English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Nehledejte štěstí, buďte jeho zdrojem.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mému štěstí a bohatství nebude už nic stát v cestě. ”


Myšlenky moudrých

Rochefoucauld

Když nás opouštějí neřesti, utěšujeme se vírou, že je opouštíme my.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Jak objevit a zpracovat strach..".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Jak objevit a zpracovat strach..

Maty
28.01.10
15:25
Nereg.

IP: .*
Většina z nás se chová podvědomě pod diktátem strachu, který si přinášíme z různého období svého života (nebo svých minulých životů). Strachy jsou různé - od s.ze samotné existence až po různé fóbie. Neuvědomujeme si, že zrovna ten určitý strach způsobuje náš dosud smutný život. No jo, ale objevit ten strach, když ani nevíme, že je to on a jak se dostat k jeho příčině?
 
Merit
28.01.10
18:24
Reg. před 2016

ahoj maty :-)
mas na mysli nakej konkretni pripad?
 
Maty
28.01.10
18:51
Nereg.

IP: .*
Merit: ahoj, zatím o tom nemohu moc mluvit, protože sama info hledám. Jde o strach, že někdo zažije, to co já a jen já vím, jaká je to hrůza. To hrozné si nepamatuji, jen cítím, že mne to provází až na hranici strachu ze života. Vím, že to vypadá hrozivě, ale vše, co jsem zatím ve svém životě dělala a prožívala s tím souvisí. Nejspíš i to, že varuji ostatní před manipulací od silnějších bytostí.. Asi jsem někdy v minulosti podlehla nějaké magii (nebo praktikovala?, zneužívala urč. sílu?) a teď to mám napravit(?). No, zatím nevím, ale díky vám všem jsem se mohla dostat na nový začátek.
 
Weiterinka1
28.01.10
20:41
Nereg.

IP: .*
Nejspíš budeš mít někoho ve svém okolí kdo dělá odblokování ... to by Ti pomohlo ... je to rychlejší, než se tomu věnovat sama ... . sice máme všechny odpovědi v sobě, ale co je to platné, když na nevědomé úrovni ... .
 
Maty
28.01.10
21:24
Nereg.

IP: .*
Weiterinka1: dík za názor. Nějak v hloubi tuším, co je důležité a v ten moment jsem dobrá, ale jak Ty říkáš, ten blok jakoby vše vymaže. Ve své blízkosti jsem využila pomoci člověka, který se zabývá uzdravováním (?) karmy, ale bylo to, jakoby četl z Akaši a nic dalšího jsem nepocítila.. až na velkou sumu, kterou jsem zaplatila. Možná se celý problém motá kolem energie peněz a já to zatím neumím rozluštit.
 
Maty
28.01.10
21:58
Nereg.

IP: .*
Dík Merit
 
Merit
29.01.10
00:57
Reg. před 2016

ahoj maty i weiterinko :-)**
maty..kdyz prozivam strach.. je to vzdycky ego..pac na necem lpim.. je to sice sileny.. ale muzu prakticky "jenom" umrit.. nic vic.. zkousela jsi nekdy odejit z tela?.. pro me je to krasnej pocit, absolutni svoboda.. :-), cili si pak uvedomim, ze jde o prd..
kdyz me neco tlaci, treba jako ta moje vize, o ktery jsem tu psala.. tak me to proste tlacilo to napsat.. nemohla jsem si to nechat pro sebe.. a kdyz jsem se pak podivala na datum, ve kterej jsem to sem vlozila, bylo 21 12, datumama neziju :-) a pak jsem si to uvedomila.. kurna, jestli je tohle mozny? nekdy ma clovek pocit, ze se zblazni, kdyz neco resi.. chocholousek by si posmakl :-))
pri prvni regresi me ten pan co me vedl u toho odblokoval, pac jsem tam prisla o vse mne drahy, co pro me melo nejvetsi smysl.. pochopit, ze neco musis prijmout.. i velkou bolest.. vsak nejsem jedina.. nejsem stredem vesmiru.. i tohle jsou zkousky toho, co vydrzime..
jestlize mas pocit, ze se nekomu muze neco stat a ze to bude hrozny, ja se na tohle i ptala tech, kteri vedi vic, pac ja jsem bridil, rekli mi, ze bych to sdelit mela, ale zvolit prijatelnou formu.. aby to s clovekem neflaklo.. tj. napr. sny.. i u vykladu karet - zodpovednost.. ale ja si myslim, ze jsi dost inteligentni a vnimava.. mozna te jenom zaskocilo neco, mozna proto, ze je ti ta osoba moc blizka?.. vic by slo asi poresit spis po mailu..
ja vzdycky prosim andely o pomoc.. fakt se mi jeste nestalo, ze by mi ti fesaci nasi zlati nepomohli :-)).. nic jinyho nemaj na praci, nez se postarat o to, aby nam bylo dobre.. abychom neco pochopili.. kazdej s nima muzeme mit ten kontakt jinej, takovej, kterej ustojime :-) vsak jsem psala, ze ja jsem posera :-D .. tak prijdou ve snech.. pac, to unesu :-D...
jinak jeste k tomu, ze te to asi trapi.. taky me nekdo vola.. citim ho, slysim ho.. a nedavno jsem slysela i jeho volani, jak vola moje jmeno.. jeho mysl jeste neni pripravena na zmeny.. a energie ho tlaci.. je samej uraz a dokud nepochopi to, ze neco musi zmenit, poprosila jsem po svym, nereknu mu NE.. ale at me to nezatezuje, ted muzu jenom odhanet v motlitbach jeho kalamity.. a citim, ze se na jare neco jeste okolo nej semele.. "nejsem za nej zodpovedna".. svoji cestu si vybral sam.. pokud ho budu jenom chranit.. nedospeje.. budu jenom pachat dobro.. neni mi z toho lehko.. musela jsem se od toho odpoutat.. necitit se bejt za to zodpovedna.. jestli neudela neco sam.. ja nezmuzu nic, dobehne ho to..
mej se krasne a vy ostatni taktez :-)
 

Maty
29.01.10
09:37
Nereg.

IP: .*
Merit, při čtení Tvého vzkazu mi naskočilo - strach ze smrti=strach ze změny.. Asi se má v mém životě něco zásadně změnit, i když za poslední půlrok jsem radikálně přehodnotila nějaké věci (vztahy, názory..). Takže vím, že ten strach nebo lítost tam je, protože se mění zaběhnuté koleje (zvlášť když se to týká rodiny). Strach ze strachu? To už by bylo moc..Jak jsi psala, je to stav ega, ono se chce hňahňat v tom starém bahně.. Teď, v tomto okamžiku jsem klidná, všechno je v poho, mám to srovnané. No a za nějaký čas se vždycky něco stane, co mě vykolejí a i když se ujišťuji, že je to přirozený vývoj, který má význam, dušička je neklidná. Jsem vybízena, abych se na duchovní pomocníky obracela častěji a je pravda, že když to udělám, je to dobrý.. a pak skulinkou se vplíží nenápadně " a co když"..No nechci si stěžovat, všichni máme co řešit, teď jsem v takovém vykolejení, asi to zná každý, kdo se zabývá tím, jak se dostat dál. Děkuji Ti a přeji hezký bílý den..
 
Merit
29.01.10
13:04
Reg. před 2016

ahoj maty :-)
ja jsem se pred casem ptala kamaradky, jak je to mozny, ze se proste neco porad vraci, neco, co je zpracovany, ona mi rekla, ze to je prezkouseni, zda uz je clovek fakt v tom co resi kovanej?.. Podlehnu tomu?.. a zkusi nas to zpravidla vickrat, v okamziku, kdy je to prej dobry, ty situace se zacnou vytracet..
to, ze nas neco nekam posouva, ze se citime bejt zase na startu, je normalni, protoze pochopit vsechno ihned nemuzeme.. do konce zivota jsme zakama..od nas se uci i nasi ucitele.. je to vzajemny :-)
navic ted se tak meni energie :-), zkusila jsem si vsimat tu na vestirne, ze bylo jaxi mrtvo.. sama jsem se citila jako pytlem prastena po hlave a telo potrebovalo jako spat a duse si nekam odlitla :-).. a nebyla jsem v tom pocitam sama.. ty energie nas k necemu tlacej... i ta krize je proverenim toho co ustojime a jaky hodnoty vlastne vyznavame.. jak se k tomu postavime.. jestli nas to od sebe odezene, ci se semkneme :-)..

doreen virtue - rady andelu na kazdy den "29"
dokazete vsechno!
vase schopnosti a moc jsou bezmezne, takze muzete dokazat vsechno, pro co se rozhodujete svoji mysli, ale i svym srdcem.. (dal to nebudu opisovat)
myslenka pro tento den: verim v sebe a vsechny sve moznosti, sve pochyby premenuji na sny a strachy ve vzruseni..opiram se o Bozi silu ve svem nitru, s vedomim, ze me tato energie motivuje a dodava mi silu na vsech urovnich :-)
ja jsem stastna jako blecha, ze tu knihu mam :-)).. sedi mi jako zadek na hrnci :-).. ona z cloveka sejme obavy :-).. clovek se tak krasne zklidni..
nemusi se jet podle dnu, staci ji otevrit s tim pocitem, at je tam stranka primo pro nas na ten urcitej den :-)..
mejte se krasne :-), nikdy nejsme sami..
 
anelie.
29.01.10
16:59
Nereg.

IP: .*
Viz Doreen Virtue/

"Dokazete vsechno!" To neni jedina kniha s timto poselstvim, takovych se v poslednich letech vyrojilo spousta.

Tak se ptam: Kam se v dnesni dobe podela pokora? Dokonce i v "duchovnu" se bez ni musime obejit..

Vsichni dokazeme vsechno a nase zivoty jsou porad stejne... hmmm...

Mozna by nebylo na skodu obcas cist i jine autory nez ty americke, kteri vyznavaji tuto dost zapadni filozofii. Clovek by ziskal jiny pohled na svet.

Dokazete vsechno... to muze rict jen nekdo, kdo si vede vcelku pohodlny, klidny zivot s relativnim dostatkem vseho. Dokazes vsechno, reknete to lidem v zemich, kde nemaji co jist... neni prace... kde je valka... a neni z toho cesty ven..

 
Merit
29.01.10
20:38
Reg. před 2016

anelie :-) ano, dokazeme vsechno :-), kdyby to neplatilo, je dneska moje dcera podle prognoz debilem, nemohla by prakticky vest zivot zeny :-)
pro me toto da se rict vse :-), co je podstatne.. netouzim vyhrat sportku a kdybych ji vyhrala.. tak to rozfofruju ajncvaj :-)
tu jde o spolupraci s andelama.. tu nejde o tlaceni na pilu... to bys do toho musela nahlidnout :-)

znam jednoho pana, kterej celej zivot cte.. cte co mu prjde pod ruku.. anelie, ja jsem ho jeste nevidela stastnyho.. je mu pres padesat a porad ma pocit, ze mu neco unika..kdyz neco objevi, zacte se a nalomi ho to.. ale tak silne, ze uplne ztratil cestu.. neraduje se zivota, porad je neco spatne.. dosla jsem k zaveru (a nejen skrze nej).. ze to, u ceho mi je dobre.. co me zklidni a vyhladi mi to tvar.. ze to je pravy orechovy.. jsem stastna i kdyz mam vlastne prd :-).. jsem stastna, kdyz si muzu koupit knihu, ktera mi opet o neco vic pootevre srdce.. jsem stastna, kdyz mi zavola kamaradka a pokecame si o tom, jakej jsme mely obe den.. ten pocit, ze jsou andele se mnou je pro me uzasnej.. at se stane cokoliv.. vim, ze jsou u me.. palim jim denne svicky :-), miluju to.. natahnu se na pelech, zavru oci a citim, ze se me dotykaji :-)... dneska je sekana "diky jim i Bohu" :-D a taky dekuju :-D .. ja nevim, zda me chapes.. poprosim.. at se deje to, co se dit ma :-)

pokud jde o to, ze jsou narody, kde zivorej.. nevime co bylo v minulosti, ceho se ti lide dopustili, ze musi zit prave v te ci one zemi.. nemam pravo to soudit, co by lide meli udelat? mozna vystarat ze sebe kus soucitu, nejak jim pomoci.. a uz se to veze.. charity, kazda charita funguje tak ja ma?.. nezazili jsme, ze jsou ty prostredky pouzivany i jinak? (finance).. a presto.. pomahame, kazdej tak jak muzeme, umime.. jak jim opravdu pomoci? maji hlad a tak se jim tam naveze halda obili - priste nevysejou, pac cekaji, ze to priste zase dostanou.. ta pomoc by mela byt v takovy forme, aby se snazili sami o to, aby prezili.. bojuji tam?.. no tak se tam vyslou legie.. ktery to tam srovnaji.. a ja ti porad ani z tohoto nemam dobrej pocit.. jestli to nasili, ktery se tam v ramci pomoci pacha, jestli to je spravne?.. jestlize se ridime rozumem.. kocirujeme to jenom tim, nebo spis hlavne tim.. nejsem si jista, zda se za tim neukryva prospech dalsich stran.. a pritom se to jevi jako velka pomoc.. jednou to urcite pochopime.. cili bych si nedovolila nic v tomhle smeru soudit.. pac vim prd .. proc je to nekde tak jak to je..
z pohledu pozemskyho je mi to zcela jasny.. jak se rika.. hladova svine neodejde od koryta sama.. zkusme ji odehnat :-).. panecku.. sila moci.. touha po bohatstvi.. hra s lidma.. manipulace..
pa
 
anelie.
29.01.10
22:42
Nereg.

IP: .*
Merit: ja netvrdim, ze je treba cist vsechno, jako ten pan:) Ja se akorat zamyslim nad tim, jak nam z ameriky porad proudi knihy se stejnym tematem, muzes dokazat vsechno, o sebevedomi a o tom, ze jsme sami tvurci naseho zivota apod. Ze vsechno muze byt podle nasich predstav.

Ano, muzeme manevrovat v ramci urcitych limitu, a ty limity jsou u kazdeho jine. U nekoho velke, u jineho temer nulove... Ale nad tento limit se proste nedostaneme, na to jsme prilis kratci, ani andele nemuzou pro nas udelat vsechno. Oni se neridi vlastni vuli, ani nasi, ale podle "vyssich prikazu", nemylim li se...

Co se tyce chudych zemi, nemam cas se poustet do politickych temat, snad neva:)Ja bych vlastne vubec nemela byt na internetu, mam moc prace tak promin
 
Merit
29.01.10
23:41
Reg. před 2016

ahoj anelie :-)
"30" - mluvte s andely
"31" - odevzdejte sve obavy Bohu
to neni asi to, co myslis :-).. nebo jo? :-)
ty pismenka uvadi lidi do klidu.. a to se mi na tom prave libi..
jestize si clovek neco preje od andelu, melo by to jit pres Boha.. ma-li to tak zkratka bejt, stane se :-)..
knihy, kdy do nas vtloukaji silu pozitivniho mysleni za kazdou cenu, kdy nas uci tomu, ze zmenime svuj zivot od zakladu atp, ty me nelakaji.. ja se holt rada tulim.. a tohle jista forma tuleni je :-)
ale to chce do toho nahlidnout a pokud to nekoho ma oslovit, tak ho to oslovi, pokud ne.. ma se asi ucit necemu jinymu..

 
Katarína
30.01.10
09:05
Reg. před 2016

Maty:strachy jsem zažila, paralyzující, s"anonymní" příčinou. Už jsem to psala jinde, pomohlo mi na nějakou dobu:představila jsem si svůj strach jako vlka, který mne obchází /kolem mne ohrada, za ní vlk - představa přišla sama, když jsem si chtěla svůj strach nějak znázornit/. Zeptala jsem se ho, co che. Odpověď: pohladit. Pohladila, vzala do náruče, přitulil se - přeměnil se v mého hlídacího psa, kterého jsem si "uložila" někam do oblasti žaludku. Další pomůcky: pozitivní větičky. Denně např. cestou do práce jsem si opakovala pozitivní "přání" v přítomném čase, bez užití jakéhokoliv slova v negativním tvaru.Nezabírá to hned, chce to čas.
K debatě Merit a Anelie: souzním více s názorem Anelie, ale myslím, že chápu i Merit - chce to opravdu vlastní prožitek s touto "technikou". Ovšem - podívala jsem se na internetu - knihy Doreen Virtue. Nemám z toho vůůůbec dobrý pocit. Protože: Jsem přesvědčená, že pomoc pro kohokoliv nemá být výdělečná činnost ve velkém / v podstatě si myslím, že pomáhat se má nezištně anebo za přiměřenou odměnu, nenechat se oslepit mamonem/. Když jsem viděla, kolik různých knížek, karet, jiných formátů, témat obsáhne tato žena - dokonce tam byla i nějaká stolní hra, cena kolem 800 -, tož jí nevěřím. Není zřejmě ani svatá, ani spasitelská, pouze výborně manipulativní s ohromným obchodním talentem /možná jí ho "závídím", já bych toto v žádném případě nedokázala a ani po ničem takovém netoužím, nechci/ - prosím Merit o prominutí, je to můj názor z "povrchního pohledu". Nesporné může snad být, že slovíčka z karet pohladí, utiší emoce, mají "anestetický" účinek. Srdečně zdravím
 
Merit
30.01.10
09:27
Reg. před 2016

ahoj katarinko :-))*
ja nemam vubec duvod proc se zlobit.. :-*
ono s tim, ze to dost vydela :-).. penize nas jako nemoc proveri velice dobre.. penize nejsou vubec spatny, ale co s nima podnikneme?.. nekomu pomuzeme, spravne by to tak melo bejt, pomoci tem co to potrebuji, dokazeme odhadnout kdo a jakou zvolit formu? ja teda jeste ne.. ja vyhrat sportku, sice z toho mam za chvilku prd, uz jenom proto, at se toho zbavim :-D.. a myslim, ze bych nekomu v ramci pachani dobra spis zatopila, musela bych to zase predat vys.. co s tim..pac jsem v tomhle smeru debil :-)

jestli nekdo ma toto zpenezit, napr. za vyklady karet atp.. at zkratka mam na to co potrebuju.. pozorovala jsem to na jedny znamy kartarce, co s ni prachy udelaly.. ma jich sice hafo, ale pacha tim na svejch detech, velky dobro.. prestoze uz by mely bejt a nejsou samostatny.. ona cely dny vyklada, u toho vari a lita okolo dospelejch deti.. klienti nedostanou souvislej vyklad, odbiha doslova od plotny :-).. prestoze si ten cas zaplatili.. kdyz ji vidim u vykladu, vidim, ze to s ni "mava".. casto rekne takovou kravinu - pac neco dela spatne.. zalezi teda na kazdym z nas.. zda si nas nekdo koupi.. jestli se na knihach napaseme.. ci z nich cast nekomu venujeme (dary).. jestlize se z kartarky podle myho nazoru casem stane stroj.. kterej jenom sbira penizky.. tak se mu to vrati..jako tyhle pani.. prestoze je to z myho pohledu normalni zenska.. ktera je rada, ze ma svoje deti a dela pro ne maximum.. je to jeji volba.. sklidime vsichni co zasejeme..
jakmile totiz clovek vybocuje a jdou jeho knihy na dracku, chyti se toho dost casto supi.. a je jenom na nas, zda se tim nechame lapit.. ono se rozrust do megarozmeru neni zadna legrace.. a nekdo u toho i selze..
tohle se tyka i lecitelstvi.. ja prachy jako spatny nevidim, ale rada je nemam :-).. ja uz je kdysi mela a nebyla jsem stastna :-)..
pa
 
Weiterinka1
30.01.10
21:07
Nereg.

IP: .*
Tak jsem si přečetla všechny příspěvky na tomto vláknu a dívám se, koho co tady zaujalo ... laplo :-) Zdravím Vás tímto všechny ... Maty, Merit, Anelie a Katarino!Zdravím Vás, ženy!Každou z nás toto téma nějakým způsobem oslovuje ... i když toto téma ... . jak objevit a zpracovat strach se nakonec přesunulo k tématu peníze ... a ono i za tímto tématem by se dalo vytvořit další a další téma.
Nejdřív k Maty ... co mě napadlo ... jestli jsi zaplatila za něco, co s Tebou tzv. ani nehnulo (tudíž myslím, že Ti ani nepomohlo)... tak to jsi narazila na dost dobrou manipulaci ... . a přitom sama před ní varuješ druhé... Strach ze strachu není tak nesmyslný ... horší je, když nám ubírá energii něco udělat ... a tím se změní život ... utáhne kohoutek životní energie .. radosti ze života. Díky nějakému neodpuštění, nesmíření se ...
Anelie: Co s Tebou dělá věta .. jste všichni na stejné startovní čáře? Tobě se nelíbí věta .. .dokážete všechno? Proč? Pokora ... vím co to slovo obsahuje ... ale promiň ... i toto slovo používala církev jako slovo velice vhodné k manipulování. Není to srážení kolikrát právě toho, co je v lidech krásné, přirozené? Právě to, že všichni dokážeme všechno ... rozuměj .. třeba ne teď, ne naprosto přesně ... ale dokážeme ... ale jaksi .. někdo chce nadělat z bližního otroky a někdo za ně pokládá život ... prostě protichůdné energie dějů ... netahne se za jeden provaz ... . rozkol, hřích ... . a proto si zasloužíme to, co máme ... . všichni. Ať se to týká vlády, přírody ... Kolik lidí zradilo odkaz svých předků? No? Kolik lidí nedodrží ani polovinu přikázání? Kolik lidí se klaní zlatému teleti víc než třeba k úctě ke svým rodičům, dětem? Dalo by se pokračovat ... ano, hlad, bída ... nejsou na to slova ... ruku v ruce přichází změna - Smrt. Ne Anelie ... na to nepomůže žádná pokora ... ale láska ... pomoc nasycení ne ze zištnosti, (možná by jsi mi řekla, že je to jedno, že se Ti lidé stejně zasytí a budou žít, ale jedno to není), ale pomoc, aby Život šel dál. Politika je všechno ... i to, co říkáš, děláš(jsi spotřebitelka a osoba si vydělávající) ... jen nejsi na postě, kde je to vše vidět ... ale třeba volební hlas máš, že? To platí pro kohokoli ... ano, jsou i názory, že vše je rozdáno ... není co moc ovlivňovat ... ale ... určité mantinely jsou ... co myslíš? Nebo plakat a být pokorný či pokorná? :-) Ano, vlastně ... když to tak po sobě čtu ... tak mi to přijde vlastně pohodlné ... a fakt pěkně to přitom zní. Tedy .. jak komu.
Merit: Peníze ... Když je člověk při penězích ... je v určité skupině lidí ... . a když jich má podstatně méně ... ta skupina lidí se změní ... i bydlení ... mění se názory ... samozřejmě to platí i obráceně :-) to píši jako myšlenku, která mi přišla ... jestli to, co mě napadlo Ti něco řekne nebo ne ... nechávám na Tobě.

 
Merit
31.01.10
07:06
Reg. před 2016

ach Weiterinko :-), ja radeji nenapisu nic z toho, co jsem chtela :-D..
to bych zabrousila do politickej vod.. a politiku pobiram ciste vidlacky, nebot mi slama couha z bot.. a v tomhle smeru jde pokora stranou.. tu pokoru smeruju jinam, na misto kam patri..
mej se krasne :-)*
 
Weiterinka1
31.01.10
16:28
Nereg.

IP: .*
:-) Plavat se dá v špinavé i čisté vodě ...
 
Maty
31.01.10
21:56
Nereg.

IP: .*
Weiterinka1: díky za postřehy. Je to tak, ale pokud člověk manipulaci od druhých prohlédne a přijme, že se tak stalo, hledá, čím tyto lidi přitahuje. Varuji druhé před manipulací, protože vím, jak to chutná.. Prací na svých vlastnostech, i za cenu dočasných propadů, vidím svoji rovnou cestu. Každá chyba nás posouvá dál a o tom je, myslím, životní filozofie. Tedy - díky za každý nový názor..
 
Katarína
01.02.10
00:23
Reg. před 2016

Je to tady hezký!
Začala jsem číst knížku, o které jsem se doslechla - prošla pár obchodů, sehnala. René Egli: Princip Lola. Je tam i zmínka o strachu - mám přečteno jen kousek, tudíž zatím nevím nic - žádné závěry. Výcuc: pomocí lásky lze vyřešit každý problém...
 
kackap
01.02.10
07:15
Nereg.

IP: .*
Strach???to je krásná otázka.Poradím vám jak na strach.Ano,je těžký si uvědomit,z čeho vlastně máme strach,proč ho máme.jak s ním zatočit.No není to nic lehkého.Jenže strach nás dost ovládá a to je špatně.Zde vám posílám návod jak na něj.Je to vlastně démon v nás.tak čtěte a pokuste se ho potlačit.S naším démonem je třeba se vypořádat jinak. Je třeba se s ním v první řadě setkat a dokonale ho poznat. Ten strach si prožít, uvědomit a přijmout vědomě jako svou součást. Pak teprve můžeme získat moc my nad ním a ne on nad námi. Jen tak s námi už dál nebude moci manipulovat.
Tak zde je návod:
Zavři oči a představ si dva ohnivé sloupy. Vlevo a vpravo. Mezi tyto sloupy doprostřed pozvi svého démona. Buď připraven, že se ti může zjevit v jakékoli podobě. Jakmile přijde, zeptej se ho na jeho jméno. Jméno, které ti řekne si dobře zapamatuj a nikomu ho nesděluj.
Dobře si démona prohlédni a podívej se mu do očí. Neboj se, máš ho teď pod dozorem. A proto klidně prociť veškerý strach, který v tobě vyvolává. Uvědom si, v čem ten strach vězí. Co ho způsobuje. Čeho se to vlastně bojíš. Jakmile svůj strach odhalíš, uvědomíš si,že už víš s kým máš tu čest. A proto není třeba se bát. A tuhle svou stránku osobnosti přijmi , jako svou součást. S láskou a klidem. Získals nad ní moc. Potom svému démonu řekni, že ho znáš a přijímáš takového, jaký je. Ale od této chvíle jsi ty ten, kdo tady poroučí. A že nic nebude dělat bez tvého vědomí. A ideální je, zadáš-li mu úkol, kterým se bude moci zabývat. Měl by to být úkol, který je v okruhu jeho zájmu. Například že ti bude přitahovat peníze. Nebo že ti bude ukazovat tvůj starch v různých podobách, bys ho lépe pochopil. Ale tak, aby to tobě ani tvým blízkým neublížilo. O nic ho nežádej. Ty jsi tady ten, kdo rozhoduje. Démonovi pouze přikazuj. Ale vždy s pozitivním cílem. Dej mu příkaz, aby se objevil znovu, kdykoli ho ty sám zavoláš jménem. Nakonec ho odvolejte.
 
Katarína
01.02.10
07:40
Reg. před 2016

kackap: vypadá to dobře a účinně. V podstatě je to obměna na to, co jsem už napsala: změna "vlka" na hodného hlídacího psa.
 
kackap
01.02.10
10:38
Nereg.

IP: .*
Katarína:omlouvám se,nějak jsem asi nečetla všechny příspěvky,ale ano,je to tak.Mít ho stále pod kontrolou,né aby on ovládal nás,ale my jeho
 
anelie.
03.02.10
00:02
Nereg.

IP: .*
Weiterinka: zajimavy nazor, ale ja jsem nad tim takto vubec neuvazovala. Ja jsem verici, a a mam na to nazor takovy: Ano, chci li neco dokazat, musim se snazit, a vyjde mi to, pokud mi to Buh dovoli.

Pokud on se rozhodne, ze ne, tak ja s tim nehnu. A myslim si, ze to tak fakt je, vzdyt staci se podivat kolem sebe: nekomu se dari veci na poprve, a jiny se snazi i roky ze vsech sil, a nic.

Ja se snazim s timto pristupem zit a pokud chci neco dosahnout, tak se snazim jak jen to jde. Ale vim, ze pokud je mi to dano, tak toho dosahnu,a pokud ne, tak je to tak pro me lepsi, jen ja to ted nevidim.

Proste si vzdycky rikam, ze tak, jak to dopadlo, je to pro me nejlepsi, i kdyz se mi to treba ted zrovna nelibi. Treba na to prijdu az za par let a jeste za to podekuju.

To je to, co ja nazyvam "pokorou". Tim vubec nemyslim, ze bych se mela smirim s tim, jak se veci maji a zustat tak az do smrti.

Ach jo, pokora, to slovo by se moc nemelo psat. Pak to zni dost povysene:) To je neco co se ma spis citit, takovy postoj k zivotu.


Jinak se priznam, ze cast tveho prispevku od Politika je vsechno.. jsem moc nepochopila. Na tohle jsem pri psani meho prispevku vubec nemyslela, ale nepopiram nic z toho, co jsi tam napsala, jen moc nechapu souvislost s tim, co jsem pred tim napsala ja. Asi to vnimam uplne jinak:)

Jinak si ale myslim, ze na stejne startovni care prave vubec nejsme.

Jinak jsem si ted vzpomnela na jeden citat, je to neco jako:"vazim si lidi, kteri (v necem velkem neuspeli), protoze to znamena, ze se o to pokusili"...

Merit: ja tu knizku od Doreen Virtue nikdy necetla, myslim, ze mi slo spis o ty knihy, ktere jsi popsala pozdeji...
 
Merit
03.02.10
09:46
Reg. před 2016

ahoj vsem :-) ahoj anelie :-)
kniha "rady andelu na kazdy den".. na kazdy den je tam naka zprava.. myslenka.. cloveka zklidni.. pripadam si jako maly dite.. mam rodice, kterej me ma rad i pres vsechny moje chyby, nedostatky.. a vim, ze az mi bude jednou neco vytykat (vim, ze to tak bude), ze to bude pravem.. andele poprosim.. podekuju jim, ze jsou se mnou a jsou s kazdym z nas.. proc se necim trapit sama a jit hlavou proti zdi, kdyz vidim jenom nejaky stripky?.. oni jsou tu s nami prave kvuli tomu, aby nam pomahali :-).. palim jim svicky, dekuju jim.. vzdy to jde samozrejme pres Boha.. pac to, ze ja po necem touzim, neznamena, ze se moje prani nemuze obratit proti nekomu jinymu, i proti mne.. i kdyby knihy doreen virtue.. ci lous hay, ci jinych.. zachranily byt jeden jedinej zivot.. stoji to vse za to.. pro me ma lidskej zivot cenu, ktera se spocitat neda..

jestli jsme ci nejsme pokorni.. pokora pozemska je velice prijemna pro politiky.. a pro mnoho jinych :-)..
pokora pred Bohem.. o ty muzeme rict cokoliv.. on do nas vidi :-).. a to je dulezity :-)


 
?????????????????
20.08.10
12:43
Nereg.

IP: .*
PRO KACKAP - no je vidět, že ještě to co je strach neznáš, dost ti závidím a nepřej si, abych to tady rozvedla v ,,přímou řeč"
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)