English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Bacon

Šťasten kdo zemře dříve, než sám začne volat smrt, aby ho vzala.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Mrtve dite".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Mrtve dite

ada
25.04.10
21:40
Nereg.

IP: .*
Dobry den. Rada bych se touto cestou zeptala na vyklad ze sna, ze k tereho mam strach.
Viděla jsem ve snu své dítě mrtvé, vypadalo to jak by leželo v rakvi.
Jen ten vek nesouhlasil, ve snu mel tak mezi 3-4 let a ve skutecnosti je mu 8roku. Bylo to az tak skutecny, ze slzy jsem mela kdyz jsem se probudila. Díky za odpoved
 
dracizena
25.04.10
23:53
Nereg.

IP: .*
Ada, nic se neboj protože když sen nám něco i nepříjemného zvěstuje, tak proto abychom o ději přemýšleli a myšlenky umí opravit nebo rozmělnit karmickou lavinu která se ke každému přisouvá. A kdo nedbá, pak i tečou slzy, ale ty DBÁŠ, tak Ti potečou slzy štěstí...
Anděl jménem Sen Ti chce říci, že mezi 3.-4. rokem se do syna vsákla energie, která by mu zhmotnila potíž až ve stáří a na tu potíž by umíral, ale jako děda. A Anděl Tě prosí, aby ses vracela do této doby i skrze fotky a vizí jsi syna obalovala duhou a chtěj v té duze vnímat zářící barvičky. Tvá duchovní tvořivost ho zbaví té energie a také ho často masíruj a hlaď za krkem a mezi lopatkami a ještě masíruj celé kotníky. Bude mít sny a zapisuj je, jeho sny budou k Tobě mluvit a duchovně Tě posouvat. Jednou se Tě bude ptát co je za hvězdami***A nemusí být jen dědou, ale jeho Duše chce čistit aby byl pradědou***
 
Theodor
26.04.10
14:13
Reg. před 2016

ada, má-li ti někdo udělat výklad snu, pak je potřeba, aby tě trochu poznal, aby pochopil podvědomí, které tvoří sny. Dracizena se tu snažila cosi napsat, abych pravdu řekl, hlavu a patu nevidím. V 3-4 letech energie, která mu způsobí potíž jako dědečkovi, na kterou zahyne? A pokud bude obalen duhou bude nesmrtelný, nebo jak?

Myslím, že sen o smrti neznamená nutně nebezpečí. Vlastně těžko říct, co to v tvém případě vlastně znamená. Sama to najdi v sobě. Nenech se ovlivňovat pouťovými vykladači snů. :)
 
dracizena
26.04.10
14:54
Nereg.

IP: .*
Theodore-ty jako lékař bys měl vědět, že stařecké potíže si vyrábíme během života a proto se musíme myšlenkově vracet i do svého dětství i k porodu a obalit sebe vizí světelnou hmotou a tím měníme karmické naplnění. A když Adě snový anděl radí aby tu karmu rozsvítila, tak je povinnost duchovního člověka předat zvěsti od svých andělů... Ty nejsi ve stupni, abys pochopil, že vize je hmota z které vzniká a rozpíná se vesmír.Těžko ty pochopíš/do toho se musí dozrát/ že člověk byl dříve jak vesmír. Nadarmo se neříká že vesmír je iluze.
Ale pro příště, mluv prosím Tě za sebe a nepřevracej má slova.Já si za nimi stojím a ty si piš své úhle pohledu, jen tak se sejdeme v dobrém světle... Lidská slova jsou jako seno a každý si suší to své a kdo přehazuje seno druhému pak jeho zahnívá...
Píšeš o hlavě a patě, vidět to co je mezi nemůžeš, protože meridiální tok máš ucpaný a proto kladeš slova tak abys odryl své potíže a opravis je. Snaž se sebe pochopit, proč se do něčeho i angažujeme. Nic není náhoda proč. A vizuálním cvičením posilujeme myšlenku a ta dokáže pak i prodloužit i nemocné stáří. A tomu se říká SÍLA VŮLE !!! JÁ UČÍM DRUHÉ CO MĚ SHŮRY NAUČILY A PROTO I VÍM, CO TO ZNAMENÁ KDO MĚ CHCE NAPADAT. THEO, NEBYLO TOHO Z LOŇSKA DOST A DOST? JAK SRŠNĚ JSTE NA MĚ ÚTOČILY A TY JSI BYL JEJICH TRUBEC... NEURÁŽÍM, JEN PŘIROVNÁVÁM A SROVNÁVÁM CO JSEM MĚLA UŽ LONI SROVNAT. ..Na zdraví Theo***
 
Merit
26.04.10
15:38
Reg. před 2016

ahoj :-)
Theo..poutove vyklady snu.. jo, doba je "jina".. ale porad plati jista pravidla.. kdyz se mi zda o tech, kteri jsou jiz treba mrtvi (to neni tento pripad).. vim, ze bude prset.. je to poutovka jako vysita a presto plati :-)... jenom je velka skoda, ze jsem se babicky tak strasne bala.. tak moc, ze po jeji smrti nesmel u nas viset ani jeji obraz.. ta, kdyz se na nekoho podivala, kurna ta vedela na co mysli.. a ja to vedela.. nelibilo se mi to.. a takovych lidi je spousta, nez se naucime myslet tak, ze se za to nemusime stydet :-)..

nevim, zda to tedka Theo myslel draci zeno takto.. ale vime co tu bylo pred casem.. co ti chci jenom rict.. tobe i theovi i jinym.. (holkam jsem to posilala v mailu).. ze se lidstvo tedka cisti.. a to z druhy svetovy valky.. pac to bylo svinstvo jako vysity.. hitler to myslel dobre.. (z jeho pohledu) a spousta lidi mu uverila.. byla krize.. byl hlad.. bida.. dnes je krize, ale dobre prikrmena.. vykonstruovana.. kdyby bylo vse jak ma bejt.. "nikdo na svete by nestradal".. a to mi nikdo nevymluvi.. z lidi vypluji takovy hnusy, ze by je od sebe oni sami necekali.. a stalo se to tedka i mne.. co ve mne dokazaly emoce a vzpominky vyvolat.. ze bych to do sebe nerekla.. nektery lidi muzu fakt milovat jenom z pozvdali.. "zij a nech zit".. svoboda, tolerance atp.. a nejde to pobrat rozumem.. na tohle lekarsky uceni zkratka nestaci.. na vse diagnoza neexistuje.. jsme "primitivni" v tomto smeru.. a jestli si nekdo mysli, ze to tak neni.. tak at se rozhlidne a rozkoduje to.. jak to tu vypada :-) a co se deje.. jak se muze uzdravit teda nekdo.. komu lekari pomalu nedavaji vubec sanci?.. a on/a odejde z nemocnice a vi,ze neumre.. a opravdu tu strasi uz radu let (nejde o me :-) ) a diky Bohu za to :-)
mame se milovat na ty urovni na jaky jsme.. pokud by tu nekdo z nas byl takovej.. ze druhy vede do zahuby.. kde pozijou hromadne lidi naky jedy a jdou "domu".. proste umrou.. to beru jako neco pro me nepochopitelnyho.. ale to tu nikdo nedela..
draci bali do duhy a ma svoje uceni.. ja mam taky svoji cestu a ostatni taky.. co je pro me krasny? kdyz to nekdo zkombinuje.. lekar+duchovno.. tyhle metody propojeny.. pricina .. dusledek.. je to opet jenom muj nazor a smiruju..
moje mala to skloubila.. je to moje holcicka.. uz jsem se tu vypsala jak to s ni bylo.. mela bejt debil.. a je? neni.. ma vs.. je i zdrava.. a bude mit i deti (cemuz verim).. vzdy se zaobira kompletni pomoci.. patra a z ceho mam radost, ze jsou i jeji vrstevnici.. na tom stejne.. volaji si mezi s sebou.. co by to mohlo bejt? .. nic nezabira? :-).. az na to prijdou.. lidi tam u nas je maji radi.. je to "nova krev" :-).. nove pojatej celej obor.. den ma pouhych 24hod a vic to bohuzel nafouknout nejde.. obetuje tomu dovolenou, svuj volny cas.. a vida.. ted se rysuje i jina prace, aby na to studium zbyval cas a dalo ji to velkej prostor.. tak se uvidi.. ona veri.. ona se modli a dekuje a raduje se.. nikdy si nenechala nami vzit svuj svet.. a takhle vidim ja i draci zenu.. kdo chce jit s ni.. at jde :-)).. nestujme proti sobe.. nenadavejme si a nerurazejme se.. kurna.. kazdej druhej je kusem me samotny.. je to tak strasne tezky. ale i napr. i paroubek je bytost a ja nemam pravo ho nemit rada :-D .. a jak me vidi on?.. to resit nemam :-)..

pac jsem "lopata", tak jsem se tenkrat polopaticky thea zeptala, zda by mi dal najist, napit a zda by me ve tme odvedl na zachod.. udelal by to pro me.. a to je pro me dulezity.. to je pro me mezni situace.. to je "kus cloveciny".. jestli neco vnima, neciti stejne.. vsak jako duse mame zazit vse.. tam, kde nas to minule rozdelilo.. opet se tam sejdeme.. :-), neuteceme nicemu.. nikomu.. jenom treba to "rozejiti" ma bejt v lasce.. a pak uz jsou ty misky vah vyrovnany..
nehledejme proc "ne".. hledejme proc "ano" :-).. hledat rozdily.. proc neco jde a nejde.. je to pak o konflitktech.. jednou se tu bude lamat chleba.. a budeme muset kus i toho svyho nekomu darovat, dat.. dat napit vody..
nikdo z nas neni svetcem.. spasitelem.. nikdo z nas neni dokonce ani spatnej.. rekla bych, ze kus certa je v kazdym z nas.. :-) ..
i kdyz nam nekdo nesedi, neznamena to, ze je spatnej.. ztracenej atp..
je jenom jinej a je jinde..
dejme si ten prostor.. kus tolerance.. nikdo z nas sem nejde a nechodi cedit krev :-) ..

theo.. uvedomujes si vubec.. jak strasne moc jsi dulezitej? dochazi ti to? :-)
to je zodpovednost jako krava :-D promin ten vyraz :-), to nemyslim vubec ve zlym :-).. ty jsi tu v podstate dost milovanej :-).. to je to zakulisi :-)) ..

jinak.. mam vas rada .. lidi :-).. jsem stastna jako blecha.. ze tu mam vrby.. ze jsem tu nasla sprizneny duse.. ze muzu dat hlavu na rameno weiterince a katarince, ktery to unesou a muzu jim to oplatit.. ze tu jsou duse detsky a cisty... . jsme asi vsichni tak trochu "ohrozenej druh" :-) .. a meli bychom si toho vsichni vazit.. protoze .. rovna pater.. i uprimna vytka.. objeti bez kudly a sekyry za zady se nenosi.. a my co se tu zname.. nejme o prevlecich.. i toho si vazim! to neni samozrejmost.. vim na cem s vami jsem.. to je jista forma pratelstvi.. Boze, diky ti za to vsechno :-)
papa
 
dracizena
26.04.10
16:14
Nereg.

IP: .*
Merit... krásně řečeno že jsme ohrožený druh, ale člověk sám je tou hrozbou, člověk sám je tím zuřivým ohněm, velkou vlnou, bleskem. Celý svět je v jiné formě v nás a my jsme těmi kdo řídí celý svět i to počasí. Jen nejsme s živelností ještě vyladěni a tak se ladíme a začíná se mezilidsky.A víme než se housle vyladí, tak to pěkně skřípe a to samé se děje v neporozumění mezi lidmi. Přec když se ladí, tak se ten čas musíme vydržet. Ano, čistíme se, lidstvo i svými boulemi si čistí smysly a to je doba které se říká zrání a každý zraje po svém, ale stejně jsme z jednoho STROMU a proto se máme vidět a zdravit... ZDRAVÍM VÁS A RÁDA POZNALA...
 
Theodor
26.04.10
16:48
Reg. před 2016

Dracizena: ale že jsme se rozčertili, že? Je jedno, co mám a nemám ucpané, podstatné je, že jsi neposkytla žádný výklad snu. Co píšeš je jednoduše láska matky k dítěti, sice popsaná duhovými barvami, ale ona láska stejně popsat nejde. Nezkoušej na mě svoje ucpané meridiány, já se tě nebojím. Tvoje nadřazenost mě neruší, protože ti, kteří se povyšují nad ostatní (což ty jednoznačně jsi) jsou většinou ti nejubožejší.
 
Theodor
26.04.10
16:53
Reg. před 2016

Navíc dracizeno, pokud se někdo dožije stáří, asi nějaké ty zdravotní potíže mít bude, duha neduha (spíš ta neduha). Vychází to z konečnosti těla. Nebo je tu někdo, kdo si myslí, že je nesmrtelný? Proto mi přijde absurdní odkazovat zdravotní potíže na dětství, ano jistě, životní styl je podstatný, ale to není předmětem diskuse.

Já si zase stojím za tím, že sny může vykládat jen někdo, kdo zná osobu, které vykládá.
 
Theodor
26.04.10
16:55
Reg. před 2016

Na závěr: potřebuješ opozici. Jen pokud je ti oponováno, máš šanci obstát. Jinak budeš jen blábolící televagelista.
 
Theodor
26.04.10
17:00
Reg. před 2016

Merit: mez člověčiny píšeš. Ano, jsme lidé. Všichni jak tu kráčíme po téhle planetě, jsme LIDÉ. Když nám budou něco andělé říct, udělají to a nepotřebují k tomu dracizeny a jiné nadlidi.
 

ayka
26.04.10
19:02
Nereg.

IP: .*
Theo:
nechapu , co te tak rozhodilo vykladem Dracizeny... .
bylo to urceno tobe?
Ada si z toho mozna neco intuicne vybrala... .
proc si tady 50% mysli , ze ma pravo na to odsuzovat ty druhe?
Kdo z nas vi, kde je pravda a kde ne... ... nikdo nema patent na moudrost!
 
dracizena
26.04.10
19:50
Nereg.

IP: .*
Theodore o čem to píšeš. Mám pocit, že co jsem sem přišla tak ses začal se mnou vážit protože od té doby tvrdíš že se povyšuji a já jen zvěstuji co vím shůry a bylo by mi proti srsti kdybych to prodávala. A protože informace shůry neprodávám tak jsem povýšená?
Ale děkuji Ti, povyšuješ si mě Ty sám a možná že jednou ne Tebe z toho pódia budu koukat, co ty na to.
Vidíš jakou řeč zde navazuješ? Jestli pak tato řeč zde má co dělat, jde zde o sen, který je adresován těm kdo cítí, že na něj mají odpovědět I Ty jsi odpověděl, já také a věř, že jak lékaři tak léčitelé si nesmí podrážet nohy a když mi chceš něco vytknout tak mimo.
Toto není chování doktora... Každý radí a člověk si má vzít od každého radu která mu chutná a tak to nech na Adě. Vím že mi moc nerozuměla, ale nevadí já už v jejím aurickém poli tvořím co mám aby sen byl pozitivně naplněn.
Theo ty ano, na výklad snů musíš člověka znát, ale já a mnozí ne. Já cítím a vidím na dálku. Jsem jasnovidná i jasnoslyšná, Jsem médium ano i ten hypnotisér, pak se nediv, že na mě koukáš zespoda, ale pro Bůh nemáš sám problémy v práci? To znamená, že tam nebudeš mít dobrou pozici, nechoval by ses takto dětinsky.

Ty tu prostě chceš kralovat a já Ti vadím, proč to neřekneš hned. Máš pravdu toto místo není jediné kam mě vítr nese, nejspíše jsem zde zasela co jsem měla a mám jít dál….Tak se mějte a někdy umě...
 
Merit
26.04.10
20:17
Reg. před 2016

tak si dam tu dymku miru s vami na chvilku si posedim :-) ..

to ego je takova svine!!.. co ja si s tim tedka zazila par dnu.. vsak katarinka a weiterinka vedej :-), jeste, ze me maji tu silu cist.. jak je clovek desnej.. jak to ego boli.. jak moc je jesitny.. potmesily a jak se ta "svina" prevlika.. cumela jsem co ze me leze..na co vsechno si dokazu vzpomenout.. vytahnout z pameti veci stary skoro 29let :-DD.. a to doslovny citaty :-) .. ze bych se z toho s prominutim posra** :-D ..fakt husty.. otevre se vred.. zajizvenej a je tam uvnitr jeste plno hnisu.. hnus, hnus, hnus velebnosti :-) .. a co s tim mam Boze delat?.. prijmout to.. milovat ty lidi jaky jsou.. sice z povzdali, ale nehazet je bokem.. tak, ze je neponizim.. a nelitovat sebe.. to nepomuze a posrat se muzu vzdycky.. :-).. ma to cenu se hadat?.. kdo je kdo?.. co si tu delame? co si tu udelame, v tom budeme zit.. az se vratime tam domu.. je tam krasne.. ale chybi tam ty endorfiny a vsechny jiny pochutiny :-).. tak se holt nazeru a dosyta :-).. pisu o sobe.. protoze nemuzu psat o druhych, ale jsme a jedeme v tom vlaku vsichni.. jsme z jednoho stromu?.. mame jednoho otce! rodice jedinyho.. ten asi vali bulvy..

kazdej z nas ma svoji cestu.. zkusme se vzit do toho, jak je potom ve vlade?... a tu jde o vztahy a duchovni cestu a tam jde o prachy!! a to je svinstvo :-).. co vsechno se do toho zaobali.. duha penez :-D .. no ne? :-))

theo.. videl jsi serial "mestecko twin peaks".. kdyz jsem to videla prvne.. vedela jsem hned, kdo zabil lóru (pisu foneticky pac jsem debil a jsem lina hledat jak se to pise).. bala jsem se u toho tak.. ze jsem nemohla i nekolik dnu spat.. "kazdy z nas ma v sobe kus Boba" a ta predstava je silena.. pak jsem ho videla jeste jednou a to uz ted nedavno s pritelem po nocich.. chodil se mnou i na zachod :-D .. ja vim co to obnasi.. ja kdysi u toho vigvamu stala a nahlidla jsem do nej.. a ted jsem to videla na cineme... a reknu ti.. spadla mi brada.. clovek nekdy pro svoji blbost (to pisu o sobe) musi neco videt, cist vicekrat.. pac jsem tupon.. ta zasadni pravda je velice jednoducha a ty o tom porad pises a ja ti rozumim.. jenom pouzivas jiny slova..
"klicem k vigvamu jsou strach a laska".. to je tak dulezita "pravda"..
strach z toho, ze jsme nemilovani.. obelhavani.. ze je s nami manipulovano.. laska, ktera zadusi.. roznese nas na kopytech.. jak moc je dulezity vedet.. ze nam clovek nelze.. je prijemnejsi radeji mlcet ci do oci rict co citim.. co ve mne ten druhej vzbuzuje a o co mi jde.. pismenka toto casto spatne obsahnou.. a lidi se museji i poznat a nekdy to trva dyl..
na ten serial nedam dopustit a pro mnoho lidi je to kravina.. ten kdo lynch je borec.. nevim, zda se s necim takovym osobne setkal, ci mu to nekdo povypravel a on to hodil na platno.. ty veci tu jsou a existuji.. jenom to nevidime,nemuzeme si na to sahnout.. obr je trpaslik.. je to to zakulisi zivota.. je jenom na nas co si vybereme a k cemu se pritulime.. oboji nas muze totiz zabit.. rozdelit..
nelhat si.. rict si i v lasce, ze nas ten druhej stve.. neponizovat se.. hodit to ego za hlavu.. nikdo z nas neni souperem.. jenom jdeme jinudy.. s nekym jinym, ale muzeme si zamavat? :-), ja bych rekla, ze ano :-)

neni duvod odchazet.. neni duvod se na sebe zlobit.. jsme lidi.. bytosti, jsme i andele.. vily, skritci.. je jenom na nas.. zda otevreme Bobovi svoje nitro..
at nas Buh ochranuje vsechny.. bez magie a kouzel.. kdy manipulujeme s lidma bez jejich vedomi a nejde to pres Boha.. jinak posereme co se da..
nechme to na nem.. nahodou jsme se tu nepotkali.. kazdej z nas tu ma nakej ukol.. na kazdyho z nas tu nekdo cekal a ceka.. tolikrat jsme si tu navzajem pomohli, ze to nema cenu smazat.. rozdupat.. musime, meli bychom to ustat.. v tomhle smeru nejsme zase az takovi bridilove.. to proste neni mozny :-)) tomu neverim :-D

preju vam vsem krasny vecer :-) ..
 
Theodor
26.04.10
21:46
Reg. před 2016

ayka: na některé otázky, nejsou odpovědi. Ani já nevím. Jsou určité typy projevu, které nemám rád. Nejspíš je to "přenos". Tedy něco v minulosti prožiješ, co v tobě nechá negativní emoci, a když se objeví někdo s podobným projevem, strhne s sebou i to cos prožil. Nicméně vzhledem k tomu, že v minulosti mě intuice mnohokrát nezklamala, budu jí zatím věřit. S dracizenou nejsme na stejné vlně a budeme si vzájemně oponovat. Myslim, že to v konečném důsledku není špatné. Organismy se nejlépe vyvíjí v konkurenčním prostředí :-)
 
Theodor
26.04.10
22:00
Reg. před 2016

Dracizeno: nemam problémy v práci, řekl bych, že naopak... ale to se musíš ptát pacientů... vidíš, nejsi jasnovidná, bohužel. Spletla ses. A o to jde. Nevidím v textu sebereflexi.

Vim, že mi to neuvěříš, ale já celostní přístup k bytí aplikuju i v medicíně. I v půl čtvrté ráno jsem ochoten poslouchat lidské starosti a divila by ses, kolik "hypertenzí" odchází nakonec bez léčby, protože jim stačilo "vypustit páru". Lékař většinou pozná spoustu věcí už při prvním kontaktu s nemocným. Jenže rozdíl mezi lékařem a léčitelem je ten, že lékaři jeho domněnky nestačí. Stokrát si můžu myslet, že ta bolest na hrudi je od stresu, ale musim mít v ruce důkazy. Léčitel ne. Nidko ho k zodpovědnosti nepožene. Jako můj kamarád, který má roztroušenou sklerozu. Neurologové stanovily dg. ale on nevěřil, protože léčitel pravil, že jí nemá. Jen prý nějaký zánět v mozku. A lup ho, měl jí a díky odkladu léčby má poměrně rychle trvalé následky. Kdyby se to stalo lékaři, má právo na odškodné. Léčitel však je z obliga.

Víš, je nutné o sobě trochu pochybovat... viz tvá chyba v úsudku o mě. Nejsi neomylná, tak na to mysli!
 
Theodor
26.04.10
22:21
Reg. před 2016

Merit, já chápu tvé psaní o neponižování, ale prosím zamysli se, já jsem o nikom nenapsal, že něco nechápe, že je trubec, ani že není na takové úrovni, jako já! Já se totiž považuju za normálního omylnýho člověka jako všichni okolo a vyhrazuju si právo i na negativní emoce, který mám potřebu projevovat. Napsal jsem, že nevidím hlavu ani patu ve výkladu dracizeny, toť vše (kolikrát mi už tohle někdo řekl - v životě, na škole, v práci - ano, občas prostě něco, co je jednomu logické, pro druhého nemá hlavu ani patu), přečti si pak, čím mě počastovala. Napadla mou osobu jak soukromně, tak profesně (což je mi fakt jedno, co mě na tom mrzí je to, že se soucitně díváte na mě a říkáte mi, abych se nad sebou zamyslel! Jistě, to udělám, jako každý den, ale draci, zamysli se taky nad sebou!).

ada: tímto se ti omlouvám, ale odpověď jsi vlastně dostala, že? -:-)

toť vše
 
Katarína
26.04.10
23:02
Reg. před 2016

Za sebe:
Ráda Vás všechny čtu a nevadí mi žádná výměna názorů - i zdánlivě rozdílných - protože je to o tomtéž, pouze jinak vyjádřeno. Zdoláváme horu /horu života/. Někdo máme své cestičky poblíž - rozprostírá se kolem nás podobné panorama z místa, na kterém jsme, vidíme stejné obrazy, cítíme stejné vůně. Někdo je na jiném místě hory - popisuje, co vidí odtud. Někdo už tam kdysi byl, zná to tam, přesto někdy zírá, co je ještě možné odtud vypozorovat "jiným okem", dalekohledem anebo jinou technikou, za jiného počasí... .. Někdo se hlásí z trasy opodál - nedívá se na panorama, pozoruje broučky. Jo, ty jsme si nevšimli, protože jsme byli zaujati výhledem, oblaky, anebo v době naší přítomnosti se broučci pásli jinde. Sdělujeme si dojmy. Každý ten svůj považujeme za hodný sdělení i sdílení s ostatními. Někdy uchvátí objevený "brouček" všechny, někdy se broučka většina štítí, něco je pro někoho zajímavé, něco ne. Unisono s Oldřichem Kaiserem by se dalo říci: Uůďo, to je napuosto nourmáuní!!!!
O významu snů jsem si přečetla knížku, jednu / na podkladě náhledů podle Freuda/. Mám snář. Jeden - od Kludské. Jak mi to pomohlo? Přemýšlela jsem o sobě i jinak, pátrala v podvědomí - odtud sny "lezou", zjistila jsem opět, že náhledů na něco může být více, k ničemu jsem se výrazně nepřiklonila, jen jsem si více uvědomila možné souvislosti - jasno nemám stejně, vím kulový, co který sen znamená a vůbec mi to nevadí. Sen asi něco řeší, co nemám dořešeno "zaživa". Třeba to pak chce časový odstup anebo uvědomění si něčeho, různě.
Pokud je někdo schopen vnímat i jiný význam snu, připouštím, že vnímá jinak. Pochopím anebo nepochopím, vyzobnu si něco anebo nechám být, třeba popřemýšlím - čímž se posunu dál anebo si počkám na nějakou další informaci, které budu rozumět více. Možností mám hromadu.
Intuice. Existuje. Některá zvířata umí vycítit třeba zemětřesení, bouřku, kdovíco. Hledají se vědecky hmotné podklady k vysvětlení podobných jevů. Ať se najdou anebo ne - intuice existuje. Je těžké někdy přiblížit jiným to, co člověk sám cítí, vnímá - a třeba sám neumí vysvětlit důvod, odkud informace přicházejí. Prostě jsou.
I z těch písmenek si "bereme" od každého něco, co možná potřebujeme. Intuitivně? Za sebe: od Dračí si beru obracení negativních pocitů na pozitivní - duha, barvy, symbolika, poezie, necítím negativního ani ň. Možná si všímám pouze to, co potřebuji pro sebe já. Jo, těžko pochopitelné, zpočátku jsem louskala. Co jsem pochopila - po svém -, bylo hezké a laskavé a přineslo mi užitek. Merit: uragán, velká vlna, velké emoce, velké srdce, člověčina, vše na rovinu na plný amplión - taky v podstatě "můj rybník", cítím se dobře, když je vše na rovinu, bez vytáček, i kdyby to mělo být sebevíc nepříjemné, beru. Theo:pro mě zdroj poučení, mám pocit, že jeho postojům velmi rozumím, ať pro ostatní někdy vyznívají jakkoliv. Nechválím - mám pocit, že to vůbec nemá rád. Já taky ne. Pochvala je svazující, omezuje v diskusi. Nechci se "zalíbit", chci se poučit. I urážení má podobné účinky - ač možná svým způsobem diskusi i motivuje, vyvolává "odkrytí karet". Pokud je toto všechno zdrojem pro poučení, inspirací k zamyšlení, tak proč ne? Pro mě to tak je. Lásku i souznění tady cítím, i když to občas vypadá zamračeně, sluníčko tady je a já mám slunce moc ráda.
Datluju, odbíhám, přemýšlím, mezitím připsal Theo své dva další příspěvky. Já mám jasno!!!!Přidám další sluníčka, to už je ode mne výkon, fakt... .
 
Merit
26.04.10
23:16
Reg. před 2016

theo.. ja to myslela jako na nas vsechny.. ne na tebe.. protoze i ja to citim tak, ze jsem jenom clovek a ty chyby delam.. zit v tom, ze je nedelam.. ze jdu jenom ja tou pravou cestou.. to je blbost.. je to zcestny.. je mnoho cest a vsechny vedou domu :-) .. co? ;-)
jaky to je pro tebe pocit, kdyz si uvedomis, ze je draci zena kusem tebe?.. nebo ja jsem kusem tebe?.. to by me docela zajimalo..
ona tahle duchovni cesta neni lehka.. moc dobre to vim.. a casto to na ni boli.. nez se neco usadi..
snad jsem te nak neurazila.. ja se nechci hadat, nekoho snizovat.. ja jsem fakt zastancem klidu a miru.. a nemysli si.. ja jsem zalozenim opravdu "ta mrcha" :-D .. je to souboj.. dozivotni..

 
dracizena
26.04.10
23:18
Nereg.

IP: .*
Sedím u telky a celou dobu mi mluvíš do mysli a tak se jdu podívat co hezkého mi ještě píšeš a já Ti k tomu mohu jen říci, že Ti jsem velmi dobrým hromosvodem.
Píšeš že jsme se rozčertili, ale jak čert jsi sem vlítnul Ty. A pozor, čert na poli vyhazuje úrodu, tak dej pozor aby Ti ji někdo neposbíral, pak se kazí zbytečně i zuby.
Chválíš se, že nemáš problém v práci a to je dobře, vycházela jsem z toho, že se přede mnou ponižuješ, když mě vidíš vyvýšenou. Duchovna se na Tebe ptát nebudu, to ne, není ten správný čas, ono mě to stojí čas a času mám málo.Ty se opakuješ a jinou řečí ke mně nejdeš než-li že se povyšuji. No něco si se mnou řešíš z minulých životů, vím dobře co. Myslím že o něčem jsem Ti už psala.
Já s tímto problém nikdy neměla, nikoho nevidím že se povyšuje, jen každý má svůj osobitý projev a vystupování, ale o tom je celý náš svět lidí. Každý musíme být jiný abychom se mohli složit zde na Zemi. My se se svým pochodovým myšlením doslova skládáme, abychom se ve vesmíru v budoucnu mohli jen a jen zmenšovat.
Aha už se zase povyšuji, ale já jen říkám co mi praví někdo shůry...
A když se povyšuji tak jsem zde řekla něco co nepíši o svých schopnostech ani na svých stránkách.Nemusím, protože lidé sami si přijdou na mnohé svým vnitřním slyšením. Vedu je do tohoto směru.
A jestli jsem omylná nebo ne? Nedělám to, kde si nejsem jistá a ani mě do těchto sfér můj Anděl nevede.Nejsem si jista v technice tak tam nelezu, ale s autem se umím po dálnici rozjet i dvoustovkou.
Kde chybuji je psané slovo, ale ano píši lidem i když má čeština byla ve škole často pod obraz a proto se nediv že Ti píši, že na Tebe budu koukat z pódia. Mluvené slovo mi jde lépe, to je má budoucnost.
A opět, zde čtu od Tebe jak jsem nejubožejší a já Ti dávám za pravdu... šifruj toto své slovo NEJ+U+ BOHA a jsme doma a kde jsi Ty, pak v nadřazenosti. Opak ubohosti je nadřazenost tak sakra chlape vyznej se už v sobě... Tak jaká jsem, nadřazená nebo ubohá. U Boha jsem, to vím a proto mám vědění, v řadě jsem také jde hodně lidí v té řadě se mnou a nad řadou když budu, nebudu vidět lidské potíže a nemohla bych je prosvěcovat. Musím být v řadě, ale mimo řady jsi Ty a proto Ti tak moc ležím v žaludku. Jo hochu musíš mě strávit, jak někoho nestrávíme pak se dělají i vředy.
Vidíš a ještě se poučuješ z čeho všeho jsou zdravotní potíže.
Tak jak rád mi nadáváš a zesměšňuješ, abys nebyl v té nemocnici pouhým uklízečem protože doktor s velký D je Pan Doktor který má vystupování a ne v sobě hašteření a s jakým si problém se svým já. Tak si odfoukni a měj se dobře…
Zde je dotas na sen MRTVÉ DÍTĚ i takto duchovno k lidem jako jsi Ty mluví. Nenech v sobě zemřít Duchovní Dítě, proto jsi toto forum hodil na vedlejší kolej. Vrať se do sebe a hledej v sobě i mě, jednou se budeš divit kam se duchem posuneš...
 
dracizena
26.04.10
23:20
Nereg.

IP: .*
Theo ten román je jen pro Tebe...
 
dracizena
26.04.10
23:38
Nereg.

IP: .*
Theo a ještě dodám k tomu snu... Doktor hypnotiser hledá také u pacienta problém v dětství jak to, že s tímto nejsi obeznámen.
Takže sen Ady předběhl dobu a povede ji do duchovna skrze tento sen, aby opravovala co sny ji budou zvěstovat. Každého duchovno našlápne do toho neviditelna jinak...
 
Theodor
27.04.10
00:15
Reg. před 2016

Merit: neboj, neboj :-) tobě rozumím a troufám si tvrdit, že už dovedu odhadnout, jak které věci myslíš a určitě mě to nijak neuráží. Když nesouhlasím, ozvu se .-D

no draci, asi tak (a tim slibuju, že už ukončim jakékoliv komenty na tvou osoby zde a kdekoliv jinde). Jsi nám rovna. Na podiu stát můžeš, ale vzhlížet k tobě nebudu, nicméně když povíš něco moudrého, rád si tě poslechnu a zatleskám. Jistě jsi součástí světa a tedy je poučné se s tebou setkat, zrovna tak jako s kýmkoliv jiným.

Setkal jsem se kdysi s osobu, které Bůh říkal, že musí pouštět zlé duchy k moři. Tak stála u okna a pouštěla je oknem. Vždy ho otevřela, chvíli stála a pak ho zavřela a lokla si coca coly. Zajímalo mě, proč to dělá, tak jsem se jí zeptal. Byla vtělením Panny Marie a když spolkla ty duchy, tak se jí zauzlovaly ve střevech a jediné, co na to pomohlo, byla coca cola. Zajímavé, že?

 
Theodor
27.04.10
00:32
Reg. před 2016

ada: našel jsem v googlu vykladačský web a dávám ti další pohled na věc:

"Death of a loved one who is still alive is usually a good omen. It means that he will live a long life."

"Smrt milovaného, který dosud žije je obvykle dobré znamení. Znamená to, že bude žít dlouhý život."

tak si to přeber .-)

 
ayka
27.04.10
00:32
Nereg.

IP: .*
ja za sebe mluvit nebudu... ..vim , ze nic nevim a to uz je dost , je hodne lidi co ani nevedi ze nic nevi

radsi vam napisu uryvek z knizky , kterou prave ctu:
Revucionarni revoluce od Samuel Aun Weor

Spatny kontakt s fyzickym telem= nemoc
spatny kontakt s okolnim svetem= konflikty,ekonomicke a socialni problemy,
spatny kontakt se sebou samym= nedostatek vnitrniho osvetleni , iluminace a inspirace.

Sebeucta,auto-konsiderace= clovek straci zbytecne energii,rozmazluje se, lituje se, mysli si , ze se vzdy spravne chova a ze ho nikdo nechape.
Jedna forma intimni auto-konsiderace je starat se o to , co si ostatni o nas mysli, zabyvat se tim , ze nas ostatni vidi ulhaneho, nepoctiveho,nepravdepodob neho,zbabeleho...
Ani si neumime predstavit , jake kvantum energie na tyto "starosti" plitvame.
Dalsi forma intimni sebeucty je ta, ze mame nepratelske pocity i postoj k lidem , kteri nam nic neudeli a ktere treba ani osobne nezname.
Se clovekem , ktery sam sebe lituje neni prakticky ani mozne mluvit, nebot jakakoliv konverzace vzdy vyusti bud o jeho zasluhach a nebo o jeho utpeni.
Abychom rozumeli ostatnim je nezbytne nejdrive rozumet sami -sobe.
Je nutne pozorovat sami -sebe, kdyz jsme osamote , ale hlavne kdyz jsme s ostatnimi... pozorovat nase reakce a pocity na poznamky ostatnich, na jejich chovani... .
Cim vice nas rozciluje urcite chovani druhych , tim vice se jim podobame... ..
Dusevni rust neni mozny, jestlize druhym neodpustime... .
atd atd atd

dobrou noc vsem

 
Katarína
27.04.10
09:03
Reg. před 2016

ada: už jsem to někomu psala - přidám: možná na stránkách "Lukáš Berta - výklad snů" na něco narazíš, co Tě posune. Před časem jsem na tyto stránky narazila - jen jsem si tam četla - pro poučení, aniž bych nějaký výklad potřebovala. Srdečně zdravím
 
Theodor
27.04.10
09:22
Reg. před 2016

Katarína: Já už jsem ten pokus absolvoval, většinou to nevyjde. Ale zde se uplatní ten efekt, že pokud to nevyjde, tak na to zapomeneme, pokud to vyjde, tak si to tisíckrát zapamatujeme. Je to jako s věštbami. Věštbu, která se nesplní, máme tendenci zapomínat, narozdíl od těch, které vyjdou.

Zatím jsem absolvoval několik sezení s věštci, víceméně jako pokus. Žádná nevyšla. Jen jednou mi napsala jistá paní Dagmar, která mi sdělila, že si jen tak udělala můj horoskop a vyšlo jí to, to, to, a že by mi to chtěla říct. Ta žena se trefila naprosto přesně :-) Včetně zařazení událostí v časovém sledu a trefila i měsíce :-) Tímto jí zdravím, pokud sem náhodou zabloudí :-)
 
Katarína
27.04.10
10:18
Reg. před 2016

Theo: Děkuji, mám jasněji, absolvování pokusu je posun v tématu. Po mě - potvrzení toho, že je třeba hledat hlavně u sebe, v sobě, možné přínosy, nic definitivního, různé pravděpodobné souvislosti. Řešení je i nechat to plavat. Pokud něčemu nerozumím a nenacházím momentálně vysvětlení, neva - situace, se kterou se smířím. Buď přijde další impulz, který dodá více světla, anebo nepřijde - a život jde dál. Nemusím všemu rozumět.
Prosímtě, už jsem na Tebe jinde vznesla dotaz, možná jsi ho nečetl: může souviset zkřížená lateralita, přeučené leváctví s vychýlením páteře /jako reakce na bloky v důsledku přeučení anebo zkřížené laterality/? Hledám, nenacházím k tomu nikde zmínku. Pozoruji ve škole různé souvislosti a reakce těla i psychiky na "násilí", které musí zdolávat někdo s problémy s lateralitou. Nepíšu obšírně, mám k tomu dost, co jsem vypozorovala a načetla. Když neodpovíš, beru, neva.
 
Katarína
27.04.10
10:20
Reg. před 2016

Oprava v 1. řádku: Pro mě... ./dává to jiný smysl, než s tím nedoklepem/
 
Maty
27.04.10
10:34
Nereg.

IP: .*
Theodore, díky, věci se mají pojmenovat, pomoc andělů odlišit od ovlivňování entitou, pak nechť si každý svobodně vybere svoji cestu.

ayko, opravdu zajímavý pohled na sebeúctu.
 
Theodor
27.04.10
11:31
Reg. před 2016

Katarína: já nevím jestli to může souviset. Pokud se budu držet faktů, tedy toho, co nás učili, tak leváci se přeučovat nemají. Jde o dominanci mozkových hemisfér. Většině lidí dominuje levá hemisféra, která zkříženými drahami ovládá pravou polovinu těla. (na dominanci hemisfér je pěkný obrázkový test, pokusim se ho pak najít). Ale i ti, kteří mají dominantní prokazatelně pravou, nemusí být leváky. Jde o rozvoj jednotlivých center.

Nicméně pro mozek je nepřirozené, pokud se má přeučit, i když je to možně. Vlastně se tvoří náhradní spoje. Nicméně jsou svým způsobem "nadbytečné" a tedy nevýhodné. Tady končim s fakty, jestli to může narušit statiku těla, to už nevím. Můj názor je, že asi ano, protože v době motorického rozvoje se musí dítě soustředit na nepřirozené přeučování pohybů a tedy ubrat jinde...
 
dracizena
27.04.10
12:47
Nereg.

IP: .*
Theo to ví každý chytrý i moudrý, že cesta duchovní vede skrze materiální svět a materiální vede skrze duchovní. Proto je zdravé tyto cesty skloubit a konečně je medicína už kloubí. Jsou to dva tunely, jeden bílý a jeden černý a ty se v budoucnu do sebe musí navléknout jako dvě punčochy. Ale budou stále v nedokonalosti podobně jako je fotografie, jsme tam my, ale zkresleně, podobně jako rentgen, je tam výsledek ale zkresleně a tak co nám v rozumu chybí abychom byli dokonalí?
Náš život spojit ještě s třetím tunelem a s jakým když víme, že s námi vládne bílý a černý kterými je dobro a zlo? Chybí nám barevnost. V ošacení se už nosí, ale ne v myšlení. Kolik pak je lidí na světě, že druhého vizí dávají do barev, ale myslím orgány, krev, kostru i oči, kůži, nehty atd. je jich hodně málo a léčení barvami není také nic nového,ale lidé neví že v myšlence nemají zhmotněný program třeba barevnou svou míchu, obratle atd. Lidstvo je v nedokonalosti, v nemocech jen prot, že rozumový program máme ještě stále znečištěn. Dá se to přirovnat k místnosti stodola, kde je mnoho přebitečna a to si musí každý vyčistit sám, ale musí vědět jak na to. Kdo je plná PŘEBYTEČNA, tak se rád PŘE+ZBYTEČNĚ a pod slovem zbytečný je energie kterou do sebe vsouváme zbytečným nasloucháním keců od druhých a to se děje velmi dobře i u telky tomu, kdo u ní usíná.
Česká slova jsou šiferná tak je šifrujme, skrze slova rozložená a písmenkově jinak složená k nám mluví buněčný mikrosvět těla Tvého.
Dnes si tuto místnost/stodolu/ lidé čistí hlavně zpovědí kterou vylévají do druhých a abychom druhého nezahltili tak se za něj máme modlit nebo vizí ho dát do barev a takto vzniká vyrovnanost a tomu se říká Boží Trojúhelník.
Bílá+černá+barevná úsečka a to jsem spojila do pomyslného geom.tvaru a tím si dělám svůj prostor pro vstup duchovních bytostí do mého rozumu. A pak do rozumu přijde 6. smysl který svému člověku říká vnitřním hlasem kteří lidé jsou pro něj důležití a kteří i jsou zhoubnou buňkou, nebo akupresurním bodem.
Dej si člověka do těla do formy jaké chceš.
A tak já hledám lidi které si ve svém těle musím rozsvítit jako buňky a oni hledají mě, ale v reálu se rozsvěcuje zákonitě i aura člověku.
Co myslíš, proč mám trpělivost se s Tebou Theo vybavovat, jsi jen v mém těle nášlapovou minou kterou musím odjistit, ale i já v Tobě a právě že jsem akupr. bodem ve Tvé patě a proto jsi vyřkl větu, že nemá to hlavu ani patu co píši, ale neboj poznáš jednou že to patu má. Tvá hlava nevnímá můj bod ve Tvé patě. Když bys mě nepoznal, byla bych v Tobě výrůstkem na patě, ale protože se na mě telepaticky napojuješ, nevědomky se už napojuješ i na můj bod ve Tvé patě a jednou Tě výrůstky jen pošimrají a zase budou ustupovat. A proč? protože se v Tobě jako problém rozsvěcím.
Také jsem dříve nerozuměla proč se má pomáhat bližnímu, dnes vím, že ho nosíme v sobě jako budoucí potíž a proto si lidi dávám do barev a mnoho jiných forem si ještě tvořím které nejdou vysvětlit, jsou bezeslov.,
Ale barvy jsou to základní. Takže věř nevěř, komunikace mezi lidmi i skrze internet se dávají do pohybu lidské energie, podobně jako písky na poušti a kdo dozrál do vědění, nebo kdo se propojuje se svou hvězdou , tak ho to vede tak, aby druhý ho svými výkaly nezadusil a výkal jsou čemu lidé říkají pojď si pokecet-/pojď já Tě pokecám svou přebytečností/ a tomu se člověk vedený Andělem hvězdným začne prostě vyhýbat.
A proto je doslova nutné si umět ze svého aurického těla ty lidské kecance-přebytečnost čistit a procházka VIZUÁLNÍ např. duhou, ale i projít skálou, pískovou dunou, projít se po mořském dnu i projít třeba pšeničným polem a vyciťovat jak nás to rejžákuje, vyjasňuje, čistí od toho co do těla v podobě háďátek nesmí vlézt, tak pak jsme tvořiví člověk na cestě k samouzdravování a je pravda, že nic nejde mávnutím proutku.
A kdo předává druhému jak si pomáhat a nechce nic jen povšimnutí, pak je na cestě do světla a těmto lidem se říká člověk světelný.
Měj na mě pohled jaký chceš, ale já se dočkám až Tě v té pravé patě budu šimrat a až pak mě dáš za pravdu.Ale já vím, že to bude dříve, čistím si Tě a věř že se Ti bude vyjasňovat více a více.

Merit Ty mě nemusíš ze stejného důvodu. Jako buňka důležitá jsem ve Tvém pravém koleni, posílej si do něj často hvězdnou vibraci. Koho milujeme, máme jeho formu blíže k srdíčku a koho ne, je dál v dolejší části těla. Ale všichni lidé jsou jedno naše tělo a my jsme od sebe jen zrcadlově namnoženi.
Kdo druhého nemusí, neuvědomuje si, že je o to důležitější částečkou v jeho těle a pak si hmotní jeho karmický odkaz a to je i bolest v těle.
Opak je pravdou co si lidstvo myslí a hledat opak i myšlenkách je cesta najít skutek. V pravdě je klam, ta je každým okamžikem jiná.
Boží Vůle nebyla abych zde své informace od mé bytosti mimozemsky mymosmyslové takto vypsala.
Přála si bytost shůry, která se stará o Theodora. Theo, říká se mu Anděl hvězdný.
Čisti si mě i v žaludku, tam je také má vibrace v temných kruzích. Až je spojíš a rozsvítíš jako olympijské, pak se duchovně hodně posuneš. Jsme každý na mnoha místech v lidském těle, ale u každého jsme určitou formou a v určité hloubce mikrosvěta buněčného...
A to už je ode mě snad vše... Sviťte a držme se za ruce, jsem přec povýšena Theodorem, tak vás ze své pozice mohu vést do 6. smyslu který je v lidech mimosmyslové vědění... Mám vás ráda, protož jste mnou... A-HOJ-TE-SE I POZDRAVEM ČESKÝM, ON HOJÍ RÁNY I HLUBOKÉ Z MINULÝCH ŽIVOTŮ A JE TO JENOM OBYČEJNÉ SLOVO A TAK MOCNOU MÁ VIBRACI A TAK MÁLO SI TO ČLOVĚK NEUVĚDOMUJE. VLASTNĚ VŮBEC NE... ***
 
DRACIZENA
27.04.10
12:53
Nereg.

IP: .*
Merit nezapomeň, že ty andělé na nás koukají skrze oči lidské a proto je doslova nutností brát na vědomí druhého, ale nehltat ho.
Já vidím že Ty Thedora právěže lhtáš, ale i toto je Tvá cesta. Až vyleješ svou přebytečnost, tak se posuneš do jasných zítřů. Ale dnes ještě stále potřebuješ aby Tě druzí četli a tím Ti pomáhají jejich andělé odsouvat co Tě tíží. Já pomáhám už jinak. Měj se a sleduj se...
 
ayka
27.04.10
13:02
Nereg.

IP: .*
Maty:
ja vim , je to divny vid?
jakou nam to dalo fusku se mit konecne radi, chvalit se a uctivat se vid?... .a ted tohle
ale jestli tomu dobre rozumim , tak se radi porad mame mit... jen : miluj sveho blizniho jako sam sebe... ... ta knizka nas nabada , abychom si uvedomili jak minimalni soucastkou jsme ve vesmiru, vysvetluje , ze nemame v sobe jen jedno Ego, ale kazdy nas vnitrni hlas je jedno ego... .zarlivost, zavist, pretvarovani se, chamtivost,nadrazovani se,atd atd... a tomu komu se podari ty Ega odbourat, ma vyhrano... ..jenomze to opravdu neni snadna zalezitost
... ... ... ..
Uz leta hledam , kam se zaradit,koho uctivat, komu verit,komu se "klanet"... ..z kazde fylozofie uzdoubnu kousek, snazim se zapamatovat to co me oslovi... ... .neni to tezke , nebot vsude se mluvi temer stejnym jazykem "LASKA"
jak to Merit hezky napsala asi jsme opravdu kazdy soucast kazdeho, mozna i svet kolem nas je jen iluze... ..
Dracizena neustale dava dukaz na to" vem si z meho vykladu , to co te oslovi" a tak to ma byt... .
... tohle Ti pisu jen proto , abys vedela , ze vetsinu veci, co sem napisu je opsane z knizek, nemusim s tim vzdy souhlasit, jen se mi zda , ze je to zajimava uvaha a tak to dam do placu... .
Hezky den
 
Maty
27.04.10
13:23
Nereg.

IP: .*
ayko, děkuji za dovysvětlení. Jsem tady známá tím, že chci znát.. ale někdy asi moc "tlačím na pilu" a oslovení se obávají jakéhosi odhalení. Není čeho. Čím více se odhaluji, tím více ostatním dávám na srozuměnou - hej, jsem taky jen člověk, mám jen prostě zájem o každou ptákovinu ( kterou však já zrovna teď považuji za hodnu faktů a informací). No a o tom je život, bych řekla - hrát si, i nějaké to napětí, poškorpění a pak zas zklidnění, protože se "vyjasní" a jedeme dál.
Tady svítí sluníčko, tráva je plná zlatých hlaviček, to jsou pampelišky.. Tenhle čas miluju, posílám Ti kousek téhle zlaté nálady alespoň myšlenkou..
 
Merit
27.04.10
14:18
Reg. před 2016

ahoj pratele.. :-)
ahoj draci zeno :-), nevim proc si rikas draci zena.. nehledam to v sobe, ani jsem se te na to nikdy neptala.. ja drak jsem.. a lev ;-), coz je takova palba a kombinace.. proto moje emoce.. kalamity?.. :-).. ale ja to "jinak neumim".. holt jsem jaka jsem.. mam se nenavidet? casto se prichytim u toho, kdy miluju vic ty ostatni, nez sama sebe, coz mi treba vycita moje dite.. "ja mam milovat preci hlavne sama sebe takovou jaka jsem" .. kdyz bych mela krajic chleba a vim, ze nekdo ma hlad.. dam mu draci pulku, prestoze nevim .. opravdu nevim co budu jist zitra.. divny co? :-D .. ale to je holt ta vychova.. nejde to zmenit a ani nechci.. myslim si, ze bych zabila moji prirozenost.. chcipla bych :-)
byly doby, kdy jsem dokazala velice milovat a zrovna tak nenavidet.. skrze lasku jsem malem "zabila"!! .. draci.. laska nema jenom jednu tvar.. casto se jako laska tvari.. musela jsem zabit sebe.. aby nekdo prezil.. pac se to "nedela", nekomu sahnout na zivot.. to se nesmi.. vim, ze sahnout si na svuj je taky svinstvo.. ale porad pro me lepsi.. nez zabit nekoho jinyho.. nyni jsem ve stadiu.. kdy toto neresim.. musi vyhnisat to co tam jeste je.. musim prijmout lidi tak jak jsou.. ja je nezmenim, ani nechci.. vzala bych jejich karmu na sva bedra.. a nemam duvod na nekoho tlacit.. nekoho menit ja muzu max zmenit jenom sebe.. muzu otevrit okno a rict.. vidis to slunce?.. to krasny svetlo? .. tam jdu.. a at se kazdej rozhodne tak jak chce on sam.. nemam pravo s nekym "vedome" manipulovat.. nemam ani to pravo nekomu lezt do energii, aniz bych se ho zeptala.. a to plati i u vykladu karet, pro sebe si polozim co potrebuju.. ale .. pokud by slo o neshody v paru atp.. jsem velice opatrna.. laska se neridi rozumem :-).. smarja.. a co rikaji karty?.. muzu se z cesty odchylit a je to vsechno jinak.. k cemuz muzu ja neco dodat.. poradit.. vzdy smeruju lidi k vnitrni lasce.. ke klidu, kterej hledaji.. muj zivot, hodnoty nejsou o majetku.. ja v nem to stesti nenasla.. pro me je dulezitejsi podani si rukou a vyjit ven.. kdyz mi da muj partner treba na zastavce pusu.. i v tolika letech!! :-D.. pac ja se na nej divam jako na obrazek (pro nekoho krasnej vubec neni).. pro me ano.. je moje laska.. se vsim vsudy a to se dokazeme zhadat.. mit jinej nazor.. a je tu ta realita.. tenhle pozemskej zivot, kdy musim holt zaplatit co musim.. musime.. a nejde se jenom potulovat v oblacich.. skloubit to.. je nekdy nadlidsky vykon.. a nekdy jde i o vyrony :-) ..

draci.. nemam proti tobe vubec nic.. jestlize ti nekdo rozumi.. jestlize te lidi potrebujou a ja verim, ze ano.. oni si te najdou, neexistuje nic co by to zvratilo a v tomto zivote.. ti ja nerozumim uplne.. ale chapu, ze vidis, slysis.. co vidis a slysis ty, ja to vidim jinak.. ale vidime to samy.. kurna i ten nas theo to vidi.. jenom to vidi jinak :-D ..
jestli ho "zeru".. znam ho z minulyho zivota a povypravela jsem to v mailu tu jedne z nas.. vim, na beton, ze to je ON.. jenom neznam nynejsi oblicej.. je to info.. "to je dnesni theo"... nemusim tomu rozumet uplne.. nemusim chapat preci vse.. ale chapu to "na co v soucasnosti mam, co rozdejcham, ustojim".. a to nam takhle dovoli duchovno .. to co uneseme..
jestli je nekdo ve vyssim levelu.. na podiu, na louce.. o to preci vubec nejde.. jde o to sdileni.. vedet, ze jsme propojeni.. vim, ze mam koleno.. mam dve koulena :-).. a jdu.. na moji ceste jsem narazila na dost podstatny a mnou vymodleny lidi.. vsechno to do sebe zapada a tvoje slovni vyjadrovani nechapu.. ale vim, ze ty vis o cem pises, mluvis.. ale mne neni dano ti zcela rozumet..
moje kamaradka, ta pani lecitelka vi jaka jsem, lidi se ji bojej, pac ona vidi a vi... :-).. ja se ji nebojim.. at vi co je ve mne.. a ja mivam casto obavy.. at neotravuju..atp.. a ona mi tuhle rika.. "ty jsi blba vid? ale ty za to nemuzes" .. draci.. ja jsem se tlemila, ona se tlemila.. to bylo vystizny.. ja vim, ze me ma rada.. vime obe jak to je :-).. a tomuhle jazyku ja rozumim.. to je ten podstatnej rozdil.. je to jako by jsi mluvila cizim jazykem a ja jsem lina se to ucit.. nemam na to mozkovou kapacitu se to naucit.. a ty me nedokazes asi pochopit.. ze muzu 100x chtit a nejde to.. no tak jsem proste asi blba.. ale co s tim nadelam??? ted a tu nic.. v hlave mam to co mam.. genius nejsem.. jsem obycejna slipka.. jsem i matka.. jsem kamaradka.. jsem ovčan:-) ..

jestli hltam thea?.. theo je mlady muz.. je ve veku myho synka.. muj synek neveri vubec.. rika o mne a dceri "jste prasteny" :-).. a taky vim, ze nas ma rad i tak.. pro me je theo mlady muz.. hleda.. copak ja jsem nehledala, ty? vy ostatni?.. a nez na to clovek narazi.. tak holt tak tape.. nez najde to, co tu ted v tomto zivote najit ma.. pro me je to.. "nelpet na lidech, na vecech.. nikdo neni muj majetek.. vse je pomijive a nic neni jiste".. a to vse v sobe clovek musi v sobe premenit.. protoze jsem leta zila v tom, ze kdyz budu zit poctive, budu se vzdelavat, budu chodit do prace co to jde a budu pomahat bliznim.. ze se mi musi darit dobre.. coz je SILENA KRAVINA :-D .. theo neni mym majetkem.. moje deti nejsou mym majetkem.. nevlastnim nikoho a nic.. jenom okamziky.. co si z nich vezmu.. thea mam rada jako cloveka.. dal by mi chleba a vodu a odvedl by me sleponu na zachod :-).. nemusi se mnou souhlasit a presto.. ja ho mam rada..a nemusim ho ani fyzicky znat.. najde to co hleda?.. preju mu to.. kazda duse si projde vsim moznym a ma to tak bejt.. neni na tom preci nic spatnyho, ze jdeme jinyma cestama.. co clovek to je JINA CESTA.. kazdej z nas je jinej a preci mame dojit k souladu... a kdyz to nejde.. tak se tolerovat.. jestlize mu nesedi krystaly.. je to jeho volba.. ma to nakej duvod.. ja mu je posilat nebudu, jemu to "vadi" i kdyz vim, ze kdybych mu posilala "lasku".. po krystalech.. ze to nebude o tom, ze me bude mit rad.. ale treba o tom, ze potka tu svoji pravou a vysnenou (jestli ji nema, coz se mi u kamose stalo.. a uz neni sam a ma tedka krasnej vztah).. taky se me ten kamarad v tomto smeru bal.. leta trvalo, nez jsme se sladili.. pisu si i s jeho divcinou.. jsem rada, ze jsou spolu.. ze je v poradku i prestoze prestal chodit na net.. ale vim, ze zije a jsou oba stastni.. nic nikomu nasilim nevnutime.. lasku uz vubec ne..

ty pro me nejsi vubec spatna zenska.. snad to z pismenek citis.. dyt jsi kus moji duse.. jsem rada, ze jsi prisla, pac te tu holky moc potrebovaly.. volaly po tobe.. jsi jejich pritelkyne a maji te rady.. ja si te preci taky ctu :-)) a vnimam te..
stejne tak tu je milovanej i theo.. a dejme si ten prostor.. a neni to fakt o tom kdo je lepsi ci horsi.. milujme i tu nedokonalost v nas.. a ze to je tezky jako svina.. kdyz se rano podivam do zrcadla a vidim to co vidim.. prevracim oci.. a rikam si.. "snad se za chvilku vzpmamatujes, az si namalujes nakej oblicej na ten xicht bude to dobry :-D" .. nebo, kdyz mi nejde neco pobrat..kdyz dostanu sprchu.. "to takhle neni" :-).. taky jsem z toho rozladena.. :-))..

draci, chapes me?.. nemam proti tobe vubec nic.. s theem jsem si musela jisty veci ujasnit.. a vim, ze neni zlej kluk.. je mladej?.. taky jsme byly mlady.. navic on v tom veku je dal, nez jsem byla ja.. pac mu v tom patrne nikdo nebrani.. a muze hledat.. patrat a ma prostredky, internet, knihy.. prilezitosti jinyho druhu.. verim mu i to, ze da pacientum napit.. ze si s nima popovida.. coz je pro ne dulezity.. vic jak treba "duha", ktery by oni nerozumeli.. vse je tak, jak ma bejt..:-).. do neceho musime uzrat.. a neco musi fungovat prave tak.. jak to ma on.. musime si to pripustit i my..
jestlize budu mit pod rukama nekoho.. kdo na svet mezi nebem a zemi neveri.. napr. muj syn.. a ja to do nej budu hustit.. vickrat se ke mne nevrati.. a takhle se chovam k lidem.. jako k synkovi.. ani moji maly neberu jeji cestu.. kazdej mame tu svoji..
v min. zivote jsem podobny veci pachala.. nechala jsem se stahnout.. dokazala jsem pouzit sipy a usmrtit nekoho, kdo prisel se svetlem a sel v lasce.. a vykladal nam to vse tak, ze jsme mu nerozumeli.. a citili jsme se ohrozeni.. proto dnes ta svobodna vule.. proto je pro me tak dulezita.. nemuzu preci zachranit svet.. musim zachranit hlavne sebe.. tim vlastne i ten svet do jisty miry chranim..
kurna to je zase dlouhy :-) prominte mi to..
preju vam krasny den :-)***
 
Theodor
27.04.10
15:24
Reg. před 2016

dracizeno: nikdo tě nenutí se se mnou vybavovat, takže jestli ti to činí potíže, mlč. Když už děláš filologické rozklady, rozkládej ta slova pořádně. Přebytečně má kmen být, nikoliv zbýt, protože z- je další předpona. Přebytečný tedy znamená více než je k žití nutné, nicméně stále ještě mající úlohu. Například nadbytečné nic nekódující úseky DNA vlastně chrání náš genom, protože statisticky většina mutací proběhne právě v nich.

Na slovní výkaly jsi zjevně expertka, většina lidí by to co ty shrnula ve čtyřech větách.
 
Theodor
27.04.10
15:52
Reg. před 2016

Merit: abych uvedl věci na pravou míru: já jsem hluboce věřící člověk, přesvědčený o tom, že Vesmír má Řád. Věřím na bytosti, které existují paralelně s námi, protože když mi bylo 17 let, dosti intenzivně se mnou mluvili (a taky mě fackovali, když jsem se škubal kráčet, kam jsem měl). Bylo období, kdy se mi zdála budoucnost a dokonce i během bdění jsem měl "vize" toho co přijde. Dokázal jsem číst v lidech, odhadovat jejich pocity. Cítil jsem všudepřítomnou energii a učil se s ní pracovat... Od mala nesnáším ale církve, když mi byly 4 stropil jsem velký povyk v kostele, když jsem ukazoval na kněze a volal "Zlý Bubák", až mě nakonec museli vynést. Jestli existují minulé životy, pak mě museli upálit.

To byla fáze naivity, kdy jsem měl pocit že lidstvo si to zaslouží. Zaslouží si, aby se za něj bojovalo. No a pak jsem začal sledovat, co dělají lidé zvířatům, co dělají sobě navzájem, co dělají Matce Zemi. My nejsme vrchol evoluce, my jsme jak nádor, který Zemi zahubí. A tak jsem požádal a odložil "Vhled", od té doby mám pokoj, moje empatie je mnohem méně citlivá a co hlavně, nevidím budoucnost, takže je v životě aspoň nějaké překvapení.

Já nejsem nevěřící,... považoval jsem za důležité ti to říct.
 
ada
27.04.10
18:02
Nereg.

IP: .*
Ráda Vás všechny zdravím. Netušila jsem, že toto téma Vás tak rozepíše . Tímto všem chci poděkovat za odpověd a určitě se na stránky Lukaše Berty podívám. Díky moc.
 
Katarína
27.04.10
19:43
Reg. před 2016

ada: Pokud by jsi se k něčemu dopídila ohledně svého snu, bylo by možná zajímavé, kdybys dala vědět.
 
Katarína
27.04.10
20:03
Reg. před 2016

Theo: děkuji za názor ohledně páteře - jsem o tom naprosto přesvědčená. Problematiku laterality mám prolezlou docela, zajímalo mne to už před lety, protože jsem chtěla porozumět problémům některých dětí v klavíře. Mám dost zkušeností, i s hledáním způsobů k uvědomění si bloků, klavír hodně moc pomáhá - docela mi to jde propojit. Nechci psát dlouze, k tomuto bych opravdu mohla. Vidím ohromně moc souvislostí, hledám další možnosti, jak mohu pomoci lépe.
Malá poznámka k té Tvé - o empatii: též bych jí chtěla mít míň, někdy mám pocit, že je to přítěž... .
Všechny zdravím, těšila jsem se, až si Vás všechny dnes přečtu. Laskavost, ochota naslouchat, chápat, úpřimnost - všechno je tady. ahoj lidičky milí
 
dracizena
27.04.10
21:22
Nereg.

IP: .*
Merit jsem ráda že jsi i ke mě odsunula svou zpověď a není krátká a opět vysvětlím, že zpověď je něco co zpvědníka tíží a druhý jeho tíži si nabere na bedra, ano trochu ho to zaunaví, ale neseme ty vibrace dál, až se dostanou do těl těch komu patří.Vrací se takto kousky lidských dušiček a takto se doplňuje aura…
Vím že jsi plná vibrací které se musí z Tebe dostat ven i psaným písmem aby jsme je dali my do pohybu kdo Tě čteme a naši andělé je budou posouvat do lidí kteří se pak probudí k duchovní práci a Tobě se zase bude vracet to na co Tvá Duše čeká věky***
Rozumím Ti velmi dobře a také musím použít slov které něco jako vydloubnou to neviditelné z nemocných buněk v člověku. Já jsem doslova robot, pracuji jen a jen s vibracemi lidí ať jsem taková nebo maková.
Nehltej Thea, ano, protože Ty snadno doslova spadneš láskou do aury druhého jako včelka ve svém domě do medu. Theo je někdo kdo v minulých životech byl se mnou i s Tebou v rodině i se všemi s kterými se propojuje i touto internetovou, sítí delší dobu.
Shůry mi vše vysvětlují kdo jsme a proč a nač. I zde jsme, protože si vyměňujeme vibrace i vy mě dáváte co potřebuji předat jiným lidem a berete si co budete potřebovat třeba až ve stáří. Hovorem i třeba sebe blbějším, jen a jen něco neviditelného rozmotáváme, bouráme a opět sešíváme a skutkově si každý vyrábíme zatím jednu jedinou aurickou čakru. A proto se lidé ve výměně slov i přetahují, handrkují, pak slepují i žehlí jako v reálu…
Merit nejsi blbá ani hloupá jak říkáš, ale každý chodíme v tom duchovním Domě ve svém poschodí a v každém poschodí člověk svými myšlenkami a názory jinak tvoří. Proto jsme odlišní ale Ti z našeho poschodí milujeme, jsou nám bližší..Proto nemůžou mnozí rozumět těm co mají za úkol běhat v tom Božím Domě po všech patrech
Jako pošťák a to jsem i já. Jsem něco jako kometa a jsem kometní druch jak mi říká můj mimozemský E.T.
Učím jak se mají vibračně propojovat úplní začátečníci, ale i pokročilí a jinak jsem vlastně léčivý člověk pro léčitele.
Merit už to, že jsi zde mezi těmi to lidmi tak ani netušíš, že naši andělé Tě čistí a sunou do svého středu.Ale Tvů Duch je nápomocen i nám všem kdo nás čte. Sleduj odedneška sny a zapisuj si je i s datumem. Budou jiné, budou od Tvého Anděla hvězdného a poznáš časem jak Tě jakási síla zve i do těch vyšších Božích poschodí, ale čím výše duchovně stoupáme, tím nižší patra musíme doslova čistit jako uklízeči. A jedná se jen o naše tělo…
Proto jdu i mezi začátečníky a čistím je světlem a proto jdu i mezi pokročilé abych svým slovem čistila i je...
Merit proč máš raději druhé jak sebe? Protože oni jsou ve Tvém těle určitou důležitou formou. Já když svým umem čistím i neznámého, tak při tom mi tečou slzy a to je ta láska k bližnímu protože je to láska k vlastnímu tělu, ale také jsem to dříve nechápala.
Jsme řekou a ta se sune i Ty se budeš duchovně sunout, dnes něco jako stojíš ve slepém remeni, ale brzo se Ti hladina zvedne a dáš se do pohybu, že se sama budeš divit co vše necítíš a co vše VÍŠ. Dřímá v Tobě vědění až nadsmyslové, ale to si jednou povíme až se všichni sejdeme. A sejdeme se, je přec Konec Světa a Začátek Světa nám to zařídí...
Věta od Tvého Anděla hvězdného : Měsíc se sejde s Měsícem jen proto, aby se i člověk scházel s člověkem. Proto se i zde scházíš, ale něco Ti schází a tak si ke mě pro to přijď Duše Má***
Promiň jestli je to málo, ale to málo je skutkově hodně. Jsem jen obyčejné médium a předávám co zaslechnu od tam tud...
 
dracizena
27.04.10
21:49
Nereg.

IP: .*
Thedore a jsme na začátku kde jsme u Ady, vyzpověděl ses tak jak měl o svém dětství. Vidíš, vrátil ses do dětství a píšeš co jsi vše duchovního nevnímal a to jsem potřebovala vědět. Byl jsi mé dítě a vím že si tě mimozemšťan dobře hlídá, vždyť mi to řekl že mám být na Tebe milá. Snažila jsem se dost dlouho, ale dnes bych Tě nejraději ohnula přes koleno a ...
Vypadlo z Tebe žes musel být upálen, budeš mít o tom sen a proto musím znát zážitky s Tvého dětství protože tudy mě vede cesta do Tvé historie kde můj Duch změní Tvůj osud a z té ohnivé smrště Tě zachrání a tím se oheň karmický nedostane do Tvé budoucnosti... Už rozumíš proč jsi vybočil zde z tématu díky mě???
Už víš proč sis zde vzpoměl na dětství a snad už pochopíš mou duchovní práci... měním karmu lidem kteří i vůbec netuší...
A mimochodem naši andělé velice mocně tvořily v karmě Ady která bude už v klidu spát a nejspíš ani nebude vědět, že Boží Vůle skrze nás zde ji tvořila i rodinu aby duchovní mrtvé dítě opět se vzkřísilo...
 
Merit
28.04.10
00:56
Reg. před 2016

theo diky za to, ze jsi to napsal.. o tom minulem zivote ti to pisnu na mail.. mozna to pro tebe bude prekvapeni.. mozna se ti neco vybavi.. v kazdym pripade.. jsem rada, ze veris.. vse ma svuj rad.. my se chovame casto jako dobytek, urveme si co muzeme.. neni nam nic svatyho.. ale verim tomu, ze se tohle osalit neda.. ten rad nastane..

draci.. jestli mam nekde bejt..energie me tam dovedou.. je tomu tak i s tim mym stehovanim.. ja vim, ze tam na tom miste proste bejt musim.. nechavam vse na Bohu.. chci zit svuj zivot v klidu :-).. treba v monterkach na statku.. :-) a budu kydat hnuj .. treba v naky komunite.. :-)
ja nemam touhu vyjit schody do vyssiho patra.. nemam chut stat na podiu.. ja mam tu moji cestu.. dokazu vyjit i s lidma, kteri neveri.. to preci neni podminka.. i tak je mam rada.. copak to jde nekoho z kruhu vyloucit? :-) ..

draci, ty nak vnimas, ze jsem nemocna??? nebo se pletu? :-)
vis, i kdybych sla dneska v noci spat a uz se rano nevzbudila.. reknu ti jenom toto.. "umru stastna" prestoze nemam vse :-) .. pac to nejdulezitejsi jsem nasla .. jestli tu budu strasit a jak dlouho? ja citim, ze umru cca za 14let.. jestli me nesmete to co ocekavam.. nevadi mi to.. taky nevim proc :-)..
nelpim na tom tu strasit do vysokyho veku.. nemam strach z toho, ze pujdu domu :-).. mych 21gramu jenom nekam odleti .. a to je vse :-)).. ceho se mam bat?.. jediny co si myslim, ze par lidem bude smutno..i to je ego.. pac me preci nic chybet nebude .. ja budu "doma" :-) .. ceho bych se jedine bala, je umirani v bolestech a verim tomu, ze by me Buh dlouho trapit nenechal.. a jestli, opet by to melo svuj duvod.. smrti nic nekonci.. zacina jenom neco jinyho..

co se tyka thea.. jestli v min. zivote neco provedl.. inu.. kdo z nas ne?. ;-))
i kdyby to theo spachal.. ty jsi na nej nastvana?.. ty se na nej draci zlobis?..
vis.. ta moje kamaradka co leci lidi, mi taky o mne povypravela a je mi hanba :-)).. a ona?.. miluje me.. odpustila mi to.. takhle se lidi maji sejit a rozejit..a dokud to tak nebude.. budeme se vracet zpatky a bouchat hlavou do futer.. ale bacha.. bejvaj kovovy :-) ..
ona se prakticky na nikoho nezlobi.. ani nasame.. davaji lidem prostor.. svobodu.. ja nevim proc ty toto ode me neslysis :-).. asi to je ten duvod, proc si treba jasne nerozumime.. muze mi andel posilat po tobe vzkaz jak chce.. ale pro me je "nečitelný".. nejsem na to mozna pripravena.. co ja vim :-) .. a treba je preci moje cesta tedka jina..
preci ten svet nemuze fungovat tak, ze vsichni budeme uplne stejni, to je blbost.. prave presto, ze jsme odlisni.. mame spolu vyjit :-).. jak potom jednou udrzime treba zivot v kmenech?.. co nas potom bude cekat? jaky budou prvopocatky?.. zacneme znovu upalovat lidi, jenom protoze neslysi a nevidi nase andely???.. neslysi nase zvestovani?.. nebo se pozabijime kvuli vode?.. jidlu?.. mame se podelit .. pomoct tem, kteri se o sebe postarat neumi.. kdyby se takhle choval Buh, uz davno tu nejsme.. tolikrat jsme ho museli zranit.. tak moc ho neco muselo asi i bolet.. a presto vyckava.. ano.. on vi, ze jenom prejdem k nemu, ja to chapu.. da nam novou sanci.. ale o ty nerozhoduje nikdo z nas.. od toho je tu ON :-)..
nechci s nikym souperit.. nechci byt a nejsem vyjimecna.. necitim se tak.. i to osloveni minule od thea "dama" :-) bylo v mnoznem cisle.. to jsem se podesila :-D .. a staci jenom pozadat.. slusne, v legraci.. aby mi tak nerikal.. protoze to slovo me nasira :-) ... a co jsem tim zaverem chtela rict?.. i kdyby bylo neco mezi mnou a nekym jinym neco "spatne".. je hlavne jenom na mne..co s tim udelam.. nekdy mi to trva par dnu.. kdyz se otevrou stary rany.. ale pak to nak poberu.. a prijmu to.. necitim potom uz nenavist, bolest, ani litost.. je to zase jenom to podelany ego :-) .. ale naperu to do klidu.. zmenit muzu jenom sebe..

mam vas rada :-)) .. kez to citite :-)**


 
Katarína
28.04.10
08:39
Reg. před 2016

Merit: Cítím, vysílám to taky. Asi jen potichu, ale silně. Přemýšlela jsem večer, proč sem všichni lezeme, proč máme potřebu navzájem si vysvětlovat své, co komu chybí, co kdo nachází a co nenachází. Nevím, jak jednotlivě, pouze se domnívám, usuzuji. Zkoumám sebe, co tady hledám a nalézám anebo nenalézám já - protože i skrze tuto diskusi poznáváme sami sebe, i jiné. Učíme se stále, sbíráme poznatky všude. Ještě nemám jasno o sobě úplně, budu přemýšlet. Zatím vím, že tady lovím laskavost a pochopení, hledám za písmenky, nacházím jí všude - protože jsem přesvědčená, že je u všech, dokonce i za slovy, která možná vyznívají tak, že mohou ranit. Chtěla bych umět rány pofoukat a utěšit bolest - někdy nevím jak. Bolí mě, cos napsala, Dračí, hledám, kde jsou Tvá laskavá přirovnání a duha - i když jsou tam taky. Přemýšlím, co hledáš, co potřebuješ. Mohla bych pomoci? Už dlouho jsem nedostla sprda, nevím, co mám udělat, aby na "pranýři" nestál jenom Theo a Merit. Sprdněte mě někdo, ať nejsou sami. Možná někdy potřebujeme druhého "pérovat", je nám pak lépe, tak do toho! No, nevím, asi jsem nenašla lepší způsob, jak to vyjádřit. Bude fajn, až se zase vyjasní - a vyjasní se určitě.
 
ayka
28.04.10
08:53
Nereg.

IP: .*
katarina: asi tve myslenky vcera byly tak silne , ze i ja jsem si vcera vecir polozila tyto otazky... .
odpoved je mi jasna , alespon co se tyka me osoby, hledam dusicky , ktere jsou alespon na stejne vlne jako ja a nebo o par schodu vyse, chci se ucit a taky hledam ceskou mentalitu ... ..
no chlapi tu asi hledat nebudeme... to by byl Theo chudak
preji Ti krasny den
 
Katarína
28.04.10
09:16
Reg. před 2016

Ayko: Myslím, že na stejné vlně jsme tady určitě svým způsobem všichni, na stejnou vlnu jsme naskočili, někam nás nese a každý plaveme na té vlně svým stylem, myslím, že nikdo nikoho nenechá, aby ho vlna smetla - možná je to právě o tom. Pomáháme si navzájem, jak nejlépe umíme. Myslím. Posílám Ti pohlazení /to mi "občas" jde/
 
Katarína
28.04.10
09:36
Reg. před 2016

Ayko: Vůbec nemám čas, přesto honem musím připsat: vrtá mi v hlavě těch "pás schodů výše". Uvědomila jsem si, že já nevidím žádné schody, všechny vidím na stejném "místě". Pokud ale by měli být nějaký "patra", tak všude, ve všech "úrovních" se dá nalézt ode všeho něco - sklep například dokáže uchovat úrodu svěží až do jara, někdy se tam zakopával i poklad /ještě mě napadá, co všechno - koho - tam lze "zakopat", no raději nebudu detailista - snad je jasné, jak to myslím... ./. I v nejvyšším poschodí mrakodrapu může být maglajs, ani toto místo nemusí být nejblíže slunci, může být bez světla, mohou tam být závěsy, které světlo dovnitř nevpustí. čau
 
Maty
28.04.10
09:44
Nereg.

IP: .*
ado, jaké má Tvůj chlapeček nadání, že snem, ve kterém vystupoval, přinesl sem tolik života a sounáležitosti? Je to snad vzkaz pro všechny přítomné, aby konečně v sobě oživili tu jiskru soucitu a lásky? Mohla by ses svěřit, co předcházelo tomu, než jsi sem napsala? Máš-li chuť a náladu..
 
Merit
28.04.10
12:02
Reg. před 2016

ahoj pratele :-)*
Katarinko.. i kdybych byla na hranici.. je mi to nak fuk.. ja nevim, jak to draci vnima a citi.. ja s ni nesouperim.. nemam duvod.. ja to v sobe nemam.. a taky nevim proc :-D (to je gol co? to jsem pako :-D)
vse ma svuj cas.. tak, jako jsem v mladi nemohla prijit na chut ozzymu.. ci opere.. atp.. vsechno se casem proste ustali.. chce to jenom cas..
nevim proc my lidi tlacime na pilu.. proc bychom meli vedet a umet hned vse.. chapat, citit, vnimat.. vsak si dejme ten cas :-).. i na ty deti spechame..

rychly obcerstveni.. hlavne at mame neco "honem v zaludku".. rychlej sex.. uz at to mam za sebou..rano brzy vstavam :-).. rychle .. rychle.. to vse jsme chteli... paradox.. :-), k tomu vsemu smeruji nase kroky.. a ja si rekla zkratka, ze to co muzu zmenit.. to udelam vedome "pomalu" :-) .. ja si dam sama ten cas..

kazdej z nas bude do konce svyho zivota souperit se svym egem.. Katarinko, vsak jsem ti popsala tu moji sobotu.. "black sabbath" :-DDD... jak ja byla sesypana, jako domecek z karet.. ty jsi me pochopila.. a zase me to k tobe o to vic pripoutalo.. pac pred tebou (i jinyma).. uz proboha nemusim bejt preci porad ta silna.. "nemusim umet vse a rozumet vsemu".. ty me mas rada i tak :-)).. citim to spatne? pletu se?.. Weiterinka to samy v bledemodrym :-)).. kdybychom sedely totiz za jednim stolem.. vim, ze si presunete zidlicky ke mne na tu chvilku a chytite me okolo ramen.. a ja udelam to samy.. pro vas.. tu pro sebe navzajem... .
nevim jak by se na toto dival theo :-).. draci? :-) .. fakt nevim..
jestlize rvu, ze mam zizen.. nepomuze mi ani "svickova".. ani "tatarak" :-) .. a pokud nekdo u sebe pro me tu vodu nema.. ci mi proste chutna ta moje milovana perliva.. tak at me druzi nechaji .. ja si pro ni dojdu sama.. budu sice unavena.. budu mozna zizniva o to vic.. ale dosouram se tam.. jenom mi nesmi stat nikdo v ceste a natoz se s nekym jeste prat..

draci, ty se na me zlobis?.. vnimas to tak, ze stojim proti tobe?.. ublizila jsem ti nejak?.. rada bych vedela jak to je..

 
Theodor
28.04.10
12:05
Reg. před 2016

Katarína: :-D teď mě to pobavilo :-D Neboj, neboj, dřív nebo později pranýř přijde :-) Akorát že mám obavu, že u tebe později, protože jsi spíš pozorovatel. A tím jak jsi schopna přemýšlet vlastně o všem a nevyhraňovat se, tak nejsi primárně typ, který v někom vzedmul odpor :-) Zatímco já jsem velký ryjec a kdykoliv se tu někdo třepotá v božím světle (do kterého se sám dosadil), rýpnu ho ukazovákem pod žebra, což je neskutečně dráždí :-) Pak se boží světlo aspoň chvíli změní na oheň a já oheň rád :-)

Jinak k empatii... trochu mi přijde, Kataríno, že tak trochu tvým břemenem. Což se projevuje i stylem, jakým se chováš v diskusi. Vždy smířlivá, snažící se pochopit,... tak by to mělo samozřejmě být, otázkou je, jestli tě někdy samotnou neštve, že vlastně pořád uhybáš před ostatními.. nebo se pletu? Psala jsi o tom, že empatii bys chtěla mít slabší, z toho mi přijde, že to cítíš jako příkoří. Jestli ano, můžu ti s tim trochu pomoct, protože jsem měl takový období, dokonce ti můžu ukázat, kam ta změna vedla, co cítím jinak. A ty pak můžeš rozhodnout, jestli budeš raději empatii rozvíjet, nebo tlumit.
 
ayka
28.04.10
13:33
Nereg.

IP: .*
Katarina:
ted par schodu?... . Na vyssim dusevnim stupni... o trochu dal nez ja(nechci mluvit za ostatni)po spiritualni strance
At nekdo zije ve sklepe , v jeskyni o samote nebo v mrakodrapu a nebo v palaci... nema to prec nic spolecneho s dusevni vyspelosti...
Jasne ze vim , ze kvalita cloveka se nehodnoti podle jeho konta...
preji vsem slunickove odpoledne

 
dracizena
28.04.10
18:18
Nereg.

IP: .*
Merit mě oslovil mimozemšťan a řekl " BUDEŠ NÁSTROJEM BYTOSTNÍCH DIMENZÍ A BUDEŠ ČISTIT ZANEŠENÉ LIDSKÉ KOMÍNY ABY BYLI LIDÉ NA KTERÉ TI UKÁŽI BYLI SCHOPNI ČISTIT DRUHÉ "... .Merit a lidský komín když netáhne tak bouchne a je i požár a spočítej si kolem sebe kolik máš lidských zanešených komínů kteří bouchají a dělají svou zuřivostí rámus. My se musíme vědomě čistit aby jsme uměli čistit druhé. Proč spolu komunikujeme? Čistím Tě abys dlouho žila a pomáhala mnohým. Já to nechci jednou strašit sama. Nemoci v nás i ty připravené jsou v lidech kolem nás a proto si je máme dávat aspoň do barev a tím jejich vibrační nakažlivost pozastavujeme. Připravuješ se, abys jednou byla světelný člověk. Já zde mezi vámi něco tvořím a s kým se lopotím, ten jen tak mě neodejde pod drn... Jasný !!!
Štěstím nebo smůlou pro mě je, že vidím i kudy i skrze koho se dají z člověka vytáhnou různé bolavé energie a Theo je pro Tebe něco jako naviják, proto k němu cítíš náklonnost a to je dobře, ale je třeba mu rozsvěcet jeho vibrační pole abys nenarušovala jeho tvořící se auru.
LÁSKA-LASO přespřílišná je pak laso. Pak druhého škrtí až dusí.
Jsou to jen rady a řekni si, že jsou od nějaké bláznivé ženské, ale uvidíš že v mysli si z těchto rad/ale i od jiného/ budeš brát to, čeho by sis dříve ani nepovšimla/to je zásluha Anděla hvězdného/. Proč jsem odbočila k lásce? Protože asi není něco v pořádku, svět jde láskou a pak ze samé lásky bývá nenávist. Takže láska má více podob a když je člověku jedno že se nedočká co nejdelšího stáří, tak lásku k tělu nemá. My máme své tělo dotáhnout doslova na kraj možností své životní délky a myšlenkou i slovem „mě je to fuk“,nesmíme svůj život zkracovat. Slovo a myšlenka jsou hmota která zhmotňuje náš život i po životě...
 
dracizena
28.04.10
18:32
Nereg.

IP: .*
Merit vím že máš anděla lásky, vím že často pláčeš, vidím Tě tak.Ale v lásce nemáš své okolí lidí a okolí lidí ovládá naše myšlení i život a proto svou lásku občas zavírej jako vrata. Pak Tě láska nebude klamat. Žijeme v časoprostoru kdy v samé lásce si nemůžeme jen tak někoho vpustit na noc do bytu, mohli bychom ho mít ráno prázdný a o tom to je. Láska a láska...
 
dracizena
28.04.10
18:45
Nereg.

IP: .*
Katarín, když nevidíš schody, tyk Anděl Tě žádá, abys ještě vizí čistila to poschodí v kterém se dnes nacházíš. Patří tam i lidi které potkáváš a zážitky atd. to vše tvoří to Boží Poschodí.
Mě duchovno tenkrát vedlo tak, že mi Anděl řekl vezmi koště kbelík i lux a jdi pomyslně uklízet poschodí mrakodrapu Božího stejně jako v reálu. A andělé si z naší fantazie vezmou určitou hmotu/nedá se to popsat/ a pak oni jdou uklízet ve svém umu určité poschodí Božího Domu kterým je Tvé tělo. V těle je celý vesmír i s lidmi na Zemi...
 
anelie.
28.04.10
19:12
Nereg.

IP: .*
aykaa: tohle je trochu mimo tema, ale zaujalo me, ty ctes knihy od Samael Aun Weora? Cetla jsi jic vic nebo jsi na tuhle narazila nahodne? Ja je pred par lety docela hltala, jak jeho tak jeho nasledovniku, ale postupem casu jsem prisla na to, ze je to sekta a radeji jsem vycouvala. Na jejich forech napr. neakceptovali jine nazory nez ty, ktere zastavali oni, a pokud nekdo napsal neco jineho, zablokovali ho. Plus az agresivni pristup... No mozna to sekta neni, ale ja z toho mela spatny pocit.
theodor: nechci se moc zamotavat do teto diskuze, ale myslim si, ze zablokovane meridiany ma skoro kazdy, ze je to az normalni. Zajimam se o cinske cviceni qi gong, ktere prave ty meridiany cisti, a taky ho cvicim, tak o tom neco vim. Hlavne se soucasnym zpusobem zivota je to fakt normalni mit meridiany zablokovane, opravdu mohou zpusobit "energetickou nerovnovahu" v tele a tim postupne pusobit nemoci. Mnoha lidem tato cviceni na odblokovani meridianu pomohla zmirnit nejruznejsi autoimuitni poruchy napriklad. Nic ovsem neni zadarmo, takze je treba cvicit i nekolik hodin denne, chce li si clovek zlepsit sve zdravi.
 
anelie.
28.04.10
19:39
Nereg.

IP: .*
A jeste neco: co me na teto diskuzi nejvice zaujalo je Theodorovo prirovnani lidstva k nadoru na Zemi... . z toho jde az mraz po zadech. Premyslim nad tim... co s tim? Jak dopadneme? Co s nama jednou bude? Vzdyt je nas stale cim dal vic, ani se tu jednou nevlezeme, jaky ma s nama Buh dalsi plan? Myslite si, (vy, co verite, ze nas nekdo vyssi stvoril), ze Buh ridi vsechny nase kroky, nebo nas jen stvoril, stanovil "pravidla hry" a dale zalezi na nas? Osobne mi tato "hra" prijde dost nespravedliva. Nechat nas takhle napospas. Ano, pravidla hry zname, ale obcas nejsou univerzalni a ne vzdy se jimi da ridit. Proto premyslim nad slovy draci zeny a jejimi nazory, ze vsichni jsme propojeni a rikam si, ze z tohoto svinstva nas nemuze dostat Buh, ale muzeme se z toho dostat jen my sami. Ja bych tak strasne moc chtela vedet, ze me to privadi az k zoufalstvi, ale odpovedi neprichazeji, teorie zakladnich nabozenstvi me neuspokojuje, neodpovida memu dnesnimu mysleni. Ctu si v Bibli i v Koranu a nasla jsem zajimavy pribeh, prorok Mojzis se dozvedel, ze na zemi existuje clovek, ktery vi vic nez on, sel ho hledat a chtel, aby mu predal jeho uceni. Ten mu rekl, to nejde, protoze me uceni je mimo tve chapani a nemel bys trpelivost me nasledovat. Mojzis ale stale nalehal az ho ten clovek ucit zacal. Pri prvni prilezitosti se Mojzis, kdyz nepochopil jeho ciny, zacal rozcilovat a nakonec sveho ho opustil. Ja se citim uplne stejne, bezmoc nad nemoznosti pochopit, a s tim spojena netrpelivost. Ja bych tak moc chtela vedet, ale hlavne chapat, ja to tak moc potrebuju, ale odpovedi neprichazeji... No ani nevim, proc to tady pisu, ale uz to teda odeslu... Zdravim vsechny
 
anelie.
28.04.10
19:42
Nereg.

IP: .*
oprava: ctvrty radek od spodu: misto "sveho ho" ma byt "sveho ucitele"
 
Theodor
28.04.10
20:50
Reg. před 2016

dracizena: můžu se tě zeptat přímo? Jsi s Vesmírnými lidmi?
 
Katarína
28.04.10
21:28
Reg. před 2016

Je to tady už hodně dlouhý, nevím, jak napsat krátce...
Theo: Podívala jsem se na Tebou doporučované "retro". Není třeba komentovat, je to jasný.
Pokud mi můžeš s empatií pomoct, beru. Někdy jí pociťuji skutečně jako břemeno, velmi často mi umožňuje fungovat v práci s dětmi tak, abych jim mohla být užitečná - od čehož tam jsem. Břemenem mi je empatie tehdy, když okamžitě cítím "zlo", nebezpečí odjinud. Těžko popsat, možná jen některé situace /je jich více/: cítím bezmoc často, protože nemohu "varovat" ty, kteří se nechají od "nositele nebezpečí" zmanipulovat, ovládnout. Nevnímají. Když se pokusím nějak varovat, neuvěří - takže už nevaruju. Byla bych stále za blba a stejně bych nepomohla. Situace musejí dozrát, pak už stejně nemá smysl nic takového říkat: já jsem to věděla. Přitom některé věci fakt vycítím. Nevím, čím to je, možná to má nějaký racionální podklad, zkušenosti, nevím. V těchto situacích, kdy cítím totální bezmoc, mi empatie vadí. Způsobuje mi trápení. Naproti tomu vím, že je mi nesmírně nápomocná například v mé práci /kterou ani neberu jako práci/. Se zkušenostmi, které za léta ve své profesi mám, souvisí i vysvětlení, odpověď na to, jestli mě neštve, že vlastně /zdánlivě... ?/ uhýbám před ostatními na diskusích, resp. mám pochopení anebo se snažím pochopit. Vím s určitostí, že NIC a nikdy není pouze takové, jak se jeví. Nechci psát zbytečně široce, tak jen jeden příklad: dítě, které je agresivní anebo má jiné "nepříjemné" projevy a chování, má své "zákulisí" - zapadá sem problematika laterality, o které jsem Ti psala - z čehož pramení toooolik problémů... .., které mohou negativně človíčka ovlivnit. Pokud se nenajde důvod, odkud to pramení, navrší se hromada situací, které mohou způsobit další negativní dopady, na celý život, v různých životních rolích, atd. /k tomuto mám dost poznatků z vlastní zkušenosti/. Já mohu pomoci, už jsem pomohla, dovedla mě k tomu empatie, snaha pochopit, pátrat, hledat. Kdybych neměla pochopení, přidala bych dítěti další břemeno - břemeno neschopnosti, třeba označení: nezvladatelné dítě. Když jdu svou cestou pochopení, jsem třeba nějakou dobu za naivku, třeba nejsem chápána hned, třeba to chce delší čas, ale pak se něco otevře a pomůže to nejen v klavíře, ale v mnoha jiných oblastech života, v jiných předmětech ve škole, atd. Někdy je to opravdu fuška, chce to trpělivost /mám, nemusím jí uměle generovat, nemusím se přemáhat/.
Ne, neštve mě, když uhýbám před ostatními. Já neuhýbám vždy. Vyskytuji se v situacích, kdy každý raději mlčí, neodváží se promluvit, ozvu se pouze já - účinně. Umím to velmi dobře. Až pak je odezva - od těch, kteří neměli odvahu se ozvat. Já jí mám - když se děje křivda, ponižování a podobně - a když vím způsob, jak to zvrátit. Často to vím /pokud mi neodkrví mozek bezmocný vztek, to se mi stane někdy též, snažím se toho vyvarovat, když to jen trocha je možné/.
Abych i jinak vysvětlovala, proč se projevuji tak či onak, musela bych sem hodit životopis, tak, jako každý. Na stránce Věštírny, na kterou poukazuješ jinde, to už někdo napsal: každý podle svých životních zkušeností.Je to tak. Já vím proč, mám jasno. Jsem zatraceně hrdá, NIKOMU nejsem ochotna dělat čípek a ani nikoho jako čípek na čípku odpovídajícím místě mít nechci. Ubližovat taky ne - určitě bych to uměla hravě, na tom nic není, umí to každý, nechci a vědomě to nedělám. Neumím ani příliš přijímat "pomoc" - jsem soběstačná /zatím/. Když mám, velmi ráda poskytnu i tak, že za to nic nežádám. Potřebuji asi mít pocit svobody. Totéž chci dopřát i jiným. Tak nevím, zda to stačí na vysvětlení, jsem dlouhá. Jinak to nešlo.
 
Theodor
28.04.10
21:33
Reg. před 2016

Katarína: xtheodor@seznam.cz, přesunul bych naší diskusi na mail, jestli ti to nevadí :-)
 
dracizena
28.04.10
21:56
Nereg.

IP: .*
Anelie mě bylo shůry odpovězeno na Tvou otázku proč nás Bůh zde nechal na pospas a asi takto.Když zasejeme řepu, tak se ji začneme také všímat až když jsou rostlinky tak velké, že se mohou začít jednotit a plít a v té fázi jsme dnes lidstvo na Zemi. Jsme plné plevele, plné energií/těch mikro broučků/ které nejsou naše a jsme přemnoženi a to je každému jasné a navíc v řepovém poli je plno jiných rostlinek z vedlejších polí a to jsou jiné lidské rasy žijící mimo svůj domov. Toto je Boží Vůle, protože se má lidstvo celého světa navzájem poznat a je i Boží Vůlí, že kdo je znalý tak má z druhého stahovat plevel a to jsou i nežádoucí povahové energie kterým říkáme zloba a nemoc i nevrlost a nálady.
Dnes začala ta doba, kdy Bůh se jde dívat na své pole a začíná organizovat pletí svých záhonů, ale jednotí je průběžně celý lidský věk. A já říkám, kdo v podobě rostlinky Boží budeme svítit, tak nás Bůh nezašlápne při svých obchůzkách po poli lidské Země. Jsme POHÁDKOU a dnes zrajeme, že už bude PO-HÁDCE+HAD/ v Ráji zahradě/, že se lidem bude otvírat vnímání ve velkém a to je zrání do cítění dalších smyslů, že není ani chuť se hádat, nebo mít strach, je chuť jen svítit auricky i v orgánech a tomu se říká duchovní tvořivost.
Kdo se zajímá o samoléčbu a kdo druhému nabízí rady jak se uzdravit třeba i radí jaké bylinky, není to víra sektická, ale víra uzdravovací a když ji nazvu biblicky tak víra Boží...
Sekta jsou sliby, tahání peněz, velká slova a skutek utek i politika je sekta. Proto jsi cítila, že máš couvat, vnímala jsi pocitama a ne rozumem. Rozum nám říká když tam jsou jiní proč tam nebudu já a proč nás rozum klame? Protože si ho lidé zatím neumí čistit. Je v něm plno přebytečností i z povinného školního drcení... Schizofrenie je úkazem, že v rozumu je prostě bordel, energie neuklizené, je to rozházený byt jako po zlodějích, ale který se dá dát do pořádku.
Anelie byla jsem na tom jako Ty, také jsem moc chtěla a cvičila, ámenovala, meditovala, holotrop. dýchala, masírovala se, čistila i meridiány vlastními prsty, až pak mě polilo zářivě zlaté světlo a pak to šlo rychle. Začala jsem vidět, slyšet, cítit i to skrze mě začalo mluvit a psát až do dneška. Ono to přijde když to nejméně čekáme.

Theo musím Ti také říci, že když mám svou pomyslnou anténu zastrčenou, asi jako u auta, tak neumím odpovědět a když umím, tak ale cítím že nesmím. Hlídám si stále pocitama své vibrace a proto nevěštím jak by každý chtěl, ale co mě řeknou shůry pro lidi tak povím.Věštím těm kdo se za mě pomodlí, to je místo peněz. Nevynucuji si vědění jen proto abych se ukázala.
Ty máš našlápnuto do vědění, jen až to dozraje a přijde to k tobě co u Tebe bylo v dětství, pak poznáš o čem mluvím.A jestli o těch zážitcích z dětství chceš vědět více, napiš…ale bude dobré když si uděláš vizi že jsme spojeni s hvězdným nebem třeba barevným trojúhelníkem, pak mě nebudeš ubírat energii a o to jde...
Hvězdní lidé ? Jsem propojena s hvězdnými lidmi z různých dimenzí, ale to každý jen si to neuvědomujete. každé slovo je napojeno na určitý dimenzní svět. A hvězdní lidé jako shluk lidí zde na Zemi, jsou mimo skutečnost, jsou vlastně pekelní, ale každý je zde aby zásoboval vibracemi svůj svět který máme ve hvězdách. Ale to je pohled prvopočáteční, ono je to ještě mnohem složitě jinačí... k tomu už slova nejsou to se musí vyciťovat a toho se každý kdo jste zde jednou dočkáte, někdo dříve jiný později...
 
Katarína
28.04.10
21:59
Reg. před 2016

Ayko a Dračí: Předesílám, že možná mluvíme o něčem podobném ale jinak, nevím. Možná můj příklad o sklepě a patrech v domě vyvolává řetěz dalších příkladů, kde je možné ten mnou uvedený vyvracet. Sama bych mohla pokračovat podobně, protože každý příklad kulhá, každé "pravidlo" může mít svou výjimku - známe už od školních let i větu "výjimka potvrzuje pravidlo", což možná kulhá též. Mně popuzuje jakékoliv "schodování", které cokoliv a kohokoliv staví výš nebo níž. Soutěžení je mi naprosto brrr /zase na základě toho, co jsem "nabrala" během svého života, zkušenosti - každý máme jiné/. Jsem naprosto přesvědčená - podle svých "měřítek" -, že nikdo není výš anebo níž, všechno má svou příčinu a důsledek. Každý máme nějaké schopnosti, ale nikdo všechno. Když zůstanu u příkladu se sklepem, je potřebný, užitečný a má zajisté i své stinné stránky - je tam tma, ale je možné rozsvítit, když je potřeba, atd. Nepokračuji. Ten, kdo si myslí, že je na nějakém schodu výš, a proto je sám někde výš, než ten, kdo je z jeho pohledu níž, podle mého názoru vlastně neví vůbec nic, trpí sebeklamem. Z pocitu "být výš" může vyplývat spousta negativního. Já toto neberu. Netoužím vítězit /co s vítězstvím? zarámovat? naco je? pro slávu? pro pocit obdivu? svazuje to, omezuje/. Připouštím ale, že někdo schody potřebuje. Ať je tedy má, nechci je pošlapat. Pokud jsem třeba já v měřítku takového člověka na těch schodech někde úplně dole, nic si z toho nedělám. To není o mně. Já chci být pouze člověkem. Možná je to pro někoho málo, pro mě dost. Je to též určitě širší téma, nerozepisuji. Dodávám: jsem tady s Vámi ráda. Těším se z každého dalšího Vašeho příspěvku.
Dodatek 2: Anelie - podobné pocity, o kterých píšeš 19:39.
 
Theodor
28.04.10
22:17
Reg. před 2016

Dracizena: a máš nad sebou ještě nějakého duchovního nicméně lidského učitele, nebo už jsi navrcholu?
 
anelie.
28.04.10
22:50
Nereg.

IP: .*
dracizena: tak asi vsechno zacina, velkou touhou vedet vic... Abych pravdu rekla, ja ale netouzim po tom, aby do me vstoupily nejake sily a skrze me mluvily, psaly ci jednaly. Pro me je dulezite vzdy si zachovat sebekontrolu. Touzim ale po vedeni (e s hackem), ktere by me uspokojilo. Tak nejak vsechno rozlustit vlastnim mozkem:)
 
Merit
28.04.10
23:22
Reg. před 2016

anelie.. toto se mozkem pobrat neda.. rozumem to nedas, to nejde..
to neni z moji hlavy.. ;-).. ja se taky takhle ptala.. proc ostatni porad hledaji, kdyz je to tak strasne jednoduchy... usmivam se.. protoze to opravdu jednoduchy je.. jenom jsem si cestou musela natlouct usta :-)..

nevnucuju ti to moje.. v zadnym pripade.. jenom pisu jak to je.. pokud mas pocit..ze to mas jinak.. udelej to tak, jak to citis..
 
dracizena
28.04.10
23:32
Nereg.

IP: .*
Neříkám tomu vrchol, ten neexistuje, jsme ve zrání i já a stále zráním se dozvídáme nové info i více a více chápu.Ale to snad se ani nedá nazvat že chápu, dnes spíše vnímám hlubší a hlubší mikrosvět.Často vidím, když zavřu oči mikrosvět co je vyfocen v lékař.knihách, zatím neumím ale určit do jakého orgánu koukám, jak říkám stále zrajeme i já.Budu vědět až, a když se dozvídám tak vím že jdu správnou cestou. Kdyby ne, tak by mi duchovno zavřelo ty vrata.Od mala jsem s nebem propojená, ale mimozemšťani ke mě přišli až v r.2001 ale už roky před tím jsem měla často vize, že jsou kolem mě, až jsem se sobě smála, že jiná mamina má plnou hlavu úklidu a já na zahradě přemýšlím o bytostech shůry.atd...
Učitele zde na Zemi nemám, zúčasnila jsem se kdysi semináře, pár přednášek, nakoupila tenkrát asi 5 knih z toho jsem přečetla jen Jógu Osobnosti od Tomáška a Ruce Světla od Barbary Bren a díky jejímu popisu jsem začala vidět auru a prvně léčit mámu kdy jsem ihned začala cítit její ener. pole jako husté těsto když jsem podle návodu ji začala prstama jako hřebenem uhlazovat auru a hned jsem cítila, že mi někdo drží ruce a vede. V knize jsou vykresleny andělíčci a tenkrát jsem si říkala co je to za blbost ty andělé, ale když mě vedly ruce i při jisté bouračce v autě, tak jsem si začala uvědomovat že to je. Věděla jsem že to je, ale když to člověk necítí a nevidí, tak tomu nevěří. Ví, ale nevěří.Jsi na tom jako já na začátku...
Ne duchovního učitela na Zemi nemám, mluví na mě v hlavě vnitřním hlasem. Po schodech do duchovna jsem šla sama protože jsem tenkrát nikomu nemohla říci, že mi do hlavy oni mluví a že si mě tam někam vytáhly a prohlížely a že byly i u mě v pokoji. a bylo toho paranormálna hodně.Ale dnes kontakt s nimi už zažilo hodně lidí tak se ví že je to možné, ale to musí každý zažít aby věděl o této skutečnosti.
Měl by ses vrátit do dětství kde si je vnímal a mluv k nim a poznáš více.Ono Tě to tam do dětství vlastně posílá, proto jsi řekl že není možné hledat problém v dětství. Proto jsi to jen tak plácl a přitom víš, že se takto léčí. Ale spleteme se, abychom se zamyslili co nám duchovno tím chce naznačit, kam nás to chce nasměrovat a já jasně vidím že se tam máš vracet. Ale je to tvá věc a má možná hloupá rada...
 
dracizena
28.04.10
23:37
Nereg.

IP: .*
Aneli, jak říká Merit, podle svých pocitů, ale i ty jsou vedeny shůry.Ale i to co nás shůry vede je stále jen Tvé tělo, protože tělesné antény nám tečou až nahoru, stejně jako vyslovené slovo.
 
anelie.
28.04.10
23:43
Nereg.

IP: .*
Merit: tech cest poznani je urcite vic, prinejmensim cesta Srdce a cesta Rozumu, nejlepsi je ale asi kombinace obou, protoze existence techto dvou dela cloveka clovekem... Muj manzel, ktery studoval matematiku mi rikal, ze kdyz se snazi pochopit nejaky matematicky problem, pokud se zacina vztekat a citit bezmoc, znamena to, ze to zacina chapat, tak treba je to se mnou podobne:)
 
ayka
28.04.10
23:47
Nereg.

IP: .*
Anelie: hezky jsi to napsala , presne tak to citim i ja... .
co se tyka Aun Weora, dostala se mi jeho knizka nahodou do ruky , ale velice rada bych si od neho jeste precetla " Perfekni manzelstvi"... cetlas? Mas pravdu, je to sekta... ale co je na ni unikatni je to , ze z lidi netahaji penize, prednasky jsou zadarmo(to je jediny co o nich vim , vic me nezjima) ja nikam nechci, z kazdy fylozofie si opisu , to co me oslovi a delam si takovou svou vlastni viru... samosektu
momentalne ctu"Co se tyka Boha" od Krishnamurti... jestli jsi cetla , tak by me zajimal tvuj nazor... .
musim se priznat , ze vam mladym zavidim , ze se vam otevrely tyto dvere... tudis budete mit vic casu na to , abyste "se mohli najit"
ja jsem vyrostla v dobe , kdy se Buh bral jako vymysl ... deti , kteri chodily do kostelu byly sikanovany od ucitelu a vychovatelu... v domovech se o vire nemluvilo , protoze se asi rodice bali, ze by to mohlo skodit jejich detem... .kdyz uz jsem byla dospela , chodila ke me jedna pani a davala mi hodiny katechismu... ta mi rekla, ze kazdy clovek jednou uslysi mluvit o Bohu a je jen na nem co s tim bude delat
_____________________ _________________________ _____
Katarina: nemyslim , ze vsichni lide jsou na stejnem dusevni a spiritualni urovni... .ja nejsem zadny fanatik ani nikdy nebudu... ani si o sobe nikdy nebudu myslet , ze jsem vyvolena... .ja chci jen vnitrni klid a ten jsem diky ruznym fylozofii nasla

Preji vam hezke sny

 
dracizena
28.04.10
23:52
Nereg.

IP: .*
dodávám... Jsme propojeni se vším s přírodou i s hvězdami, prostě s florou, faunou, ale dnes to propojení musíme obnovit, pospravit a znova zhmotňovat tou svou představou. Ale stačí si o této cestě přemýšlet a každý se bude k tomu sám dopracovávat podle jeho zralosti Duše. Vím že je to budoucnost lidstva a propojení se vším má logiku, pak se tělo vyrovnává s energiemi lidskými i přírodními a pak se nedostaneme někam, kde se děje zkáza.Prostě jsme pak na správném místě a ve správný čas. Pak dostává tělo zdravé signály jak z vesmíru tak z prostoru a naviguje nás to do zdraví.Lépe to vysvětlit neumím. ahojte...
 
draci
29.04.10
00:01
Nereg.

IP: .*
POZPRAVIT-opravuji a už jdu také hajinka ... dobrou...
 
Katarína
29.04.10
01:02
Reg. před 2016

Dračí: toto jsem schopna pochopit, cítím nějak podobně.
Ayka: schod, určitý stupínek - jako hledání vnitřního klidu - takto to už chápu.
Úroveň jakákoliv - příklad: občas se snažím "pochválit sama sebe" - něco ve svém oboru umím, mám zkušenosti, když se ohlédnu, možná tam něco je, mám pocit, že na nějakém "schodku" bych se mohla zabydlet. Buch: vzápětí sklapnu velmi rychle a zahučím hezky "dolů" na zem - neboť narazím na něco, o čem nemám páru / i když jsem si myslela, že to, co vím kolem, je dostačující/, zapomněla jsem něco, nevšimla jsem si předtím možné jiné souvislosti, atd. Pár takových "buch" a stačilo. Na schody se nehrabu /a když mám tendence k hrabání, štípnu se, ať se probudím... /- vím, že jsem malá, stačí mi přízemí, i za to jsem vděčná. Merit to píše hezky, už několikrát: mám kde bydlet, mám co jíst, atd. a děkuji za to. Ale je možné, že v určitém slova smyslu je schopen toto člověk vnímat až pohledem z určitého "stupínku".
Obecně: domnívám se, že v podstatě všichni tady popisujeme to samé - jen se každý vyjadřuje, jak to sám umí.
 
anelie.
29.04.10
08:44
Nereg.

IP: .*
Ja vim, proc se tady vcera par lidi tak rozvasnilo, byl uplnek ve znameni Stira:)))

Aykaa: ne, Perfektni manzelstvi jsem od nej asi necetla, ale jinak jsem od nej prelouskala snad deset knizek. Pokud si z jeho knih sem tam neco "vyzobnes" tak je to ok, ale jeden muj znamy do toho spadl a hodne tak proto jsem chtela varovat. Samael je jinak jedno ze jmen dabla a jeho nasledovnik, ktery na nej navazuje a zalozil podobne uceni v Australii, se jmenuje Belzebuub, to mluvi samo za sebe:) Jinak samosekta - to se mi libi:))) a vyjadruje to docela pravdive skutecnost, vytvorim si vlastni pravdu a pak, kdyz zjistim, ze veci se maji jinak, nasleduje rozcarovani, jak kdyz me vykopnou ze sekty. Ja jinak uz moc "duchovni" knizky nectu, nechci si tim dal zatezovat hlavu a snazim se prichazet na vyssi pravdy bez jejich pomoci.

Katarina: mit strechu nad hlavou, mit co jist, jo, jsem za to vdecna, ale myslis, ze to staci? me to teda nestaci. Lide od te doby, co maji uspokojeny zakladni potreby, hledaji neco vic...

Dracizena: ja si myslim, ze rozumem to jde taky, navic, i ten rozum mi musi nekdo osvitit, abych vedela vic:)
 
Katarína
29.04.10
09:39
Reg. před 2016

Anelie: s tím spojeno spousta otázek. Proč chci vědět víc? K čemu mi to má být? Odpovědi u každého určitě různé. Třeba: k tomu, abych mohla být užitečná /mít duševní klid, rovnováhu,atd./. Následují další otázky, nekonečné: Proč chci být užitečná? ... ... .atd., přitom možná na tu poslední otázku v množícím se "proč" mi vyjde odpověď: abych byla spokojená. Může mě to dovést k tomu, že si uvědomím toto: A nejsem spokojená? Jsem. V podstatě ano, protože k tomu, abych mohla být spokojená, mnoho nepotřebuji. Občas je dobré si toto uvědomit - i když je to bezpochyby "dočasná položka" v naší mysli, hojící balzám, dokud si nezpůsobíme sami sobě nějakou další "ránu". Život. Hledáme způsob, jak přežít. Smysl toho, proč tady jsme. Z nadhledu je to možná i legrační - to naše neustálé hemžení a nekonečné "proč?" s odpověďmi, které nejsou nikdy dostatečně uspokojivé. Otazníky stále zůstanou.
 
dracizena
29.04.10
10:07
Nereg.

IP: .*
Anelie, ano právě že jde o ten rozum, vyčistit z něj přebytečné energie které nám nasazují temné brýle, otrávenost, deprese, únavu atd..
Má cesta je, buďme v uzdravovací zóně a tu zónu si musíme vizí prostě vyrábět. A kdo nechce stárnout do zdraví? Ale svou světelnou zónou čistíme i svou rodinu a okolí a to je má cesta.
Nic nevnucuji, ale předkládám a radím sviťte a hrajme si na to, že nám svítí ruce nohy hlava i orgány a vizí vše v těle propojujme hvězdným čůrkem aby se tělo energeticky vyrovnávalo a pak hvězdné vibrace skrze naše tělo uzdravují i kolemjdoucí. Nestačí mluvit širokosáhle o duchovnu jací jsme a o lásce a zlu a dobru, ale musíme se vlastní představou rozsvěcet jako žárovka, jako sluníčko,hvězdičky, jako světluška a pak budeme vidět, že doma se jen málem stalo, ale nestalo a o to jde... Mě aspoň velmi. Obléknout se do všeho co máme nad hlavou i pod nohama, pak peklo nás obejde. Se vším ve vizi buďme spojeni hvězdnou nití a vyplatí se…to je únik od zbytečných potíží…
Katarinku to drží dole protože její Anděl to tam musí vysvítit a dát do pohybu určitou energii lidí kolen ní a pak začne vnímat co jí je dnes vzdáleno, nebo zavřeno, ale nebude to dlouho trvat, své myšlenky staví dobře.
Píše se zde o sektách, když nejsou lidé uzemněni a nejsou v trojí vibrační zóně, pak ujíždějí až do různých stupňů fanatismů, ale to jsou stupně schizofrenie a to pak v těchto rozumech řádí broček který tam cizopasí a rozmnožuje se tak, že lidé si neposilují vizemi svou auru, ale láskou spadnou do druhého do jeho nakaženého ducha.Ale padáme do druhého i četbou, filmem, prostě nezdravým obdivem.Vše s mírou i ta láska, pak dlouho vydrží. Když hodně ulítáváme, pak hodně padáme když nejsme zakotveni v celé hvězdné obloze, nestačí vnímat jen tu, kterou máme nad hlavou, ale i tu opačnou a to je to hlavní co mi radí shůry... *** 70*
 
dracizena
29.04.10
10:39
Nereg.

IP: .*
Jo a co je ještě důležité... komu vržou obratle za krkem, nemá meridiální průtok v pořádku a pak se nedivme, že tělo zakopne a rozum ví už dopředu, že zakopneme. Tok je ucpaný a časově hlava +tělo nevyrovnané. Já cvižila 5 měsíců 3x denně s krční páteří/a cvičím občas nadále/ než mi chroupání odeznělo a tím i v rozumu vyjasnilo a tělo začalo dobře komunikovat s hlavou a hlava s tělem. Hlava ví vše dopředu, je počítačem a tělo naslouchá hlavě, ale když v krku jsou naše přesýpací hodiny ucpané, tak tělo tiká v jiném posuvu jak hlava.Je to rada a krok proti úrazům. Každý ví, že se má s krkem cvičit, ale málo kdo sleduje svůj chrup v obratlích. Když sledujeme, tak komunikujeme se svými potížemi v těle a pak potíž odejde. V krční části jsou zakódovány všechny potíže těla a když je odchroupeme tak je z těla i vyloučíme. Vše trvá i koky, ale vyplatí se... Mě je téměř 60 let a nic mě nebolí, ale tenkrát mě bolelo vše, klouby, žíly, za krkem, v kříži, mívala jsem záněty, vybočené klouby na palcích u nohou a dnes se mi sami rovnají a u jedné nohy už se sám srovnal i doktor se divil... Ale jen já vím proč...
 
anelie.
29.04.10
18:51
Nereg.

IP: .*
dracizena: ja se priznam, ze me i v mem mladem veku za krkem vrze taky:) Uz jsem si toho kolikrat vsimla, a kroutila hlavu na jednu a na druhou stranu snad padesatkrat, rikam si, uz to snad konecne musi prestat, ale vrzalo mi tam porad:) a nejen za
 
anelie.
29.04.10
19:00
Nereg.

IP: .*
pokracovani:) krkem. A vybocene palce na nohach mam taky a obcas to pekne boli, uz odmala.

Jinak me jeste napadlo k tem vizualizacim, je i jina cesta? Protoze obraz neni nic jineho nez vibraci o urcitem kmitoctu, stejne jako zvuk ma kmitocet zase jiny. Vim, ze napr. recitovanim manter v sanskritu se daji cistit meridiany (pardon kanalky nádí v tele) taky. Stejne jako cvicenim, tak i predstavami, na vyber je toho hodne.

Ja se snazim hybat aspon minimalne, abych si zachovala ci spis prohloubila aspon nejakou flexibilitu, nedavno me napadlo, jestli bych vubec jeste byla schopna udelat kotrmelec, no hned to vyzkousim:)

katarina: u me jde urcite o klid v dusi. Jako pravy blizenec ho nemam.
 
dracizena
30.04.10
12:20
Nereg.

IP: .*
Kdo mi nerozumí, snad tento vzkaz Ti poví více a je od Anděla, který musí vyrábět lidem bolest v těle, protože čistí své aurické tělo i bolestí v těle hmotně lidském.Chtěj o něm vědět že je, a že žije v lidských tělech, a že volá svého člověka věky aby s ním spolupracoval a kdo spolupracuje se svým tělesným Andělem, nemusí ho bolet tolik jak mu osud naložil. Lidsky Anděl temný chce náš osud očistit, ale jen my mu musíme otevřít Boží Vrata své smyslnosti. Když mi vede ruku bílá a černá polarita Anděl a Anděla k těmto zvěstem, tak pro slzy nevidím na klávesy nebo na papír. Těžko popsat, musí si to každý prožít... Najdou se i jiné zvěsti na str-AKS- pod názvem SVĚT ĎÁBLA JE NAŠE ZEM***


ANDĚL DVĚ TVÁŘE MÁ
Anděl volá lidstvo věkem, Anděl hledá rozum spleten,
Anděl je to co staví lidský krok, Anděl je bytí nedá lidem dobrou noc,
kdo z vás čtete tyto řádky, otvíráte mysl andělskému správci,
On volá lidi Země jste má spása, JÁ Anděl žiji ve vás, někdy pláču jiny jásám.

JSEM Anděla a rodím svět, Jsem v ženském stupni na této zemi naposled,
JSEM dílo Boha Přírody, vy lidé jste nosič těla a svou bolest přebrodíš,
JSEM láskou, něhou, pokorou, JSEM i matkou rodu s Boží oporou,
JSEM v míru s Duchem Tvých myšlenek, JSEM bílou polaritou navenek.

Nezvedám JÁ ruku k boji, volám Tebe, mír měj v podobojí,
neslyšíš mě a nechceš vnímat, s Andělem Temna jen si žádáš líhat,
On je boj a uragán, On je v temnu světů mocný Pán,
je ve vibracích mužných tónů, je černou polaritou i smrtelných zvonů.

Vcházím do Tě, JSEM Anděl Temno, JSEM přísnost a je mi jedno,
JSEM brněním na Tvé jemné kůži , JSEM překážkou ve Tvé chůzi,
JSEM klam,bolest a nenávist, JSEM Anděl který bere vážně i ten vtip,
jdu do osudu lidem vášně, saji mízu jeho zla proto i šílet člověk začne.

Končí vláda mého umu, odstupuji do pozadí těla tam Ti zbudu,
neloučím se jen mě zdrav, chci být jednou jemný a rozdávat něžný mrav,
chci státi vedle Anděly, chci vládnout zdravím i v lidech co ho neměli,
dej mi víru v cestu v nebe, přicházím JÁ z Pekla a modlím se za Tebe.

JSEM polaritou černou Tvou, JSEM bída Démon a jdu jen hrou,
JSEM to JÁ kdo drží meč, lidé dobří proste za mě jsem zde naposled,
kdo neočistí svojí hrubou tíži, kdo nevšimne se slova svého v kříži,
ten naznak lehne do snů zkázy, bude žít ve schránce lidské a to jsou vrazi.

Neživ zlo JÁ pak rostu, JÁ Anděl JSEM, pak máš v sobě mnoho hostů,
hostem jsou i zrůdy bájné, rozum je bere v tělo zpět, varování je ale marné,
ukázat je musím Tobě, každý nechce vidět co pěstuje za hrůzy zla v sobě,
pak končí život i skokem z mostu, má strach ze svých nemocí a z hostů.

Dva andělé zde na Tě hledí, jeden je světlo jasné druhý temnem bledým,
vyrovnej dnes polarity, jsme to my andělé z těla Tvého z dimenze city,
obuj nás do stříbra, bronzu, oblékni nás do zlata záře rudé v torzu,
místo šavle dej mi žezlo, hůl, mávnu proutkem, ať je zdravý lidský stůl.

Neodcházím jsem hlasem v každém, slyš mě v mysli budu jen Tvá vášeň,
můj tón je přísný vnímej ho, jemný je Anděla se smyslem šestým vítej ho,
až jednou až polarity vyrovnáš, budeš slyšet dva hlasy a půjdou z nás,
odlišnost v nich neucítíš, vyrovnanost v mysli již dnes skrze Ámen slyšíš.


JSME Anděl + Anděla,v tělech lidských.
JSME, protože musíme a Ty také musíš vyjít ze svého temna slovního a myšlenkového aby jsi došel a došla do zdraví domovského. Dnes musíš !!! Musíš ustoupit, aby druzí mohli
projít skrze Tvé vibrační pole bez újmy na zdraví i životě. Jen člověk člověku UBLIŽUJE a proto jdou dnes andělé BLÍŽE
k lidské Zemi... *** skrze médium -AKS-jaro 2009

Nehledej v tom líbivost a nelíbivost, hledej v této zvěsti odpovědi na své otázky... Alena-AKS- z Kladna***
Nejsem čarodějnice, jen hledám čarodějky aby je mé mimozemské světlo osvítilo***
 
ada
30.04.10
18:43
Nereg.

IP: .*
Zdravím všechny co mi tu píšou. Někdo se tu ptal jaké má nadání můj syn.
když nad tím tak celou dobu přemýšlím, tak je to tím že se mi ten sen zdal kvůli tomu, že stále nad synem poslední dobou zamyšlena.
Na dvou letech se u nej zjistilo, že je neslyšící. Skoro na čtyřech letech začal slyšet pomocí kochlearního implantátu a samozřejmě je slovní zásobou zaostalý. To nyní ve škole řešíme s paní učitelkou. Je v první třídě na základní škole, kde jsou děti s problémy řeči. Učitelka má názor, že v nasledujicím ročníků bude mít kluk problémy a ráda by ho zaradila do třídy, kde jsou děti uplne neslyšící a kde komunikají se znakem. V tom jsem zasadně proti tomu, tím by zacal znakovat a prestal by mluvit. Samozrejme osnovy mají jiné a do budocnosti bych to viděla problem k výběru školy.
Tak si říkám, že proto se mi zdal tento sen, a i jsem si vzpomněla že se utopil a pak teda lezel v rakvi.
 
Maty
01.05.10
10:13
Nereg.

IP: .*
Ahoj ado, myslím, že Tvé dovysvětlení ohledně synka mnohé vysvětluje. Od 4 let nastala v jeho životě obrovská změna, kterou on ještě stále není schopen dostatečně zpracovat (nejspíš prožívá nějaký způsob bezmoci, který v Tvém snu odpovídá "topení se" ve vodě). Chlapec potřebuje hodně lásky a pozornosti ve formě poklidných rozhovorů a procházky v přírodě (pojmenovávaní stromů, rostlin, zvířat, vyprávění příběhů). Podle všeho se Ti promítlo do snu jeho volání o pomoc. Takhle to cítím já, bylo by určitě dobré, aby se vyjádřili i další lidé. Hezký sluníčkový den..
 
kelišová
01.05.10
19:11
Nereg.

IP: .*
Ado , držím Ti pěsti a přeji Ti moře lásky a síly i trpělivosti , stojíš za svým synem a to je dobře , Tvůj sen je strach , že by mu přeřazení do jiné třídy ublížilo - tedy vlastně pohřbilo ... .
Jen jeden příběh - z vyprávění znám příběh paní , co má již dospělého syna - dyslektika a dysgrafika , všichni jí tvrdili , že je hloupý a že z něho v životě nic moc nebude - veškeré učení mu předříkávala , každý den se s ním trpělivě učila a její syn vystudoval s její obrovskou pomocí vysokou školu !!Jak potom všichni koukali ... ..
ještě jednou - hodně štěstí a nedej se !
 
ada
01.05.10
19:40
Nereg.

IP: .*
Holky moc děkuju za rady a taky, ze mi držíte palce. Budu muset byt trpělivá a taky se nevzdat. Diky
 
Merit
01.05.10
19:52
Reg. před 2016

ahoj ado :-)
mam znameho, ktery se narodil rodicum... znakovali a neslyseli vubec.. on i jeho bratr slysi, vse je v poradku, ale znakovat umi.. i kdyby tvuj synek presel.. bude mu to k dobru.. dite se chyti.. vsak doma bude mluvit s vami.. venku s detma taky.. ja bych se o nej nebala.. :-)
ma preci "tebe" :-) .. dobre vi proc si te vybral :-).. ty ho nedas :-)..
znakovani je jazyk.. je to neco navic. neboj se toho ..
 
ivankabezdecik@seznam.cz
24.03.14
12:38
Nereg.

IP: 90.177.74.*
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat..Dnes se mi zdál sen, že jsem viděla v rakvi mrtvé miminko.V tom snu jsem šla kolem našeho hřbitova a viděla jsem, jak tam šlo plno lidí. Byla jsem zvědavá a když jsem nakoukla mezi vraty, vchodem na hřbitov, byla tam rakev s miminkem a okolo ní plno lidí.Bylo strašně malinké, vypadalo to, jak novorozenec. Začla jsem plakat a v tu chvíli jsem se vzbudila.Od rána mám takový divný pocit, jako by se mělo něco špatného stát.
 
Luis
25.03.14
05:49
Nereg.

IP: 199.7.156.*
1. Vyklad snu ( teda pokus)
ado, vzpomen si, co se delo, co jsi resila kdyz bylo synovi ty 3-4 roky.
Ta situace se muze opakovat a podle me to ze jsi videla syna melo za ucel podtrhnout vaznost situace. Tady vubec nemusi jit o syna (ten predstavuje nejosobnejsi zalezitosti) , jen o upozorneni na dobu minulou tykajicich se nejosobnejsich zalezitosti.
Muze to byt upozorneni na moznou osobni komplikaci podobnou te minule, ale i predzvest,ci vyzva k doreseni nejakeho problemu tahnouciho se z te doby.
Muze jit o upozorneni na slib, ktery jsi v te dobe dala, ci na dusledky rozhodnuti ci cinu v te dobe vykonanem.
Neuvazovala jsi dat syna v te dobe pokrtit ? Muze to byt upozorneni, aby jsi to dohnala. V kazdem pripade zajdi do kostela a zapal tam na oltari svicku a chvili posed.
Strach je vetsinou vysledkem vycitek svedomi anebo dusledek toho, ze na tebe nekdo soustavne negativne mysli(jaky mas vztah s otcem ditete ? Mozna je to napoveda v tomto smeru).
Pokud by melo byt neco se synem, byla by ta vize syna osmileteho ci starsiho. Prober si to a pak muzes zalozit nove vlakno.
A kup si toto, stoji to stovku a je to odzkousene ,budes to mit po ruce a nebudes se muset probirat ptakovinama coz hlavne zde pri cteni na blogu svadi k chlastani :
alza.cz/velky-cesky-s nar-d470647.htm
2. Vy jste tady vazne ochujeli. Proboha, nesepisujte litanie, vneste do sveho pisemneho projevu VECNOST. Kecy nic nezlepsuji, jen popuzuji, redundance ubiji na dusi.
Vzdyt se to neda cist.
Dracice, ty se fakt zacni zajimat o svuj osobni stav, toto co predvadis fakt neni normalni. Kam na to chodis ? Jestli ti to fakt nekdo naseptava, mela by jsi zacit lecit jeho.
 
Luis
25.03.14
06:00
Nereg.

IP: 199.7.156.*
Ivanka : vypada to, ze neco prizniveho co ve tvem okoli nedavno vzniklo
definitivne skoncilo. To ze jsi plakala, znamenalo ze jsi to sledovala a mela k tomu kladny vztah. Podle vseho netyka se to primo tve osoby.
Realna smrt se ve snu projevuje kokrhanim kohouta , uderem na zvon,ci siluetou smrtky s kosou, ale treba i zlomenou tuzkou, perem.
 
Anad
01.11.20
16:52
Nereg.

IP: 82.99.140.*
Dobrý den
Chci se prosím zeptat na nejake signály ktere ke mne přicházejí a já tomu moc nerozumím.
Děkuji.
Např.Chci se připojit na PC a nejde mi Zadat heslo a jiným to jde,přestane mi jít navigace v aute
Nebo nemluví a dříve s tím problém nebyl.Nebo věci ktere mi dřív šly udělat dostávám v určitých třeba časových překážkách které mi v tom bráni udělat určitou věc.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)