English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Sen o obrech

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Sen o obrech

Terka13
29.11.16
18:09
Nereg.

IP: 185.155.32.*
Tak se mi takhle zdál sen o tom, že sedím v ložnici a vedle mě sedí ještě někdo. Nevím, kdo to byl. Najednou se odkryla střecha a nad námi stál obr/titán. Vzal člověka vedle mě a zřejmě ho zabil. Vyskočila jsem z postele. V růžové košili a s plyšákem v ruce jsem běžela k domovním dveřím, kde jsem si rychle obula boty a vyběhla ven, kde jsem se schovala mezi stromy.
Chvíli jsem zírala na dům a poté na mě promluvila sousedka, která zalévala zahradu ''Terezko, copak se stalo?'' promluvila na mě.
Stála jsem tam s otevřenou pusou. Chtěla jsem ji říct o tom obrovi, ale zároveň jsem se bála, aby mi uvěřila.

Poté jsem se probudila a srdce mi bušilo tak rychle..-+

Dracizena
30.11.16
23:14
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Terezko, Anděl snový Tě připravuje do života, abys nezveličovala a nevymýšlela sis, co není pravda... aby jsi byla dobrým člověkem a toho obra hledej ve hvězdách... jednou Tě osloví vnitřním slyšením... ale neboj, je hodný k hodným a je zlý, ke zlým...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...
Domino
Věštba budoucnosti podle kostek domina. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)