English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 13.7.2025
Svátek slaví Markéta, zítra Karolína.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 13.7.2025
Svátek slaví Markéta, zítra Karolína.
Sedmikráska
Miluje Vás... Ano či ne?
Zeptejte se sedmikrásek...
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Probudila jsem se s krvavými škrábanci

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Probudila jsem se s krvavými škrábanci

2017
20.05.17
12:36
Nereg.

IP: 88.103.74.*
Ahoj
Mám takový problém dnes jsem se probudila se škrábanci , ale když jsem večer šla spát ještě jsem je neměla. To by nebyl až takový problém máme doma kočku , i kdybych tohle vzala v potaz tak tyto škrábance jsou tlusté do šířky to by kočka nedokázala . Takové to problémy mám s tím že si myslím že u nás doma někdo je mám už docela dlouho hodněkrát když jsem byla doma sama slyšela jsem kroky a otvírání dveří , ale nikdy to nezašlo až k tělesnému kontaktu. Prosím jestli víte jak to vyřešit nebo proč se mi to děje napište

Red
20.05.17
21:37
Reg. před 2016

Bez legrace: Ostříhat nehty.

kena
04.06.17
08:35
Nereg.

IP: 94.113.169.*
ahoj,konečně někdo,kdo zažil to co já.Já jsem se ráno vzbudila a měla jsem pořezané břicho,napiš mi na email

Dracizena
05.06.17
17:21
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Žijeme ve světě energií, které jsou živější jak my lidé... a ONI nás nutí držet s nimi krou... ale ten, kdo je materiálně vyladěný, toho se nevšimnou, až v jeho dalších životech... ale komu se otvírají smysly do jemnohmotnosti, sleduje své tělo a okolí i z jiného úhlu pohledu... Je třeba si uvědomit, že ty energie žijí i našich tělech a umí se do nás obléknout a třeba Ti ztuhne šíje a nepohneš se, i kdybys chtěla... umí člověka hodit do ochrnutí, nebo navodit potíž, kdy si lékaři neví rady... a nebo člověku vypnou mysl a bouračka na silnici je na světě... Záleží, jak moc člověk tyto živé energie aktivuje do dobra a nebo do zla... příště napiš své jméno, aby Ti mohl druhý podat pomocnou ruku... tahám lidi z duchovního bahna...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)