English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 2.12.2024
Svátek slaví Blanka, zítra Svatoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 2.12.2024
Svátek slaví Blanka, zítra Svatoslav.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Prosím dračí ženu o výklad snu

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Prosím dračí ženu o výklad snu

Ninuška
04.08.16
19:30
Nereg.

IP: 89.177.36.*
Zdál se mi dnes sen. Byli jsme s manželem a dcerou na dovolené v přírodě,v chatce u řeky,kde manžel chytal ryby... měli jsme pohodového souseda,ktery tam měl srub a taky chytal ryby. Najednou nám ten soused nabídl koupi jeho pozemku. Když nás u něho provázel,tak se nám to celkem zamlouvalo. Najednou však zmizel. My si to ještě chvilku procházeli,lezli jsme tam po takových malých skaliskach u té řeky a pak když jsme vyšli zpět na cestu,uvideli jsme tam záchranáře. Na otázku co se stalo,nam řekli , že tam ten pán upadl,prastil se o skalisko a bohužel nepřežil . Ukazovali na místo,kde přesně a řekli nám,že se to stalo tady,na vašem pozemku... .
prosím vysvětlíte si tento sen? Vím,že jsem se v něm i po probuzení cítila zvláštně. Jako kdyby to byl duch nebo nějaký anděl strážný a to že upadl bylo fiktivní . Nevím,jak bych to popsala... .

Dracizena
05.08.16
23:47
Nereg.

IP: 86.49.183.*
Ninuš, odpovídáš si... je to duchovní sen a přiblížení Tvého Ducha...
Já mu říkám Anděl hvězdný a dnes v Konci Světa se dějí s lidskou myslí změny... ty negativní jdou do své, až šílené negace a Ti pozitivní, jim se otvírá vnímání... mezi ně patříš i Ty... Ryby+ řeka+ zemřelý, to je Tvůj život... RYBY= buď opatrná, neriskuj, sleduj... .ŘEKA= půjdeš proti proudu až dojdeš ke svému premenu, kde na Tebe čeká Tvůj Anděl hvězdný který Ti dá Dar jasnozřivosti... ale přijde to k Tobě, až bude ten správný duchovní čas... a Ty jdi dnes tomu naproti... pracuj na sobě /poradím na meilu jsem seznam/ a MRTVÝ= to znamená, že je čas, aby sis odváděla duše mrtvých, aby jsi nepadala do únavy a nebo někdo kolem ... ZÁCHRANÁŘ=ano, patříš do lidského větvení kterým říkám záchranáři... TVŮJ POZEMEK= jde o Tvé tělo, to je Tvým pozemkem a z těla si budeš čistit energie, které nejsou Tvé, jen se nás drží... Já si je také stále odvádím a tělo čistím různými terapiemi... napiš, poradím více... pááá

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

MeineMagie.de auf Deutsch:
Tarot und Horoskope

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)