English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Przekrój

Obyčejná práce je stále ještě nejspolehlivější způsob, jak získávat peníze.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

škrtenie

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

škrtenie

silbarein
13.06.10
15:01
Nereg.

IP: .*
v žiadnom snári som nevedela nájsť vysvetlenie na môj sen, tak skúšam šťastie tu :)
je to dosť chaotické, v poslednom období sa mi snívajú veci,ktoré akosi nemajú hlavu ani pätu..

bolo to o tom, že som bola vonku s bývalými spolužiačkami (a pri tom myslím, že možno len tak jedna z nich by so mnou von šla rada). každá mala oslavu narodenín a my sme sa dohodli, že všetky oslavy prestriedame.. bolo už možno tak osem hodín, pretože sa stmievalo a myslím, že pršalo.. okolo boli nejaký ľudia v pyžamách a mali so sebou aj kufre . my sme ale išli na jednu z tých osláv, nie však pešo, alebo autobusom ale liezli sme.. boli sme akoby.. pod mestom, neviem ako to vysvetliť... boli sme už len dve, ostatné sa niekde zdržali... keď sme prišli na miesto, ona povedala, že si niečo musí ešte vybaviť a že ja mám počkať v jednej miestnosti... vošla som tam... a boli tam také lavice (niečo ako v amerike, že každý má miesto len pre seba) už si nie som istá, ale myslím,že tam bolo všetko biele.. aspoň takmer všetko..
ja som si sadla a na stole som mala položený taký ovládač... stlačila som jedno tlačitko a vtedy sa postavil nejaký chlapec (no.. mohol mať tak 22, určite nebol starý) najprv kričal a potom ma začal škrtiť... síce stále stál na mieste, no mne úplne zovrelo hrdlo, cítila som, akoby ma škrtil.. mal vystretú ruku a čím viac ju zovrel, tým silnejšie mi zovrelo hrdlo.. snažila som sa postláčať ešte nejaké tlačítka ale tým akoby ešte viac znervóznel a ešte viac kričal.. ja som sa z toho snažila dostať,ale nikto si ma nevšímal... bolo tam aj jedno dievča z našej školy a ani sa neotočila.. potom ma zrazu pustil,ja som sa rozbehla preč. vybehla som z tej miestnosti a vonku boli všetky tie moje bývalé spolužiačky. ja som si sadla na lavičku a rozplakala som sa.cítila som bolesť v hrdle.. jedna z nich sa ma spýtala čo mi je a ja som pokrútila hlavou že nič. namiesto toho som si začala čítať o amulete, ktorý som si kúpila (deň pred tým snom vlastne) a vtedy vyšlo von aj to dievča z našej školy a povedalo, že ten amulet má niečo spoločné s umením..
potom som sa zobudila..

absolútne nechápem,čo má toto všetko znamenať..:( ak by sa t našiel niekto, kto by to vedel, bola by som veľmi vďačná :)
 
Maty
14.06.10
21:52
Nereg.

IP: .*
Celý Tvůj sen na mne působí pod dojmem jediného slova, a to je "agresivita". Je to Tvůj povahový rys - vlastní agresivita obrácená proti Tobě. Jsi sice ve společnosti spolužaček, ale ony postupně při společné akci (cesta vzhůru, vývoj něčeho společného) odpadávají, agresivita a křik mladého muže ( to je Tvá agresivita) - sama si volíš takovýto program, ale překvapuje Tě bolest, bezmocnost a utrpení. Pomoc zvenčí nepřichází, nakonec i na dotaz spolužačky odpovídáš negativně, neumíš se ostatním otevřít a svěřit. Bolesti v krku - máš nejspíš problém s komunikací s ostatními lidmi, možná se stydíš, že řekneš něco hloupého, tak raději moc nemluvíš (Tvůj vnitřní agresor Ti stáhne hrdlo). Mluvením doplňujeme obraz o sobě pro posluchače, a tím spoluvytváříme vztahy. Sen Ti v podobenstvích naznačuje, co ve svém životě přehlížíš (být na sebe hodnější a dopřát si komunikaci s ostatními). Amulet jako umění podporuje pocit "krásna", který však musíš nejdříve najít ve svém nitru.
 
silbarein
14.06.10
22:08
Nereg.

IP: .*
ďakujem, že si odpísala..:)
je pravda, že sa ľuďom veľmi nezverujem, ale už tak veľmi nedôverujem.. naposledy, čo som to totižto urobila to rázom vedel takmer každý.. a ja som si pripadala strašne trápne, bola to vec ohľadne rodiny a nie je to vlastne nič, s čím by sa mohlo chváliť..
a teraz sa ani nemám komu zverovať, pretože nie som s nikým, s kým by som si nejak "sadla".. v mojom okolí sa síce nájdu aj fajn ľudia, ale je to len o tom porozprávať sa o normálnych veciach..

agresivita.. nuž.. je pravda že keď sa niečo nedeje podľa mojich predstáv som nervózne a mám hnev...
čiže by som ho mala zmierniť??

ešte raz ďakujem.. a budem sa snažiť nájsť tú "krásu" vo svojom vnútri.. :)
 
Maty
14.06.10
22:38
Nereg.

IP: .*
Trošku jsi mi nahrála.. V 8.třídě jsem nabouchala jedné spolužačce, protože nepěkně mluvila o mé rodině. Já ji v dobré víře pozvala k nám a ona mne pak pomluvila. Mimochodem - měla pravdu, ale neměla právo to říkat. Samozřejmě jsem šla na kobereček do kabinetu třídní učitelky, která věděla, o co jde. Domlouvala mi, že tím nic nezměním atd. No měla jsem v sobě vzdor a trapnost, nic jsem neříkala, už abych to měla za sebou. Myslím, že člověk někdy musí ten nesouhlas či vstek dostat ze sebe ven (nemyslím, abychom se mlátili na potkání, ale slovní "výtka" nebo vyříkání si je na místě) a ne potlačovat to v sobě, kde to nebezpečně bobtná a škodí člověku samotnému. Už si ani nevzpomínám, jestli jsem dostala tenkrát poznámku..

Člověk je sám sobě agresorem, jestliže touží po dokonalosti. A co diktuje sobě, očekává od ostatních. Myslím, že když se uvolníš a přijmeš člověka (tedy i sebe) jako bytost chybující, objevíš rozmanitost a krásu života potažmo nových vztahů.. Přeji hodně trpělivosti..
 
silbarein
15.06.10
14:42
Nereg.

IP: .*
budem sa o to snažiť :))
ďakujem
 
andzella
28.06.13
11:31
Nereg.

IP: 78.99.171.*
Dobrý deň,
ja som tiež mala dnes sen o škrtení... škrtila ma však macocha... totiž šla som pozrieť otca do jeho domu a zrazu sa tam objavila macocha, otec ma objal a povedal: "tak po tomto som túžil, to je úžasné." a stále ma objímal. na to ma macocha začala škrtiť. necítila som však žiadnu bolesť v hrdle, ani nič iné, len som sa akoby z diaľky pozerala ako ma škrtí...
vedeli by ste mi poradiť, čo od toho mám očakávať? macocha totiž robí problémy... aha, sen skončil tak, že ju zobrali policajti a dali ju do väzenia za pokus o vraždu či čo...
vopred Ďakujem.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...
I ťing
Čínská klasická metoda věštění budoucnosti pomocí šesti mincí.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)