English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Lunární den
Připravte se na svůj osud díky energii lunárního dne.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Kumor

Neustupuj všem, jinak nakonec ustoupíš sobě.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Výklad zdarma- Váš názor?

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Výklad zdarma- Váš názor?

Anonymka :-)
27.01.11
08:03
Nereg.

IP: .*
Ahoj ,
před pár měsíci jsem sem do fóra uveřejnila příspěvěk, že provádím výklad zdarma. Bohužel, ale kromě zpětné vazby, kterou u mnoha lidí postrádám mi, mi přijde, že mnoho lidiček, když zjistí, že je výklad zasypou mne dotazy typu, že chtějí vědět všechno oblast práce,vztahy,zdraví, finance anebo když jim zpětně pošlu svůj výklad, přivymýšlí si dalších sto otázek, jen, když je to zdarma, nehledě na to ,že takový výklad dokáže z člověka vysát spoustu energie,apod.
 
Nasty
27.01.11
10:27
Nereg.

IP: .*
Anonymko, jsou takoví lidé, to je fakt, já jsem ti psala o výklad, ale neodpověděla si mi, měla jsi toho asi moc, a přitom bych velice ráda slyšela tvůj rozbor karet, zneužívání je špatná věc, co je zadarmo někteří lidé neocení
 
Anonymka :-)
27.01.11
10:47
Nereg.

IP: .*
Milá Nasty,
moc se Ti omlouvám a pokud jsem Ti neodpověděla, bylo to určitě neúmyslně a prosím za prominutí!
Pokud máš stále zájem o výklad,klidně napiš :)
Budu teď poštu pečlivěji číst
 
kelišová
27.01.11
12:37
Nereg.

IP: .*
Ahoj Anonymko , výklad zdarma - Ano - ale musíš si stanovit podmínky , třebas vyložíš deseti lidem - víc nee , pak Ti výklady nemůžou ani jít , honíš se , stres a taky asi máš na starosti ještě něco jiného než jen koukat do karet .Prostě jednou za čas a pár lidem ... .Jsi jen člověk a ne automat .
 
Theodor
27.01.11
22:46
Reg. před 2016

A nebo rovnou napiš, že odpovíš jen těm, na který budeš mít čas a chuť a že se předem omlouváš, pokud někomu neodpovíš... a máš to vyřešené. .-)
 
Anonymka :-)
29.01.11
17:57
Nereg.

IP: .*
To je dobrý nápad, Kelišová, škoda, že mě to nenapadlo už na začátku

Musím přiznat, že v dnešní době se najdou opravdu vyčůrání lidi, ale některé z nich nechápu, tak jako jednu nejmenovanou dámu, která mi obratem na můj e-mail odepsala, že nemám příště nic slibovat.
Odpověď na svoji otázku dostala a ještě k tomu je strašně pohoršená mými 100,-Kč za výklad. Myslím, že to, tak strašná suma peněz není a najdou se i o dost dražší kartářky, které pod 500,-Kč nejdou
 
Brulajdaa
29.01.11
20:28
Nereg.

IP: .*
Anonymko, tak si to tak neber, tak již nevykládej a máš to, jen svým známýma blízkým...
 
dalaraa
02.02.11
11:51
Reg. před 2016

Anonymko... naprosto tě chápu a souhlasím s tvým rozhořčením. I já jsem tady kdysi nabízela výklad karet a mám stejné nepříjemné zkušenosti s některými lidmi. Podáš prst a oni ti chtějí schlamstnout celou ruku a ještě se vztekají, že neodpovíš ihned. Ale musím uznat, že jsem tady našla i několik velmi dobrých přátel, se kterými si píši už léta a těm vždycky do karet kouknu. Ráda a zadarmo. Hřeje mě u srdce, že jsou lidé, kteří umí slušně požádat a slušně poděkovat. Třeba se to poštěstí i tobě a budeš to brát jako satisfakci. Zdravím všechny svoje virtuální přítelkyně!!!!!!!!
 
Weiterinka1
02.02.11
22:15
Nereg.

IP: .*
Dalaraa: Zdravím Tě také!
 
Anonymka :-)
03.02.11
05:56
Nereg.

IP: .*
Dalaraa : Máš naprostou pravdu a musím s tebou souhlasit, někteří by ti utrhli celou ruku, ale je také pravda, že jsem poznala i mnoho příjemných a fajn lidiček,se kterými jsem až do teď v kontaktu a těm se samozřejmě ráda do karet zadarmo podívám

Takže zdravím Katarínu, Evču a Vierku
 
anonymmmm
04.02.11
10:18
Nereg.

IP: .*
mila anonymko, jsi velka chudinka, lidi te otravuji a ty nestihas ?? tak neslibuj co nemuzes splnit !! nauc se byt take pokorna k jinym a ne si na ne stezovat, ona totiz chyba muze byt i v tobe!!
 

Anonymka :-)
04.02.11
20:46
Nereg.

IP: .*
Ahoj Aanonymmmm,
připomínáš mi trochu jednu dámu, která mne požádala o výklad z karet a když se dozvěděla, že jsem se rozhodla ho zpoplatnit, tak mi napsala to stejné. Nejmenuješ se náhodu Vendula?
Záleží co si pod pojmem ,,otravovat" představuješ, já si pod ní nepředstavuji, že mi napíše a požádá mě o výklad, ale když mi do hodiny napíše,jak to, že jsem mu neodepsala a ať nemám příště nic slibovat, když to nehodlám plnit.
 
Anonymka :-)
04.02.11
20:48
Nereg.

IP: .*
Mimochodem pokorná jsem byla až dost a jak to dopadlo, tak mi tady nekaž o pokoře, když nemáš zřejmě ani představu o tom jaké to je provozovat výklad zdarma
 
dalaraa...
04.02.11
22:48
Nereg.

IP: .*
A už je to tady - nespokojenost. Anonymko soucítím s tebou, ta moje uječená se jmenovala Dája, nebo tak nějak. Věděla předem, kolik chci peněz. Dostala výklad, nebyla spokojená, protože jsem ji nezhodnotila jako úžasnou čistou bytost. To, co mi psala potom, sem nemůžu napsat, protože by to smázli jako nevhodné. Byla neuvěřitelně sprostá, vyhrožovala. Chtěla jsem tenkrát asi 150,- korun a dozvěděla jsem se o sobě, že jsem chtivá dušička, které se všechno zlo vrátí. Ale pro mě to znamenalo perfektní zpětnou vazbu - ona je přesně taková, jak ji zhodnotily karty.
Po této odpudivé zkušenosti jsem tady ještě několikrát nabídla - nezištně - pomoc lidem, kteří se zdáli být ve složité situaci, ale ještě několikrát jsem narazila.
Většina lidí si neváží toho, že jim věnuju čas, který můžu trávit smysluplněji. Už výklady zdarma nenabízím. Lidé se k tomu staví stejně, jako kdyby v obchodě nabízeli zadarmo rohlíky - vezmou si jich deset beden a devět jich vyhodí, protože příští den nejsou dobré. A chtějí další a další a zase zadarmo. Vůbec jim nezáleží na tom, že ty rohlíky by prospěli jiným lidem. Hamty hamty, hlavně ať mám víc, než tamti!!!!!
Anonymko... teď se tady do tebe obuje asi víc lidí. Už sem psát nebudu, ale jsem s tebou.
 
Drahá
05.02.11
01:36
Nereg.

IP: .*
I já jsem kdysi, ale na jiných stránkách nabídla výklad z karet. Pravda, zájemců na výklad zdarma bylo mnoho. Pracovala jsem ve dne v noci. Věděla jsem o svých schopnostech a chtěla jsem vyzkoušet výklady po mailu. Odezva byla dobrá, žádné hanlivé zprávy jsem nedostávala. Když mi docházely síly, vyhlásila jsem se 14 denním předstihem, že s touto akcí budu končit. Jak jsem začala, tak jsem skončila. Ještě dodnes se mi některé z dam ozývají. Mám-li čas odpovím. Mám svou klientelu a lidičky chodí osobně, protože se dozvědí více. Jsou-li lidé v tísni, nebo nemocní a pod. co se z karet pozná, nevidím důvod, proč bych jim na otázku co jsou dlužni , neodpověděla: anle nic... . A rodost je oboustranná.
 
Anonymka :-)
05.02.11
09:51
Nereg.

IP: .*
Děkuji moc za podporu , vypadá to, že se všechny kartářky setkávají v podstatě s tím stejným A proto také tyto služby zdarma končí buď zpoplatněním nebo úplným zrušením

Umím přiznat chybu, když je ve mně, ale myslím, že v tomto se ,,anonymmmm" plete. Každému jsem do do posledního odpověděla, i když jsem už pak moc nestíhala, ale stejně mi nic jiného pak nezbylo - u části lidí mi chyběla zpětná vazba, u dalších pochopení, že nejsou jediní a jsou tu i další co žádají o výklad,a u dalších zase nějaká ta úcta. Přijde mi, že když provádíte něco zadarmo, lidé se podle toho k Vámi i chovají a leckdy ten výklad/radu neberou moc vážně do té doby než si za to zaplatí.
 
Ahojdnes
05.02.11
13:08
Nereg.

IP: .*
Ahoj Anonymko - chtěla jsem ti i touto cestou poděkovat za výklad, který jsi mi dělala přes skype. V té době jsem to hodně potřebovala a jsem ráda, že se najdou lidi, kteří to dělají zdarma - i když to tady čtu, tak se nedivím, že jsi výklady zpoplatnila. Jěště jednou díky a přeji už jen samé férové "zákazníky"
 
Anonymka :-)
05.02.11
13:24
Nereg.

IP: .*
Ahojky,
tak to jsem moc ráda a vždycky mě každá taková zprávička mile potěší, že to nebyla zas taková ztráta času

Přeji všechno nej a určitě se ještě ozvi,jak se Ti daří
 
Brulajdaa
06.02.11
14:56
Nereg.

IP: .*
 
Weiterinka1
06.02.11
22:35
Nereg.

IP: .*
Ještě mě Anonymko napadlo ... víš, třeba když napíšeš, že vyvěštíš zdarma všem ... Tak vlastně nevíš, kdo Ti napíše .. zda někdo, kdo za Tebe bude žehnat Bohu, že jsi a že jsi to pro něho udělala a nebo ten, kdo si řekne ... jéééé ... to vyzkouším .. hmmm, tak co kdyby mi řeklááá ... a napíše něco, co už při čtení třeba vnímáš jako ne zcela ... fér. Ovšem slib je slib a co teď?
Možná, že pro příště z tohoto důvodu zpřesnit formulaci ... třeba v tom smyslu .. provádím výklad zdarma tam, kde cítím, že to tak má být ... .
Nevím, zda by zas někdo na to nepoukazoval jako na reklamu. Hmm ... a někdo by to mohl brát jako diskriminaci ...
V tom případě bych se řídila větou typu .. prvním pěti ... . ? A co, že by pak šlo vyvěštít třeba po zralé úvaze i sedmému a dvanácté? Něco na způsob, jak navrhuje Kelišová? Krom toho .. Tvůj výklad je v podstatě dar ... nic, co by se dalo nárokovat .. buď je a nebo není. A samozřejmostí by bylo poděkovat ... . a jako bonus dát zpětnou vazbu. Ono asi také uplyne nějaký čas, než se splní něco, co nastane ... . třeba se Ti toho dostane od jiných ...
Joo .. Pán Bůh nás má čeládku různou :-)
Tobě přeji mnoho zdaru, lásky a spokojenosti!
 
Anonymka :-)
07.02.11
08:36
Nereg.

IP: .*
Milá Weiterinko,
musím přiznat, že máš naprostou pravdu, a už jsem o tom také přemýšlela. Občas,když jsem pročítala ty žádosti o výklad, mi má intuice napovídala ,,ten to nepotřebuje, ten to potřebuje," atd.
Celý ten průběh mne provázely celkem dost smíšené pocity, ale jak už jsi sama napsala, slib je slib a ten se má plnit, proto mne dost zamrzelo, když mi dvě nejmenováné dámy napsaly, že nemám příště nic slibovat.
 
Brulajdaa
07.02.11
11:58
Nereg.

IP: .*
Nechte toho omlouvání a chudinkování a raději něco pořádného dělejte
 
moncass
07.02.11
13:35
Reg. před 2016

ahoj,
mužu vás tady poprosim o výklad karet,nějak se mi nevede tak jak bych chtěla a chci být zase štastná ale nějak to nejde,tak vás prosím,cenu respektuji,vím že dnes není nic zadarmo
děkuji
 
Anonymka :-)
07.02.11
13:41
Nereg.

IP: .*
Brulajdo, snažím se, ale hlavně by si každý měl zamést také před svým prahem

Moncas,napiš mi na můj mail
 
pro Brulajdaa
07.02.11
16:47
Nereg.

IP: .*
no konečně se tu našel někdo rozumný Brulajdaa líp bych to nenapsal. Napřed se tu nabízí výklad zdarma a potom se nad tím lamentuje
 
Anonymka :-)
07.02.11
17:02
Nereg.

IP: .*
Tak se konečně našly dvě spřízněné duše
A proč jsi se tedy nenapsal dřív, založila jsem fórum ,,Výklad zdarma- Váš názor
 
moncass
07.02.11
19:37
Reg. před 2016

Anonymka
děkuji ale nemužu najít váš email,já zadám svůj a až budete mít čas tak napište a já vám obratem odepišu,děkuji
moncass@email.cz
 
Weiterinka1
08.02.11
20:14
Nereg.

IP: .*
Anonymko, z Brulajdů si nic nedělej ... jen se snaží vytlouci pocity viny ... Jen tak ... pro srandu ... aby řeč nestála. Nebo je za tím snaha pomoci? Ví, že slovo je slovo ... pro někoho závazek ... prostě ... jen to chce přesnější formulaci ... proTvoji spokojenost. Určitě to význam má, když jsi pocítila impulz ten svůj příspěvek dát. A ani u toho, kdo Ti jen poděkuje a nedá zpětnou odezvu, se nemusíš dozvědět, jak tzv. příběh pokračoval dál a jak Ty jsi pomohla ... a že to mohlo být hodně! Ne vše se dozvíme .. co vše naše konání dokázalo ovlivnit ... a nebo i naše nečinnost ... .
Přeji Ti hodně štěstí!
 
Anonymka :-)
08.02.11
20:26
Nereg.

IP: .*
To je pravda,ale je to škoda,protože jsem zvědavá a moc by mne to zajímalo
 
Weiterinka1
10.02.11
16:09
Nereg.

IP: .*
Se směji :-) To Ti věřím, že by se Ti líbilo nakouknout trošku více .. jak příběh pokračuje dál :-)
Nesmutni, že Ti bylo dáno do toho kterého příběhu jen zlehýnka nakouknout ... souvislosti které máš znát, beztak dostaneš :-)
A kromtoho ... neznáme pořádně ani svůj příběh ... předtím a pak .. a možná, že by jsi zpyšněla, kdyby jsi viděla, jak hodně jsi dokázala ovlivnit běh dění ... tím, co Ti bylo dáno :-)
Dárce se dál nemá starat, co obdarovaný udělal s jeho darem :-)
Jasně ... znalost může potěšit či zarmoutit ... ale nelpění na výsledku je někdy spíš v tomto konání spíš někdy výhoda, ne?
 
moncass
01.03.11
20:08
Reg. před 2016

Anonymka
Ahojky jen jsem se chtěla zeptat jestly jste na mě nezapoměla ještě jsem nedostala od vás žadnou odpověd,ale asi máte toho dost a nebo jsem se špatně zeptala
děkuji za odpověd
 
Anonymka :-)
01.03.11
21:43
Nereg.

IP: .*
Moncass,

moc se Ti omlouvám, ale jde o to, že od začátku února mi přestaly chodit maily do schránky ,nevím proč :(
Pokud máš stále zájem o výklad, písni mi prosím na keiira@seznam.cz
 
Turrka
15.03.11
15:31
Nereg.

IP: .*
Ahojky Anonymko :) chci se zeptat, zda by výklad pro mě byl též možný :) děkuji Turrka@email.cz
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)