English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Nehledejte štěstí, buďte jeho zdrojem.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mému štěstí a bohatství nebude už nic stát v cestě. ”


Myšlenky moudrých

Lucretius

Uvědom si, že celý čas, po který jsme neexistovali, i když to byla věčnost, jako by pro nás nebyl.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Objímání stromů

zpět

Tak máme konečně jaro… . Taky cítíte, jak všechno krásně ožilo po té nekonečné zimě? Jak se všechno probouzí a snaží se co nejrychleji dohnat, co se dá? Taky se o to snažíte?  Já teda rozhodně ano!  Přijde mi ale, že jsem z té dlouhé zimy strašně unavená… nějak se nedokážu pořádně nastartovat, a tak jsem využila pěkného počasí a "vyběhla" do přírody zkusit, co je pravdy na energii proudící skrz stromy. Už jste taky letos zkusili obejmout nějaký ten strom?

Není tajemstvím, že tuhle činnost dělá pořád víc a víc lidí. Nikdy jsem to nezkusila, a tak to bylo pro mě tentokrát poprvé.  Vybrala jsem si strom, který vypadal, že je silný a zdravý, což je hlavní podmínkou správného toku energie, a objala ho…

Podle hesla „kdo nezkusí, ten neuvěří“ jsem se k němu pevně přitiskla a nestačila se divit! S trochou nadsázky by se to dalo přirovnat k objímání mezi dvěma k sobě přátelsky naladěnými lidmi… až mě to i trošku vyděsilo. Byl to neskutečně zajímavý zážitek, plný překvapení ale taky skutečného přenosu energie…

A jak by taky ne! Věděli jste, že lidé a stromy byli energeticky svázaní odjakživa? Keltský zvyk zasadit strom na počest narození člověka se dodržoval po staletí. V Indii pořád existuje náboženství Chipko (v překladu znamená „objímejme stromy“). Když se mladí lidé z Bengálského kmene Munda chtějí vzít, musí jednu noc přespat přivázaní ke stromu manga. V Číně dokonce existují speciální cvičení, která se zaměřují na objímání stromů a absorbování jejich energie a síly.

Jestli jste ještě nezkusili objímat stromy, nebojte se. Může to dělat kdokoliv. Není potřeba žádná průprava!  Ze začátku ucítíte jen malou, nebo žádnou energii, ale čím častěji budete stromy objímat, tím dříve poznáte jejich sílu…

Řiďte se svou intuicí, vyberte si strom, který vás něčím zaujme, osloví. Právě ten, u kterého se budete cítit dobře, vám bude rád předávat svou energii!!!

 

Vaše čarodějka Eva


Online výklady ZDARMA:
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Magická koule lásky
Pokud potřebujete nakopnout správným směrem :) Novinka!
více...
Strom života
Dny šťastné i smolné - vygenerujte si svou tapetu na počítač. Novinka!
více...



Další z blogu:Smůla v lásce? Možná víme, kdo za to může …Jaké je podle numerologie vaše Číslo osudu?Snění o minulých životech3 posvátné vůně vám otevřou čakry a vyčistí auruTři příznaky, že nežijete první životPochopení sebe a okolí.
Diskutujte o - Objímání stromů:

Anonym Maja / (18.04.13)
Je to skutocne silny zázitok, strom by mal byt zeleny ,a treba mu za energiu podakovat. Nepoznam formulku ,dakovat len tak od srdca. Stromy dokonca liecia aj rôzne typy bolesti , prikladame miesto ,ktoré nás trápi....



English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)