English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Duševní dieta

zpět

Nejrozšířenějším problémem nadváhy je fyzický stav člověka. Málo se už ovšem hovoří o vlivu psychiky a duše člověka. Přitom duševní rozladěnost může být také spouštěčem fyzických zdravotních problémů. Lidé mají tendenci přejídat se z různých psychologických důvodů, z deprese, úzkostí, z nudy… Pokud se vám nepodaří dostat se do psychické a duševní pohody, můžou se vám případná těžce shozená kila vracet stále jako bumerang.

Nejdůležitější je, aby si lidé odpověděli na otázku - kdo jsou, a proč jsou tady. Bez tohoto prvního kroku, ztrácí ostatní kroky význam. Často lidé s nadváhou při sebepoznávání objevují místo, nebo okolnosti původního niterního konfliktu. Toto zjištění je pak základním kamenem při hojení jejich duše.

Je potřeba vést potřebného zpět do doby, kdy začal ztrácet kontrolu nad svou hmotností. Kdy byl duševně zraněný, nebo se objevily úzkosti. Buďte oporou a ujistěte ho, že na to není sám. Už jen pochopení, že nejste zcela odpojeni od všeho ostatního ve vesmíru, může hodně pomoci.

Díky psychické pohodě se může podařit velmi rychle a výrazně shodit nepotřebná kila dolů. Pokud netrpíte nějakým specifickým zdravotním problémem, je vzorec na udržení štíhlého pasu jednoduchý – správně jíst a cvičit.

Pokud jsou problémy s váhou způsobené fyzickým problémem, a ne duševním, může to být obtížně diagnostikovatelné, protože většina z vnitřního fungování těla, je skryta v našich vnějších obalech. Lékaři proto často nevědí, zkouší a hledají, což může opět nepříznivě narušit duševní rovnováhu a hubnutí zcela zastavit.

Často se stává, že jsou léčitelé, nebo věštci schopni nalézt diagnózu mnohem dřív než lékaři. Je to zcela odlišným způsobem a přístupem, který mají. Moderní medicína vnímá naše těla, jako nezávislé, měkké stroje, zatímco duševní léčitelství je především o pochopení souvislostí této osoby k celému vesmíru, který nás obklopuje.

Nadaný jasnovidec vám může pomoci dostat zpět do kontaktu s vašim tělem. Jakmile se vám to podaří, samo vám sdělí, co potřebuje, aby zhublo.

Copyright fotografie: vectorgirl/Fotky&Foto


Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...
Kostky
Okamžik náhody rozhoduje o naší budoucnosti. Co vám napoví hozené kostky. Nová verze!
více...



Další z blogu:Pochopení sebe a okolí.Tipy na HalloweenNakupujte dárky podle znamení. Budete s nimi mít úspěch!Deset domněnek o andělech, které určitě neznáteRituály na dožínky a keltský svátek LughnasadhValentýnská magie
Diskutujte o - Duševní dieta:

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)