English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

sen který mě pronásleduje

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

sen který mě pronásleduje

jaja9856
18.08.14
22:35
Nereg.

IP: 89.102.46.*
Dobrý den mám už asi půl roku sen pořád dokola. Vtom snu já jedu autem je to v noci začelo strašně moc pršet stěrače nestíhaly stírat okno tak zpomalím jízdu neznámo odkud se vynoří auto které jede přímo na proti mě strašně rychle snažím se mu vyhnout auto mě smete ze silnice přímo do stromu já sením na sedadle v bezvědomí v tom zastaví auto jedoucí za mnou okamžité volají sanitku policii hasiče sanitka přijela po chvilce přilétá vrtulník převáží mě do prahy já jsem 6 měsíců v komatu moje rodina mě opečovává přišel doktor a řekl že mě odpojí od přístrojů tak se rodina smířila s tím že odejdu můj bratr a zároven nejlepší přítel mi sundal růženec co mi nasadil a začal mi ho tisknou do ruky sundal si růženec co jsem mu nasadil já a vložil ho k mému oba mi tisknul do ruky a na ruku mi kapali jeho slzy v tu chvilku jsem začel hýbat prsty té svírané ruky postupně jsem otevřel oči a začel jsem brečet bratr mi vrátil růženec na krk a já se začel ze dne na den zlepšovat sen končí tím že polici dopadla řidiče k který mi to způsobil a když jsem stály před soudem tak jsem poprvé uviděl kdo to by na ten obličej nezapomenu nikdy. prosím o výklad snu ten sem je takový ten živí sen už jsem zoufalí
 
Theodor
19.08.14
15:48
Reg. před 2016

Interpretace snů je složitá věc, jak už se tu opakovaně psalo, přesto... důležité je pochopit symboly, které to pro tebe má. Z toho snu mi nejvíc krystalizuje Tvůj bratr. Jako by to bylo ústřední téma, i přes ty veskrze dramatické obrazy. Jaký máš vztah s bratrem? Ta autonehoda... pokud jsi něco podobného vyloženě nezažil, pak si myslím, že by to mohl být symbol vnějšího zásahu, který tě brzdí, či dokonce úplně paralyzuje. Pak jsi na lůžku odevzdaný, neschopný se pohnout. Dokonce i lékař (autorita) nad tebou láme hůl. Jediný, kdo v tebe věří, je bratr... . Opět se moje mysl vrací k němu.

Pokud se ti identický sen vrací noc co noc, pak bezpochyby tvé podvědomí hlásí něco, co si zatím neuvědomuješ. Potřebujeme doplnit odpovědi na dvě otázky: Byl jsi někdy účastník nehody? Jaký je tvůj vztah s bratrem? Pak třeba budeme moct pokračovat v analýze.

Měj se a drž se!
 
jaja9856
19.08.14
16:25
Nereg.

IP: 89.102.46.*
vztah z bratrem mám naprosto skvělí opravdu je to i můj nejlepší přítel. autonehodu jsem měl a v ten den co jsem měl autonehodu měl se mnou jet bratr ale já jsem měl divný pocit tak jsem ho nechal doma
 
Theodor
19.08.14
16:46
Reg. před 2016

Pak bych možná zůstal u té autonehody. Měla nějaké dramatické dopady? Byl jsi vážně zraněn?
 
jaja9856
19.08.14
16:51
Nereg.

IP: 89.102.46.*
nebylo to moc vážné otřes mozku zlomená žebra a nosil jsem límec kůly krční páteři. díky bohu se mnou nejel bratr protože místo spolujezdce bylo totálně na odpis policie říkala že kdyby jel někdo vedle mě tak je na místě mrtví
 
Theodor
20.08.14
16:11
Reg. před 2016

A ten řidič naproti? S tím se stalo co?
 
jaja9856
21.08.14
13:46
Nereg.

IP: 89.102.46.*
řidič na proti vyvázl bez škrábance u soudu mu bylo určeno zaplatit mi odškodné 650 000 tisíc a přišel o řidičský průkaz a dostal podmínku
 
Dracizena
22.08.14
12:02
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Jajo..tento sen by se Ti už neměl opakovat, postarám se o to...
Ale bude s Tebou mluvit jiný sen a také to bude o tragédii, ale neboj se... sny jsou stíny,skrze které se musíme podívat do reality, asi jako skrze temné sklo, které musíš očistit a pak se snový stín nedostane do Tvého světa a tím, že o něm přemýšlíš, se snová karma zmenšuje... až si nebudeš vědět rady s dalším snem, napiš... .vysvětlím rozsáhleji, co Ti sen chce říci a do jaké slepé uličky se máš ve své mysli podívat...
dracizena@seznam.cz
 
Theodor (unlogged)
22.08.14
12:07
Nereg.

IP: 77.104.223.*
Po zvážení všeho napsaného mi přijde, že mozek se stále ještě vyrovnává se všemi událostmi, které se děly kolem té nehody. Nevím, jestli jsi po tom absolvoval nějakou potraumatickou psychoterapii, či jestli by nestálo za to něco takového zkusit ještě teď.

Zkusil bych s tím snem nebojovat. Ber to jako čištění. Když se sekneš špinavým nožem, tak ta rána dlouho bolí, pak se podebere a dlouho hnisá. Podobně s psychickými otřesy. Tvoje podvědomí zřejmě používá tento sen. Prostě ho přijmi. Myslím, že časem vybledne a odezní.
 
Camie
24.08.14
13:27
Reg. před 2016

... jaja9856 - ještě jinak. Když na ten sen myslíš, když si ho vybavuješ, co první Ti bleskne hlavou? Na co myslíš?
 
jaja9856
24.08.14
13:29
Nereg.

IP: 89.102.46.*
okamžitě mi probleskne hlavou jestli je bratr v pořádku
 

Nike.
31.08.14
08:51
Nereg.

IP: 37.48.36.*
jajo,
nemám v úmyslu zpochybňovat, k čemu jste došli. Evidentně se vyplavuje starý prožitek, jen mi připadá, že to vyplavení starého bylo podníceno něčím novým. Je tam několikero symbolů znamenajících silné emoce. Déšť, který je tak silný, že stěrače nestíhají a Ty nevidíš na cestu (životní cestu) je deštěm -záplavou emocí. Nevyrozuměla jsem, jestli ten snový bourač byl totožný s tím reálným, ale pokud ne, pořád mi tam intuice předkládá Temný stín. Člověk se nejvíc hrozí vlastního temného stínu. Čímž nechci říct, že bys měl být nějaký zlý, prostě v těchto souvislostech může vyskočit každému. Myšlenky (vrtulník) Tě táhnou do nemocnice. Nemocnice snová je místem, kde se člověk snaží vyléčit niterná zranění, lékař je citová personifikace... no prostě, zamysli se, jestli neprožíváš něco vztahově náročného, či se to na Tebe neřítí (předtucha). Může to tak být, nemusí.
Ale co Ti chci hlavně říct, že i kdybys v tom snu zemřel, nebylo by to nic na závadu. Znamenalo by to jen smrt staré osobnosti a přerod do nové,zase o kus vyzrálejší. Někdy je to lepší, než když se stará osobnost zdrchá, tak se toho neboj. Fyzickou smrt takto natvrdo nevědomí nepodává.
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Čtení z ruky
Kompletní popis a metody čtení z ruky.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)