English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Geraldy

Pouze lidé dobrého charakteru zapomínají na intimní příběhy druhých lidí.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "špatná věštba-jak s tím žít?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

špatná věštba-jak s tím žít?

Ivísek
03.03.10
22:59
Reg. před 2016

Zdravím, dnes jsem tu prvně jako registrovaná. Mám problém, proto zde píši. Navštívila jsem médium, které mi sdělilo mou budoucnost. Můj partner není ten pravý, jen máme společnou cestu, při které si pomůžeme. Máme naplánovanou svatbu. Nemohu to nikomu říct. Trápí mě to. Tak se ptám... ... JAK S TÍM ŽÍT? Jak se s tím vyrovnat?
 
Theodor
03.03.10
23:18
Reg. před 2016

Médium je jaksi omylné a to poměrně často... Nicméně jestli tě médium dovedlo takto navrtat, tak jsi jistě sama nerozhodná, z čehož vlastně plyne i potřeba vůbec nějaké médium vyhledat a dovolit médiu, aby se ti vrtalo do vztahu... Vztah je něco, kam žádné médium nevidí. Myslím si, že médium nevidí povětšinou nikam, vidí jen penízky, které chce, aby se přesunuly z peněženky tvojí do peněženky média.

Mám pro tebe radu. Ten "pravý" je iluze. Mr. Dokonalý neexistuje. Nauč se milovat svého přítele, manžela. Kašli na médium.
 
Katarína
03.03.10
23:33
Reg. před 2016

Theodor: Ráda Tě vidím!!!! Chybí mi Tvé názory. "Polepši se", prosím!
Ivísku: Věř sama sobě, své intuici a svým citům - tím se řiď. Vykvákni se na věštby, jdi svou cestou - nikdo Tě na ní nemůže zastoupit a projít jí za Tebe. Nikdo Ti nezaručí, že ta cesta bude bezstarostná, třeba bude i trnitá, což do každého života patří - poznáš to, až se ohlédneš, k čemu to bylo. Co budeš chtít, to zvládneš - za každých okolností. Srdečně zdravím
 
Brianna
03.03.10
23:34
Nereg.

IP: .*
Já osobně zastávám názor, že karty a veškeré další věštecké pomůcky nám pomáhají při rozvažování, přemítání, mohou nám pomoci spatřit věc jiným úhlem pohledu, obrys v mlze. Jsou chvíle (jako např, vize, jasnovidné sny), kdy vidíme věci jasněji, přesto… běžně spatřujeme možnosti, nikoliv přesnou skutečnost. Je to jako vědět, že jednoho dne umřeme. Máme se tím trápit už teď? A nebo je tím hlavním to, kudy mezitím projdeme, co se naučíme, co zažijeme, než umřeme? Věřím, že dobré médium, věštec, ostatně třeba i psycholog, ti všichni by měli člověku pomoci najít směr a cestu, ne mu směr a cestu vnutit kladením zaručených jistot.

Když si představím, že bych byla v tvé situaci, kdy jsem chtěla vědět víc o tom, co mě čeká, a dozvěděla se něco, co se mi nelíbí a co mě hodně zneklidnilo… Zvažovala bych veškerá možná pro a proti. Proč jsem k médiu šla, co jsem se tam vlastně chtěla dozvědět? Cítím opravdovou lásku k partnerovi nebo šlo o svatbu dá se říct s ohledem na okolnosti? (Chodili jsme spolu už dlouho, sňatek z náhlého rozhodnutí atp.) Co od své budoucnosti jako celku čekám? A tak podobně.

Píšeš, že médium řeklo, že máte společnou cestu a že si pomůžete. V dnešní době (byť je hloupé o tom mluvit, když má člověk před svatbou) jdou do svazku lidé často i s vědomím, že to není do konce života, že je to prostě „do někdy“. Jestli svého partnera miluješ, není přece řečeno, že je to navždy. Důležité je, že je to teď. Asi bych si zkusila poskládat odpovědi na všechny ty zásadní otázky, v kterých by člověk měl mít před dnem D jasno. A rozhodně bych věřila raději vlastním citům a rozumu. Na světě je hodně špatných médií, kteří na nejistotě druhých chtějí vydělat… A pokud by přeci jen jednou mělo pravdu… je jistě pozitivní, že si s partnerem, i kdyby neměl být ten pravý, pomůžete při společné cestě. V závěru… není pro nás mnohem důležitější mít někoho, kdo nám bude přátelskou oporou na společné cestě, než snít o dokonalosti, která vůbec nemusí existovat a kterou jsme zatím ani neviděli? Všichni jsme jedineční, a v tom, řekla bych, je víc než dokonalost.

Ať už se rozhodneš věřit čemukoli, přeji ti hodně štěstí!
 
Ivísek
03.03.10
23:35
Reg. před 2016

Děkuji za odpověď. Potřebuji slyšet, že se médium mýlí. Nahlodaná nejsem. Ptala jsem se na něj kvůli jeho práci, jak mu mohu pomoci. Bylo mi řečeno... .naší společnou cestou. Ale že není ten "pravý" (jak jinak to říct), ten přijde později. Je "jen" osudový. Asi se opakuji.
 
Ivísek
03.03.10
23:38
Reg. před 2016

Katarína: děkuji za povzbuzení, potřebuji ho. Věřila jsem vždy své intuici... .budu i teď. Děkuji
 
Ivísek
03.03.10
23:51
Reg. před 2016

Brianna: děkuji. Potřebuji trochu více času na zpracování tvé rady.

I kdybych tohle nevěděla, vstoupím do svazku i s tím, že to není napořád. Nikdy nezůstávám tam, kde mi není dobře.

Jde o ten šok. Uslyšet to!

K médiu jsem šla z důvodu ne pomoci, ne rady... . jen pro "požehnání", že dělám správně. Nevím, jak se nazvat... ale jsem typ, co miluje jistotu.

Při té příležitosti jsem se zeptala na partnera. Nechci říct, že to byla chyba... .všechno zlé je k něčemu dobré. U mě vždycky.

Děkuji
 
Katarína
04.03.10
00:32
Reg. před 2016

Hezky píšete všichni. Pro Ivíska: "miluješ jistotu" - tu hledáme určitě všichni, pro pocit jistoty a bezpečí se snažíme dělat maximum. Když se ohlédnu za svým životem, mohu stručně říci toto: pokud budeš neustále hledat jistotu - nejlepší a nejpevnější -, nalezneš jí časem v sobě. Stejně tak i spolehlivou a nejúčinnější pomocnou ruku na konci své paže... Možná to takto každý necítí, píšu za sebe - tomuto jsem se naučila. Každá "nejistota" je přiležitost k poučení, rozhlédnutí se, zjišťování - což je podklad pro další rozhodování se. Stejné je to např. když cokoliv kupuješ - zjistíš si, co je na trhu = nabídka, kvalitu, cenu, zda na to máš, jak to dovezeš domů, jak to budeš využívat, jak s tím zacházet, jestli to vůbec potřebuješ, atd. Prostě: jistota je pouze to, že jednou umřeme... .A jistota je též to, že cokoliv život přinese, s tím se budeme muset vypořádat - každý po svém a za sebe. Přitom si vytváříme a korigujeme svoje životní priority a hodnoty, vytváříme "sebe", tvoříme svou "jistotu", abychom se dokázali postavit na nohy i po K.O, která život přinese. Zhruba tolik můj pohled na "jistotu".
 
Maty
04.03.10
09:29
Nereg.

IP: .*
Ahoj Ivísku: ber to jen jako poučení, že člověk by neměl chtít znát svůj život do detajlu a to, co jsi slyšela, je názor člověka zvenčí. My ženský jsme někdy nadmíru zvědavé, protože chceme mít kontrolu nad co nejvíce věcmi a někdy ke své škodě. Vím, o čem mluvím, sama jsem zvědavá jako opice.. Stačí, když si uvědomíš, že nikdo jiný nežije Tvůj život a jen Ty máš možnost dělat změny. Vše ostatní kolem je doporučení, výsledek si tvoříš sama. Mám osobní zkušenost, že mi bylo astrologem rozebráno a zdůvodněno, že není možné, abychom si byli s jedním člověkem blízcí, ale 23 let mám již jinou zkušenost. Prožíváš-li teď v tuto chvíli lásku, tak na 100% a nepátrej, co Ti kdo řekne o další minutě. Hodně štěstí..
 
Ivísek
04.03.10
11:23
Reg. před 2016

Děkuji všem za krásné psaní a povzbuzení.

Jsem si jistá, že mi bylo řečeno to, co mělo. S tím jsem tam šla.

Asi jak říkáš, Kataríno... ... .jistota je jen ve mě. Bylo mi to řečeno z důvodu, abych se s tím poprala, našla v sobě jistotu. Jistá si mohu být jen tím jedním, ano, chápu, a budu se snažit si to vzít za své.


Partnerem jsem si byla jistá, teď mi bylo řečeno, že to tak jisté není. Je to pro mě zkouška, abych si uvědomila, že není partner jistý, proto si ho teď musím víc hýčkat, vážit a užívat si naplno každý společný okamžik... ... protože napořád to být nemusí.

Je to pro mě nová zkušenost. Esoterika mě zajímá, věřila jsem jí naplno... .teď vím... ..stejně to jsou všechno jenom lidi, kteří se dostávají do astrálu, pak se vrátí a chtějí mi říct, co tam viděli... ... .jenže... ... ono to třeba může být úplně jiné.

Maty: děkuji... .ty jooo nebejt zvědavá, no, to nevim. :-) díky za příklad.

Ještě mám před sebou hodně práce na sobě. Tohle bude práce těžká... .naordinovat si pozitivní myšlení. Tohle zahodit.
 
dalaraa
04.03.10
12:16
Reg. před 2016

Zvláštní... kolik zvědavých ženských chodí k věštcům a věštkyním. V tuto chvíli můžu posoudit obě strany, protože před lety jsem byla ta zvědavá a dnes jsem kartářka. Tak to v životě chodí. Před svatbou jsem navštívila astrologa a ten mi řekl, že můj nastávající není můj poslední. Na chvíli jsem zakolísala, ale pak jsem tuto informaci zavrhla. A dobře jsme udělala. Jsme spolu přes deset let a máme dvě děti, dva psy, domeček a všechno, co k manželství patří. Někdy je jasno, někdy mraky. Dnes se na tu věštbu dívám jinak. Otázka, na kterou kartářka neodpoví je - Kdy budu mít další vztah, ale ta, na kterou odpovědět umím je - Proč se stávající vztah rozpadne? Tady karty mluví většinou dost jednoznačně. No, a jelikož tuto informaci mám, tak s ní dokážu pracovat a umím určitým situacím předcházet. Řekla bych, že tuto metodu používají všichni, kteří si chtějí partnerství zachovat - předcházet konfliktům a nedorozuměním.
Ivísku, věštba tě bude provázet ještě dlouho a myslím, že na ni nikdy nezapomeneš a čas od času ti přijde na mysl. Není třeba se tím znepokojovat, je to jen informace a jak s ní naložíš, je na tobě.
 
Maty
04.03.10
12:44
Nereg.

IP: .*
Nejspíš jsem se o té zvědavosti vyjádřila dost krkolomně, měla jsem na mysli, že dáváme dost důraz na detajly zvenčí a pitváme a pitváme...
 
HaninkaJ
04.03.10
13:35
Nereg.

IP: .*
Dallaro, říkáš, že jsi kartářka a přesto nevěříš výkladu. Není opravdu v té moci, bude-li tak dáno manželství zachovat, možná za cenu ústupků prodlužovat. Ničím si nemůžeš být jistá, předpověď ani po 10 lete nemusí být "propadlá" Až zůstaneš sama, pak to možná i pochopíš.
 
Ivísek
04.03.10
18:49
Reg. před 2016

dalaraa... .děkuji za praktický příklad. Máš pravdu... mohu s tím pracovat, ale asi nikdy nezapomenu. Můj problém je v tom, že věřím na osud. Tak snad ho mám dobrej

Maty... omlouvám se, z Tvého jsem si hlavně vzala tu zvědavost. Asi proto, že jsem, jinak bych tam nešla, že jo. Jsem zvědavá! Médium bylo již od mých 4 známých vyzkoušené, všichni byli spokojený, tak nevím.

Nevím, partner za dva dny přijede... ..nevím, co to se mnou udělá. Musím nasbírat hodně sil.

Snažím se to zpracovat.
 

dalaraa
04.03.10
19:17
Reg. před 2016

HaninkaJ... byla bych ráda, kdyby jsi napřed důkladně četla a přemýšlela a teprve potom psala. Nikde jsem nenapsala, že nevěřím výkladu!!!!! Jsem kartářka a svým kartám věřím víc, než čemukoli nebo komukoli jinému!!!!!!! Dostala jsem informaci a rozhodla jsem se věštbu ignorovat. To neznamená, že se nesplní a já jsem si toho velmi dobře vědoma.
 
Katarína
04.03.10
20:33
Reg. před 2016

Haninka, Dalaraa: tím pádem to tady přestalo být hezký... .začala "válka". Zvítězí někdo? O co jde? Myslela jsem si, že tady o "vítězství" nejde. Pokud někdo vykládá karty a vyjde nějaký průšvih - a pak trvá na tom, že to určitě nastane, protože karty to řekly - nooooo, to je skoro jako někomu poslat prokletí a někomu hrozit tvrdou rukou osudu. Povýšit karty na něco takového a tím pádem sebe jako jedině pravdivého zvěstovatele budoucnosti = kandidátství na prezidenta zeměkoule. Takže navrhuji vypracovat odpověď na téma: Jak to teda dopadne s dalším životem na Zemi? Ať jsme informováni, zda to máme třeba zavčas "zabalit", kdyby už nebyla žádná naděje. Je to přímo na Nobelovku. Srdečně zdravím
 
Ivísek
04.03.10
21:32
Reg. před 2016

HaninkaJ, myslím, že byl špatně pochopen názor dalaraa. Neříká, že věštba není pravdivá, že jí nevěří, jen se snaží, aby to bylo jinak, odvrátit, či oddálit. Něco s tím dělat. Hlavně říká, že to ještě může přijít. Doufám, že jsem to pochopila správně.

Prosím, neválčete! Je to zbytečné. Zvrhl se tady boj o pravdu! Každý máme tu svou... ...

Ještě se chci zeptat... Theodor říká... .."Médium je jaksi omylné a to poměrně často"... ..opravdu? Jak je to možné? Myslím, že médium je přesné v osudu, jen časy nejsou přesné (z pochopitelných důvodů).
 
dracizena
04.03.10
23:27
Nereg.

IP: .*
Ivísek-duchovnu naslouchejme to je důležité stejně jako doktorům. Ale věř, že když nám řeknou karty nebo médium něco co se nám nelíbí, vždy nás to doslova nakopne, že se zašprajcneme a řekneme si a to ne já to chci mít tak a tak.A o to jde.
Lidský Duch nás chce učit posilovat svou touhu a proto když se ti věštba nelíbí, šprajcni se a dej do myšlenky a představy sílu vesmírnou i přírodní a bude dobře a tím měníš věštbu. Duchovno není zlé, jen nás směruje a učí posilovat myšlenku.Věštba je informace kterou musíme měnit my když se nám nelíbí.
 
Ivísek
05.03.10
11:12
Reg. před 2016

Dracizena: děkuji

musím bojovat. Určitě mě to nakoplo. Už jenom to, že musím pracovat na té myšlence a zkusit jí v mysli otočit. myslím to tak... .naordinovat si, že to tak nebude. Poprosím včechny bytosti, co při mě stojí, o pomoc.
 
dracizena
05.03.10
17:43
Nereg.

IP: .*
Ivísek, tak, tak, chce to posilovat svou myšlenku svou touhou, ale nebojovat, jen toužit, přát a snít. Pak Tě vnitřní -JÁ- dostane do stavu své vyrovnanosti Tvé středové zóny a všem událostem ve svém životě porozumíš díky otevřenému vnímání. Jak začne rozum bojovat s druhým nebo i se svými myšlenkami a představami, tak tělo probouzí negativní energie které se nám pak ukazují skrze útočné lidi a mnohým i ve vizi, ve snech. Zachovávej klid a jen sleduj rady lidí a říkej si, copak mi asi andělé těch lidí chtějí říci. Útok nevracej útokem a boj nevracej bojem, to by ses dostávala do magického kruhu z kterého se člověk dostává až nemocí horečnatou. Ve stavu zachovávání klidu nám roste síla myšlenky/a to je Anděl s velkým Á/ která pak umí uzdravit i toho kdo proklíná, pomlouvá i útočí.
 
Katarína
05.03.10
19:04
Reg. před 2016

Nedá mi to, musím se připojit k Dračí. Nebojovat, nevracet, vědomě neubližovat, držet se svých zásad a hodnot- toho se držím /nevím, zda to mohu někomu "radit" - neradím, píšu za sebe, každý jsme jiný, je třeba být v souladu se sebou/. Je fakt, že někdy nůž v zádech zabolí anebo se člověk dočká podrazu zrovna od těch, kterým věnoval hodně svého srdce, času, ale je tady možnost, že "nevědí co činí", nejsou toho schopni, je naděje, že časem pochopí. To už se mi stalo též, třeba i v podobě omluvy - i když to trvalo hezky dlouho a bylo to až tehdy, kdy se dotyční sami dostali do svízelné situace = až tehdy byli schopni vidět věci z jiného pohledu. Chápu to. Někdy to tak je, ale pravidlo to není. Nic není pravidlo.
 
dracizena
05.03.10
22:07
Nereg.

IP: .*
Karsrín, když jsem se dostala do frekvence svých andělů, že jsem se mohla ptát na cokoli, tak mi Anděl vysvětlil i o mezilidských vztazích které až bolí. Prý čím více útok druhým bolí, tím lépe jsme čistěny pokud útok nevracíme.A když vracíme, tak se neviditelné energie pingpongují a rostou, až na někoho v rodině nebo i v příbuzenstvu spadnou a je úraz vyroben. A jak zastavit řádícího? Je třeba si uvědomit, že řádící je přeplněn jakýmisi přebytečnými energiemi proto řádí, prudí, útočí a my jsme pro tyto energie v lidech hromosvodem. My duchovní a hlavně ženy. Dravost lidská je jen způsob opylení se ducha duchem. Jako když se budou o sebe třít dvě větvičky aby si předaly pyl a proto se lidé o sebe třou mnoha způsoby a proto se i urážejí=RAZÍ SI CESTU DO NITRA DRUHÉHO. Takto si lidské Duše vyrábějí auru. A k této výrobě dopomáhá lidské chování, jeho kroky, bolest, radost atd... Aby nám soused nevrážel kudlu do zad je třeba se vibračně o své okolí lidí starat. Stačí jednoduchou vizí a ještě jednoduší mantrou. Ale kdo hmotní světlo v nepříteli a o to jde, nepřítel není nepřítel, jen jeho Anděl nás nutí“dej mi vizí do toku světla bílého, nebo zlatě slunečního, nebo hvězdně stříbrného.“ A to je svatě světelná trojice. Pak se nás zlo vyhne protože jsme nástrojem Božím. Zní to pohádkově, ale my žijeme pohádku=PO-HÁDKU... PO HÁDCE BUDE DOBŘE. Lidé se musí vyhádat aby se zbavili své tíže a ta tíže se přesouvá mezi lidmi dál a dál až si najde svůj domeček, svého člověka kterému patří v podobě Duše.A tato doba návratů duší nastala.Ale ano, při této transformaci duchovních energií mnozí i zemřou protože jsou planí, nedělali by více pro své zdraví. Bible říká něco o zaprodání své Duše Ďáblu. Zaprodáváme tak, že do druhého zlobou bouchneme a vsuneme do něj svou Duši která nám pak chybí jako jeden z mnoha ochranných plášťů v auře a to třeba před chřipkovými viry.Ale skutek je ten, že trpíme za minulé životy své Duše, kdy jsme brali i druhým životy. Historie nám jasně ukazuje pravdu když jsme byli hozeny do válek a zabíjeli jsme. Nechci abys mi věřila, ale ptej se svého anděla hvězdného, až se dozvíš ze svého nitra budeš vědět že jsme na stejné lodi. Já jsem si také musela na vše přijít sama, nerada jsem druhým věřila a dnes si jen porovnávám své vědění s jinými kdo trojstupňově tvoří své zdraví.
 
Ivísek
05.03.10
23:18
Reg. před 2016

Hezky píšete o boji. krásně se to čte. Zní to jako pohádka. Skutečnost bývá jiná.

Myslím, že jsem se špatně vyjádřila. Bojovat budu, ale sama se sebou. To vím, určitě. Už jen to, že si budu snažit dát do podvědomí, že to bude fajn, že se beru z lásky, že to bude krásné a dlouhé tak jak já budu chtít... .a ne jak mi někdo řekl! To bude boj. To jsem myslela. Mysl se k tomu pořád bude vracet a říkat si, vždyť víš, že se jednou rozejdete, říkali ti to... ..

Zkusím tu informaci prostě vzít a zahodit! Ať si jí tam nahoře zase vezmou zpátky. Já jí nechci!

Asi nejtěžší je vzpomínka na to, jak médium říká... .."To není ten pravý a VY TO VÍTE!" Ne, nevím... ..a i kdyby to nebyl on, tak teď je to krásné, ne? Teď... co bude potom... .to je jedno! Tak proč mi to někdo musí kazit tím, co bude potom!!!!

Copak všichni ty, co jsou rozvedení, šli do sňatku s tím, že se jednou rozvedou?
 
Merit
06.03.10
02:03
Reg. před 2016

Ivisku.. ja uz jsem asi v podstate i vycurana :-).. vis co bych udelala ja?.. pomodlila bych se.. "Boze, Otce.. miluju te.. prosim te..sejmi ze me ten balvan obav, strachu.. stalo se mi ... (to a to).. spatne se s tim srovnavam.. trapi me to.. vim to, ze svyho chlapa miluju.. chci s nim bejt.. je moji druhou pulkou a vim, ze to tak citi taky.. nevim co nam casem vstoupi do zivota.. prosim te..ochranuj me, nas oba.. casem i nase deti, at to dopadne tak, jak to dopadnout ma..protoze ty vidis do konce nasich dni.. odevzdavam ti ten balvan myho strachu.. prosim te.. pomoz mi.. dekuji ti za to"..
a vic bych se tim netrapila.. :-)
ciste pozemsky jako zenska.. letita.. stara raketa.. chovejte se k sobe pekne.. chces po nem, aby byl tvoji oporou? tvym stromem, pod kterej si muzes sednout? oprit se o nej?.. chces, aby te chranil pred silnymi paprsky slunce, co by te popalily?.. aby te chranil pred destem?.. nabidni mu silu lasky "zeny".. budte spolu v dobrym i ve zlym.. pribalte k tomu velkej kus tolerance .. a protoze jste parteneri a ne zviratka.. doprejte si velkej kus osobni svobody.. milujte se i s chybama..nikdo z nas neni dokonalej.. jako zena poznas mnohe.. budes maminkou - pak poznas pocity jako Buh.. budes milovat svoje deti bezpodminecnou laskou.. od te chvile budes presne vedet jak takova laska vypada.. aniz by dite splnovalo kriteria.. je milovany.. a kdyz ti muz nabidne a ustoji roli ochrance, rytire.. zaslouzi si hodnou zenusku :-).. zivot se s nami nemazli.. at ti behem zivota nenarostou varlata (vim co to obnasi) a nezavre se ti srdce.. at si tenhle matrix do mrte vychutnas.. :-)
i kdyby doslo na naky zmeny.. i to spatny do zivota patri.. a musime to ustat.. neboj se toho.. nemysli na to.. ted jsi milovana a milujes..
tim, ze to predas zbavis se toho strachu...
nechci te zmanipulovat.. na to nemam pravo.. mozna ti nebude sedet co jsem ti tu napsala.. je to na tobe.. v kazdym pripade.. ti preju, hodne moc lasky.. zdravicko.. spokojeny manzelstvi.. at ti za sukni behaj brzy zdravoucky a zlobivy deti (kdo zlobi je zdravej :-)) .. mej se krasne..

dovetek..zivot me naucil poprat se s tim, ze necem, na nekom lpim.. pak clovek trpi jako zvire.. nic neni jisty.. to, ze jsme se narodili je dar.. jenom ta smrt je jista.. a co prozijes od narozeni do doby, nez zavres oci?.. prej si, at je to tak, jak to ma bejt.. neco muze vypadat ted desive.. a casem jsem dosla k tomu, ze byla velka klika :-)..
 
Weiterinka1
06.03.10
08:35
Nereg.

IP: .*
Ivísku, tady bylo řečeno k Tobě prakticky vše ... pokud to takto chceš, tak si řekni .. je to má cesta ... jsem s ní srozuměná ... . tak to chci a jsem takto spokojená! Všechny rady tady pro Tebe jsou fajn ... a dodatek? Před svatbou měj oči otevřené a po svatbě je přivři :-)
Informace, kterou nechceš ... jakmile je v informaci emoce ... tak to o něčem svědčí ... s tím si můžeš pracovat ... i to už tady bylo napsáno. A krom toho ... máme doopravdy jen tu chvíli TEĎ! TEĎ! TEĎ! Tak v té chvíli žij to nejlepší .. jak můžeš ... příčina .. následek. Pro spokojené soužití musí být dva ... to je jasné.
Merit ... Tvé životní rady mě vždy dostanou, děkuji!
 
dracizena
06.03.10
10:39
Nereg.

IP: .*
Weiterinka-krásné moudro... PŘED SVATBOU MĚJ OČI OTEVŘENÉ A PO NÍ PŘIVŘENÉ... ano před ní je třeba vidět povahu partnera do hloubky i do jeho rodiny a po svatbě pak snadno tolerujeme co z ní na nás útočí.
Ivísek a po svatbě každý procházíme manželským i tím temným tunelem a proto je třeba ho rozsvítit a posílat i do svých nálad sluníčko jako v pohádce -PO-HÁDCE, aby bylo vždy PO HÁDCE a bude dobře... Všichni Ti zde přejeme a přání je svatá modlitba, kolik lidí myslíš, že se za udržení manželství za Tebe pomodlilo? Máš nás a to není málo. Přeji Ti Anděla jménem Štěstí při cestě v manželství, také Anděla Zdrávas i Anděla vědění, abys věděla proč jsou v soužití radosti i starosti. Vím že jimi projdeš a na nás si vždy vzpomeneš. Zdravím ...
A jestli Ti médium řeklo -TO NENÍ TEN PRAVÝ-ta Ti to řeklo proto, že si z něj toho pravého budeš muset udělat. My sterší ženský víme dobře, že je důležité muže směrovat. Muži jsou zde na světě něco jako lopatou, ale žena tu lopatu drží a pracuje s ní a hlavně ve vizi a pak nám to klape když lopatu nepřetěžujeme. Ahoj...
 
Ivísek
06.03.10
13:55
Reg. před 2016

Všem moc děkuji... .ženský... .děkuji za krásné psaní, za povzbuzení, za modlitby. Jste moje zlatíčka, andělé, pomocníci. Už teď jste mi moc pomohli... a ještě pomůžete. Budu se k vám stále vracet, dokud to bude ve mně. Děkuji.

Myslím, že jste řekli vše, co jsem potřebovala, co jsem měla slyšet.

Děkuji, děkuji
 
Merit
07.03.10
00:44
Reg. před 2016

Weiterinko :-*
Před svatbou měj oči otevřené a po svatbě je přivři :-)
za tuhle vetu ti udeluji "rad lasky" :-)))** pac to nema chybu :-D***
mlask
 
nicolka
15.03.10
21:33
Reg. před 2016

Ahoj Ivísku.Nejde o špatnú věštbu, jde o to co si ty prěješ. budoucnost si vytváříš sám.Jestli to není ten pravý,dojdeš na to.
Ta věštba ti řekne ,co podvědome cítíš.Asi to tak cítíš,poslouchej srdíčko.To ti napoví...
 
kackap
06.05.10
09:07
Nereg.

IP: .*
Napíši jenom moje zkušenosti a taky potřebu na toto reagovat.Chodím ke kartářce docela často,vždy si jen vyslechnu rady co mi dá,co karty říkají,ale stejně se dál řídím srdíčkem a nespoléhám an to,že se to opravdu stane.Mě sice řekla,že s přítelem se k sobě 100 pro hodíme,ale já to tak někdy necítím,ale beru to tak,že z nějakého důvodu jsem ho měla potkat a z nějakého důvodu spolu máme být,pokud náš vztah vydrží nebo ne,tak nad tím já nepřemýšlím,užívám si toho,že ho mám.Nemůžu hned po návštěvě kartářky přijít domů a říct,hele,ona mi řekla,že se k sobě nehodíme a tak se raději rotzejde,proč,proč bych to měla říct,užívám si toho co mám,až to mít nebudu,příjde něco jiného,nového.Ale vždy se řídím svým srdíčkem.A tak by to mělo být u všech lidiček.Vždyt srdíčko nikdy nelže.
 
Ivísek
13.02.14
15:59
Reg. před 2016

Vrátila jsem se zpět, na začátek, skoro po 4 letech. S patnerem jsme se vzali. Naše svatba byl ten nejkrásnější den našeho společného života. Máme krásnou zdravou roční holčičku. Stavíme dům. Vše vypadá ideálně, ale není. S manželem teď prožíváme špatné časy. Už si nemáme moc co říct, jen vedle sebe vlajeme, a někdy si ke mně přijde ukrást můj zbytek energie. Proto ten návrat sem, zpět k začátku. Třeba tady najdu, poznám, pochopím... ..

Děkuji ještě jednou za vaše reakce... .pláču... jde to všehno ze mě ven. Děkuji
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)