vyjde.
|
|
Tesinka 20.09.25 16:11 Reg.29.3.22
| Hezké odpoledne.
Mockrát děkuji za ochotu a vstřícnost.
Jak jste to prosím konkrétně myslela s tou hnusnou konkurencí?
Na co si dát pozor a výhledově, od kdy bych mohla pracovat alespoň někde, když to zatím nebude snový obor ? |
|
Hermit 20.09.25 19:37 Reg.17.7.21
| Měla jsem na mysli nepříjemné výběrové řízení, nepříjemné soupeřky.
|
|