English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Rousseau

Výchova dětí je činnost, při níž musíme obětovat čas, abychom ho získali.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Ahojky pomozte :(((((

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Ahojky pomozte :(((((

vera.tichovska
30.08.11
21:56
Nereg.

IP: 109.80.52.*
ahoj neznáte nějaké kouzlo pro štěstí?nebo aby se vám splnio to co chcete ale né zemřít nebo něco špatného ale dobrého?
 
anonim9856
31.08.11
21:19
Nereg.

IP: 89.24.209.*
ahoj kouzla štěstí znám i kouzlo na splnění přání ale takováhle kouzla jsou hlavně černá magie a ta se ti 3x vrátí takže radši od nich dál ale jestli o to i tak stojíš napiš mi na e-mail anonim9856@seznam.cz ale rozmysli si to dobře než napíšeš...
 
Vilma
01.10.11
12:51
Reg. před 2016

Nevím, ale vypadá to tak, že už mi asi nic jiného nepomůže než ta černá magie. Již jsem v situaci, kdy splácím víc než vydělávám, bydlím ve zchátralém domě, jehož prodejem finanční tíseň taky nevyřeším, dluhy jsou jednou tak větší. V mém okolí zatím o dluzích nikdo neví, ale pokud se nestane zázrak, tak to již brzy bouchne. O magii jsem četla, jak je posvátná, že se nesmí nikomu nic říkat ani psát a dokonce ani zmínky obecné typu pomohla mi magie. A na jiných stránkách takové příběhy čtu. Tak jak je možné, že ta dotyčná klidně o tom múže psát sem na internet. Kartářka mi rdí práci v zahraničí, ale je to těžké,když neumím cizí jazyky. Hlavně to chce tím kouzlem nikomu neublížit
 
meel
03.10.11
04:18
Reg. před 2016

něco nového se nauč.. najdi si lepší práci ve velkým městě.. barák prodej a najdi si garzonku.. poplať dluhy.. a nebo poslechni rady kartářky.. nauč se francouzky, zbal se a emigruj do švýcarska.. ;)
 
kapin
03.10.11
14:44
Reg. před 2016

jestli opravdu nelžeš a prosim nelži vilmo tak ti pomužu věřmi a nezneuží toho nechot do baru na automati pošluti od duchu pomoc ale nezneuží toho aš jse stoho vimotaš tak to štěstí se vratí spatki do přírody a pak budeš mít svoje ale musíš jse pak otctěhovat do skocko znaš to na lomci odepiš
 
Vilma
30.10.11
00:03
Reg. před 2016

J8 tady v ničem nelžu ani nic nepřeháním, jak si možná mnozí myslí. Jinak v okolí předstírám, že na tom sice nejsem dobře, ale jen tak všeobecně. Ona rada prodat barák, který je spíše chatrč a i malá garsonka má větší hodnotu. A do nájmu to taky nepůjdě. Ještě mi nějaké dluhy po prodeji baráku zůstanou a při stejném příjmu nebudu mít na nájem. Tak tomu rozumím, že až se s tvojí pomocí z dluhů dostanu, musím se odstěhovat. A Lomec znám, je to takový kostel na vršku u Vodňan.
 
Lostris
30.10.11
05:20
Reg.28.11.18

ja bych praci v zahranici nezavrhovala, sama jsem v cizine od roku 1999 a nic mi nechybi. Nadrela jsem se , to jo. ale aspon mam dustojny zivot. Urcite bych to dopurucila kazdemu kdo se potyka s problemy. Ja jsem dokonce ani neodesla kvuli dluhum, protoze jsem nikdy zadne nemela, ale protoze me opustil pritel. Nikdy jsem vsak toho nelitovala.
 
Lostris
30.10.11
05:25
Reg.28.11.18

pro vera.tichovska
existuje velmi jednoduche kouzlo ktere se da pouzit uplne na vsechno a nehrozi nebezpeci, ze by se ve zle obratilo. Mateli stale zajem kontaktujte mne. Ja ho pouzila s uspechem uz mnohokrat.
 

Vilma
30.10.11
11:50
Reg. před 2016

Lostris, také já bych o to kouzlo měla zájem. A nejen kvůli dluhům, ale taky proto, že vlivem těžkého stresu co bude dál, až se o tom doví okolí se cítím nemocná. Napiš mi raději na email vilmarieg@seznam.cz. Děkuji
 
marti492
30.10.11
12:19
Reg. před 2016

Dobrý den Lostris,
mohu také poprosit o to kouzlo? Napište, prosím, na mar.rako@seznam.cz
Děkuji Martina
 
Lostris
31.10.11
03:00
Reg.28.11.18

Dobry den Vilmo,
jen jsem vam chtela napsat, ze co se tyka te prace v cizine tak se toho veku vubec nebojte. Me uz bude za rok 40 a na jazyky jsem taky leva, ale na beznou domluvu toho moc nepotrebujete, to se naucite strasne rychle, ani vam to nepride. Kdyz jsem odjizdela poprve, bylo mi 27 a jela jsem delat Au pair, pravdepodobne nejstarsi v historii.Do Irska jsem odjela v 35ti a skoro vsichni tam byli starsi. Trvalo mi tri mesice najit praci a nakonec prisla z naprosto necekaneho zdroje. A pisete , ze vas prace musi bavit, no do jiste miry mate pravdu, ale i nudna prace cloveka bavi, kdyz ma za to 40 000,- mesicne a navic muze cestovat a ziskavat zkusenosti.
 
Vilma
02.11.11
20:40
Reg. před 2016

No mě už je 52let. jinak děkuji za kouzlo, ale nevím, kde sehnat ručně dělaný papír, na který mám napsat svá přání.Taky klikám na americké reklamy, ale nevím, zda si zde vydělám to co slibují. A odmítám jít tam, kde chtějí nějaké poplatky za registraci. To píšu pro Lostris
 
Lostris
02.11.11
23:25
Reg.28.11.18

Tak proste vemte jen hezky list papiru, jak jsem psala, pouzijte to co je nejblizsi vasemu srdci, co mate rada a cemu duverujete.
Jak uz jsem psala, ziju ted v Australii, takze jsem se vam mohla podivat na reference od lidi z celeho sveta, kteri rovnez klikaji na mysteryxxx.com ( napamatuji si presne, ale zkopirovala jsem to z vasi zpravy) . Ohlasy byly ruzne, nekteri lide psali, ze jim penize bez problemu prisly na ucet, jini psali, ze jim neprislo nic a jedna se o podvod. Vetsina jich psala, ze jim penize sice prisly, ale mnohem mene nez si vydelali. Takze drzim palce at jste v te prvni skupine.
 
Vilma
02.11.11
23:35
Reg. před 2016

Mockrát děkuji.Jistá dračí žena mi radí klikání zanechat a pakliže budu poračovat, tak arty jí radí že mi již dál nemá radit. Dále mám problémy s elektronickou peněžnkou a jsem u AlertPay.Příímo bankou platit nechtějí. je to hlavně tím, že moc neumím anglicky
 
Majda123
03.11.11
21:20
Nereg.

IP: 81.90.175.*
Pro Lostris.
Také moc prosím o poslání toho kouzla.
Moc děkuji. berka121@seznam.cz
 
Lostris
04.11.11
13:13
Reg.28.11.18

Pro Vilmu
napiste mi jake mate problemy s elektronickou penezenkou a je se na to podivam, podle vseho je to ale spolehliva firma.
 
Lostris
04.11.11
13:15
Reg.28.11.18

Pro Majdu,
mate to v mejlu, tak at se vam dari.
 
nikben
05.11.11
11:49
Nereg.

IP: 85.237.227.*
Dobrý deň, Lostris, pošlete mi, prosím, to kúzlo? Ďakujem janicka.novakova@zmail.sk
 
Vilma
06.11.11
16:16
Reg. před 2016

Pro Kapina. Psal jsi, že mi můžeš pomoct, ale zdá se ti asi že lžu. Nejvíc mě štve, že mě podezříváš z chození po barech a hraní automatů. Tak tohle já jsem nikdy nehrála ani nehraju. Teď mám vážné starosti, že nebudu mít čím topit, co jíst a čím krmit drůbež. A taky nemůžu nikam odcestovat a být úplně bez peněz. Vedle vysokých nákladů na topení a elektřinu se přiznám, jsem investovala do sportu, zimního a dálkového plavání,protože sportovní klub SK Pedagog České Budějovice mi už léta cesty neplatí. Tak dokud to šlo, tak jsem si půjčovala, ale teď mi už nikde nepůjčí. A to mi neplatili přesto, že jsem byla dokonce i mistryně České republiky v zimním plavání. Nyní jsem se však kvůli starostem výrazně zhoršila a klepu se hlavně strachy, co bude dál. Kapine, napiš mi raději na můj email vilmarieg@seznam.cz
 
Merit
06.11.11
16:44
Reg. před 2016

ahoj Vilmo :-)..
prosim te, ber muj prispevek s rezervou a neni to asi jenom pro tebe, ja bych to smerovala tak spis obecne..

pokud jde o sport jako takovej a moje vzpominky a vseho toho co s tim souvisi..
jenom se zamyslim nad tim co to dneska spolu nese..
jestli nekdo chce bejt dobrej ve sportu, musi mit okolo sebe tym, kterej neco taky stoji, sponzory.. mit svuj prostor, kde trenuje ap.
to vse je o slave, o nakladech.. a naslednych prijmech?..

cim se to sport jako takovy stal?.. kam se to dostalo?..
ja uz jsem dost stara zenska a tak si i neco pamatuju..
za nasich casu, za dobach totalitnich, znala jsem par borcu a borkyn, byli vdecni za to, ze muzou do restaurace, kde dostanou velkou porci papaniho a ze to maji diky tomu, ze ten nakej sport delaj..
bylo to o okresu.. a nebyli to zadny becka.. ale uz tenkrat se hledaly cesty jak ty vykony zlepsovat a co ty vykony podporuje..
neco proste "papkali".. meli vyhody co se tyce bytu.. ale porad to jeste nak slo..
kdyz jsem byla na zs, porad jsme neco delali.. vybijena, volejbal, fotbal.. ale s radosti.. prislo mi to nadherny.. kdyz jsme vyhrali, priste jsme treba zase dotali nakladacku, to nevadi :-)
ted uz v tom frci jenom prachy.. aspon z velke casti.. ceho litujes?

jsi zdrava? porad mas jeste domov i kdyz nevis cim budes topit?
oproti jinym ten domov mas..
nekdy clovek musi dostat i na prdel a taky jsem v tomhle smeru dostala :-).. abych pochopila co je dulezite.. a jaka jsem a koho okolo sebe vlastne mam a co delam..
byt mistrem republ. je sice krasne, ale vsechno pomine.. je to chvilka slavy.. co?
dulezity hodnoty jsou ty trvaly.. co jsi? kdo jsi? co chces a co skutecne potrebujes?..

pokud by jsi byla za vodou, mela dost financi, byla vysmata, co pratel by se okolo tebe tocilo.. kdyz places? kdo s tebou je?
kdo s tebou sdili?..
takhle se lidi nejlip poznaji..
veris na vyhru?.. na co? co ocekavas?

ja ti drzim palce, aby to pro tebe byla skola.. prijmi, ze jsou veci jinak a ze to melo a ma naky vyznam..

jsi preci bytost, ktera ma svobodnou vuli..
bez ceho muzes byt?.. co je opravdu dulezite?

pokud ma clovek svuj domov, je zdravy, ma praci, neni nahy, hladovy a ziznivy..
mozna clovek nekdy i o ten domov prijde.. aby si ho podruhe vic vazil.. nemusime mit zrovna palac.. staci neco co neni tak "hogofogo" a domovem se muze stat i mobilni dum.. nebo hobbiti dum :-)
premyslej co s tim dal.. neber si uz dalsi uvery..
pros o cestu, at je ti to jasne..

pokud jsi zrala, prosis srdcem.. a zijes lasku, neverim tomu, ze ti nebude pomozeno..
do hrobu si nevezmes ani dum.. ani vkladni knizky.. jenom ty zazitky..
a jeste si sama zvazis a popremyslis o tom "co ti to dalo".. co to dalo tvoji dusicce..

nebud smutna.. netrap se.. reseni se vzdy nake najde.. nemusi to byt treba hned.. kazdy Bozi plan miva sve spravne nacasovani a ja to uz dnes taky dobre vim..
tolikrat by clovek neco uspechal, neco pretvoril .. a nejlip ihned, protoze vcera bylo jiz pozde..

nevim zda mi rozumis.. nepisu ti vubec ve zlem.. spis ti drzim palce..
at se veci pohnou a resej pro blaho tvoje i vsech ostatnich..

mej se krasne Vilmo, to myslim vazne..
nevim jak lip poresit tudy pozemske reseni.. nejradeji s lidma pokecam po skypu a nevim, zda by jsi na nej sla..
pokud ano, nech mi tu nick, ja si te najdu a pokecame tam..

ale uvedom si, ze se blizi zima..a nekdo chodi mestem a nevi jestli prezije mrazivou noc.. a nevi kudy kam..
to ty jeste nezazivas.. a presto, kdyz ty lidi potkavam, stale vidim, ze jeste nejsou agresivni.. ze jeste nakou tu petku dostanou, bezej s ni pro piti, pro jidlo.. a uz nemaji ani silu se zvednout..
a ono taky jak?..
to se nam to radi, kdyz nejsme na tvem/ci jejich miste.. co?
nesoudim.. ani v nejmensim.. jenom se zamyslim..
drz se.. a pokud tedy chces.. nech mi tu skype nick..

pa


 
Vilma
06.11.11
18:59
Reg. před 2016

Milá Merit, děkuji za příspěvek. Domov sice ještě mám, ale když nebudu moci své půjčky platit, tak i když dům v zástavě není, může mi ho zabavit exekutor. A ten dům není již dům, ale chatrč na rozbourání, která nemá cenu ani polovinu mých dluhů. Dále mám i nábytek vlivem vlhka zchátralý a může se opravdu stát, že nakonec přijde takový nedoplatek elektřiny a budu po tmě a v zimě skoro jako bezdomovec. Skype nemám, tak mi napiš na email a pak ti dám i číslo na mobil. Sem ho nechci psát. Můj email vilmarieg@seznam.cz. A další úvěr stejně nikde nedostanu, všude zkoumají když ne registry, tak bonitu. A já už splácím víc jak vydělávám. Dokonce uvažuji i o erotice, ale i zde si ze mě jen dělají blázny. Chtějí jen fotky, povídání o sexu, slibují horentní výdělky, ale když chci přijet na hotovou věc, už se mi neozvou. Dělají si ze mě taky lacinou erotickou linku. Čekaám, zda opravdu přijede říkejme mu Mirek od Hradce Králového a založí mě. Včera si ze mě udělal jen erotickou linku a dnes už se neozval
 
andrea.g
07.11.11
17:01
Reg. před 2016

Lostris - moc prosim také o to kouzlo muj email je Andrea.gabo @seznam.cz děkuji
 
XXX
07.11.11
17:25
Reg.7.6.18

Vilmo,asi vás znám,ale na erotiku není ani věk ani vizáž.Promiňte,nechci vás urazit,spíš se snažím pomoci... Já bych asi radila prodat chalupu-pozemek je na lukrativním místě,i když barák nestojí za nic,na dluhy by to stačilo,možná by něco zbylo a vám bych prozatím poradila ubytovnu u fabriky než najdete podnájem.Z vašeho platu by se podnájem dal zvládnout a budete v teple,klidu a bez starostí... ale bez slepiček Co vy na to..???vaše známá neznámá-nebojte-je to mezi náma...
 
Vilma
07.11.11
20:58
Reg. před 2016

Já ale už dávno vím cenu baráku Když před 11lety zemřela maminka, byl odhad necelých 200 tisíc. A do té doby dům ještě víc zchátral. Teď hledám pomoc kde jen můžu. A když jsem v inzerátu na práci v erotice uvedla Pokud se chcete jen kochat fotkami nebo si chcete udělat ze mě levnou erotickou linku, tak se mi již nikdo neozývá. Ale já chci dále bojovat a než na uytovnu na fabrice, která je oficiálně zrušená, tak radši budu na ulici. Taková já prostě jsem. V práci mě už urážejí stejně a než skončit na chlapské ubytovně, tak si radši vezmu život! Stále však věřím, že zde najdu opravdovou pomoc. Chci se odstěhovat co nejdál, aby ty drby z Třeboně se tam nedostaly. Ale na fabrice na ubytovně NIKDY!
 
Lostris
07.11.11
23:48
Reg.28.11.18

Ja myslim, ze uz jen ten pozemek ma mnohem vetsi cenu, kdyby jste to neprodavala jako barak, ale zasitovanou stavebni parcelu. A premyslela jste o konsolidaci dluhu? To by vam ulevilo od uroku a splatek. Myslim ze v ceske sporitelne by vam s tim poradili. kamarad si to nechal udelat a je v pohode. Nekolik pujcek se skloubi do jedne.
 
limetka
08.11.11
03:29
Reg. před 2016

Milá Vilmo, přečetla jsem zde téma a všimla jsem si,že píšete i v jiných tématech o svých velkých finančních potížích, snad se neurazíte,ale tady Vám jak vidím nabízejí pomoc i lidé,kteří Vás jak to vypadá znají, dovedu si představit jak Vám je při představě, že si Vás drbny vynuchutnají,ale myslím, že Vy zavrhujete hodně logických návrhů.Vy teď potřebuje přežít, myslím tím finančně.Mnoho lidí si přitíží tím, že žádá o radu a myslím i jinde než zde na foru, přesto na každý návrh pomoci,mají ale a to nejde a nemohu.Vždyť máte ještě velký kus života před sebou, zkuste se zamyslet, kouzla a podobné věci Vám dům neopraví, dají Vám hlavně naději,ale i ta je velmi podstatná,jen to k tomu chce něco udělat a ne si hledat důvody proč to nemůžete udělat,ale najít proč by jste to měla udělat a ten je u Vás jednoznačný, potřebuje normálně žít.

Držím Vám palce a věřím, že brzy budete psát o svých pozitivních změnách.
 
XXX
08.11.11
15:07
Reg.7.6.18

Vilmo,Limetka má v mnohém pravdu a když to takle necháš barák ti buď zabaví Exsekutor a pak to stejně praskne a nebo ti spadne na hlavu.Vím že má malou hodnotu,chtěla jsem ti poradit,že hodnotu má ten pozemek.Když to prodáš nějakému tř.Pražákovi nebo někomu movitému,tak barák zbourá a postaví si tam penzion-dobře víš ,že v okolí je jich plno-je to lázeňské město a myslím,že i sousedi by byli rádi,že už tam ta rujna zmizne-promn,ale víš to myslím sama..nebo můžeš odejít tř.do Prahy do aziláku,tamtě nikdo nezná a práce se tam shání lépe ,než tady na jihu.???Fakt se snažím jen pomoci...
 
Vilma
08.11.11
16:37
Reg. před 2016

Pro Lostris: V té spořitelně jsem už jednou měla konsolidaci, už nějakou dobu splácím, chci zkusit aspoň dvě půjčky v rámci spořitelny skloubit. Ovšem nevím. Poslední dobou mi poklesl i příjem a spořitelna na to dbá. Zcela jistě mi půjčí jen Ferratum a jim podobné firmy, ale to mi moc nepomůže. Z toho klikání na reklamy už mám dvě žádosti o výplatu,ale stále mi peníze neposílají. A očekávaná výplata z práce podle výkazu nebude závratná. Doteďka jsem všechny závazky platila. Ale teď už to asi nepůjde, nepřijdou-li mimořádné peníze. A to ani v případě, že mi spořitelna pomůže.
 
nightwish
14.11.11
09:34
Nereg.

IP: 62.168.1.*
dobrý den taky moc prosím o to kouzlo nightwishies@seznam.cz moc děkuji Andrea
 
Vilma
14.11.11
21:18
Reg. před 2016

Tak jsem byla ve spořitelně, ale konsolidaci mi vzhledem k výši dluhů a poklesu výdělku nepovolili. Už mi půjčí jen Ferratum a jim podobné firmy. To kouzlo jsem si v pátek udělala, to byl úplněk. Mám poslední kýly uhlí, chodím doma v zimní bundě a váhám, zda mám zítra vybrat výplatu ve spořitelně, aby ylo aspoň na jídlo a základní potřeby než dojde na splátky.V pátek jedu na casting na modelingovou agenturu pro starší ženy.Tak mi držte palce. Měla bych dost vydělávat. Mnohde se jim ale nelíbil můj obličej
 
verici
09.08.12
20:56
Nereg.

IP: 84.246.167.*
ahoj, zkus o-kult. jejich web je zajimavej a nechaj te byt pritomnyho u obradu. takze vis, ze je skutecne proveden. okult zavinac okult.cz nebo jejich web o-kult.cz
 
Dirt
22.08.12
20:20
Nereg.

IP: 77.240.96.*
Dobrý den, já bych vám poradil, abyste se svěřila svým přátelům. Je to trapné, budete si připadat nicotně ale pomohou vám. Kouzla štěstí jsou dost ošemetná. Štěstí si buď můžete zasloužit nebo vám budou dáno. Ale nespoléhejte se moc na to. Radši mějte další plány, jak zlepšit vaši situaci. Začněte dělat to, co byste si nemyslela, že budete dělat. Přeji aby se vaše situace zlepšila a měla pokojný život
 
duch
30.08.12
18:46
Nereg.

IP: 188.134.231.*
jo zapal zelenou svíčku třeba jen čajovku docela to funguje já to jednou zlusila a asy to začlo fungovat a to byla jen mini plovoucí svíčka co mněla tu zelenou barvu
 
shokobons
01.06.15
08:57
Reg. před 2016

prosím Lostris o kontakt s prosbou o to kouzlo na vrácení partnerky zpět, zbytek napíšu v mailu, nebo co je potřeba, díky Renáta
 
shokobons
01.06.15
09:02
Reg. před 2016

pro Lostris muj email: senoritarenita@seznam.cz
 
Nechápu
01.06.15
16:26
Nereg.

IP: 85.70.249.*
Shokobons: ale ona se vrátit nechce! Kdyby chtěla, je už u Tebe! Pořád tady naříkáš na různých fórech a čekáš na zázrak, ohlížíš se a žiješ v minulosti, místo, abyses s tím vyrovnala a šla vstříc budoucnosti. Blokuješ si nový vztah, navíc ten šílený věkový rozdíl mezi vámi dvěma! Mohla by být Tvoje dcera. Najdi si normální věkově blízkou partnerku a chovej se jako dospělá vyrovnaná žena. To kouzlo by bylo proti její vůli a to už není v pořádku, uvědom si to! Jestli to nezvládáš, jdi k psychologovi nebo psychiatrovi, ale tohle nedělej. Jsi sobecká a za každou cenu chceš něco, co mít nemůžeš. Vrátí se Ti to.
 
vierka
01.06.15
19:08
Nereg.

IP: 92.61.86.*
mame syna a daly jsme dum a on ho zadlužil ,přídeme o dum děkuji
 
shokobons
02.06.15
09:16
Reg. před 2016

pro Nechápu: a ty jsi jako kdo, že tady, že mě tady hodnotíš, nebo se morálně pozastavuješ nad naším věkovým rozdílem, do toho si myslím, že nikomu nic není a jestli sis nevšimla,je to tady každý druhý, co tu žádá o kouzlo lásky apod. to bychom museli být magoři všichni, co někoho milujeme i po rozchodu, a že hledám pomoc u více lidí nebo forech..no a? jsem vděčná za každou pomoc či radu, nikoli za sražující urážky nebo řeči znevažující moji lásku, moje city, když se do mě navážíš kvůli věkovému rozdíli,tak tím urážíš i ji, která to taky tak chtěla a bylo i na jejím rozhodnutí žít se starší ženou, takže si nech tyhle podrážející řečičky pro sebe, ty si žij, s kým chceš a mě nech být, nemusíš se mnou souhlasit,ale to je asi tak vše, co mi můžeš a ujišťuji tě,že jsem naprosto normální a v hlavě to mám taky v pořádku
žádným kouzlem nechci nikoho nutit proti jeho vůli nebo někomu ublížit,natolik jsem ještě soudná, které kouzlo už je přespříliš či nikoli, chci jen, aby si uvědomila určité hodnoty, které jsme spolu měly a vybudovaly a pokud bude chtít, tak se vrátí, pokud ne, tak ne, ale jestli existuje nějaká možnost, jak by si ty věci a city mohla zpětně uvědomit a cítit, budu za tuto možnost ráda, takže asi tak
 
sislik
02.06.15
15:47
Reg. před 2016

Dobrý den máte někdo kontakt na Kapitána ??? prosím jsem v dost špatné životní situaci již delší dobu prodáváme dva domy ale kupec se stále nenašel prodej domů by nám naší situaci vyřešil udělala bych cokoliv aby se to konečně prodalo už nevíme kudy kam je toho už na nás opravdu mnoho ... za rady jak tyto domy prodat předem moc děkuji bylo to i u různých realitních kancelářích ale prodej se neuskutečnil :(
 
sislik
02.06.15
22:17
Reg. před 2016

Lostris prosila bych také to kouzlo už nevím kudy kam děkuji moooc email ... .. sislik.s@serznam.cz
 
Lumpino
20.06.15
07:17
Reg. před 2016

Kouzla pro štěstí a splnění přání? Fšechno záleží na myšlení. Správné myšlení je základem úspěchu. Samozřejmně to není záruka ale násobně zvyšuje šanci..
Příklady? - zde se nesmí dávat odkazy, ale zadejme si do Gůgle vyhledávače "Jenia sank" (bez uvozovek).
Je tam článekček o jogové metodě nazývané sankalpa využívající poslední myšlenky před usnutím k dosažení úspěchu. Článek vyšel za vlády bolševiků, takže tam nesmělo být nic o duchovních věcech aby jej dovolili otisknout. Ale postup se dá využít k čemukoliv.
Ve starém egyptě a řecku se využíval i k chrámovému léčení, předvídání budoucích událostí, kontaktu s bůžky, andílky, diblíky a kouzlům všeho druhu. Jen místo formulace krátké věty jak je doporučené v článku je v některých případech lepší obrazná představa žádaného jako již jsoucího.
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)