English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 21.10.2025
Svátek slaví Brigita, zítra Sabina.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 21.10.2025
Svátek slaví Brigita, zítra Sabina.
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Štěstí je, když tvoji blízcí jsou zdraví. Vše ostatní se dá koupit, opravit nebo zapomenout.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Dělám vše pro to, aby se můj zdravotní stav zlepšil. ”

Myšlenky moudrých

Rochefoucauld

V přátelství, zrovna jako v lásce, bývají často lidé šťastnější tím, že leccos nevědí, než tím, co je jim známo.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

asi vidím do budoucnosti.

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

asi vidím do budoucnosti.

raplet
26.09.13
15:03
Nereg.

IP: 88.146.223.*
trvá to už asi 5 let.prostě třeba jdu do školy a přemýšlím o nesmrtelnosti chrousta když zničeho nic se mi zjeví v mysly krátká myšlenka o něčem co by se mi mohlo stát a ono se to dřív nebo později stane(1 měsíc až rok)ale když se ta událost stane tak to není tak že bych si pamatoval že jsem o tom přemýšlel ale zdá se mi to povědomé a až po deseti minutách si vzpomenu že jsem o tom přemýšlel a kdy jsem o tom přemýšlel.to poslední(a nejhorší)se mi stalo o prázdninách. na začátku prázdnin sem měl tu "předtuchu" že na táboře v chorvatskuse jdu koupat do moře(což se mi zdálo absurdní protože nejsme zrovna nejbohatší rodina).ale pak mi moje máma oznámila že mi babička zaplatila týdenní tábor do chorvatska.a ta situace z té "předtuchy" se mi tam opravdy stale.proč to píšu je že chci znát nějaké vysvětlení případně řešení protože už z toho začínám kapičku šílet .předem děkuji za odpověď

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)