Monika87 31.01.15 16:38 Nereg. IP: 94.112.200.* | Zajímá se o tantru a tvrdil, že dokáže vzlétnout ze svého fyzického těla a být fyzicky přítomný jinde. Dneska ráno jsem se probírala a najednou jsem sebou začala házet na posteli a zažila neuvěřitelně slastné pocity. "Někdo" tam se mnou byl, ačkoliv jsem na sebe vůbec nesáhla. Stalo se to už někdy někomu? Sen to nebyl.
A za druhé - cítím energie lidí a nevím, jak to vypnout. Cítím teplo od lidí (jsou dobří) cítím to, i když jsem na tři metry a tady kdyz si položím otázku typu je tady nějaký vrah, tak dokážu vidět zlé lidi kolem nás a je to dost nepříjemné. Co s tím? |
|
_Divna_ 31.01.15 20:12 Reg. před 2016
| Ahojky Toto je dar a jen tak někdo ho nemá.
Vnímej víc okolí a nemysli na tyto otázky. Může se totiž stát, že uvidíš něco co vidět nechceš a nebo naopak.
Zkus kontaktovat nějakou "čarodějku" A na toto se jí zeptej, ona bude vědět :-) Měj se.  |
|
Theodor 31.01.15 20:26 Reg. před 2016
| Nejspíše tě navštívil nějaký Incubus :-)) (tohle je žert, nevím co to bylo)
K druhé části otázky. Jsou dva způsoby, jak se s empatií vyrovnat. První možností je jí vypnout, zablokovat a bude ti "blaze". Jenže o ní přijdeš a nebudeš jí moct použít, když by to mělo být potřeba. Druhá možnost je naučit se precizně rozeznávat, co jsi ještě ty a co už je jiná energie (emoce). Tu jinou emoci pozorovat, sledovat, hodnotit, ale nedopustit, aby se smíchala s tou tvojí. Můžeš vidět, že ten člověk má bolest, ale nesmíš dopustit, abys jí měla i ty.
Podle mě je vhodnější druhé řešení, cesta k tomu je ale trnitá, je potřeba velké sebepoznání, meditace (ne ooohm někde na vršku, ale třeba při procházce přemítat o sobě a svých pocitech). Časem si to sedne. Pro empata je kritická adolescence. |
|
Monika87 01.02.15 07:45 Nereg. IP: 94.112.200.* | děkuji za tipy, vyzkouším. doporučíte nějakou literaturu?
jinak - na střední škole jsem byla šikanovaná (psychicky) a bylo to vyhodnoceno tak, že si vše "moc beru" (ehm, kdo nezažil... ).
 |
|
maňásek 04.02.15 10:09 Nereg. IP: 90.176.236.* | Ahoj,
k Té první věci.. Možné to je, ale nesedí mi na tom jedna zásadní věc a to je účel použití této schopnosti.. Ten je velice neobvyklí, řekl bych až paradoxní k tomu, že tu schopnost má, nevylučuji to však..
Nic méně bavme se o Tobě.. Na Tvém místě bych hledal důvod, proč se Ti to stalo.. Není možné, že jsi si to určitým způsobem vlastně přála?
Některé ženy mají v sobě určitý druh touhy, která působí velmi magneticky a to zejména v období, kdy tato žena nemá ve svém srdci partnera a nemá žádného člověka, ctitele, který by jí stále dobýval.. Tento magnetismus pak působí hlavně na lidi se schopností vhledu, nebo výším stupněm intuice/jasnovidnosti (Tito lidé můžou mít i schopnost astrálního cestování, jehož účinek si popsala).. A může je to úplně zblbnout.. Takové ženy jsou pro mágy velkou zkouškou a já mám pocit, že Ty jsi jedna z nich.. V tom případě Ti gratuluji, proto že máš v sobě něco, co by měla mít každá žena, na druhou stranu Tě varuji: "Dej si pozor na co myslíš, do jakých představ vkládáš své emoce a na to co si uvnitř, ve svém nitru, ve skutečnosti přeješ!"..
K té druhé věci.. Chápu dobře co máš na mysli.. Pokus se být sama sebou, pokud to cítíš nějak silně (Ať už jde o nepříjemný či příjemný pocit, obojí Tě svým způsobem ovládá a omezuje ve Tvé svobodě. Pokud zrovna nebudeš mít sílu na obojí, zaměř se spíše na ty nepříjemné..) Zejména v případě špatného pocitu z člověka, se pokus vyhnout kontaktu s ním a pokud to nejde, nebo tomu chceš z jiného důvodu čelit.. Musíš být sama sebou, nesmíš se nechat ovlivnit tím, co z něho cítíš.. Prostě jakoby byl kdokoliv jiný, nesmí Tě to jaksi žádným způsobem rozhodit.. To je klíč k ovládnutí té schopnosti, neměla by jsi se do toho nutit, ale spíše posilovat v sobě vlastnosti, které tomu napomáhají a jedna z nich je určitě radost.. Pokud se Ti nepodaří tento přístup získat, je možné že Ti do života přijde tak špatná zkušenost, že tu schopnost ztratíš a budeš si myslet, že jsi prostě měla období, kdy jsi tak trochu bláznila.. To je vlastně ta příjemnější varianta. Druhá varianta je, že se Tvá schopnost bude prohlubovat a Ty na sebe budeš takzvaně stahovat problémy a nemoci druhých.. Ani jedno nebude hned, nemáš se čeho bát.. Jsi pod ochranou bytostí, kteří dohlíží na to, aby vše co se děje v Tvém životě, bylo ve Tvůj prospěch a pokrok..
Hodně Štěstí.. |
|
Dracizena 04.02.15 17:02 Nereg. IP: 213.151.77.* | Moniko, vím o čem píšeš... mám to za sebou... napiš mi na meil, jsem seznam.cz  |
|
Dracizena 04.02.15 17:05 Nereg. IP: 213.151.77.* | Moní, jde o duchovní zájem, Tvé tělesné schránky... asi takto v krátkosti...  |
|
|
Monika87 04.02.15 17:59 Nereg. IP: 94.112.200.* | Děkuji, přátelé za objasnění. Maňásku, jak to myslíš s tou zkouškou mága? Tomu nerozumím. Je možné, že jeho zájem se týká pouze první čakry, to nevylučuji. |
|