English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Vyřešení

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Vyřešení

hanyska
17.03.14
13:01
Nereg.

IP: 185.26.180.*
Dobrý den, opet se mi nepodarilo najit ve snari co jsem hledala. Bylo mi receno ze muzu mit sny ktere muzou neco znamenat a proto se opet obracim sem. Mam krizi ve vztahu a zdal se mi sen ze na zacatku vztahu bylo neco nejaka ciselna kombinace nebo hadanka a ze kdyz si vzpomenu co to bylo nebo kdyz to vyresim tak bude vsechno v poradku.
dekuji za jakekoliv napady.

Dracizena
17.03.14
21:32
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Haničko, každý sen je důležitý a proto se nad ním přemýšlí, protože
lidské myšlení uzdravuji i vnitřní tělo.A sny člověka vedou zdravým směrem...
Číselná kombinace? nejsem pobožná, ale neměla by sis zopakovat desatero? Možná, že ve vztahu něco tajíš a tím se začíná bortit.
Jde určitě o hloupost, ale lidské duchovní energie naše hlouposti vnímají negativně a pak nám nejdou na ruku.A stačí, že třeba jdeš za kamarádkou a ve vztahu zalžeš a už se ti mění aurické zářivé barvy na potemnělé...
Modly se Haní a vzpomeneš si, jak ti radí sen.
Má modlitba je prosté ámenování, zkus to jako já a časem si odpovíš na každý sen... Ámenovací energie která je živá, Ti dá Dar a to je klíč do 13.komnaty vědění... vím moc dobře, jaké zlato nabízím...

Nike.
18.03.14
06:01
Nereg.

IP: 37.48.33.*
Hanysko,
k tomu, abyste něco mohla vyřešit, potřebujete dvě věci: zkušenosti a logiku. O čem hlavolamy a matematika jsou?
Vy řešíte emocemi.

Mělo to být na začátku vztahu? Tedy, něco jste nevyhodnotila hned na začátku správně??... .

"... kdyz to vyresim tak bude vsechno v poradku." ... povšimněte si toho, máte to vyřešit Vy. Neříkám, že se nemůžete zeptat na radu, ale aspoň rozhodujte Vy, nenechávejte za sebe rozhodovat kartářky apod. a svých rozhodnutí se nebojte. Nejde přece o život, Vy jste celá celičká, on ani žádný jiný muž není jakousi chybějící polovinou, to jen podsouvá ego.

hanyska
18.03.14
13:03
Nereg.

IP: 185.26.180.*
Dekuji obema za rady. Ano to je presne muj problem neumim se sama rozhodnout a mam strach ze to rozhodnuti bude spatne prave protoze to tolik prozivam emocne.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)