English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

blazen?

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

blazen?

kathliin
04.05.20
01:18
Reg. před 2016

dobry den, znam jednoho muze, mam ho moc rada... ale nekdy mi prijde psychicky nemocny... obvinuje me, ma skoro az nenavistne poznamky a velmi nemistne... na druhou stranu je mi pracovne velikou oporou... oba jsme zadani, ale jsme ( byli?) ve velmi uzkem hlavne psanem kontaktu... mohla bych mu nejak pomoci? stoji o to? nebo mam utect... zalezi mi na nem... co citi on? dusan, 17.9.1972, kveta, 24.5.1975,
 
Whichwitch
10.05.20
09:30
Reg.21.10.19

Milá paní Květo, píšete, že Vám ten muž někdy přijde jako psychicky nemocný. Já si vyložila karty, ale musím Vám sdělit, že mi vlastně psychicky nemocný nepřijde. Spíš mi přijde jako někdo,.kdo se cítí ohrožený. Cítil k Vám určité sympatie, ale ty záhy musel v sobě potlačit ve chvíli, kdy si uvědomil, že byste k němu mohla cítit velkou náklonnost, kterou opravdu cítíte. Máte ho ráda, a to je vidět i v kartách. Hodně o něm sníte a vidíte ho v růžových barvách. Proto Vás bolí, když se k Vám chová takto. Ale jeho chování má důvod. Chce Vás od sebe odehnat, proto se takto chová. Pokud Vám můžu radit, zkuste se od něj citově odpoutat, protože on už to udělal. Takhle byste se jen dále trápila. Zkuste tu lásku, kterou k němu cítíte, dát sobě, protože nikdo nás nedokáže mít rád tolik, jako to dokážeme my sami k sobě. :-)
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...
Čtení z ruky
Kompletní popis a metody čtení z ruky.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)