English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Všechny mé chyby se mi podaří napravit. ”


Myšlenky moudrých

Murphy

Tiskárna bude tak dlouho bezchybně tisknout etikety, dokud budeš u toho. V okamžiku, kdy opustíš místnost, zůstanou etikety přilepené na zavaděči papíru.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "PROSÍM O RADU".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

PROSÍM O RADU

ivasaj
01.08.10
10:00
Reg. před 2016

Dobrý den, potřebovala bych poradit od nějaké ochotné věštkyně nebo kartářky. I když lidé kolem mě říkají že jsem dost silná a vyrovnaná osobnost, tak poslední dobou se vnitřně hroutí. Na venek nedávám znát, že je něco v nepořádku, ale už fakt nevím jak dál a kterou cestou jít aby se vše vyřešilo.S manželem jsme se dostali do dost velkých finančních potíží a mám velkou obavu o své tři dcerky. Můžete mi prosím někdo říci jestli se to začně alespoň trochu lepšit.
Moc moc děkuju všem co by mi poradili .( Iva 24.7.1979)
 
klarinecka1
01.08.10
22:05
Nereg.

IP: .*
Pomoc vám príde veľmi skoro od staršej ženy, očakávajte zlepšenie.
 
ivasaj
02.08.10
09:47
Reg. před 2016

PRO KLARINECKA1 strašně moc děkuji za odpověď, alespoň trochu se mi ulevilo. Ještě jestli mohu poprosit se zeptat. Jestli je to někdo z rodiny a nebo někdo cizí. V jakém časovém rozmezí to je? Jestli půl roku nebo rok a nebo ještě déle. Omlouvám se že tak otravuju. Šla bych ke kartářce osobně, ale bohužel teď na to nemám penízky. . Krásný den a děkuji moc za ochotu
 
klarinecka1
02.08.10
20:57
Nereg.

IP: .*
je to rýchlo, v priebehu pár dní - do konca tohoto týždňa sa udeje zlepšenie; žena môže a nemusí byť z rodiny... /ale skôr tipujem, že ano: tipujem matku tvoju alebo manželovu, ale môže to byť kľudne aj prababka, ale veľmi múdra a štedrá... ../.
Veľmi sa vám uľaví a to už veľmi, veľmi skoro... .Táto žena sa prejaví veľmi štedro a veľkoryso, ako asi nikdy doteraz... .Môžete sa tešiť.
A na čo by si chodila kartárke, pomoc sa vždy nájde.
 
ivasaj
02.08.10
21:10
Reg. před 2016

Ještě jednou moc moc děkuji, jsem moc šťastná, že i mezi námi se najdou tak bezva lidičky co bezištně pomůžou. Už jsem párkrát na internetu psala o radu, ale bohužel nikdo se mi nikdy neozval. Tyto stránky jsem našla náhodou a jsem tomu moc ráda. I když jsem předtím kartám moc nevěřila, před pár lety se to změnilo a myslím, že je to velký dar. Přeji krásný zbytek večera
 
ivasaj
02.08.10
21:14
Reg. před 2016

Můžete se mi prosím ještě podívat jestli se někdy já nebo manžel setkáme s rodiči? manžel Pavel 1.4.1976 děkuji
 
klarinecka1
02.08.10
21:24
Nereg.

IP: .*
ak máš otázku a myslíš si, že ti môžem odpovedať napíš mi: klarinecka1@centrum.sk
Možno to každý vycítil, že mu aj tak neuveríš, čo ti poradí a preto sa ti nikto neozval... ver mi, tak ako aj ty, aj ostatní ludia sú veľmi citlivé bytosti
 
katarina
04.08.10
08:34
Reg.6.3.16

PROSÍM O RADU
MOC SI PŘEJÍ SE ODSTĚHOVAT NA SLOVENSKO NEDAŘÍ SE NÁM PRODAT DOMEČEK CHCI SE ZEPTAT ZDA NAM TO NĚKDY VYJDE A ZDA BUDEME JAKO RODINA PO HROMADĚ KATKA
 
klarinecka1
04.08.10
18:47
Nereg.

IP: .*
katarina
Ano, podarí sa vám to do jedného roka. Máte tam teraz komplikácie, prečo sa domček nedá predať, tieto komplikácie robí mazaná žena, ktorá to celé naťahuje a ozaj zbytočne. Ale nakoniec sa vám to podarí, urýchli to dopis, nejaký úradný dokument ohľadne domčeka-že by list vlastníctva? a to už potom pôjde všetko pekne hladko. Zase tam budu nejaké hádky okolo organizivania sťahovania sa na Slovensko, ale to už bude len také malé bububu. V priebehu 1 roka by ste mali byť spolu na Slovensku všetci spolu.
 
zuzana
23.08.10
18:44
Reg. před 2016

dobry podvecer poprosila by som o radu mam nezamestnaneho manzela zacal moc pit a uz si neviem dat rady financna situacia je tiez moc zla co nas dalej caka on Daniel 10.6.1967 ja Zuzana 28.02.1973 moc dakujem
 

zuzana
23.08.10
18:45
Reg. před 2016

dobry podvecer poprosila by som o radu mam nezamestnaneho manzela zacal moc pit a uz si neviem dat rady financna situacia je tiez moc zla co nas dalej caka on Daniel 10.6.1967 ja Zuzana 28.02.1973 moc dakujem
 
jana022
01.09.10
13:19
Nereg.

IP: .*
Milá Ivasaj- prosím, můžete sdělit, zda se Vám předpověď splnila? Děkuje Jana
 
Anjovka
16.11.10
15:10
Nereg.

IP: .*
Přeji všem hezký den.Chtěla bych vás požádat o pomoc.Moje bývalá kamarádka mě o úplňku několikrát proklela.Nepohodly jsme se a vím,že ona takto řeší všechno.Znám pár lidí,kterým se po jejím prokletí staly nepříjemné věci.
Mě se teď nedaří úplně všechno,přišla jsem o práci,marodím a žene se na naší rodinu jeden problém za druhým.A já už nevím kolik a co ještě vydržím.Prosím vás nevíte jak s této kletby můžu zbavit?Děkuji všem za nějakou radu.Jsem z Ostravy.
Děkuji Lenka (9.11.1970)
 
maruna
01.07.11
01:22
Nereg.

IP: 78.136.141.*
jsem nadne mam starosti s detmy a vnoucaty nevym co bude bojim se o ne jsem nemocna hlavne my boli stale zaludek a mam spatne streva a cukrovku dekuji stale sazim abich neco vyhrala a dala detem ale nejdeto dekuji
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)