|  Eru 22.05.20
 21:19
 Reg.27.5.20

| Krásný večer, včera večer se mi zdál sen a tentokrát byl o krásném zářícím hadovy, byl barevný a nádherny.Ve snu jsem z něho byla naprosto unešená.A měla jsem z něho dobrý pocit.Znamená to pro mě něco pozitivního... ? Děkuji
 | 
|  | 
|  Konstantin 25.05.20
 04:51
 Reg.3.8.20

| -- -- -- -- Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
 -- -- -- --
 | 
|  | 
|  Konstantin 26.05.20
 15:46
 Reg.3.8.20

| -- -- -- -- Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
 -- -- -- --
 | 
|  | 
|  Eru 26.05.20
 23:52
 Reg.27.5.20

| Opět vám děkuji za odpověď..  O jednom člověku bych věděla, který intrikujie a bohužel bydlí se mnou v domě.Ale proč jsem měla v tom snu o hadovy, tak pěkné pocity.?Ten had byl naprosto fascinující, zářil na vsechny strany.Spíš bych řekla, že pocity budou špatné.Jinak co mi píšete mi dává smysl.
 | 
|  | 
|  Eru 27.05.20
 00:24
 Reg.27.5.20

| Mohl by jste mi prosím ještě říct,  zdal se mi včera zase sen, který | 
|  | 
|  Eru 27.05.20
 00:41
 Reg.27.5.20

| Omlouvám se, nechtene jsem odeslala komentář.Zdalo se mi o konich.Prochazeli se v ohradě.Prisla za nimi majitelka a davala jim pit.Kone byli bílý a jeden byl černý a ten mě porad dokola otravoval, jakoby me postuchoval byl neodbytny.V tom do ohrady prisla pani a valela z hliny kouly, ta koule měla cerveno oranzovou barvu.V tom sen skoncil.Nicmene co me v tom snu zaujalo, byla voda, bily, cerny neodbytny kůň a ta koule z hliny.Tyto věci jsem citila jako symbol.Muze to mit taky spojitost spredeslymi sny, nebo to nic neznamena? | 
|  | 
|  Konstantin 06.06.20
 00:45
 Reg.3.8.20

-- -- -- --
 | 
|  | 
| 
 | 
|  Konstantin 12.06.20
 02:53
 Reg.3.8.20

-- -- -- --
 | 
|  |