NoName 23.05.11 17:38 Nereg. IP: 81.92.157.* | Dobrý den, nevim jak začít... asi sem se zamiloval, ale problém je v tom že do dobré kamarádky. Sme spolu pořád venku a ona nic asi netuší. nevim co dělat a mám strach že když něco udělám tak ji ztratim a bude se mi vyhejbat... pořád na ni myslim, píšem si a v ničem neni problém. |
|
Rychlovka 26.05.11 18:55 Reg. před 2016
| pokud se bojíš a vidíš že ona nemé zájem neptej se jí,ale pokud jí to chceš říct běž te spolu třeba do parku na lavičku a řekni jítotřeba moc ti to dneska sluší a pak víš chci se tě na něco zeptat máš mně ráda?protože já tebe moc a nedokázal jsem ti to říct bál jsem se že si zníčíme kamarádství a takže pokud nechceš můžeme být nadál kamarádi :) |
|
amekesan 26.05.11 22:54 Nereg. IP: 85.71.120.* | Já bych na to šla asi jinak.Asi bych neříkala nic o lásce a kamarádství. Myslím,že by jsi ji měl pozvat třeba na večeři,do kina,nebo třeba někam na výlet. Nebo i někam na skleničku,nebo kávu. Myslím si že dotyčná slečna jistě vycítí tvůj zájem. A pak si můžete společně říct co jeden kdruhému cítí. |
|
diva 01.06.11 23:00 Nereg. IP: 188.222.81.* | souhlasim s amekesan!! |
|