English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 11.7.2025
Svátek slaví Olga, zítra Bořek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 11.7.2025
Svátek slaví Olga, zítra Bořek.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Važ si lidí, kteří si na tebe najdou čas ve svém nabitém programu. A miluj lidi, kteří se nikdy nepodívají do diáře, když je potřebuješ.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Můj vyvolený si mě všimne. ”

Myšlenky moudrých

francouzské př.

Není hanba upadnout, ale zůstat příliš dlouho ležet.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Sen

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Sen

Poutou
05.04.15
12:49
Nereg.

IP: 82.66.122.*
Zdalo se mi, ze jsem cestrve pracovala, v chemicke vyrobe (ve skutecnosti pracuji v nemocnici v laboratori). Moje vedouci byla takova sarkasticka. Zacali se me hybat vsechny horni zuby, a vsechny me vypadaly, mela jsem je na dlani,byly nadherne bile. Na tele, se me nafukovala s stahovala obrovska boule, rekla jsem memu synovi aby zavolal moji matku a te jsem v klidu vysvetlila, ze si musim zavolat pohotovost...

Vim, ze podvedomi se mi snazi neco rict, nevim jestli je to souvisloti s moji momentalni praci. Resim novy, pro me obtizny ukol, tak si rikam, jestli me nechce rict, abych si davala pozor a "nevylamala si na nem zuby", a nebo jestli mi nerika, abych z te moji prace neodchazela, ze by ta moje dalsi prace nemusela byt tak zajimava pro me? Predem moc dekuji za vsechny namety. Petra 14.9.1968

Dracizena
05.04.15
22:35
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Pout... Petruš... zdravím...
Holka, vždyť si nádherně odpovídáš...
Každý sen má minimálně 5 výkladů a každý výklad je jedním smyslem, máme jich pět, že? A proto v snovém ději můžeš vidět pět možných směrů.
BOULE... můj Anděl Ti vzkazuje... zvedá se Ti tlak kvůli určitým lidem.
nedělá to tělu dobře.
Neber si k srdci to, co tam nepatří...
Nepolykej povýšenost druhých, čím více se ten druhý povyšuje, druhého ponižuje. Když se dokážeš od tohoto odprostit, pak ten druhý časem z té své výšky domýšlivé spadne na zadek a zesměšní se.
ZUBY... vypadané zuby jsou lidé, kteří Ti během života hnuly se žlučí.
Vrať se do snového příběhu a zuby si znovu nasaď a přej si, aby zdravě zakořenily a tím to skutkem bude Tobě odpuštěno, že jsi některé lidi hodila přes palubu, naštvali Tě a nemohli za to.Ono se nám toto stává často a pak za to i nevědomky, zdravotně trpíme...
Horní zuby jsou silnější jak spodní a to znamená, že ses musela během života zbavit silných jedinců. Mluvím o vibrační jejich síle.
Sepiš si ty lidi, ucítíš u srdíčka kteří to jsou a vypusť ze svého těla vědomě jejich energii.je to pro Tebe velmi důležitá léčivá terapie...
Z práce neodcházej a drž se ji pokud to půjde.
Být opatrná nestačí, ale obalovat se duhou, aurou zemitou, Ti do konce života vystačí... Energie duhy ve Tvém těle, Ti pak mysl povede automaticky k opatrnosti.A budeš opatrná, protože Tě povede barevný duhový Anděl k té opatrnosti.
Laboratoř, svým způsobem je to chemická výroba.
Tvůj sen je duchovním posunem... přeji šťastné kroky...
a přeji Velikonoce s červenými tvářičkami, s úsměvem na tváři...
měj se dobře...

Poutou
07.04.15
13:41
Nereg.

IP: 164.2.255.*
Dekuji ti moc za tvou odpoved draci zeno

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)