anika 07.10.13 10:44 Reg. před 2016
| Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli budu já nar.29.7.1994 v budoucnu stále s mojim přítelem nar. 25.10.1993 nebo se rozejdeme jelikož si už moc s ním nerozumím a nyní se mi zalíbil jiný muž.
Děkuji za odpoved |
|
XENIE 11.03.14 08:20 Reg. před 2016
| Ráda Vám vyložím "vztahovou věštbu". Jestli chcete, kontakt na mne najdete zde: klikněte na "Esoterika", pak klik na "Katalog astrologů... " Jestli mi napíšete na e-mail - uveďte Vaše datum narození a též datum narození Vašeho přítele. Přeji Vám vše dobré. |
|
orchideaxp 12.03.14 05:05 Reg. před 2016
| Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli můj vztah bude pokračovat. Ja jsem se narodila 22.6.1963 a přítel 27.11.1963. Přítel momentálně podstupuje chemoterapii, je zmatený a odhání mně od sebe, aby jsem si našla zdravého chlapa. Moc mně to bolí, protože ho miluji. Děkuji.
|
|
Camie 12.03.14 12:32 Reg. před 2016
| ... Orchideaxp - nepotřebujete žádnou věštbu. Váš partner se nachází v nezáviděníhodné situaci. Je nemocný, má strach, zlobí se. Uzavírá se do sebe, protože celá jeho situace ho silně deprimuje. Proto Vás odhání a odmítá. Cítí se neschopný a nepoužitelný jako muž. Svým jistým způsobem chrání i sám sebe, ale věřte, že je rád, že jste u něj.
Vím, že je to i pro Vás těžké, ale vydržte, i když je to kolikrát velmi těžké. On Vás potřebuje. Pokud cítíte, že to nezvládáte, doporučuji najít si v okolí, nebo v nemocnici, psychologa, se kterým byste měla možnost si o celé situaci popovídat a doporučuji k němu vzít i přítele. Přece jen lékaři léčí tělo, na tu duši oni kašlou.
Hodně štěstí a výdrže. |
|