English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "stale nemuzu zhubnout a vadii my to :(".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

stale nemuzu zhubnout a vadii my to :(

denca1
15.04.10
06:15
Nereg.

IP: .*
ahoj mam problem je mi 17 a vazim 83kg a merim 153cm chtela bych to zmenit snazim se cvicim jim malo skoro vubec ale nejde to dolu a nejde .. zhubla jsem ale pak se mi to zase vratilo takovy ten znamy jojo efekt. pomuzete mi ??
 
Merit
15.04.10
09:47
Reg. před 2016

ahoj :-)
cvicis? mas k tomu vztah?.. jenom jidlem, tim, ze nebudes jist..to je spatny..
zmizi ti svalovina.. kdyz budes drit, najdes si sport pro sebe.. a pak se k tomu i napapas :-).. bude ti dobre na dusi i na tele..

kdo ti dal mustr jaky telo je krasny?.. svet mody? okoli?.. casto myslime za muze.. ano, oni se na modelku podivaji.. ale doma by to casto nechteli.. co muzu je, co si i vezme "modelku" pak maji baculaty milenky?.. protoze je zase nuti treba postaveni?.. preci nebude chodit podnikatel na party s baculatou holkou?.. jde o tebe.. co chces ty?..

milovala jsem posilovnu a porad ji mam v srdci a zazila jsem tam docela dost krasnejch let.. malej prostor a tvarovani tela.. :-)
co se zdravi tyka.. strava je dulezita.. nic se nema prehanet.. byt zena a vypadat jako arnold.. inu to je taky sice krasny.. ale reknu ti.. tohle se klukum taky nelibi.. :-)..

myslim si, ze ohledne zdravi by ti dobre poradil theodor.. o tele toho vi tu asi nejvic.. (vsak na to ma vzdelani).. protoze nektery zmeny po takovejch dietach, zivotnim stylu jsou nevratny.. muzes si privodit neco.. co te pak bude trapit..

ja tenkrat drela jeste za totace.. a protoze to bylo jaky bylo.. zadnej trener a chudy pomery.. tak taky trpim.. vyrustky v kolenou.. pac jsem to pretezovala.. zada v riti.. pac jsem vazila okolo 60kg a tahala jsem "hladova" tuny oceli..

to, ze jsi silnejsi neznamena.. ze jsi oskliva.. ze jsi menecenna.. to nam chteji jenom do hlav vnest ti, ktere moda zivi.. sami pritom casto trpi bulimii a jinejma problemama.. jsou mezi nimi casto homosexualove (proto co modelka to skorochrt).. muzes bejt stastna i takhle a uz ted.. protoze to nezavisi na nikom jinym :-).. jenom na tobe.. zalezi to jenom na tom.. jak se na sebe podivas :-)
mej se krasne :-)*
 
denca1
15.04.10
14:35
Nereg.

IP: .*
Merit: vim ze je to jenom na me a proto chci zhubnout alespon na 60kg protoze me je jedno kdo si co rika ale vadii mi ze si nemuzu koupit treba nejaky krasny tricko co se mi libii a to me stve ..dietu nedrziim jenom si hlidam kilojouly za den a cvicim dvakrat az trikrat denne podle toho kolik ma casu .mam zviseny krevni tlak doktor rika ze musim zhubnout tak jsem jeho radami zhubla 7kg za pul roku to je fajn jenomze sem se nejak zastavila a uz mesim mam porad stejnou vahu myslite ze mi to pujde dal?? a jeste mam v rodine obezni lidi muze to byt i genetikou??
 
Salamandra66
15.04.10
15:45
Nereg.

IP: .*
Ahoj Denčo
Obezita může mít genetickou příčinu, jestliže se objevovala a objevuje u ostatních členů rodiny. I já to tak mám. Rozhodně není dobré držet dietu typu "nežrat". Je účinná, ale zničí ti tělo a přivede zdravotní problémy. Já tímhle stylem zhubla dvacet kilo, ale k čemu mi to teď v závěru je, když mám všemožné problémy s koleny apod, a to všechno jen díky podvýživě a mojí touze po tom, být krásná, nosit pěkné věci a nedopadnout jako ostatní členové mé rodiny.
Pokud jsi pod dohledem lékaře zhubla několik kilo, můžeš tímhle stylem určitě pokračovat. On ví nejlíp, jak na to:-) Nejlepší ale je najít si sport, co tě od kil bude nejen odporšťovat, ale hlavně tě bude bavit. K tomu už jen stačí zdravě a rozumně jíst a ono to půjde. Nic není hned, nic nedostaneš zadarmo a všechno má svůj čas. Ale výsledky a ten dobrý pocit ze sebe samotné za to stojí :-)
 
denca1
15.04.10
17:47
Nereg.

IP: .*
a nevite jaky sport bych mela skusit bavii me vsechno ale nemam na to moc casu studuji a musiim se ucit a mam na sebe sotva 3hodky,ale dekuju vsem co mi napsali tolik dobrych rad
 
Salamandra66
15.04.10
18:13
Nereg.

IP: .*
Pokud nemáš strach z vody a podobně, doporučuju plavání. Můžeš chodit v létě i v zimě a je to hodně účinné:-))
 
Theodor
15.04.10
19:33
Reg. před 2016

Ahoj, přidám svůj názor. Člověk určitého genetického základu s určitým životním stylem mám určitou hmotnost. Co to znamená? Chceš li změnit hmotnost, musíš změnit životní styl. Nejde o dočasnou dietu, ale o trvalou změnu. Podstatou také není nejíst, ale jíst kvalitně. To ale asi víš, že? co sem hodit denní jídelníček? Ze sportů jsou nejvhodnější tzv. aerobní sporty, asi nejvíce bych doporučil plavání, je nejšetrnější k pohybovému aparátu. 3x 1 hodina, za kterou uplaveš alespoň kilometr. Kam můžeš dojdi pěšky. 2x týdně hodinka na kole... hmm? šlo by?
 

denca1
16.04.10
06:02
Nereg.

IP: .*
ano slo by dekuji vsem a teda jestli mate pane theodor nejaky ten jidelnicek prosiim poslete mi ho na meil:d.e.n.i.s.a.854@seznam.cz dekuji
 
ayka
16.04.10
14:49
Nereg.

IP: .*

Ahoj Denisko,
Tvuj problem jsi dala do spravne rubriky:LASKA
ano, vse je o tom se mit rada a akseptovat se... dekovat svemu telicku , za to , ze nas nosi , ze muzeme cvicit , chodit , utikat... ..vis co je lidicek , co by chteli mit tvou vahu a mit moznost chodit?
Ale takovy jsme my plemeno lidske, nikdy nejsme spokojene s tim co mame... .
ted par rad: Nez zacnes jist, podekuj za jidlo rekni trebas:
"dekuji za tuto stravu , ktera mi prinese energii ,dobrou naladu a
silu na pristich (x) hodin... (normalne bys mela mit pauzu mezi jidlem 5-6 hodin , aby tvuj zaludek mel cas na straveni potravy.
Zvykej , zvykej kazdy sousto nejmin 30x... .vsichni delame chybu tim , ze prezvykneme jen 5x a do zaludku se nam hrnou velky sousta , to pak pro toho chudacka je takova fuska, ze jeden obed trebas travi 20 hodin a my ho ladujeme dal , aniz by byl na to pripraven.
Neobvinuj se! Ne aby sis pri kazdym soustu rekla" to zas priberu " nebo "zas budu mit kilo navic"... .tim jakoby davas rozkaz svemu mozku , ktery te poslechne a da zas rozkaz on tvemu organizmu , aby pekne ukladal sadlicko... .
nepij pri jidle,... ... zkus prestat jist mlecne vyrobky , prijem calcia mas v oriskach , nejvic je ho v sezamovych seminkach... .
Zapomen na chvili na tvuj komplex... nemysli na tvou vahu ( kdyz mas urcitou myslenku a chces ji vyhnat momentalne z hlaviny , koukni se na spicku nosu a ona bude fuc). Vaz se jen jednou za 14 dni... jez pravidelne , malo cervenyho masa , hodne zeleniny zadny bublinkovy napoje, malo chleba (ale to uz ti urcite povedel tvuj lekar)
_____________________ _________________________ ____
ted ti napisu co o tlousce (obezite )rikaji me moudre knizky
jsou to knizky , ktere mluvi o metafyzice neduh a nemoci...

cituji:
Je nekolik pricin obezity , ale ve vsech pripadech , osoba ji trpici prozila v detstvi potupu, neco co pro ni znamenalo ponizeni a ostudu. Jeste nyni se boji otudy, nebo ze nekomu udela ostudu .
Casto spojuje byt ponizena a stydet se (nejradsi by se nekam schovala)
Nadvaha je protekce proti tem, kteri neco prilis vyzaduji na teto osobe ,nebot ona neumi rict NE a ma tendenci si vse nalozit na chrbat... .
Dalsi pricina je ta, ze se tato osoba uz dlouhou dobu citi sevrena jako v sandwichi mezi dvema lidmi a dela vse proto , aby oba byli stastni. Cim vic chce prinest stesti druhym (aby jim dokazala , ze se za ne nestydi)tim vic ma problem si uvedomit sve vlastni potreby.
V nekterych pripadech je stloustnuti zpusobeno tim , ze se boji ,ze bude sexualne zneuzita , nevedomky dela vse proto, by , aby byla nezadouci
Dalsi pricina: Osoba chce najit sve misto v zivote, ale neveri si , neuvedumuje si , ze uz mista bere dost a to ne jen telesne.
z knihy: Mej se rad od LISE BOURBEAU
_____________________ _________________________ ____
nadbytek tuku ukazuje , ze nevedomky se chce clovek izolovat bud s vnejsim svetem nebo ze existuje nejaka emoce nebo uvezneny pocit ve svete vnitrim, ktery si uz nechce uvedomovat.
Prez obezitu hleda urcitou formu protekce , kterou hromadi ve svych nejvnitrnejsich myslenkach. Existuje urcita jama mezi venkem a vnitrkem. Dela mu strach se priblizit vice k lidem , ktere ma velice rad , kamufluje takto jeho nejistotu , nechce se vystavovat, byt zranitelny ani prez kritiku, ani prez pripominky, ani prez nepohodlne situace obzlaste co se tyka jeho sexuality.
z knihy: Velky slovnik neduh a nemoci /od Jacques Martel
_____________________ _________________________ ______
Denisko , je toho jeste vic, ale ted uz nzemam ca

 
ayka
16.04.10
14:54
Nereg.

IP: .*
Zkus se v nekterem oznacenem problemu najit... .odpust tem co ti ublizili je-li to pricina...
uz jen tim , ze si uvedomis , kde je pocatek tve neduhy, zacnes se lecit ..to je prvni krucek
jestli se v nicem nenajdes muzu pokracovat..jsou toho jeste 2 stranky
MEJ SE RADA , DENISKO , KDO VIC TE MUZE MIT RAD; NEZ TY SAMA SEBE
 
Weiterinka1
18.04.10
08:25
Nereg.

IP: .*
Ahoj denco, nemohla by Tvá hmotnost, kterou na sobě nechceš mít souviset se stagnací v nějaké oblasti Tvého života? Tj. když tuhle oblast rozhýbeš, tak se Ti jakoby přidáno sníží i hmotnost. Jasně ... funguje to i obráceně.
Přeji Ti mnoho zdaru v Tvé změně!
 
denca1
18.04.10
15:35
Nereg.

IP: .*
vsem dekuju za rady a doufam ze mi to pujde
 
Laburnum
19.04.10
16:49
Reg. před 2016

ale no ja na svoj vek mam tiez velku vaku vzhladom na to,ze som mala... velmi ma to trapi... preto ta chapem... pred 5 rokmi som schudla 7 kil za 3 mesiace... a velmi sa mi to pacilo... ak si doma a mas kde cvicit,tak ti poradim,co zabralo mne... aaale netvrdim,ze to moze byt dobre pre teba,lebo to bolo odtucnovanie usite na mna,ale daco si vyber... tak kazdy den som cvicila bodla Cindy Crawford-.vyborne,nezatazujuce cviky... trvalo to asi 2hodiny-ale kazdy den... .k tomu som jedla nasledovne:ranajky nejake susienky typu bebe s ovocim(napr. jeden maly pomaranc) a caj-samozrejme neosladeny. Obed-snazila som sa zeleninu, bez masa, strukoviny,mnam soja... ale u nas sa niekedy musis prisposobit,co uvari babka-to ked su aj mastnejsie jedla,tak som si ich vylepsila,aby neboli take mastne,alebo som si dala menej. A do vecera som jedla len ak nejake ovocie,ovocne stavy,alebo zeleninovy salat napr... ... Takze tak nejak... len podla mojho nazoru,toto funguje ak mas cas denne tie 2 hodiny na cvicenie a ak to mas kde cvicit,bo na to treba priestor... ten tu na internate nemam,tak teraz len priberam a trpi ma to tiez,lebo financie a cas na fitko nemam... ostava mi len menej jest... a tiez musim prekonavat dlhu trasu do skoly peso... .no ak nahodou mate nejaku pomocnu radu pre mna,rada ju prijmem...
 
denca1
20.04.10
06:00
Nereg.

IP: .*
Laburnum:mas pravdu taky se musim prispusobovat jidlu co varej doma a to me prave vadii.Ja mam na sebe tak akorat hodinu ,ale mezitim se da rict ze taky cvicim protoze prijdu ze skoly musim uklizet byt a to je makacka a musim to stihnut dokavat je mama v praci pak si musim delat ukoly a tak kolem sesty hodiny si jdu zacvicit do sedmi a to je malo vid??
 
ayka
20.04.10
15:16
Nereg.

IP: .*
denco: hodina denne staci... .jen se potom nenaladuj loupakama a nebo dalamankama... cely dopoledne bys mela jist jen ovoce
kdyz uz poctive cvicis kazdy den , tak doporucuji po kratke rozcvicce: 5 Tibetanu... alespon procvicis vsechny svaly ... mas to tak na 20 minut... pak si dej trochu cardio , aby tvuj puls vystoupil tak na 180( nejlepsi je step, jestli ho nemas , tak si nakresli kridou na zem jeho rozmer)..no a nakonec trochu stretchinku...
sportu zdrar
 
denca1
30.04.10
05:56
Nereg.

IP: .*
moc vam za vsechno dekuju uz sem zhubla dalsi dve kila jupii
 
Laburnum
06.05.10
11:23
Reg. před 2016

spociatku budes chudnut rychlo,ale po nejaku hranicu... od tej hranice budes chudnut pomalsie... ked si to vsimnes,nedaj sa odradit... ja som si este sprisnila rezim... uz ziadne pecivo-a to ani celozrnne... uz len polystyren... navyse teraz som stale na internate,ked je skuskove a nie doma,tak si varim vylucne sama a dietne... no co je horsie,bojim sa stresu-myslite ze z neho skor priberiem?
 
martina
06.05.10
12:18
Nereg.

IP: .*
mám podobný problém ale já nejím vubec jsem sportovní tip neustale jsem v pohybu hovno hovno zlatá rybko
 
Maty
06.05.10
14:56
Nereg.

IP: .*
martino, záleží na tom, kde chceš "ubrat". My máme dost problém v tom, že když přibereme, tak většinou je to břicho, zadek, stehna. Jestli chceš tělo celkově zpevnit a se souměrností (tak akorát) jsi spokojená, poradím Ti něco, co mi docela celé roky funguje. Nepošlu Ti své rozměry ani foto, ale možná mi uvěříš, když napíšu, že za rok mi bude 50 let, měřím 175 cm a vážím 58 kg., a protože miluju čokoládu, čas od času potřebuji "hejbnout kostrou".

Takže pro Tebe:
1. už ráno, ještě v posteli, se pořádně protáhni, dej ruce nad hlavu, nohy propni do špiček a zkus se prohnout jako luk, až to ucítíš v kříži. Nesmí to však bolet, to hned přestaň. Na střídačku protahuj levou a pravou ruku nad hlavu, v lehu zvedni několikrát pánev s břichem nahoru (5-10krát), nepokládej zadek na postel. Nakonec zvedni nohy a "zajezdi si na kole" - znáš to? Než vstaneš z postele, chvíli ještě zůstaň v klidu ležet (ale fakt jen chvíli, abys zase neusnula)
2.během dne, kdykoliv budeš mít čas a náladu, pusť si rádio nebo oblíbenou písničku a zatanči si (nohy mírně pokrčené a krouživě pohybuješ boky zprava doleva a zpět, nezapomeň na ruce-nad hlavu a představ si, jak se vlní kobra-vyzkoušej, zahřeje se celé tělo). Stačí 15-20 minut denně
3. Večer před usnutím zavři oči a představuj si, jak chceš, aby Tvé tělo vypadalo. Vytvoř si ve své mysli obrázek a už dělej, jako by to bylo (přemýšlej třeba, co hezkého na sebe koupíš, o doplňcích atd.)

Doporučuji kdykoli během dne, když si vzpomeneš, jít ostrou chůzí, třeba místo tří zastávek MHD, všímej si, jak pracují lýtkové, stehenní a hýžďové (zadek) svaly.

V jídle si nic nezakazuj, protože mám zkušenost, že zakázaného se sežere nejvíc. Věnuj se tomu, aby jídlo bylo pořádně rozžvýkáno a nehltáno, vždy si udělej na jídlo čas ( i třeba na něco malého), abys to mohla vychutnat. Nezapomeň na pitný režim, ale nenuť se do něj. Upíjej po troškách.

Shrneme: ráno pořádně protáhnout, sama uvidíš, jak Tě to nastartuje, přes den taneček a svižný krok, no a večer pohádku na dobrou noc "Jak se všechno podařilo". Hodovati všeho s mírou a bez výčitek. Tak to je ode mne vše. Dej sem vědět, jak Ti to šlo, ale je potřeba mít se sebou trpělivost.. Ahoj
 
martina
06.05.10
17:52
Nereg.

IP: .*
Maty: děkuju moc za radu a zkusím všechno to co jsi mi doporučila. na jídlo nemám vubec čas nebo spíš si ho nedělám ráno nesnídám do školy svačinu nenosím na oběd se najím přes celej den jsem v loděnici a nebo v práci (stříhám a venčím psy) a večer sním třeba ananas
 
Maty
07.05.10
09:17
Nereg.

IP: .*
martino, u Tebe asi fakt bude problém v tom jídle. Jestliže máš první a poslední jídlo oběd, tak se nemůžeš divit, že se Tvoje tělíčko lekne, že už žádné další jídlo nebude, a tak si dělá tukové zásoby na horší časy. Ráno bys určitě zvládla sklenici ovocné šťávy nebo zakysaný ovocný nápoj a do školy třeba banán (v banánu je všechno). Nezapomeň na oříšky (mandle, vlašáky, lískáče), ty sice obsahují tuk, ale podporují mozkovou činnost, což se Ti ve škole hodí. Tělo není stroj a týráme-li jej hladem, začne vypovídat službu, např. jsme víc unavení, nesoustředění, nervózní, hůř snášíme zátěžové situace (třeba zkoušková období, písemky). Navíc děláš sport, u kterého potřebuješ vyvinout dostatek síly a tu je potřeba zase tělu dodat. Čas není nedostatkový, věř mi, kdo hledá - najde. Vše, co Ti tu píšu, je má osobní zkušenost, takže nemusíš dělat ty samé chyby jako já ( v Tvém věku jsem dělala atletiku). Měj se hezky a zvládni to..
 
martina
07.05.10
14:29
Nereg.

IP: .*
Maty:děkuju moc za rady zkusím to
 
denca1
18.05.10
05:46
Nereg.

IP: .*
ahojky vsem tak uz jsem uzsii o dalsi 4cm supeeer mooc dekuju
 
ayka
18.05.10
07:21
Nereg.

IP: .*
no suprrrrr dencooo... .
 
MoniSka95
13.04.11
17:59
Reg. před 2016

kočko, nespěchej na to... prostě pomalu ubírej v jídle, pravidelně cvič, ale žádný drastický diety... .já sama jsem ve 14cti vážila 77kg, a zhubla jsem 16kg... sice mi to trvalo cca 10 mesicu-slo to pomalicku.. ale prece,a ty kila se mi už nevrátily;).. (btw puvodne jsem drzela prave tkove ty tvrde diety ze vynecham jidlo atd... ale po tom jsem spis pribirala nez hubla... tak jsem tedy zvolila nenasilnou-snadnou,ale delsi cestu a slo to)
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)