English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Kouzlo pro štěstí27.04.25 / janakopecka084@gmail.com v Kouzla a magie
Ochranný rituál proti černé magii, jak ji zrušit?10.02.25 / Magdalena Juričekova v Kouzla a magie

Štěstí je mít někoho, kdo tě obejme a podá ruku, když ti zrovna není do smíchu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Budu přitahovat pouze osoby s dobrými úmysly. ”

Myšlenky moudrých

Šalomoun

Všechny věci jsou plné kvaltování, aniž toho člověk může vymluviti, nenasytí se oko hleděním, aniž se naplní slyšením.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Prosím o radu .. Co ve mě je ? :..

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím o radu .. Co ve mě je ? :..

Tenessis
18.11.13
20:46
Reg. před 2016

Mohu poprosit někoho o radu ? Potřebovala bych vědět , jak mohu zjistit co všechno umím. Je to teprve rok , co jsem "zjistila" ( nevím jak to tady napsat) " že umím/mohu" vykládat karty ( tarot). Poslední dobou se mi stává , že když se na člověka podívám , vidím číslo ( ve své mysli), to číslo vždy znamená nějaký den, který byl významný pro toho člověka. Mám velice silné a pravdivé intuice, pokaždé poznám , že mi někdo lže, když se opravdu o něco snaží (... ) bolí mě hlava. Moje matka určité věci uměla , souviselo to hlavně s její intuicí a babička z otcovy strany je také "vědma/věštkyně/... ", bohužel u ní vím pouze , že umí vykládat karty , vím , že umí ještě něco ale nechce mi říci co. Mě by právě zajímalo , jestli nějak mohu zjistit , co všechno ještě dokážu. Případně co bych od sebe měla ještě očekávat. Další fakt je ten , že u babičky ( z otcovy strany) teď bydlím a když třeba vykládám karty nebo tak , tak mě hrozně bolí hlava. Prosím tedy někoho o radu :) Děkuji

Dracizena
19.11.13
12:12
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Tenes... tělo s Tebou mluví, i tou bolestí v hlavě a říká Ti, že nemáš dostatečnou ochranu...
Má rada... vizuálně se obaluj duhou... je to vizuální rituálek a dnně
si jmenuj a kolikrát? To ucítíš ... Toto slovo je stříbrným paprskem, který Tě bude dobře směrovat..a propojí Tě s Tvou hvězdnou oblohou...
Pozor, každý máme svou hvězdu, která je Tvou hvězdnou oblohou...
A ty duhové zábaly, ty slouží ke vzniku nových čaker, které musí vyrůst z buněk a na kůži se dají vnímat, jako když roste nová travička... Nové čakry, jsou jasný přísun informací shůry...
Nikdy nikomu nevykládej, aniž by se za Tebe nepomodlil a stačí jen třikrát opakovat slovo ÁMEN.Je to světelná modlitba a nad modlitby...
A samozřejmě, i ty za druhého, ale ámenuj i za Anděla, který Ti povede mysl při výkladu... Na tuto bytost kartáři zapomínají a pak mají se svým zdravým starosti a výklad jim nepomůže... protože svého Anděla mají nemocného, lidmi vysátého... .
Každý by chtěl zadarmo z duchovna vědět, ale nikdo se za vykládajícího nepomodlí, natož za jeho Anděla... .
Ano, duchovní Dar se neprodává, ale daruje, ale duchovno také umí plácnout přes prsty těm, kteří jen chtějí a energii vykládajícímu nevrací a živí se z ní...
Tak na to buď opatrná... aby Tě jednou lidské energie nevysály...

Dracizena
19.11.13
12:15
Nereg.

opravuji... rádo mi skáče písmeno J, místo A...
často si ÁMENUJ a ne jmenuj...

Tenessis
21.11.13
17:12
Reg. před 2016

Dracizena : Každopádně děkuji za odpověď. Teď nechci být hrubá ale vše co jste napsala se mi hoodně příčí , jelikož já mám jíného boha ( bohyni), kde ámen atd nehraje roli. hlavně jsem se ptala, co bych od sebe měla ještě očekávat a to hlavně proto , že neznám své další předky. V tím vykládáním , karty vykládám když vím , že je to nutné , ale to ostatní nelze zastavit. Prostě to vidím ani se mě na to nikdo nemusí ptát :)

Dracizena
22.11.13
23:11
Nereg.

Tenessis... určitě, nebuď hrubá na lidi kteří Ti nesou zvěst shůry...
A uvědom si, že já, spíše, ONI shůry, odpovídají skrze mou maličkost nejenom tobě, ale všem, kdo nás zde čte...
Ano, každý má v sobě svou boží energii která ho popohání, ale lidstvo má jen jednoho BOHA... A je pod jedním celosvětovým jménem, které vyslovil téměř každý člověk této Země a to je slovo-jméno ÁMENA !!!
Nepospíchej s odpovědí, když nevíš jaká energie tebou vládne...
Vyčkej, Anděl jménem Čas, musí mít svůj čas a pak ti tvé buněčné tělo mnohé vysvětlí...

Nike.
29.11.13
17:51
Nereg.

IP: 37.48.40.*
"... lidstvo má jen jednoho BOHA... A je pod jedním celosvětovým jménem, které vyslovil téměř každý člověk této Země a to je slovo-jméno ÁMENA !!!"

Je třeba k tomuhle komentář? Věřím, že ne. Odpraví se to samo.

Maty
29.11.13
22:15
Nereg.

IP: 176.222.228.*
Tenessis, bolest hlavy může znamenat tlačení na pilu (chci vědět, chci znát vysvětlení hned teď). Asi by Ti prospělo to "chtění" na chvilku odložit, naladit se na klid a nechat vše proudit, co k Tobě přijít má, včas přijde

Regi
01.12.13
20:32
Reg. před 2016

Maty,děkuji,přesně tohle jsem potřebovala slyšet.No to se mi ulevilo.Boží mlýny melou... .Jsi perfektní.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)