English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Ruka Fatimy
Ruka Fatimy ukáže vaši schopnosti a povahu na základě jména či přezdívky.
více...
I ťing
Čínská klasická metoda věštění budoucnosti pomocí šesti mincí.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

A. Brie

Třídní původ? Moji předkové byli neandrtálci.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

astral

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

astral

nalintop
15.05.10
19:34
Nereg.

IP: .*
..chcela by som vas poprosit..ak mi vie niekto poradit ohladom astralneho cestovania... dost casto sa mi stava, ze v noci niekto do mna chodi cez 3oko..niekto, kto astralne cestuje..nemam s tym skusenost..ale poviem vam neni to nic prijemne... .a chcela by som vediet ako a ci sa tomu da vobec zabranit... za odpoved vopred dakujem.
 
meel
23.05.10
12:35
Reg. před 2016

mohla by jsi prosím blíže popsat pocity, které jsi měla když do tebe ono astrální tělo vstupovalo, bylo v tobě a nakonec vystupovalo?

To o čem mluvíš je velice zajímavé, nikdy mě nenapadlo, že by spící osoba mohla takto vědomě a navíc nepříjemně vnímat toto spojení. Nejhorší následek se kterým jsem se setkal byli zmatené pocity a to bylo navíc u bdícího člověka.

Asi bych mohl předpokládat, že je to reakce tvého těla, možná blok v komunikaci a myšlení zároveň, ale na to je brzy, nehledě na to, že jsem se s tím ještě nesetkal.

Popiš mi blíže co se při tom s tebou děje. Poradím ti jak to vyřešit, ale každopádně se nemusíš ničeho bát, leda tak o soukromí. Techniku, kterou popisuješ používám k něčemu co by se dalo přirovnat k telepatii a jsem si naprosto jistý, že je bezpečná. Silně pochybuji o tom, že by jí někdo použil k něčemu jinému, tato technika je totiž velice náročná na soustředění.

Co se týče obrany, tělo často reaguje rozvibrováním astrálního těla a následně probuzením. Toto rozvibrování se dá vyvolat i vědomě, stačí se uvolnit a co nejvíce se soustředit na pocit podobný mrazu proběhlého po zádech. Tím si naprosto odpojena od astrálu. Pokud by ti bylo špatně nebo si měla zlé pocity je to tím zážitkem, nikoliv kontaktem s astrálem. V takovém případě uklidni své myšlenky a soustřeď se na svůj dech, zkrátka medituj.
 
dracizena
23.05.10
17:02
Nereg.

IP: .*
Nalintop, z prostoru kolem těla se přesouvají energie čakrami do těla a tělo je zase vyhazuje a člověk cítí bolest ve svalech, kříži, nebo ospalost i deprese. Čakra 3. oka tě oslovuje, aby ses naučila zavírat své Boží brány do těla a to jsou ty čakry. Ale skutkově jsou to póry které Tě budou informovat jemným mražením po těle a tento pocit říká o nutnosti stažení svých pórů.
Když cítíš nepříjemný pocit v noci v prostoru 3. oka, tak nemáš náležitou aurickou ochranu. Je třeba vnímat, že stojíme v obalech aspoň základních barev, pak v geometr. tvarech a to začni pyramidou zlatou a stříbrnou a barevnou a také je třeba se chránit slovním tokem své modlitby a to VE JMÉNU SVÉM AŤ JSEM V OCHRANĚ SVÉHO BYTOSTNÍHO STVOŘENÍ A AŤ SE STANE ÁMEN*ÁMEN*ÁMEN*... je to má modlitba která mě sune v ochraně hvězdných andělů nejenom dopředu, ale do všech světových stran... Čakru 3.oka potřebuješ opravit aby nežádoucí negat. Energie se Ti nevsouvaly do hlavy. Pomyslně si tam maluj červenou tečku jako Indové. Stačí, že před spaním si tam přiložíš prst a počítej do 30, nebo ámenuj asi 30x tak jak Tě anděl povede…
 
nalintop
23.05.10
22:07
Nereg.

IP: .*
meel..moc dakujem za odpoved..uz som myslela za nik nezareaguje... .no sme sa nepochopili.ono sa to deje okolo 22h ..ale ja som hore..nespim..zacne mi tpnut celo..a citim take nieco ako tlak alebo akoby som to nazvala.akoby to do mna vchadzalo cez 3oko... a potom citim ako je vo mne este nieco navyse ..ako duch alebo co... .poviem ti takto mam kamaratku a ta mi takto chodi cistit telo..a lieci ma... preto viem ze mi ide do astralu..to je vsetko v poriadku... ale ako mi zacala ona tak chodit... bol uz aj niekto iny a nepaci sa mi to... ona mi nevie povedat ako tomu zabranit..ale ide ma potom vycistit..pre istotu... mam viac takych zazitkov... lebo sa trochu venujem vesteniu..tiez si neviem vysvetlit preco ked sa snazim na nieco sustredit vidim ako sa na mna pozeraju 2cierne oci..len tak v priestore ich vidim... nikto mi to nevie vysvetlit...
 
nalintop
23.05.10
22:20
Nereg.

IP: .*
dracizena..aj tebe moc moc dakujem za odpoved... vyskusam ako si mi poradila... z casu na cas mi pomoze ked si sucham celo a vravim chod prec nechcem ta tu... .niekedy to pomoze ..a niekedy sa vrati opat... vadi mi to..kym si to ja nezelam nechcem aby niekto do mna vstupoval... povazujem to za narusenie sukromia... dokonca predminuly rok na silvestra do mna niekto vstupil..a citila som ho odrana po cely den ... uz ma to privadzalo do sialenstva..bolo to take akoby niekto zvnutra ti behal po tele a stipal ta... poobede som uz nemala na to nervy lebo som myslela ze mi z toho uz fakt prepne..a zavolala som tej kamaratke ze co to ma znamenat... tak mi povedala ze v noci pojde do mna pozriet,,,a ze som tam mala daku zenu ktora akoby vo mne zabludila,,vraj zaciatocnik,,,tak ju zo mna vyhnala a vycistila ma... rano som vstala ako znovu zrodena... ... ..fakt kto nezazije neuveri,,,
 
dracizena
24.05.10
00:43
Nereg.

IP: .*
nalintop. tím vším jsem prošla a mě hořelo zevnitř tělo celý měsíc. Tenkrát mi jasnovidní lidé řekli, že mám poslání a že se ve mě probouzí Anděl. A do dneška se ve mě probudil i Archanděl, i Arcibytost, i bytost mimosmyslově mimozemská a i i i...
A Ty máš podobnou cestu jako já. Nalintop,dodatečně toho Ducha té ženy pošly domu a nevyhazuj ji, je to součást Tvého těla.Až budeš chtít více vysvětlím... Než se sladíš se svým Andělem Strážným i Andělem Zdrávas i Andělem aurickým, tak lecos Ti bude neznámé a nepříjemné. Např. Ti bude určitý čas šumět v uších i pískat, budeš se v noci budit, přes den budeš ospalá a spát se Ti nebude chtít, budeš hodně pracovat s myšlenkami a to je odrazový můstek do vědění až jasnozřivého... V začátcích je důležitá modlitba, nebo mantra, prostě duchovní přání pravidelně svovem vyráběné***
 
dracizena
24.05.10
01:03
Nereg.

IP: .*
nalintop, koukají na Tebe dvě černé oči? Je to Tvůj Duch z aurického pole a když se podíváme pohledem zemitým, tak je to Duch astrální, ten je přece černý. Neměla bych Ti to prozrazovat, ale Tvůj Duch s Tebou navazuje kontakt a trochu Tě chce strašit aby ses pravidelně modlila a tvořila vizuální zdraví celému svému Tělu které je složeno ze třech vrstev jak jsem se zde jiš zmiňovala. To co cítíš na čele, tak se Ti roztáčí čakra do cesty vědění a ano, dávej si tam prstíky a Tvůj Duch si takto snadno přečte jaká léčivá hodnota Ti zkrze prsty teče a podle toho si Tě povede k samouzdravování. Komunikuj s Andělem, ale svého Ducha nepřehlížej. Máš v auře mimo jiné i trochu rudé a to je dobře, tu má málo kdo. Anděl této barvy je mocný ochranář před neštěstím i úrazem. Hýčkej si ho, mluv si k němu a On Tě povede vizemi i snem... Až se více ve Tvé auře namnoží, tak ho budeš moci posílat k lidem a Ty budeš vědět, že jim nadálku pomáháš. A o tom je Boží Poslání člověka
 
meel
24.05.10
16:19
Reg. před 2016

nalintop:

Dobře, že si poznamenala to čistění těla.. při čistění těla se totiž otevírají čakry a pokud čištění není nijak cílené, tělo očistěnou energii využije k otevření právě těch čaker, které využívá nejčastěji. Což v tvém případě by mohlo být třetí oko, zvláště pokud máš pocit, že chceš pomocí 3. oka lidem okolo co nejvíce pomoci.. to může být chyba, která ti 3. oko může opět přivírat. Je to stejné jako při věštění, je třeba ideálně nemít žádný vlastní pocit. To platí pokud jde o využívání 3. oka (obecně jakékoliv čakry) jako pomoc druhým. Pokud někomu pomáháme, je potřeba být nezaujatý.

Pokud jde o ten pocit, myslím si, že je to takto:
Když se tvá mysl večer dostane do "meditativního" stavu, tělo začne rozdělovat energii a otvírat ty čakry, které jsou nejvíce potřeba.. Snaží se otevřít víc i 6. čakru (3. oko), ovšem v tom mu brání tvůj blok a tobě se to projeví jako tlak v čakře. (děje se to častěji, ae v tuto dobu se tomu můžeš nejlépe otevřít a vnímat to).

Myslím si, že tento blok se velmi týká tvého soukromí. Myslím, že je pro tebe soukromí velice důležité, řekl bych že se až bojíš o jeho narušení. A toto je to co zabraňuje tvému 3. oku v jeho dalšímu otevření. Osobně bych ti doporučil se toho strachu zbavit a přijímat názory lidí tak jak jsou. Abychom si rozuměli, nemám namysli zbavit se soukromí ani vlastního názoru (to rozhodně ne), mám na mysli zbavit se strachu o soukromí, možná strachu z toho co si druzí myslí?

Co se těch černých očí týče.. jde o tvou součást, kterou je třeba přijmout, aby jsi se mohla lépe soustředit, je to část tvého 3.oka, kterou ze strachu zakrýváš.

Co se čištění těla týče, doporučuji v tom přestat.. popřípadě, jeli tvá kamarádka zkušená léčitelka, popros jí ať se pokusí blíže určit tento tvůj blok.

Na tvé cestě bych ti doporučil hledat tvé vlastní strachy z čehokoliv. Často jsou velmi nenápadné a nevidíme, ovšem o to víc nám mohou škodit. S těmito strachy je třeba se vyrovnat.

Nakonec bych ještě doporučil vyvrátit dracizenin názor o zavírání čaker a pórů. Prosím jen se o to nepokoušej.. nejen, že se ti to nepovede, ale navíc by tě to mohlo dezorientovat. Jako metodu pro uzemnění bych doporučil umění, nebo jiný způsob vyjadřování. Popřípadě zvýšit komunikaci s rodinnou (tvými předky), ale to by také mohlo otevřít úplně novou kapitolu v tvém životě.

Hodně štěstí a pokud tě zajímá ještě něco.. pokusím se ti to objasnit, budu-li na to mít vědomosti..
 

dracizena
24.05.10
20:17
Nereg.

IP: .*
meel omyl, já jsem duchovně vedená a nikdy nepíši své názory ani jiných***jsou to informace jen a jen shůry***komunikuji i s vnitřním tělem člověka mimo jiné... a piš za sebe a nevyvracej nikdy, jak tomu říkáš názor druhého. To bychom pak byli jako u politického stolu kde stírá jeden druhého. Ty si piš své a já si píši své a lidé si zase to své vyberouu z informací duchovních lidí. Skládáme střípky rozbitého zrcadla a proto nedupej v duchovnu, jen jemně našlapuj a slepuj své zrcadlo ... zdravím...
 
meel
24.05.10
23:24
Reg. před 2016

dracizena: Šlo o slovní obrat, za kterým následovala má odůvodnění.. tak se nečerti ženo andělská
Nemusíš se strachovat.. plně respektuji tvé(netvé) názory a i tvou víru v to jak k tobě tyto názory přichází. Jen mám opačný názor, opačné zkušenosti a to celkem špatné zkušenosti a nerad bych aby je někdo musel mít stejně špatné, to je vše.. tak 3x amen a pá
 
Katarína
25.05.10
09:29
Reg. před 2016

meel: k tématu nemám co říct. Tobě ano: píšeš laskavě a s pochopením, je to hezké.
 
dracizena
25.05.10
12:04
Nereg.

IP: .*
meel, vždyť se nečertí, jen něco kolem Tvé aury obracím. Víme přec, že hovorem přerovnáváme vibrace které by se jednou mohly zbořit. Prostě ty do mě šťouchneš a já se svým Duchem vyhmotním neviditelnou sílu odsunout Tobě i mnohým něco jako skálu. Víme, že pro mnoho duchovního myšlení není ani slov. A Tvé MEZIBOŘÍ prostě se NEZBOŘÍ a Tvůj monogram M-K bude silnější a světelnější... a Tvé MEEL dobře rozemele Tvou cifru 6 která je opakem Tvého monogramu MĚKÁ a šestka je tvrdost a to jsou doslova natvrdlí lidé kolem Tebe kteří Ti nerozumí a háží Ti klacky pod nohy a proto má reakce.Můj Duch šel do té tvrdosti... Vše je k něčemu a věř, že jsem čekala na Tvou reakci jako na nádraží na vlak který odveze to neviditelno co každého v mysli tlačí... Ráda jsem Tě zase potkala... a stále mluvou rozmotáváme to zacuchané v auře která chce už konečně dýchat….aura je náš Duch tak se dušujme…ahoj….už se nesrazíme, jen mineme protože bude vidět a to je to duchovní světlo u každého kdo ho hledá….
 
dracizena
25.05.10
12:31
Nereg.

IP: .*
Meel ještě dodám... lidé se srážejí i potyčkami a lidé jsou pak jako tím mlékem sraženým na horké plotně a pak je horkost přivádí do zdravotních potíží.Aly my jsme svůj hrneček s mlékém včas odsunuli a tím se to pomyslné naše mléko nesrazí, ale něco z něj naši andělé vyhmotní a o to jde... vidět na sobě to, co se nám nelíbí a odsunout tím opušťěním a zase jedeme dál, tak abychom se nesráželi už nikdy a to ani v jiných životech... kdyby¨ses mě nevšiml, neočistili bychom něco co by nás třeba až za 20 let poráželo do úrazů třeba zlomenin... čistíme karmu a to jeden druhému a proto jsme na sebe reagovali... Děkuji že JSI ve svém Andělu...
 
meel
25.05.10
12:48
Reg. před 2016

Katarína: Děkuji :o).. To člověka po ránu potěší
dracizena: Nemám co dodat..
 
dracizena
25.05.10
14:36
Nereg.

IP: .*
meel já jsem vlastně také na Tebe reagovala v bratrstvu... jo jo, tak na to si musím přijít co nám tím andělé chtějí říci... pěkně zamotaná smyčka která se nesmí utáhnout... a už mi jde vyrozumění do mysi, ale to je dosti osobní tak až...
 
nalintop
25.05.10
18:40
Nereg.

IP: .*
fuuuha..meel a dracizena... ..tak toto som nechcela, aby ste medzi sebou nieco riesili... ja som vam obom vdacna na reakciu.. a z mojho pohladu kazdy z vas ma kus pravdy... ak by som vas oboch mohla poprosit na nejaky osobny kontakt..mail alebo nieco... ak by to slo uz by som radsej sukromne riesila svoj problem... a obaja mate dobre nazory... len ja si potrebujem utriedit vsetky informacie a najst sa v niecom co mi ponukate..nejak mam z toho chaos... moc dakujem... moj mail je nalintop3@seznam.cz ... ..zatial vam obom moooc dakujem
 
meel
25.05.10
19:49
Reg. před 2016

mě můžeš napsat na zebyja@centrum.cz
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)