puntik 12.10.25 15:20 Reg.12.10.25
| Dobrý den, prosím podaří se mi realizovat příští rok rekonstrukci bytu a budou při tom přítomny i moje kočičky ? nebo jenom jedna? - dlouho to k vůli nim odkládám , nemám je jak zabezpečit a ta starší má 18 let... mladší 8 let. děkuji Vlaďka 2.3.1961 |
|
Hermit 12.10.25 20:35 Reg.17.7.21
| Milá Vlaďko, soudím, že rekonstrukci nakonec zrealizujete, ale bude to stát veliké množství vašich sil... Je tu ale varování před neuváženým výběrem firmy, opravdu si všechno prověřte, hrozí pak během toho procesu neustálé dohadování. Nebo možná ještě nemáte zcela vyřešeno, jak to budete financovat. Objevit se mohou i reptající a stěžující si sousedé... .Ale u karty Dům máte nový začátek a šťastné karty.
Měla jsem také kocourka 18 let. Teď mám mladší kočičáky. Ohledně kočiček - jedna z nich zřejmě završí svůj životní cyklus (logicky mě napadá ta starší), je tam rychlý zvrat v jejím zdravotní stavu, veterinární klinika... .takže asi odejde za duhový most během příštího roku... .Rozumím tomu, že to má být rekonstrukce celého bytu? Takže najednou? Že tam současně nemůže v tom bytě přebývat, než se to udělá? Pokud bych tam měla při tom přebývat, byť v polních podmínkách, tak bych koupila velikou klec, i kdybych tam měla spát na betonu. Nemůže využít pomoc dobrého kočičího hotelu, kde jsou kočičky ve voliérách? Ale je mi jasné, že ta stařičká babička by to asi nedala. Já jsem v tomto velmi opatrná, že bych to odložila, ale to píšu z pozice člověka, který má 6 koček a má je jako rodinu. Zaměřte se na pečlivý výběr firmy a všechno okolo, protože jako první vyšlo varování "pozor ohledně peněz". Rekonstrukce jako taková a situace kolem koček mi přijde jako "slabší" téma tohoto výkladu. |
|
puntik 13.10.25 12:08 Reg.12.10.25
| Dobrý den
Děkuji za odpověď , která mě tedy zaskočila ..
Vidím , že tady dál rozebíráte daná témata , tak to zkusím také ujasnit
Jak správně vidíte "že kočky jsou v tomto výkladu vedlejší" je pravda..
Mým hlavním problémem je obsedantní porucha , kdy
velmi těžko zvládám základní věci okolo sebe vč.té péče o kočky ..
Neustále všechno odkládám a nedaří se mi nastolit pořádek , aby vůbec něco mohlo začít..
Hodně věcí potřebuje opravit , zprovoznit , hlavně topení , musím při tom bydlet doma ,proto ten dotaz na kočky , které nemohou být ani spolu, a nemám je kam zavřít .
Firmu na realizaci jsem ještě ani nehledala , ale překvapilo mě to reptání sousedů, protože jsem právě chtěla požádat souseda o kontakt na firmu , která pracovala u něj, takže to asi nebude vhodné?
A také to upozornění na peníze, zřejmě cenová nabídka od více firem ?? nebo nevím jak předejít tomu abych se v průběhu nedohadovala o financích
Ještě kdyby šlo se podívat , jaká je na to nejvhodnější doba
děkuji Vlaďka 2.3.1961 |
|