English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

REKLAMACE

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

REKLAMACE

MarkétaM
24.08.10
15:36
Nereg.

IP: .*
Dobrý den,

chtěla bych se s Vámi podělit o jednu nepříjemnou situaci, zakoupila jsem si výrobek u nejparfumerie makeup Estee Lauder double wear stay in place. Jelikož nemám účet, nemohla jsem si ho zaslat ze zahraničí, vyšel by mi o 200 Kč levněji. Hodně lidí mi ho doporučovalo, bezvadně kryje. Zakoupila jsem si ho tedy u stránky nejparfumerie. Těšila jsem se, jak malá holka. Na výrobku nebylo zadána lhůta výroby či její spotřeby, pouze od otevření spotřebujte do dvou let. Absolutní nesmysl, protože byste ten výrobek mohli skladovat deset let a po dvou letech otevření by nebyl ještě vadný?! Divně zapáchal. Nanesla jsem si ho na pleť a najednou ucítila pálení pokožky, nemám nijak citilivou pleť, ale tohle bylo moc. Okamžitě jsem si šla umýt obličej a měla ho červený, nateklý a orosený. Když jsem se podělila na internetu s těmi zkušenostmi na diskuzi omlazení, tak mi bylo sděleno, že nezapáchá jejich, datum spotřeby je tam uvedeno a navíc, že od jedné dotyčné má sestra citlivou pleť a nemá s tím žádný problém a navíc, že dost kryje. Ten můj nekryl. Napsala jsem tedy na již zmiňovanou stránku, ale tam mi bylo řečeno, že jelikož mají v obchodních podmínkách, musí přezkoumat mou reklamaci, na argument, že mám zhlediska nárok na vrácení peněz do 14 dnů reagoval, že o tom nic moc neví. Tak jsem mu řekla, proč tam tedy pracuje. Neměla jsem ten výrobek tedy vůbec otevírat atd. Pokud ta reklamace neuspěje, budu hradit náklady ve výši 250 kč a cestu z Belgie a zpět, protože to tam posílají na výzkum. To tam budou testovat na zvířatech či co a on mi řekl, že neví. Takže jsem naštvaná, bez peněz z práce, protože ten make-up je opravdu špička, jenomže já měla smůlu a zakoupila si ho z blbé stránky. Opravdu zákony tu neplatí. Mějte se na pozoru a přeji hezký den. Markéta.
 
red
29.08.10
11:32
Nereg.

IP: .*
"ten makte up je opravdu spicka" LOL tak to chce odvahu napsat ... nicmene zakony u nas jsou jedny, at uz maji v obchodnich podminkach napsano cokoli...

"Při informacích o právu na odstoupení nesmí provozovatelé zapomenout zmínit, že spotřebitel má právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí zboží. "
...
"Jak dále připomíná Sdružení na obranu spotřebitelů, požadavek na vrácení zboží v neporušeném obalu či vyloučení odstoupení od smlouvy v případě osobního odběru zboží nemá oporu v legislativě. "


takze vratit a vyhrozovat COI :)
nehlede na to, ze to s COI zavani ikdyby byl make-up bez zminenyho pridanyho efektu ;)
 
MargaretaM
04.09.10
10:43
Nereg.

IP: .*
"ten makte up je opravdu spicka" LOL tak to chce odvahu napsat

Vůbec nechápu výňatek z tého věty, když v textu to mám uvedeno takto: ten make-up je opravdu špička.

Navíc do 14-dnů nemám nárok, jelikož jsem si to objednávala přes internet a otevřela v tomhle má pravdu, ale nemůže po mně vyžadovat peníze, tudíž se obrátím na inspekci. Jinak velmi děkuji.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)