English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Horoskopy na 2025
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2025?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

proč nemůžu spát?

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

proč nemůžu spát?

Luciass
21.12.10
08:49
Nereg.

IP: .*
Ahojky lidičky, můžete mi někdo pomoct nebo poradit, co dělat, abych spala? Stále mě něco budí... usínám a pak se leknu a tluče mi srdce... a nemůžu usnout. Mám kluka, se který jsem šťastná a 3 měsíce jsme spali jak mimina vedle sebe a všechno v pohodě. Teď poslední měsíc vedle něj neusnu, hrozně mě to trápí, odcházet spát do jiného pokoje. Nepiju kávu abych spala. V minulém vztahu jsem s tím taky měla problém, prostě mě budí i malé chrápání, nebo ani to ne. Mám to někde v podvědomí a nevím jak s tím naložit a změnit to. Děkuju za radu, Gena

denisahorvathova
31.12.10
15:51
Nereg.

ahoj lidi potrebuji poradit kdis jdu spat tak usnu jenom 5 minut a pak mislim na miho kluka

Merit
31.12.10
16:03
Reg. před 2016

denisko.. kolik je ti let?

meel
21.01.11
01:11
Reg. před 2016

Luciass: udělej si v životě trochu adrenalinu.. nic víc v tom není..

deniska: bez spánku tělo nefunguje.. po pár dnech nespaní usneš.. pokud ne.. jdi k doktorovi.. pokud máš pocit že je to tvým klukem.. tak není.. prostě si představ tmu.. a za chvíli budeš tuhá..

Kořík
21.01.11
11:13
Nereg.

Poradit každému a o všem. Tato diskuze ztrácí formu. Hádají se tu 3-4 osoby a píší neuvěřitelně přihlouplé úvahy. Když vstoupí někdo jiný, okamžitě se proti němu seskupí a činí vše pro to, aby ho vyštípali. Sleduji to již dlouhou dobu a většina novách otráveně odešla. S takovou Merit a pod. se věru dikutovat nedá. Jen ať si tedy plácají své nesmysly. Jděte raději někam jinam, tam se poučíte, zde určitě ne.

Weiterinka1
21.01.11
23:37
Nereg.

Jéje Koříku, proč se Ti zdá být Meritina otázka špatná? I pan doktor se zeptá ... i na jinší věci! :-) A otázka na leta se Ti v souvislosti zdá být hodně nesmyslná? Mimochodem, kde je rada pro Luciasse od Tebe?

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)