English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Shakespeare

Šťasten být neumíš, protože po tom, co nemáš, se ženeš, a co máš, na to zapomínáš.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "nevim co udelat!!".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

nevim co udelat!!

diva
14.06.10
23:12
Nereg.

IP: .*
Mam pritele asi uz par mesicu ze zacatku to bilo dobre, ale ted nevim.vzdy mi neco vipravi a vzdy je to on on on a ja mu povim co si myslim o vsem ale jak se dostane rada na mne on mne vubec neposloucha.

Jenom vidi porad sam sebe a jit cvicit aby se dobre vispal a to je vse.Vse co mu vipravim nebo o mich planich o dni pak se mne pta znova protoze si to nepamatuje.

Sex tez je kdy on ma naladu.

nikdy si pripadam jak ten pes kdy ceka kdyz dostane jidlo a jit ven.Je to tim ze bych nemela byt na neho tak uvazana,a mozna potom bi mel vice zajem a vice bi mne poslouchal??
 
Maty
15.06.10
10:03
Nereg.

IP: .*
Ty víš, co je v Tvém vztahu špatně - poslední dvě věty to jasně naznačují. Dobře jsi uvedla slovíčko "možná", protože s tímto chlapcem ses nejspíš setkala právě proto, aby sis mohla uvědomit svoji cenu a přestala se ponižovat. Nikdy není dobře, když se někomu úplně oddáváme a zapomínáme sami na sebe, na své zájmy a potřeby. Zamysli se nad tím, jak si sama sebe vážíš, jaké máš plány ve svém životě, co se Ti líbí, prostě jak se umíš postarat sama o sebe. Přeji Ti hezký den..
 
diva
15.06.10
19:11
Nereg.

IP: .*
je to pravda od te doby co jsem snim nedelam to co jsem delala rada.Ja tancim dva roky ale jak jsem ho potkala zeptam se mne jestly bych do budoncnosti dokazala prestat tancovat a ja rekla ze jo,v zari se mame stehovat do jineho mesta protoze tam ho aceptovaly na universitu a ja souhlasila ze pojedu s nim ale rekl mi ze nechce abych tancovala az se tam odstehujeme!!

dobre na jednu stranu jsem rada nebudu zit porad nocni zivot a budu se koncentrovat na studia co jsem porad chtela!!

ale na druhou stranu vzdy jsem si prala cestovat a jezdit nikam jinam tancova.Mam rada nocni zivot ale vim ze to nemuze trvat naporad a musim myslet na budocnost!!

prominte jestly nepisi dobre cesky uz je to let co neziji v cr dekuji.
 
Maty
15.06.10
20:12
Nereg.

IP: .*
Můj názor: dal by se tanec zkombinovat se studiem? Jsem příznivkyní tance, neboť v dívce probouzí ženu, radost a vyváženost. Podle chůze poznáš i starší ženu, pro kterou byl a je tanec něco mimořádného. Tanec také osvobozuje a je tedy pro studium, které vyžaduje pozornost a soustředění, vhodným doplňkem. Rozhodnutí je však na Tobě( co jsi ochotna pro druhého obětovat, aniž bys zničila sama sebe?), tento život žiješ Ty.
 
liduna1
16.06.10
06:39
Nereg.

IP: .*
Mohu se zeptat? Neni to tanec u tyce? Protoze nechapu proc jinak by mu melo vadit, ze tancujes? To jen tak na okraj.Pa
 
diva
16.06.10
18:06
Nereg.

IP: .*
ano tancuji striptiz a u tice!!uz dva roky tancim.
 
liduna1
16.06.10
20:03
Nereg.

IP: .*
Ahojky divo, myslela jsem si to, ze je to tak. On Te poznal kdyz jsi tancovala? Nebo jste se znali uz driv? Vlastne na tom az tak nezalezi. My mame neco podobneho doma, moje neterinka take nejaky cas tancovala jako ty, v Italii, v Nemecku, ve Svycarsku a tam se seznamila s chlapcem, se kterym ted zije a jemu se to take nelibi. Prestala tancovat a prislo detatko, nadherny chlapecek. Takze ma ted jine tanecky a jine zajmy. Ale vim, ze kvuli nemu tancovat prestala. Dokonce na ni zarlil tak, ze si nemohla najit praci ani za pokladnou v obchode. Momentalne je v Cechach kam prisla porodit, maly ma za chvily rok, mela by se vratit do Svycar ale jak to tam bude, nevim. Kazdopadne, Ty musis citit, jak to s vami doopravdy je, zalezi jen na Tobe jak se rozhodnes, vis, v takovych situacich je tezke nekomu radit, to je vec uhlu pohledu. Vase pratelstvi netrva dlouho, myslim asi, ze neni ani prvni ani posledni pritel, zas tak dobre se za tak kratkou dobu asi neznate ale Ty nejlepe vis, co k nemu citis a jestli to stoji za to, menit svuj styl zivota. Nejsi spokojena s tim co dnes prozivas ale je jen na Tobe jak se rozhodnes. Nikdo jiny to z Tebe udelat nemuze. Drzim palce a preju hodne lasky a stesticka.
 

diva
21.06.10
17:06
Nereg.

IP: .*
mockrat vam dekuji za rady :)
 
kacenkaa
05.04.11
08:05
Nereg.

IP: .*
Můj názor je,že to co tě baví,by ti nikdo neměl brát a jednou tě takhle poznal a tak to musí tolerovat.Nepřestávej dělat to,z čeho máš radost,co tě naplnuje,protože jedině ty budeš ta neštastná.Vidím to u sebe,taky jsem oželela něco kvůli přítelovi a dnes mě to trápí a vrátit to už nejde.Bud to bude tolerovat a nebo ne.ale ty žiješ pro sebe.až si budeš jistá tím,že ten chlap je ten,s kým chceš být,pak ano,pak odejdi od tancování,ale pokud si nejsi jistá,nedělala ¨bych.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)