English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 2.12.2024
Svátek slaví Blanka, zítra Svatoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 2.12.2024
Svátek slaví Blanka, zítra Svatoslav.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Zvuk, co zabíjí

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Zvuk, co zabíjí

Alenka
26.10.16
21:14
Reg.28.9.19

Měla jsem sen, že kdokoliv, kdo zaslechl jistý zvuk, tak zemřel. Ten zvuk jsem ve snu slyšela, ale teď si ho bohužel nemohu nijak vybavit. Sen se odehrával v prostředí hřbitova, který je v naší vesnici. Viděla jsem sebe, jak sedím na zadním sedadle auta a vedle mě jsou nasoukané 2 mrtvoly. Nepociťovala jsem, že bych byla nějak špatná z toho, že mám u sebe 2 mrtvá těla. Jestli jsem to pochopila správně, tak já jsem byla ta, co vyšetřovala tento případ se ''smrtelným zvukem.''
Vylezla jsem z auta, které zaparkovalo u hřbitova. Celá obec se sešla u hřbitova. Pamatuji si na nějakou ženu, že tam měla yorkshira a bála se, že když ho nechá bez vodítka, tak by mohl běžet ke zdroji toho zvuku a zemřít. No, je to takové zmatené. Pak se ten zvuk znovu ozval a viděla jsem jen zděšené výrazy lidí. Poté jsem se vzbudila.

Byla bych moc ráda, kdyby mi někdo dokázal tento sen vyložit. ;)

Dracizena
31.10.16
15:27
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Alenko, i Ty se duchovně probouzíš... nauč se čistit od duší mrtvých lidí... V představě si sedni do zářivě bílého sloupu, který vede až do hvězd a pouštěj dušičky mrtvých, jako kdybys pouštěla balónky, které tím pomyslným sloupem budou stoupat vzhůru... A jeden den vypouštěj bílé a pak červené oranžové atd. a vystřídej všechny barvy... a za čas se k této vizuální terapii opět vrať... Anděl snový Ti vejde časem i do myšlenek a živých představ a povede Tě, jak sebe čistit od negací, bolestí, i nemocí... U Tebe a mnohých lidí začíná duchovní cesta skrze sny... nejde o pobožnou cestu, ale o samouzdravovací...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)