escadaaa 04.06.10 17:48 Nereg. IP: .* | dobry den.ja by som potrebovala poradit.pred mesiacom som navstivila vesticu a veci sa podla nej zacali plnit ako hovorila.bola vsak presvedcena o jednej veci,ktoru mam urobit,ja som ju urobila a vysledok dopadol katastrofalne. preto by som chcela poprosit nejaku osobku, ktora pracuje s kartami,ci by sa mi na to nepozrela?
moj email: escadaaa@zoznam.sk.DAKUJEM!!!!! |
|
Theodor 15.06.10 19:08 Reg. před 2016
| escadaaa: dotaz... jedna věštice ti vyvěštila katastrofu a řešení: najít jinou věštici? Nemá ti třeba ta katastrofa něco naznačit? Něco jako: nenech si věštit budoucnost, protože katastrofě se stejně nevyhneš! ? |
|
xzya 16.06.10 09:24 Nereg. IP: .* | Máš-li v osudu katastrofu, určitě se jí nevyhneš. Otázka spíše je, zda se o ní dozvědět dříve a podvědomě se připravit či nikoliv. To pak je na každém z nás. |
|
escadaaa 16.06.10 13:13 Nereg. IP: .* | dakujem skusim sa na tu stranku mrknut  |
|
escadaaa 16.06.10 13:17 Nereg. IP: .* | pre Theodor: nie ona mi nevyvestila katastrofu len mi radila spravit nieco co tak dopadlo ale ona bola presvedcena nech to urcite skusim asi je fakt najlepsie verit sebe samej
|
|