English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 27.7.2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 27.7.2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor.
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Magie barev

zpět

Barvy jsou jednou z nejjednodušších, nejdostupnějších a nejčastějších pomůcek, které se v magii využívají. Neexistuje žádný rituál, meditace, duchovní spojení nebo věštba, která by se bez barev obešla.

Zapojení barev do magie je jednoduché. Můžete použít barevné svíčky, stuhy, nádoby, oblečení, nebo jakékoliv jiné doplňky a předměty.

Základní rozdělení barev vypovídá o základních věcech. Například červená je barvou srdcových záležitostí, zelená je barvou hojnosti a prosperity, modrá je barvou úspěchu a vztahů a bílá je barvou upřímnosti a čistoty.

Barvy se prolínají našimi životy a mnohdy ukazují na to, jací jsme, nebo po čem toužíme.

Vaše podvědomí si úmyslně vybírá barvy, které vám udělají dobře, a prospěji vašemu vnitřnímu já. Nesnaží se vás předělávat, ovlivňovat, ani měnit. Vámi zvolené barvy mají doladit a podtrhnout to, jací ve skutečnosti jste. Většinou jde o volbu, nad kterou nepřemýšlíte a kterou uděláte automaticky – například pokud si ráno vezmete bezmyšlenkovitě nějaký kus oblečení.

Ovšem pokud už přemýšlíte nad tím, že si musíte zvolit něco konkrétního, pro konkrétní účel – jakým je například schůzka, nebo jiná příležitost, na které potřebujete nějakým způsobem zapůsobit, pak jde o vědomou volbu barev. Takovou volbu neprovádí vaše hluboké nevědomí, tudíž nepoukazuje na vaše vnitřní já a vaši podstatu, ale na to, jací byste ve skutečnosti chtěli být, anebo jací cítíte, že byste být měli.

Nechte váš vnitřní hlas vybrat barvy, které vás obklopí a zahalí a ukážou nám ostatním, jací jste a co máte rádi. Nechte barvy oživit váš život i domov a udělejte si tak z vašeho života šťastné a spokojené místo.

Copyright fotografie: ©Vesna Cvorovic/Fotky&Foto


Online výklady ZDARMA:
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...
Runy
Magické runy odkrývají svou tajemnou moc v naší online věštbě.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...



Články na podobné téma:Kvantová psychologie – skryté možnosti člověkaMagie jídlaTechniky magické očisty a ochranyMagie svící a rituály se svíčkamiCo prozrazují barvy o znameních zvěrokruhu?Zlepšete si náladu, zbarvěte se svým oblečením do štěstí!
Diskutujte o - Magie barev:
Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)