English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Ruskin

Obětovat svůj život, své štěstí, je vždy pouze smutnou a výjimečnou nutností, nikoli naplněním věčného zákona životního.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Pro Dračí ženu - vesmír

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Pro Dračí ženu - vesmír

admer
26.12.11
11:54
Reg. před 2016

Dobrý den, dnes v noci se mi zdál dost divný sen. Začal tak, že jsme pracovaly s kamarádkou, kterou jsem neviděla už několik let, v nějakém hypermarketu jako doplňovačky zboží. O pauze jsme se rozhodly, že si půjdem koupit něco na svačinu, která mě stála 1016 Kč (nevím proč, ale to číslo mi utkvělo v paměti). Vyšly jsme na kopec a najednou byla všude tma a na nebi jsme viděly planety, jak se k nám stále více přibližují, nejzřetelnější byl Saturn, kamarádka byla klidná, ale já jsem se bála a řekla jí, že půjdem zase dolů, že se na to nechci dívat, jak nás vše okolo pomalu ale jistě zabíjí a povídala jsem jí nějaký teorie o konci světa, který by mě normálně v bdělém stavu ani nenapadly. Můžete mi prosím pomoct s výkladem? Děkuji moc :)
 
Dracizena
03.01.12
16:05
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Admer,obracíš se na mne, protože Tě vede niterný Anděl, který nám v těle skládá zdraví a když ho nestačí složit, je v těle nezdraví... Rozum člověka mu nenaslouchá a jakoby utíká rychleji, jak Anděl z orgánů mu může zvěstovat o stavu těla uvnitř... Ty ses zastavila, zastavil Tě sen, ON je to také druh Anděla jménem Sen... Děkuj mu tak, že si dej dlaně na srdíčko a opakovaně děkuj, tak dlouho, jak Tě to bude bavit a tak často, jak budeš cítit... Nic nepřepínej, ani díky, ani modlitby, ale co přepínej, je duhu z nebe kterou obaluj sebe a lidi, ale hlavně koho si všimneš i způsobem snový... Duha je aurou Země a když ji rozum člověčí používá jako léčivou gázu, pak se duha napíná a napíná, ale nepraskne, ona je živým DUCHEM naší Země a čeká věky kdy lidé budou tuto vibraci používat... Lidé hledají zázrak a ONA je jím DUHA a HVĚZDY na nebi... Proč ta cifra? sečti ji a máme číslo 17 = 8 OSMIČKA nekonečno, absolutno... Opak je pravdou, klid kamarádku vede do zdravotních potíží, protože si jde za svým, až do pohádkového pekelného ohně na nebi, ale Ty se v pokoře vracíš... Ve vizi ji vezmi za ruku a třeba ji i táhni zpět dolu, do bezpečí... Je to jen vize, ale vize je hmota hmotnější jak tělo člověka... Stáváš se léčivou formou a tak se začni formovat do tvaru trojcípé hvězdice a pak pěticípé atd... Musíš se dnes dozvědět skutek který lidé dostávají shůry jako Dar... Skutek je ten, že opak je pravdou a lidé se musí vrátit na svůj začátek. Dnes je rok 2012 který je NULTÝM a to je ten začátek, neboli VRCHOL VŠEHO a to je NULA. Jsme v NULE a proto je dnes ničím-nulou, i ten kdo má korunu na hlavě. Když přijde smrtící chřipka, pak je nulou každý, i ten kdo si myslí, že má andělské ochrany. Dnes v agresivní době je třeba mít mimozemské pláště kolem těla a to jsou mimosmyslové vibrační ochrany... Tvou kamarádku obaluj duhou, jednou by ji navštívila chřipka která nemá slitování a vidím tam v nedobré zóně její čípek, ale i čípek v krku... A dnes víš, proč jsi měla ten KOUZELNÝ SEN... Cesta duchovní se nehledá, ONA se ukáže každému sama a ve správný čas.Tobě se ukazuje díky Andělu, který do Tebe vešel snem, více Ti povím meilem... dracizena@ seznam.cz nebo a mých stránkách se dozvíš základy ke krokům po kterých jdu již hodně let a vím kam jdu i s mnoha lidmi, kteří se na mě nabalují... ***JDEME Z TEMNA DO SVĚTLA***A TÁHNEME TY, KDO JSOU TEMNEM POHLCOVÁNY***NIKDY NENÍ POZDĚ, ALE POZDĚ MNOZÍ NASTUPUJÍ***
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)