English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 14.1.2025
Svátek slaví Radovan, zítra Alice.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 14.1.2025
Svátek slaví Radovan, zítra Alice.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Strom života
Dny šťastné i smolné - vygenerujte si svou tapetu na počítač. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Pro Dračí ženu - vesmír

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Pro Dračí ženu - vesmír

admer
26.12.11
11:54
Reg. před 2016

Dobrý den, dnes v noci se mi zdál dost divný sen. Začal tak, že jsme pracovaly s kamarádkou, kterou jsem neviděla už několik let, v nějakém hypermarketu jako doplňovačky zboží. O pauze jsme se rozhodly, že si půjdem koupit něco na svačinu, která mě stála 1016 Kč (nevím proč, ale to číslo mi utkvělo v paměti). Vyšly jsme na kopec a najednou byla všude tma a na nebi jsme viděly planety, jak se k nám stále více přibližují, nejzřetelnější byl Saturn, kamarádka byla klidná, ale já jsem se bála a řekla jí, že půjdem zase dolů, že se na to nechci dívat, jak nás vše okolo pomalu ale jistě zabíjí a povídala jsem jí nějaký teorie o konci světa, který by mě normálně v bdělém stavu ani nenapadly. Můžete mi prosím pomoct s výkladem? Děkuji moc :)

Dracizena
03.01.12
16:05
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Admer,obracíš se na mne, protože Tě vede niterný Anděl, který nám v těle skládá zdraví a když ho nestačí složit, je v těle nezdraví... Rozum člověka mu nenaslouchá a jakoby utíká rychleji, jak Anděl z orgánů mu může zvěstovat o stavu těla uvnitř... Ty ses zastavila, zastavil Tě sen, ON je to také druh Anděla jménem Sen... Děkuj mu tak, že si dej dlaně na srdíčko a opakovaně děkuj, tak dlouho, jak Tě to bude bavit a tak často, jak budeš cítit... Nic nepřepínej, ani díky, ani modlitby, ale co přepínej, je duhu z nebe kterou obaluj sebe a lidi, ale hlavně koho si všimneš i způsobem snový... Duha je aurou Země a když ji rozum člověčí používá jako léčivou gázu, pak se duha napíná a napíná, ale nepraskne, ona je živým DUCHEM naší Země a čeká věky kdy lidé budou tuto vibraci používat... Lidé hledají zázrak a ONA je jím DUHA a HVĚZDY na nebi... Proč ta cifra? sečti ji a máme číslo 17 = 8 OSMIČKA nekonečno, absolutno... Opak je pravdou, klid kamarádku vede do zdravotních potíží, protože si jde za svým, až do pohádkového pekelného ohně na nebi, ale Ty se v pokoře vracíš... Ve vizi ji vezmi za ruku a třeba ji i táhni zpět dolu, do bezpečí... Je to jen vize, ale vize je hmota hmotnější jak tělo člověka... Stáváš se léčivou formou a tak se začni formovat do tvaru trojcípé hvězdice a pak pěticípé atd... Musíš se dnes dozvědět skutek který lidé dostávají shůry jako Dar... Skutek je ten, že opak je pravdou a lidé se musí vrátit na svůj začátek. Dnes je rok 2012 který je NULTÝM a to je ten začátek, neboli VRCHOL VŠEHO a to je NULA. Jsme v NULE a proto je dnes ničím-nulou, i ten kdo má korunu na hlavě. Když přijde smrtící chřipka, pak je nulou každý, i ten kdo si myslí, že má andělské ochrany. Dnes v agresivní době je třeba mít mimozemské pláště kolem těla a to jsou mimosmyslové vibrační ochrany... Tvou kamarádku obaluj duhou, jednou by ji navštívila chřipka která nemá slitování a vidím tam v nedobré zóně její čípek, ale i čípek v krku... A dnes víš, proč jsi měla ten KOUZELNÝ SEN... Cesta duchovní se nehledá, ONA se ukáže každému sama a ve správný čas.Tobě se ukazuje díky Andělu, který do Tebe vešel snem, více Ti povím meilem... dracizena@ seznam.cz nebo a mých stránkách se dozvíš základy ke krokům po kterých jdu již hodně let a vím kam jdu i s mnoha lidmi, kteří se na mě nabalují... ***JDEME Z TEMNA DO SVĚTLA***A TÁHNEME TY, KDO JSOU TEMNEM POHLCOVÁNY***NIKDY NENÍ POZDĚ, ALE POZDĚ MNOZÍ NASTUPUJÍ***

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)