English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 2.12.2024
Svátek slaví Blanka, zítra Svatoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 2.12.2024
Svátek slaví Blanka, zítra Svatoslav.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Stále opakující se sen - Útočící vlk

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Stále opakující se sen - Útočící vlk

Mar Tin
27.08.16
11:22
Nereg.

IP: 91.219.240.*
Dobrý den pomohl by mě někdo prosím vysvětlit co znamená když se mi za čas opakuje se ve kterém se odehrává že na mě útočí vlk prostě z jedno místa se na mě rozběhne pak rozplyne a pak z dalšího místa na mě běží , sen se odehrává většinou v tmavých místnostech v každém takovém snu jiná místnost , většinou za mnou stojí nějaký neznámý člověk a povídá mi že se to děje jen v mé hlavě že na mě nic neútočí ale jen se mi to zdá , ono mě to děsí takže se taky probudím strachem , ve snu mě to jakoby zevnitř nějak děsí a představuju si útok vlka
Nevíte někdo prosím oč jde či co to znamená ?

Dracizena
21.09.16
22:04
Nereg.

IP: 86.49.183.*
Tomu se říká, že se čistíš... ale je třeba tomu pomoci... když, tak mi napiš na meil, až budu mít čas, vysvětlím blíže... jsem seznam.cz... pááá a neboj se... před spaním si jen ámenuj a dokola... přijdou jiné sny a tento odezní...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)