English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Sedmikráska
Miluje Vás... Ano či ne?
Zeptejte se sedmikrásek...
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Síla Měsíce

zpět

Síla a vliv Měsíce na Zemi a člověka je nesporná. Řídí příliv a odliv, určuje, kdy bude sklizeň a ovlivňuje značnou část povahových rysů a vlastností lidí. Nejen proto, má v magii nesmírný vliv a je označován za nejdůležitější vesmírné těleso vůbec. Pozorujte pohyb Měsíce po nebi a jednotlivé fáze, kterými si prochází. Budete překvapeni, jaký vliv nejen na magii, ale i na běžný život a události v něm má.

Fáze Měsíce

Během roku projde Měsíc celkem dvanácti lunárními cykly. V každém jednotlivém 29,5 dne trvajícím lunárním cyklu projde Měsíc čtyřmi, volně přecházejícími fázemi.

První fáze „Nový“ neboli Nov

Už podle názvu je tato fáze předurčená pro všechno nové. Pokud se věnujete magii, a potřebujete provést kouzlo spojeného se vznikem něčeho nového, pak je nejvhodnější okamžik.

Druhá fáze „Dorůstající“

Tato Měsíční fáze je díky jeho nabírající síle směrem k úplňku, vhodná pro vlastní tvorbu. Dejte prostor múzám a nechte se vést. Je také ideální doba k navázání nových vztahů a přátelství, s dlouhým trváním.

Třetí fáze „Plný“ neboli Úplněk

Teď nastal čas, pro cokoliv, co jste odkládali. Během pár dní těsně před a po úplňku je síla Měsíce a jeho vliv na všechno, co nás obklopuje, největší. Zamilujte se, studujte, čtěte v kartách, nechte se povýšit v práci, kupte si dům… Síla měsíce vám pomůže k objevení vnitřní síly i správnému rozhodnutí.

Čtvrtá fáze „Ubývající“

Stejně jako ubývá Měsíc, ubývají i vaše vnitřní síly. Relaxujte, uvolněte se. Pročistěte si vlastní mysl i tělo. Udělejte si pořádek ve svém životě – vyhoďte nepotřebné věci, ukončete nefunkční vztah, urovnejte spory s rodinou. Nedělejte nic složitého, na co by bylo potřeba více síly a soustředění.
Každý měsíční cyklus dostal svoje jméno. Mezi ty známější patří ty, které se používají do dnes. Nebylo tomu ale vždy tak. Jednotlivé názvy se lišily podle místa a doby, kdy se používaly. Například:
leden byl dřív měsícem vlka, únor měsícem ledu, březen měsícem larvy, duben růžovým měsícem, květen měsícem květin, červen měsícem jahod, červenec měsícem pastvin, srpen rudým měsícem, září měsícem žní, říjen měsícem krve, listopad měsícem námrazy a prosinec měsícem sněhu.

Vliv Měsíce

Pokud bychom chtěli hovořit o vlivech Měsíce na všechno, co nás obklopuje, pak bychom museli zmínit z každé oblasti života něco. Ano, jeho vliv je opravdu tak široký. Pojme v sobě nejen vliv na magickou sílu a okultní vědomosti, ale také vliv na psychologii člověka, sny, reinkarnaci, fantazii, narození dítěte, emoce, spiritualitu, léčení, paměť, instinkt, intuici ale i krásu. Sledujte proto Měsíční fáze a zkuste si s ním srovnat životní rytmus. Vstoupíte tak do snadnější a uspořádanější části vašeho života.

Pokud chcete, můžete si vliv aktuální fáze Měsíce nechat u nás online vypočítat, stejně jako to, jaký vliv má na vás fáze Měsíce v den vašeho narození.

Vaše čarodějka Eva


Online výklady ZDARMA:
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...



Další z blogu:Metoda věštění z kostekKomu není pomoci .. aneb kdo je z vás taky pesimista?Jak se vyhnout problémům v lásce?Magické spojení očí a dušeStravujete se správně?Numerologie 2
Diskutujte o - Síla Měsíce:

Anonym regina / (12.05.14)
ano verim v silu mesiaca aj ho obdivujem.



English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)