English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Seifert

Každá veselá láska je smutná, neboť láska je jako celý svět: je sice hořká, ale sladce chutná.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Budoucnost

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Budoucnost

Maty
24.10.11
08:13
Nereg.

IP: 77.48.243.*
"Ten, kdo druhému věští budoucnost, jej o budoucnost připravuje, neboť mu bere překvapní"
- s takovým nebo podobným vyjádřením jsem se setkala již několikrát. Jsou přibližně 4 rozdílné názory:
1. není to pravda, nahlédnutím do budoucnosti se člověk může vyvarovat chybných kroků, takže je to spíš pomoc
2. není to pravda, budoucnost si tvoříme sami a i když nahlédneme do budoucnosti, můžeme si ji vlastní vůlí změnit. To překvapení stejně zažijeme
3. může to být pravda, ale i to má pro člověka význam, protože tam, kde je tazatel, je i ten, kdo odpovídá ... tozn. že není nic v životě lidském zbytečné, bez významu
4. je to pravda, neboť tazatel je v nevýhodě a ten, kdo mu budoucnost předpovídá nikdy není tak charakterově "čistý", aby nevytvořil nějaký karmický kotrmelec, vždy je tam nějaké ovlivnění

Ke které skupince názorů byste se přidali? Nebo máte další názor, který nebyl uveden? Myslíte si, že je zvědavost v tomto případě proti člověku nebo naopak člověku hodně dává, protože jej posune vpřed, třeba tím, že mu dá naději? Budu ráda, když se k tomuto tématu vyjádříte
4.
 
meel
24.10.11
10:29
Reg. před 2016

Člověk, jenž si nechá předpovědět budoucnost uslyší jen to, co má slyšet, aby byl jeho karmický osud naplněn..
 
Nike
24.10.11
12:06
Reg. před 2016

Maty,
k číslu 4: to, co je tam prvotní, není jakási čistota. Jde o to, že nikdo nikdy nemůže tímto způsobem sdělit 100% pravdu. Ty, když chceš vědět, na čem jsi, určitě bys potřebovala těch 100%. Do toho Ti příjde věštec, který jedním dechem hlásá rigidně předurčený osud a současně se chlubí 70% úspěšnosti (jaká to žabařina potom, ne? a měla by to v tom případě být reklamovatelná služba), Ty se ho zeptáš třeba na partnera, jestli je to ten pravý a vydrží Vám to. On Ti řekne NE. I kdybych mu dopřála těch 70%, pořád tam má těch 30%, ovšem Ty už tu odpověď NE nikdy, nikdy nikdy!!! nedostaneš z hlavy. A i kdybyste se s tím partnerem opravdu k sobě příliš nehodili, pořád máte šanci svůj vztah vybudovat, dokonce by to bylo cennější, protože by Vás to vycepovalo v toleranci. O tom byste si měli rozhodovat jen vy dva, ne kartářka. Je to útěk před vlastním rozhodnutím, útěk před vlastní odpovědností, jedním slovem strach. Na chybách, které lidi udělají, se učí, když budou strkat kostlivce do skříní, tak je stejně najdou a budou se jen učit o to déle.
A podívej se do těch online výkladů. Připadá mi to chvílemi jako lustrační oddělení KGB. Kdybych byla chlapem, vážně bych zvažovala v této době utajení mých dat před vlastní partnerkou. Na 90% bych měla jistotu, že moje jméno a datum bude vláčeno po všech možných věštírnách v republice, možno aj na Slovensku. Kam to ten svět spěje.
 
Maty
24.10.11
14:31
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Niké, díky za reakci ... co bys řekla tomu, že se "věštectví" za přibližně posledních 20 let mezi lidmi tak rozšířilo a co lidem ve výsledku přinese (nebo může přinést) stále živý zájem o tyto služby? Mám za to, že i toto období má lidstvo v něčem poučit ... snad o různých vlivech, které člověka odvádí od jeho samotného, možná uvědomit si, že je to i záměr. Jaké řešení bys pro člověka, který prožívá těžké období a chce se svým životem něco udělat, navrhla? Je fakt, že podle různých zpráv hledáme pomoc a řešení kde se dá a nemusí to vždy dopadnout
 
Nike
25.10.11
18:47
Reg. před 2016

jojojoj, toto je na dálnici :D, Ty mi dáváš... :)

Kdybych řekla, že kde je nabídka, tam je i poptávka, tak by to stačilo nad hlavu!

Kdybych měla trochu rozvést, proč je tolik nabídky, tak mimo těch přízemnějších věcí, že je to v módě a že si tím mnozí řeší výdělek, tak to má i jiné pozadí. Pak to není jen 20 let (20 je to v Česku kvůli režimu), ale 30 let a nějaké vlaštovky byly už dříve. Souvisí to s tím, co jsem psala na 2012. Čím blíže tomu roku, tím houšť. Pokusím se jen doplnit, co nebylo tam.
Je tady nějaký kosmický cyklus, na který je napasován vývojový cyklus lidstva, tedy jedné várky duší. Jen je to tak dlouhé, že už o tom nikdo neví, a když přece (starý Egypt, Tibet), tak to bylo střežené tajemství. V první polovině roku Sluneční soustavy převládaly jangové energie, hmotný růst a celkem logicky lidstvo bylo vývojově níž, dosáhlo v duchovních věcech jen na astrál. Teď se to mění, zvyšují se vibrace planety, s lidma to něco dělá, některým je blbě, jiní něco cítí mimosmyslově, probouzejí se, můžou mít vize, můžou i "něco" slyšet ... cokoliv, cos už četla i tady. Když vylítne Schumannovka, můj synátor mi třeba začne vyprávět, jak si nás vybíral jako rodiče, než se narodil. Nenadsazuju, smrtelně vážně...
Podle toho, jak je kdo daleko, tak ho to buď může posunout, pokud drží krok s planetou a zvyšuje vibrace svoje, anebo může být lapen tím astrálem. Jeho "vláda" končí a on se chce ještě do poslední chvíle nacpat jako medvěd před zimním spánkem. Proto takhle všechno to bláznění graduje.
Poučení v tom samozřejmě je, pro některé až hodně zpětně.


Co s tím těžkým obdobím v životě lidském? Kdyby tak pomohlo cokoliv říkat. Jakobych si nevzpomínala na sebe. I k tomu musí člověk dospět víceméně sám. Budu akorát za řečníka od svaté vody.

Není ostuda udělat chybu, není to zas taková tragédie udělat chybu.
Zbavit se strachu - nejdestruktivnější emoce, jaká je. Jednou je tu zákon příčiny a následku, tak to přijmu a nevyvádím. To neznamená, že budu nečinně trpět, neutíkám před řešením, protože bych to jedině oddálila a stejně neutekla. Když se budu bát zubaře, stejně mě tam dožene bolest, když vydržím bolest, tak si budu muset jednou zajít pro protézu, abych se aspoň najedla a když ani to ne, tak budu škaredá s propadlýma škraněma a bezzubým úsměvem, ale pak bych neměla ani ceknout o životních překážkách.

A co je nejdůležitější: neřeším, co bylo, ŘEŠÍM CO JE. Neřeším, co bude, nebo si to přitáhnu!!!, ŘEŠÍM CO JE. Tady a teď. Nepřemýšlím o překážkách, myšlenky stále jen vymýšlejí, proč něco nejde, co když toto a tamto a jak by to bylo kdyby... tím opět překážky zhmotňuju. Rozhodnu se, zvednu se, jdu to udělat a udělám to. A jak já řeknu, tak se taky stane.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)