English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Magie barev

zpět

Barvy jsou jednou z nejjednodušších, nejdostupnějších a nejčastějších pomůcek, které se v magii využívají. Neexistuje žádný rituál, meditace, duchovní spojení nebo věštba, která by se bez barev obešla.

Zapojení barev do magie je jednoduché. Můžete použít barevné svíčky, stuhy, nádoby, oblečení, nebo jakékoliv jiné doplňky a předměty.

Základní rozdělení barev vypovídá o základních věcech. Například červená je barvou srdcových záležitostí, zelená je barvou hojnosti a prosperity, modrá je barvou úspěchu a vztahů a bílá je barvou upřímnosti a čistoty.

Barvy se prolínají našimi životy a mnohdy ukazují na to, jací jsme, nebo po čem toužíme.

Vaše podvědomí si úmyslně vybírá barvy, které vám udělají dobře, a prospěji vašemu vnitřnímu já. Nesnaží se vás předělávat, ovlivňovat, ani měnit. Vámi zvolené barvy mají doladit a podtrhnout to, jací ve skutečnosti jste. Většinou jde o volbu, nad kterou nepřemýšlíte a kterou uděláte automaticky – například pokud si ráno vezmete bezmyšlenkovitě nějaký kus oblečení.

Ovšem pokud už přemýšlíte nad tím, že si musíte zvolit něco konkrétního, pro konkrétní účel – jakým je například schůzka, nebo jiná příležitost, na které potřebujete nějakým způsobem zapůsobit, pak jde o vědomou volbu barev. Takovou volbu neprovádí vaše hluboké nevědomí, tudíž nepoukazuje na vaše vnitřní já a vaši podstatu, ale na to, jací byste ve skutečnosti chtěli být, anebo jací cítíte, že byste být měli.

Nechte váš vnitřní hlas vybrat barvy, které vás obklopí a zahalí a ukážou nám ostatním, jací jste a co máte rádi. Nechte barvy oživit váš život i domov a udělejte si tak z vašeho života šťastné a spokojené místo.

Copyright fotografie: ©Vesna Cvorovic/Fotky&Foto


Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...



Články na podobné téma:Magie svící a rituály se svíčkamiJaká je vaše oblíbená barva?Zlepšete si náladu, zbarvěte se svým oblečením do štěstí!Připravte se na první schůzku!Co prozrazují barvy o znameních zvěrokruhu?Ke komu máte v magii nejblíže?
Diskutujte o - Magie barev:

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)