English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 28.10.2025
Svátek slaví Statní svátek, zítra Silvie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 28.10.2025
Svátek slaví Statní svátek, zítra Silvie.
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Horoskopy na 2026
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2026?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Kouzlo pro štěstí27.10.25 / Boženka v Kouzla a magie
Kouzlo pro štěstí24.10.25 / Stáňa v Kouzla a magie
ztracena kočka22.10.25 / Jana 2 v Starosti

Čím déle musíš na něco čekat, tím více si budeš vážit chvíle, kdy to přijde.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”

Myšlenky moudrých

Kafka

Život je neustálé odvádění pozornosti, jež nedovolí ani, abychom si uvědomili, od čeho to odvádí.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Bydlení pro paní Hermit

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Bydlení pro paní Hermit

Tesinka
19.10.25
06:19
Reg.29.3.22

Dobrý den,

můžete mi prosím vyložit karty na bydlení, jestli se mi podaří najít pěkný malý byteček pro mě (garsonku) a jestli mi třeba úřad schválí i příspěvek a co radí karty ?

Předem děkuji
Tereza 16/6/1993

Hermit
19.10.25
18:31
Reg.17.7.21

Milá Terezo, karty ukazují, že silně toužíte po samostatnosti a samotě. Jako byste prodělala milostné zklamání, spálila za sebou mosty a rozhodla se žít sama. Rozložení karet mi tu ukazuje, že vás opravdu čeká stěhování do nového místa bydliště, takže ano, byt se vám podaří najít. Samozřejmě to nebude jednoduché, berte to jako výhled na půl roku. Je tu i "podpora z vyšších míst, podpora od někoho mocného (čili úřadu)", ta finanční podpora z vyšších míst ale nepřijde automaticky hned, to bude delší jednání, ale bydlení tu máte. Vybraná garsonka bude možná ve vyšším patře nějakého paneláku, nebo bytového domu. Neskočte hned na první nabídku, ukazuje se tady, že nemáte dost zkušeností, nebo máte sklony k naivitě, co se týče "sliby-chyby" ze strany pronajímatele. Ale vypadá to velmi pěkně, že začnete novou životní etapu.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)