English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 19.1.2025
Svátek slaví Doubravka, zítra Ilona.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 19.1.2025
Svátek slaví Doubravka, zítra Ilona.
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Kouzlo pro štěstí19.01.25 / Sendreiova v Kouzla a magie
Hadi18.01.25 / hns v Sny
Ochranný rituál proti černé magii, jak ji zrušit?06.01.25 / Helena Zupkova v Kouzla a magie
Partnerské vztahy 31.12.24 / Helena Zupkova v Láska

Nejlepší kamarád je jako čtyřlístek. Těžko se hledá, ale máte obrovské štěstí, když ho najdete.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”

Myšlenky moudrých

Sadí

Cestovatel bez znalostí je jako pták bez křídel.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Změna účesu

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Změna účesu

Alsana
24.08.18
02:22
Nereg.

IP: 107.167.104.*
Zdravím. Zdál se mi sen, že jsem v noci u kadeřníka a nechávám si zkracovat vlasy. Vlasy mám jako ve skutečnosti - tmavě hnědé, dlouhé s odrosty na konečcích. Kadeřník, mladý štíhlý muž s krátkými hnědými vlasy, mi je tedy začne stříhat, já tam klimbám a pak najednou mě ten kadeřník odvede do postele. Chvíli tam na sebe koukáme a čekáme, kdo udělá první krok, ale já ho odmítnu a tak se vracíme ke stříhání vlasů. Výsledný účes vypadá tak, že mám vlasy zkrácené po ramena a zničehonic blond (nikdo mi je ve snu nebarvil). Chci kadeřníkovi poděkovat a zaplatit, ale on je pryč. Vyjdu tedy a cestou narážím na jiného muže, ten je blond a silnější postavy a až do konce snu jsem s ním, bavíme se spolu a flirtujeme.

Co by to tak mohlo znamenat? Přijde mi, že tam je docela dost různé symboliky. Děkuji.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Numerologie data narození
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše datum narození?
více...
Magická osmisměrka
Rychlá věštba s postřehem.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)